Sundsvall 2 av 2. IKEA.

Vaknade vid halvåtta snåret och kände mig utvilad. Låg och kikade på min fina som låg vid min sida tills det att jag tjugo minuter senare väckte honom lite försiktigt. En ganska lugn morgon trots allt då vi hann duscha och göra oss redo innan frukosten som för övrigt var jättegod. Vi vräkte i oss både fil, mackor och plättar. Vi ville klara oss länge på det så att vi inte behövde äta något större förns vi var hemma i Umeå igen.

Vid halvelva klev vi innanför portarna på IKEA. Lite lätt vilsna eftersom ingen utav oss varit in dit sen de byggt nytt och hade ett helt nytt system mot för det förra. Men efter en 20 minuter så begrep vi vars vi skulle böja och hade fått tag i en kundvagn. Då var det till att börja skriva ner grejer som skulle hämtas på lageret sist av allt och plocka ner småprylar som vi behövde. Med oss fick vi Ölglas, snapsglas, stora tallrikar, grytunderlägg, stekpanna, wokpanna, fler skärbrädor, vardagsrumsmatta, doftljus, servetter, 4 taklampor(+2 åt mina föräldrar), 2 sängbordslampor, 2 fönsterlampor, spjälsängstäcke(åt syster), rullgardin(åt bror), 2 gardinstänger, stor byrå(malm 6 lådor)+glasskiva, två sängbord(malm), sängram(hopen), vitrinskåp(åt J´s syster), 2 lådsystem att ställa in i 2 av mina garderober. Med mera. Så ja, vi hade en hel del med oss ut därifrån. Vagnen med smågrejer blev lite väl full så att det föll dessvärre en lampa i golvet som vi fick lov att springa och hämta en ny av. Men när vi äntligen hade packat ihop grejerna, slagit in det ömtåliga och packat in allt i släpet och bilen så var klockan runt kvart i tre och vi kunde äntligen bege oss hemåt. 

Mycket bättre väg den här gången och kvart i sex var
vi äntligen hemma. Men alla grejer fick natta ute i bilen
och släpet då vi skulle iväg på lite rajraj en stund under
kvällen.


På väg till IKEA.


Den överlastade vagnen, med en fastknuten ikeakasse samt att jag hade en kasse över axeln. Sen skulle vi ju hämta allt på lagret också. Och den vagnen blev full den också. Haha.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback