Fridaynight.

På vc gick det bra igår, fick penicillin. Dessvärre hade jag ju glömt börsen hemma så jag var tvungen att bege mig hem för att hämta den, skyndade då att hänga tvätt samt sätta igång två maskiner till. Skynda till bilen och snabbskrapa rutan så att jag skär upp lillfingret litegrann(bra gjort där!). Tur jag skulle på apoteket så att jag kunde köpa plåster och så. Och så hämta upp småtomtarna hemma hos mamma och pappa innan jag skyndade hem och ställde upp julgrejerna innan jag skyndade ner i tvättstugan igen, och så handla, och så tvättstugan igen.
Och när jag står där nere så ringer Johanna och säger att hon ska börja bege sig hitåt nu. Panik. Slita med alla kläder och stuva undan dom för att förbereda pajdegen och hoppa in i duschen. Hann iallafall det, klä mig och bättra på sminket och bryna färsen innan hon dök upp. Bjöd henne på tacopaj och surrade innan vi flyttade över till vardagsrummet för att se idol och gotta oss i chips och dipp. Härlig fredagskväll helt enkelt, förutom att det var Linnea som åkte ut när det borde ha varit Minnah.

Skjutsade hem henne vid kvart över tolv och sen var det bara att vänta ut tiden tills jag skulle hämta sambon och jag blev bara tröttare och tröttare. Dock fick jag vänta ytterligare 35 minuter väl på plats. Halvfyra var vi hemma ungefär och sen slockna man väl en halvtimma senare. Kul att vakna halvtio imorse, not. Klev iallafall upp och vek tvättberget.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback