Det är så vi svenskar fungerar.

Jag skojar verkligen inte om jag säger att jag är lite smånervös inför imorgon. Jag är en person som har en tendens att bli trött vid en viss tid på dagen om jag börjar hyfsat tidigt. Imorgon börjar jag 07.30 och slutar 18, eventuellt 18.30. Det kommer att bli den längsta dagen jag någonsin jobbat såvitt jag vet iaf. Kanske kan vara tur att det är på två olika avdelningar åtminstone.

Inte nog med det, inte tre långdagar på rad som jag skrev igår. Har fått in jobb för torsdag också, och även då är det en lite halvlång dag. Kan ju inte säga annat att jag faktiskt är väldigt glad att jag har jobb för HELA den här veckan, och eventuellt nästa också. Så på fredag blir det skönt med en kortare dag, helt klart. Men idag har det varit en sjukt bra och pigg dag för min del som tur är.

Vattenberoende nanting. Idag fick man en inblick i hur vattenberoende man verkligen är. Visst, är man hemma kan man kanske skippa att duscha just då och kan skjuta upp många saker. Det var så att det hade blivit en vattenläcka på hela grubbe idag precis efter lunch. På avdelningen där jag var så hoppades vi bara på att ingen unge skulle ha ett riktigt skitkalas i blöjan sin och att inte alltför många skulle behöva gå på toaletten just precis då. Tänk om det hade hänt under lunchen, att inte kunna torka borden efteråt, alla kladdungar inte skulle kunna tvätta sig och sådant. Det blir så märkbart, och vi var utan vatten i 30-45 minuter! Tänk då alla i andra länder som inte har rinnande vatten och så, shit vilket jobb dom gör med att hämta vatten. Och då är det tyvärr inte ens rent. Vi svenskar är helt klart vattenberoende.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback