The keyday.

Jag skramlade ihop de enda småpengarna jag hade för att kunna betala parkeringen inne i stan, när jag kom dit var det en snäll själ som kom och gav mig en biljett som det var en timme kvar på för att dom skulle fara, alltså slapp jag betala det själv. Ytterst snällt att göra så!

Provade "den blå" i en storlek större, men det såg bara knasigt ut. Så jag behöll den i den storleken jag köpte från början. Köpte bara ett 2pack strumpbyxor först innan jag begav mig därifrån(skulle behöva förnya hela den härvan som ligger i garderoben).

Att jag orkade fara och träna idag var som plusset i kanten. 2 dagar efter varandra och jag mår så jävla bra av det. Imorgon blir det dock vilodag. Hade tänkt ta kort på platsen där jag allt som oftast står men det vågade jag helt enkelt inte när det var så mycket folk, så det får bli en annan dag.

Något kul? Gubben fick nycklarna idag och vi har varit dit ikväll och påbörjat lite smått. Lister är avskruvade, plastmatteväggar snart helt väck. Mitt i allt fick jag gå på ica och köpa nödvändigheter så som sopsäckar och skitpapper. Haha. Utan skitpapper kan det bli jobbigt att jobba på där i massor. Köpte även en liten påse karra för att vara lite gullig sådär så att de som kommer förbi kan få något sött att smaska på. Nu är det säkert minst en månads jobb, minst, innan allt är klart. :)

Äh, kvällsfika nu och sen sussa.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback