Härliga lördag.

Vilken bra dag det blev igår!
Vi började med att fara och fiska två timmar ute i ängersjö(blev bara sjukt bitter att jag inte fick någon fisk den här gången) och for bara hem för att duscha och sen kila över till Chrille där kvällen började. Sen hem för att käka litegrann och bjuda folk på korv med bröd för att orka med kvällen. Det slutade med att det trillade in mer och mer folk så att vi till slut blev tretton pers precis innan vi skulle vidare till Jonas och Linn.

Sjuttsingen vad fint dom fått det hemma. Där var det full fart och vi var väl runt 30-35 pers som mest skulle jag tro, rätt trångt. Men det är ju å andra sidan riktigt trevligt så. Sen blev det vidare in till stan(i hopp om att ta oss in någonstans) men helpyttes vad folk och kö det var överallt. Cyklade runt hela stan, skjutsandes. Efter en snabb visit in på Lottas i 5 minuter gav vi upp och cyklade mot efterfesten.

Det tog ju ett tag att cykla då vi gick i uppförsbackarna och sådär. Till och med J som for och köpte nattmat innan han for ditåt tog sig fram minst 5 minuter före oss. Haha. Men burgaren satt ruskigt bra, hungrig som jag var. Och en efterfest då man inte vill dricka mer blir ganska seg. Kvart över tre så var det iallafall sängdags. Är nöjd att jag som slutade i tid(ca. halvtolv) sluppit vara bakis det minsta lilla. Funderar på att gå ut och gå en promenad i regnet.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback