Förföljda i elljusspåret..

..haha, ja precis som det låter. Återkommer till det strax.

Igår när middagen var färdig och ute ur ugnen så begav vi oss ut ett varv i elljusspåret och jag klarade faktiskt av det bättre än sist trots snuvighet och latveckan utomlands då vi gottade oss rejält. Var riktigt gott att komma hem, duscha av sig och äta nylagd lasagne efteråt.

Men det var inte igår det hände, det var för en kvart tjugo minuter. Vi for ut på en runda idag också tillsammans och när vi närmar oss slutet av rundan då vi har kanske 75-100 meter kvar innan vi ska vika av springer den en ren(med hyfsat stora horn) över spåret och skrämmer slag på mig så skvättig som jag är. Men den nöjer sig inte med att springa in på andra sidan. Den följer efter oss, springandes. Och den slutar inte heller då vi börjar vika av hemåt, den följer efter oss över första vägen(som går från e12 till backen och umedalen) till lillskogen och ut på cykelbanan, fortfarande springandes. Men precis när vi ska över vägen för att komma till vår parkering så tvärvänder den. Det var fan läskigt. Hur nära hade den kommit om vi hade stannat? Vad hade den gjort? Haha. Och tänk om den hade följt efter oss ända in på bostadsområdet. DÅ hade jag fan ringt tidningen, haha.

Det må hända att det var jävligt vilse eller vad sjutton som helst. Men hur ska man veta det och hur hjälper man då isf en ren? Inte varje dag man blir förföljd av en ren iallafall, det var då min första gång. Säkerligen sista också skulle jag tro.

Nu ska jag in i duschen och sedan kasta i mig lite käk för att sedan fara ut till J´s föräldrar.
Det är dags för en höstförändring för håret. Var tänkt till helgen, men det blir ikväll istället.
Inte mig emot!


» ninni

shit vad läskigt med renen :S haha! jag hade dött :P

2010-09-21 // 20:15:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback