Fjällen. Rejält bildregn!

Igår kom vi hem, men var rätt utslut. Sov tre timmar direkt då jag hade packat upp det viktigaste. Var i ordentligt stort behov av sömn. Sen for vi och såg transformers på bio. Men så..

..Fjällen
var det jag skulle prata om. Vi åkte ju som sagt upp i måndags, käkade lite middag i Vilhelmina och kom väl fram vid halvåtta något sådant. Packa upp och bädda sängar innan vi gick ut och kastade lite, men ingen annan än Linn hade fiskelycka den kvällen. Men sen! På tisdagen när vi hade packat med oss lunch och klätt på oss nödvändiga kläder och flytväst så begav vi oss ut på Malgomajsjön med båten. Och fiskelycka hade vi den dagen. Själv fick jag väl en åtta abborrar och 2 gäddor(de andra fick några harrar också). Plus att de andra då också fick en herrans massa. Men jag är så nöjd över den stora abborren jag fick på lunchstället. Det sjukaste var ju hemvägen, helvete(ursäkta) så blöta vi blev, för vågorna var stora(!!) och de skvätte in ordentligt. Var blöt in på bara kroppen trots regnkläder, men så kul vi hade under tiden ändå. Och så åt vi ju halvt ihjäl oss under kvällen(varav efterrätten åts 23.30, haha).

Tisdagen så åkte vi först in till Vilhelmina för att laga ett spö, byta lina på spöet jag använde, köpte fiskehandskar samt några nya drag. Jag köpte mina två första i livet. Och sen när vi var ute på sjön på samma ställe som dagen innan så slog jag personligt rekord och drog upp en gädda på 6,6 kilo. Det kändes hur kul som helst! Dessvärre är jag ju en fjant och har svårt för att ta i dom, men jag gjorde det och är enormt stolt över mig själv. Men det kommer jag aldrig att glömma. Det var fiskelycka den dagen också, fick dock inte alls lika mycket som föregående dag. Och så åt vi ännu mer(vi äter alltid halvt ihjäl oss när vi är där).

Så for vi alltså hem igår efter att vi hade packat ihop och städat "vårt" rum.
























SVAR: Nemen vad säger du? :D TUSEN tack! Det håller jag själv inte med om dock, hihi : )

2011-07-16 // 11:53:19

Vilka härliga sommarbilder :)

2011-07-18 // 10:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback