Raggsocke.

På väg hem från jobbet så svängde jag in på den lilla garnbutiken efter vägen för att köpa ett tjocksocksmönster. Fick med mig ett som tydligen skulle vara enkelt hem samt garn. Och direkt jag kom hem svidade jag om till mina snygga löparkläder och snörde på mig mina sköna löpardojor för att bege mig ut i spåret.

Avverkade två varv idag också, blev imponerad att jag kunde minska tiden för första varvet med 30 sekunder mot för senast. Andra varvet gick tungt, benen kändes som bly men uppenbarligen så tog jag mig framåt ändå då jag gick i "mål" på 5 hundradelar segare än första varvet. Men det var så skönt! 2,2 km på 12,11,2 min och 2,2 km på 12,11,7 min.

Har duschat och påbörjat stickningen samtidigt som mina ben känns trötta och jag börjar bli ganska hungrig. Gubben skulle handla på vägen hem och så ska vi göra köttsoppa. För en gångs skull känns det inte så farligt(är inget jättefan av det), kan bero på att det är så kyligt ute.

(Sitter och funderar på systemkamera hela tiden, har hittat ett ställe här i stan där den är mycket billigare än på onoff som jag hade tänkt mig innan och kan inte bestämma mig för när det är rätt dag. Vill verkligen ha NU!)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback