Barnaskratt.

Alltså barn, ibland är dom bara för roliga. Under middagen fick barnen äta först eftersom att alla inte skulle rymmas annars då vi var hela 12st sammanlagt. Tro inte på sjutton att de brister ut i garv och garvar sig igenom hela middagen och lättsmittande som det är så börjar jag garva jag också, tills tårarna tittade fram. Och så har jag busat med lilleman(okej, han är stor, han är ju ändå snart 2½år) i massor då han älskar att bli skrämd och är kittligare än vad som egentligen är möjligt.

Efter det gick han och jag upp och satte oss i min soffa med min mysiga, mjuka film och tittade på traktorer på youtube innan vi slog på ett avsnitt av Pippi. Efter honom var det tre av de andra ungarnas tur(systerdotter 7, Rille 11 och Kevin 10) som tog plats i min soffa för att kolla på massor av roliga klipp via datorn. De börjar vara så pass gamla att de håller på utveckla en störtskön humor så det är riktigt kul.

Nu när de krupit till kojs åkte pyjamasbrallorna på(minns inte senast jag använde dom) eftersom jag ska sova hemma inatt, första natten på 4-5 månader. Lär kännas kusligt att inte ha prinsen på min högra sida som jag är van vid. Ska hämta upp några fler satsumas innan jag bänkar mig framför avsnittet av ensam mamma söker som visades igår. Extremt skönt att man har sovmorgon imorgon till 10.45 så att man inte behöver känna någon stress över att ta sig isäng. :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback