Skoterfärd och svarta korvar.

Är alldeles genomfrusen idag också och är allmänt slut, och vad det beror på har jag inte en susning om. Träningsvärken? Infektion i kroppen? Tillbaka på jobb efter en veckas ledighet? Att jag inte sover så bra som jag brukar? Ingen aning.

Men igårkväll återfick jag värmen då jag tog på mig långkalsonger, fleecebyxor, två mjukisar samt skaltäckbyxkorna, fleecetröja, vanlig tjockare tröja, halsduk, tjockjackan, mössa och dubbla vantar. Så då var jag redo för skoterturen. Efter att vi mött upp de andra 8 tog vi oss äntligen ut. Var så mysigt att grilla när det var ordentligt mörkt ute, lite god grillad falukorv, varm choklad och härligt sällskap kan inte slå fel. Sånt härligt vardagsgöra!

Fast det är från skoteråkningen som träningsvärken i ben, axlar och lite rygg kommer ifrån. Att hålla sig fast och vara beredd på varje kurva, hopp och skidres. Man sitter alltså på helspänn och är väldigt koncentrerad samtidigt som man tycker det är skitkul, för det är det verkligen. Vi var inte hemma här förns närmre halvelva skoter och grillröksluktande. En dusch och krypa till sängs satt fint.








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback