Stan.

Jag hittade ganska mycket fint inne i stan egentligen, men hejdade mig innan det blev på tok för mycket. Sen finns det sådant som är kul att prova, och ser bra ut framifrån medans det ser för hemskt ut bakifrån. Dessvärre hann jag inte ens glutta på conversen som jag hade tänkt. För när jag visste att gubben inte skulle vara allt för långt borta så gick det fort utför och jag blev pissless. Svettades så fort jag vistades inne och frös så fort jag var ute, och det beror på förkylningen. En lättare huvudvärk gjorde sig påmind också.

Det gick så fort utför att jag hann ringa han hela nio gånger för att försöka fråga hur långt borta han var, och så hörde han inte telefonen för att den låg i bilen då han skulle in för att köpa de nya bultarna. Det är inte något som jag brukar göra, men jag trodde fan att han höll på att glömma mig helt och mitt i att jag var så less så var jag inte så peppad på det. Haha.


Funderade på dessa baggyjeansen på only som kostade 200:- på rea. Men sket i det för att jag inte visste om de ens skulle komma till användning. Eller ens om jag tyckte att dom var fin eller inte. Bilden till höger är på h&m, diggar outfiten framifrån -somrig och så. Men vilket skämt, palla att ha en två meter lång röv? Hahah.

Blommig tight klänning med skarpa axlar, här med en kjol över. Gillar båda, men insåg att kjolen och en helsvart liknande klänning fick följa med hem istället. Från h&m. Bilden till höger är när jag står ute och väntar på att gubben ska komma och hämta mig. Och alla grejer är nertryckta i samma påse. Orkar inte bära runt på 4 stycken bara för att.

Varierade mellan uppsatt och utsläppt.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback