Yesterday.

Igår var en härlig dag. Först var vi runt och gluttade på lite båtar, sen nyöppnade Biltema innan vi begav oss till nydala för lite äventyrsgolf. Vilket jag självklart förlorade i, jag har inte tålamodet att satsa på samma sätt som grabbarna och jag kunde ha kommit näst sist om det inte hade jävlats med mig på de 4 sista banorna. Men jag var enda tjejen och jag var den enda som fick en hole in one. :)

Sen var det bara hem och göra sig klar inför middagen och kvällen och sen mötte vi upp de andra tre och cyklade tillsammans ut till Baggböle där vi började fixa iordning middagen som bestod av surströmming. Dessvärre gick det inte att sitta ute under själva middagen. Ni skulle ha sett flugsvärmen som samlades runt strömmingsburkarna, heeeelt skadat! Och så lekte vi lite lekar och hade det riktigt roligt med pilkastning och stövelkastning bland annat. :) Lite senare for vi vidare till en lokal i kulla innan vi begav oss hemåt.









Har varit en aningen bakis idag och jag tror jag skyller på de 4 snapsarna skåne. Tvingade mig att försöka klara mig uppe där vid ett. Truga i mig lite käk och sådär. Men fan vad jobbigt. Är inte helt hundra än men huvudvärken har släppt, maten ligger kvar i magen och jag ska snart in i duschen för att göra mig klar för ikväll då vi ska fara ut till Röbäck på middag med 5st andra. Blir nog riktigt trevligt och jag ser fram emot det även om jag inte är särskilt pepp på cykelturen just nu. Duschen och marinera kött, det är vad jag ska göra nu. :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback