Thor Wang, kidnappad ettåring!

Thor Wang är 15 månader och kidnappades på alla hjärtansdag efter beskedet om att mamman vunnit ensam vårdnad om sin son efter en 10 månader lång rättegångsförhandling i L.A(som inkluderade skilsmässa) och gav henne klartecken att kunna flytta hem till Sverige igen. Pappan har just denna dag lov att träffa sin son i fyra timmar, det räckte för att han skulle kidnappa Thor. Thor har aldrig sovit utan sin mamma och ammar fortfarande.

Skilsmässan kostade mamma Mia 75.000 dollar och har försatt sig själv i stora skulder för sin sons skull om att få en bra framtid och uppväxt här i Sverige. Hon kunde ha tagit Thor och stuckit när hon och Thor blivit fysiskt misshandlade, men hon gjorde allt rättsenligt. Eftersom att det försvinner flertalet barn varje dag och i L.A är kriminaliteten hård och därmed står inte en kidnappad pojke högt upp på listan. För att mamman skall kunna använda sig av privat detektiver och andra resurser för att kunna få tillbaka sin son så krävs hjälp från allmänheten. Man kan skänka en liten slant som hjälp, alla människors bidrag kan hjälpa Mia att få tillbaka sin son Thor.

www.thorwang.com (Här är den officiella sidan där man kan donera pengar och läsa lite om vad mamman skriver.)
www.caluas.blogspot.com (Mia´s kompis blogg. Hon uppdaterar väldigt mycket kring det här och det finns en hel del att läsa.)

.
Jag har suttit fast sen middagen och bara nött mig igenom all text som finns, tycker så oerhört synd om mamman så det är inte klokt. Har inte låtit bli att fundera på hur jag skulle reagera om det var någon närstående till mig som råkade ut för samma sak, klart som fasen att man hade gjort allt man kan för att hjälpa. Ingen tvekan om den saken. Hoppas att pojken tillslut får komma hem till sin mamma helskodd. Kommer följa det här.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback