Två underliga drömmar.

Jag är en sjujäkla sömntuta. Får inte jag min sömn så kan allt bli fel. Hur som haver trodde jag inte att jag skulle lyckas somna om där vid åttasnåret och när jag äntligen började bli trött, vad händer? Jo, inne hos grannen så borrar dom och har sig med toaletten som renoveras. Men det lät bara några gånger och om jag inte minns fel så somna jag mitt i ljudet(var inte alls det där höga som det var i tisdags när det lät som att de borrade innuti mitt huvud).

Drömde någon äcklig dröm då vi skulle åka slalom(var slalomtävlingar också fast i andra backar) och det slutade med att jag hamnade inne i någon byggnad gåendes med skidorna på och stöter på ett gäng som tydligen är ute efter att döda mig. Med eld(finns inget jag är mer rädd för än bränder). Flyr ut ur byggnaden och dom hittar mig överallt och innan smällen så vaknar jag till.

Sen när jag somnar så är jag vikarie, i samma byggnad med någon annan och vi har väl en tio ungar i vårt bord. Vi äter korvstroganoff(det är det vi har ätit i veckan och tog slut nu till lunch idag) och rätt som det är sitter en flicka med byxorna neddragna och kissar på bordet. Förstå vad äckligt!! Sen sa hon att hon kunde torka upp det, med en morgonrock som hängde på väggen!? Som tur var så vaknade jag nu av att det ryckte i dörren och gubben kom hem. Men så jävla sjukt!

Förstå innan någon av dom där drömmarna skulle bli verklighet. Berättade jag föresten att den andra vikarien tog mat i ett rum så att det blev för mycket att det rann över och tröjan blev helt rödorange och skrek, "aj aj aj det bränns, vatten!"? Men det sprutades bort, helt, med en vattenslang med tryck och kallt vatten. Det var efter det som kissincidenten kom.

Ja, det var min morgon det. Hade tänkt gå ut i solen nu men så kommer
det ett sånt där "fulmoln" som jag inte ens vill kunna se på himlen då de
utlovat strålande sol. Svensk sommar.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback