Packning.

Jag var uppe med tuppen imorse, eller fan, tidigare till och med. Strax efter sex nämnligen. På min "lediga" dag(måste ju packa etc). Allt för att jag skulle hinna infinna mig på bilprovningen på ersboda där det är drive in. Helsefyr att så många vill besikta bilen på samma dag, förstår ni att det var kö? Säkert över 50 pers och jag hamnade någonstans i mitten.

Tänkte skippa det om vi fick en tid senare än halvett. Och det såg inte bra ut där ett tag. Men jag fick gå före karln som stod framför mig eftersom han gärna ville ha en senare tid och därmed fick jag tid tio i ett. Så jag tog den. Sen for jag hem till familjen(för att hämta snowboardskorna att ha som skoterskor i helgen så jag slipper få in en massa snö, och så är dom varma) och det slutade med att jag tog tag i att trimma voffsan vilket verkligen var på tiden. Skönt att kunna slappna av angående det nu trots att det tog tid och humör. Nu har jag småhår som sticker längs hela kroppen, men var tvungen att stoppa i mig nå frukost innan jag hoppar in i duschen.

Nu måste jag planera tiden flitigt. Duscha, göra mig klar, packa, besikta bil, in på bolaget för uppladdning, hem och fylla bilen, ut till baggis och flytta över till rödingen och sedan är vi klara att sikta in oss på Arvidsjaur. Men allt det borde väl hinnas innan klockan är halvtre, eller?

Höll på att få panik igårkväll föresten när jag skulle sätta kamerabatteriet på laddning och jag inte hittade laddaren. Började leta överallt och gick till och med och börja rota i förrådet utan att hitta den. Kunde bara inte sluta tänka på det. Och när jag vaknade imorse så var det de första jag tänkte på. Kollade då i sänglådorna igen och där, bakom en ask så låg den, pjuh! Men jag som tyckte jag hade lyft på exakt allt!? Kan vara så att jag blev alldeles för uppstressad över det.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback