Förbannade Å.m

Jag somnade mitt på dagen igår och vaknade av att J knackade på min dörr, det var jag inte beredd på. De skulle iväg och bada och köra vattenskoter(om man nu kan kalla den för det) i Hissjö, så jag hakade på. Jag skippade ringåkningen bakom vattenskotern men badade iallafall.

Senare for vi några stycken ut till Norrmjöle för att grilla, vi försökte oss på engångsgrillar. Och jomen kyss mig så värdelösa! Men vi fann en vanlig klotgrill och det löste sig. Att försöka sig på att spela golf för första gången i livet tyckte jag däremot var ganska pinsamt och till en början gick det inte att sluta skratta. Men tillslut gick det faktiskt ganska bra, för att vara total nybörjare dvs.

Sen intog vi tvläge, sytycd gick ju på tv. Så jag och J låg och kikade
på det och lite annat. Kort och gott har det varit en bra dag. :)

Ska jag idas fara eller inte. Jag vill, men känner mig på tok för lat. Måste kanske ta och mana på mig själv lite hårdare ibland. Och på tal om det så har jag planer på att börja träna till hösten. Men vars vet jag inte riktigt än, jag får se.

Lite drygt med den där förbannade Åselemarknaden. Allt för många ska dit, och jag är inte alls sugen vilket betyder att jag stannar hemma, alla andra far iväg på värsta fylleslaget. Kommer det finnas något annat att göra än att glo film?

Leski.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback