Burr, denna evinnerliga kyla.

Vilken sjuhelsickes dag. TUR att jag var ut i bilen tidigt trots allt. Att den ens startade från första början är ett frågetecken. Satt och skrapade i en evighet innan jag provade förflytta mig med den. Bilen dog och vägrade starta igen. Kan bero på att det var -31 grader här. Kände mig lite stressad över att hinna till jobbet kan jag lova. Men jag skulle bli glad om det kunde sjunka till -3 grader igen.

Fick hur som haver ringa hem gubben och hade ju faktiskt tur att han kunde komma hem igen och köra mig. Kom inte ens sent, vilket jag var säker på att jag skulle lyckas göra när dagen startat som den startade. Det var värre hemåt. Slutade halvfem och fick fara fem då mamma skulle hämta Alice klockan fem. Lite drygt sådär, men har man inget val så har man inte.

Annars har det varit en halvdan dag då jag frusit och varit kokhet om vartannat, lite febervarning sådär. Samt huvudvärk. Men det har gått vägen och jag hoppas att det är som det ska tills imorgon. Det går ju sjukdomar till höger och vänster och på två dagar har vi skickat hem två barn med skyhög feber. Många hosta nästan lungorna ur sig och snoret bara forsar.

Igår föresten, då packade jag en hel del hemma. Båda garderoberna är tömda. Rensat bort 4 påsar med skrot och två med kläder. Än är jag inte klar och har det lite bökigt med tanke på att min störste storebror norpat alla flyttkartonger och jag inte vill ha sjuttioelva påsar då jag redan har en 8(?) stycken. Ska väl försöka förflytta grejerna på torsdag då jag slutar tidigt.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback