Jag gillare.

Jag gillar onsdagar, det är alltid en dag att se fram emot enligt mig. Det är den dagen på veckan jag far iväg och gör något som intresserar mig och gör mig lycklig. Det är den dagen jag får skit under naglarna och får andas in en härlig doft. Onsdagar är min riddag. Den dag jag är ute hos Birk(har jag talat om att Birk är 6år?).

Idag var inget undantag. Det var bara så surt att då jag gick och bytte om på personaltoan så kom huvudvärken som jag totalignorerade just då(det är möjligt när man ska göra något man älskar att göra). Fick gå längst bort i hagen och hämta in honom där han stod med en del av de andra men var tvungen att stå där och mysa en stund först innan vi gick in och förberedde turen. Birk är en riktigt mysig häst.

Idag provade jag mig på att rida honom barbacka(utan sadel för den som inte visste) och var helt överlycklig. Det är så behagligt att sitta direkt på hästryggen. För det första så var skritten mycket raskare när sadeln inte var på, traven och galoppen var mycket mjukare och jag kunde inte låta bli att fnittra högt för mig själv flera gånger för att jag var så lycklig.

Ångrar inte en sekund av att jag tagit upp ridningen, även om det är ca 2 mil dit och det kanske är lite halvbökigt. Enda gången det har varit jobbigt var första gången då jag inte visste om jag skulle få vara där, hur hästarna var och så vidare, var ju sjukt nervös. Men som det är nu är det en grej jag ser fram emot hela tiden. Som nu, jag längtar redan tills nästa onsdag!










Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback