Raceracerace.

Ännu en dag med strålande fint väder. Det är dom här dagarna man faktiskt kan älska vintern. Sen önskar man ju självklart att varenda dag vore såhär fin, det skulle nog helt enkelt bli mindre klagomål då. Och vem skulle inte må bättre utav det, egentligen? Nu är det iofs mars och trots att det är mängder med snö så är faktiskt inte våren sådär jädra långt borta ändå. Vilket gör allting ännu bättre.

Idag for vi en kortis med skotern innan vi vände tillbaka(de vi skulle dit med egentligen bestämde sig för att inte fara), bytte till bil och körde ut till tvärålund där det årliga(6e upplagan) skoterfolkracet höll full gas, vi kom en stund innan 3e heatet slutade. Vi stod där bland folkmassan och kikade tills det var slut. J´s kompis lag kom på en tredje plats och dom verkade ganska nöjda med en pallplats så det var ju kul. :) Efteråt så frös jag rätt rejält om mina fötter(hade mina fakeuggs på) och det var inte så konstigt om man tänker på att jag faktiskt hade blivit blöt om fötterna på grund av snön. Turligt nog hade jag ju extraskor och extrasockar i bilen(jobbgrejer).


Slut på heat3(tre timmars körning avklarad, 4e heatet och en timme kvar) och väntan på heat 4.

My man.

Sedan for vi förbi bror med familj och hälsade på(drack en kopp kaffe och fikade), och fick se deras hus för första gången. Det kommer nog bli skitmysigt där när allt är iordning. Storleken på deras badrum hade jag inte tackat nej till om man säger så. När det både ryms dusch och badkar(inte så att duschen är i badkaret) och du fortfarande har stor golvyta kvar så är det stort.

Lyxade till det med tacopaj till middag som blev riktigt lyckad den här gången, och
supergott var det! Sitter nu här nyduschad och ska se Melodifestivalen -andra chansen.
Lev och må!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback