Har blivit med hazel.

Det där med omformateringen av min dator gick inge bra och nu behöver jag superhjälp för att den ska bli fixad. Fan vad arg och less jag blir! Efteråt så cyklade jag hem till mam och pap för att låna ena bilen för att kunna ta mig iväg till onoff.

Sagt och gjort. Helt klart det ställe där telefonen var billigast på men de hade inte den röda inne. Köpte jag den svarta då? Nej. Begav mig till strömpilen för att gå in på elgiganten, men där var det samma summa som på mediamarkt så jag sprang in på expert också. Där fanns det en enda röd, jag köpte den. Dyrare än onoff men billigare än de andra två ställena. Hade varit en fördel om jag hade haft med mig min pappa också, men det funkar ju inte alla gånger. Så jag gick ut där ifrån med min(nu är den det!) röda hazel samt en fukt och stötförsäkring på den. Sen sprang jag in på donken och köpte en cola, se gött!

Sitter hemma hos mam och pap nu och lånar deras dator eftersom min tidigast kommer fungera imorgon igen(Meja har ylat båda gångerna när jag har kommit hem, voffsan. Tänk om jag hade ett jobb där jag kunde fara hem på lunchen, vad annorlunda allt hade sett ut då! Nu är det väl dags att jag beger mig på cykeln hemåt.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback