Trav och partaj

Jag tackar mig själv att jag slutade dricka runt elva igårkväll och faktiskt kom ihåg att ta en resorb när vi kom hem där vid tresnåret. Men det var en kul kväll, om än jag blev less lite för tidigt. Men så kan det vara.

När vi väl kom dit, vid sju så bjöds det på middag. Palt(!!), så jävla gott. Och udda som födelsedagsmiddag inför fest. Var ändå en hel del folk och turligt nog så bor han ju i hus. Hanns med en massa surr, kik på semesterbilder, dans och sådär. Sen blev det korvätning(härlig nattamat, så borde det jämt vara på hemmafester!) innan vi landade i soffgruppen på övervåningen och slank in på ämnet barn. Vissa mer redo än andra och lite obehagligt blev det nog allt, men tillslut så kom tack och lov taxin som skulle ta oss hem. Kan säga att det var grymt skönt att komma hem och få krypa ner i sängen.(Vågar dock inte lägga ut några bilder då jag ej vet om folk godkänner det).

Annars då, på travet och sådär? 120kronor inträde + 30kronor för ett program. Sen 55kronor för en öl och sen hade jag 200kronor kvar att spela för. Gick plus hundra kronor. Och då hade jag vunnit tillbaka inträde, öl och så innan den hundringen. Det var kul när jag satsade 130kronor på en häst som faktiskt vann. Jag satsade endast dom pengarna för att jag var så sur över att jag inte hann spela på loppet innan då hästen sprang och vann som alla andra hade satsat på. Lite envis kan man nog allt bli. Men det var kul trots skuggan och blåsten.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback