Världens smärta.

Gårdagen var helt underbar. Till att börja med hade vi det kanon på iksu-spa förutom att jag höll på att svimma då jag hade cyklat på hårt i 20 minuter(kanske inte så smart då man inte rört på ändan på 2 månader), men det gick bra och så hanns det med lite styrka innan det var dags för en snabbdusch och spatsera iväg för behandlingen.

Alltså herre min je säger jag bara. Kändes skitbra och skitfräscht att få en djuprengörande ansiktbehandling med allt vad det innebär(Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, brynplockning, massage av ansikte. Mask och vårdande creme.). Allt var så skönt förutom portömningen, aldrig någonsin har jag varit med om sådan smärta som då hon tuktade min näsa och mina kinder, helt vansinne. Jag låg och bet ihop och kämpade för att klara av smärtan så pass att jag började toksvettas.(Kan ju meddela att jag vet någon/några som absolut inte skulle greja det, jag gjorde det knappt själv. Och då kan man tänka sig smärtan folk har när de föder barn, det måste vara en hel del högre smärtgrad på det.) Att direkt efter få brynen plockade var ju bara så skönt, för det kändes ingenting. Annars var det super, och en ganska avslappnande timme.

Sen hoppade vi i badet en stund för att egentligen simma, men det blev bara ett par längder. Det var så varmt och skönt i vattnet. Och när man låg där i och solen sken in genom glasväggarna så slog tanken mig att det hade varit väldigt lyxigt att få träna där, någon gång ska jag banne mig det!

Skyndade hem och fick besök tills vi skyndade vidare, men
mer om kvällen senare. Nu ska jag lägga på lite mascara för
att se lite mer pigg ut då jag om en timme ska fara och fixa
frippan.


Usch jag har också gjort sån ansiktsbehandling och det e ju inte avslappnande direkt!

2011-02-21 // 13:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback