Pinsamt var ordet.

Jag förstår inte hur jag har kunnat jobba dessa fyra dagar som hittills gått av den här veckan med tanke på att jag är så jävla dagavill att jag skäms. Seriöst nu så var jag 10 dagar före och trodde bergis det var den 25e imorgon och att jag skulle få lön på måndag. Jag har levt efter det hela veckan. Det lustiga i det hela är att jag ändå lyckats fylla i rätt datum på timrapporterna när jag jobbat tack vare att jag kollat på mobilen. Men hur fan gör jag när jag inte registrerar att jag är helt fel ute och inser vilket datum det faktiskt är? Är detta ett tecken på att jag har varit ledig på tok för länge? Hur som haver är 25e en speciell dag. Men pinsamt värre att jag är så förvirrad.

Ur en annan synvinkel är det bra. Det betyder att jag hinner få in mer jobb den här månaden. Det känns bra med tanke på lägenheten också och ja. Men nu ska jag väl komma ihåg att det bara är den 15e imorgon? Vad gör jag annars?

Jag har jobbat idag och det har varit en superbra dag, så gissa om jag var glad. Extra kul är det ju när de små kidsen(ingen över två år) känner igen en efter jullovet. :) Direkt efter så begav jag mig faktiskt och tränade trots att jag hade huvudvärk. Det gick kanon. Tycker dock det är jobbigt med gratisvecka, det blir så mycket folk jämt. Men jag ska väl vara glad att jag inte tränger mig in på ett redan överfyllt pass iallafall. När jag var klar så insåg jag ganska snabbt att huvudvärken var väck, snacka om skönt.

Ska öppna en julmust och slå på en film och må gott snart.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback