Onda måsten.

Har packat upp kläder, skor, pysselgrejer, hårgrejer och sådant klart. Det jag behöver ta reda på är papper av olika slag som gör att det ser kopiöst stökigt ut. Efteråt skulle jag behöva bädda rent, dammsuga och ta en dusch. Det känns som att den här kvällen kommer bli lång då jag inte orkar ha värsta speeden.

Har iallafall rensat bland gamla smycken då vissa kastades rent utav, vissa ska skänkas till min systerdotter, gamla bodylotions kastades, likaså gammal hårspray och sådant. Så nu ryms det mycket bättre. Att sedan någon dag måsta ta tag i andra grejer och måsta kasta en del av dem lär göra ont, trots att jag inte har användning för det längre. Jag MÅSTE minska ner på mina grejer.

Skulle dessutom behöva rensa garderoben ännu en gång(trots att jag gjorde det i sommar), det är så mycket jag inte använder längre. Tyvärr. Kanske att det är någon som vill ha en eller annan grej tillochmed. Vi får se. Nu måste jag ta itu med dagens måsten till att börja med och så får vi se hur det artar sig längre fram helt enkelt.

Det kommer göra ont att sova själv inatt.
J <3.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback