På minisemester i Lycksele.

Det känns som att det har hänt hundra miljoner saker sen jag sist skrev. Många bra saker. Vet bara inte vars jag ska börja. Eller nu efter att ha fört över bilder från kameran så kan jag börja med Lycksele. Kabeln till telefonen är bara puts väck, så det som hör till dom bilderna får jag berätta senare.

Steg upp 7 på fredagmorgon efter 4 timmars djup sömn, för att packa klart och hinna med allt innan 8 då jag skulle iväg till kroken för att hämta upp J. Vi var iväg rätt tidigt och var framme vid 10 tiden. Hann promenera iväg hem till Anna och hälsa på henne innan vi skulle vara tillbaka på campingen för att fika och bada i älven. Syster med familj hade vid det här laget också hunnit komma. Sen for vi på "stan" och kollade lite, hittade faktiskt konstigt nog ett par skitsnygga jeans för 700:- men en storlek för litet, så typiskt. Grillade till middag och gjorde oss iordning och sådant. Sen satt vi vid husvagnen med mamma, pappa, faster, hennes man och så min tremening från gargnäs. Drack öle och snapsade lite till massor med trevligt prat innan jag och J blev upphämtade av någon snubbe som skulle köra oss till en liten hemmafest där Anna också infann sig. Därefter blev det in på öltältet och det, där innanför grindarna stod Ninni också. Kan inte annat säga än att den där kvällen blev riktigt bra.




Dock blev värmen i husvagnen på lördagmorgonen på tok för jobbig för att man skulle kunna sova ut, men samtidigt är det alltid lika skönt när man inte sover bort dagarna, även om man är lite lagomt bakis. Senare på dagen så for vi iväg på bilutställningen där det fanns riktigt många fina bilar. Rätt mysigt att bara gå runt där och kika trots den stekande solen och inga vindar som underlättar. Var även in på museet en snabbis och kikade där, så lite kulturella på det viset var vi också. Inte långt efter det där hade vi slängt i oss mat och var på väg hem igen. Och kvar glömde vi våra coca color i frysen. Tur nog fann vi ett litet "fik" i granö där vi kunde inhandla nya.


Bilen på bilden längst till höger blev helt klart min favorit av alla.

Tack J för en underbar minisemester, du är underbar och världsfin.
Och tack Anna för en jättetrevlig kväll. Jag saknar att inte kunna umgås
med dig så ofta som förut för några år sedan.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback