Årsresume.

Under det här året som varit har det hänt en del grejer.
Allt möjligt blandat. Både bra och mindre bra grejer.


Jag blev gudmor åt min systerson och påbörjade körkortet i januari med en intensivkurs. I februari fick jag en morgon beskedet om att min mormor bara hade några timmar kvar, jag grät floder. Min mormor var bäst! Var på begravningen och grät ännu mer. Och så klarade jag körkortet 28 februari(tänka sig att det snart har gått ett helt år!).

I mars fick jag veta att mamma hade bokat en utlandsresa till Turkiet, Kusadasi i maj. Och så började jag vikariera även på dagis direkt efter sportlovsveckan vilket har givit mig mycket och som jag har trivts med väldigt bra. Och i slutet av månaden var första gången jag träffade J. I april umgicks jag en hel del med honom och så längtade jag efter att få fara utomlands som jag inte hade varit på 4 år. Fick även reda på att en god vän väntade barn vilket jag tyckte var jätteroligt.

Ja i maj då bar det då av och jag var rädd på flyget. Men jag fick ju lapa sol, bada och träffa trevliga människor. Att gå på marknaden och svettas och dricka ljummet vatten hör ju allting till. Beachparty med fyrverkerier. Och så i juni var vi tvugna att fara hem igen vilket kändes mindre roligt. Bokade en ny resa(som vi fick lov att avboka) och skaffade ett nytt och minst lika fult pass.

I juni var det dags att försöka nöja sig med den svenska sommaren och umgås en hel del med J. Och hux flux så var det midsommar då jag och tjejerna åt middag och hade trevligt innan vi for ut till festen där J var(efter en snabb svängom på logdansen, hahaha!), första gången jag fick träffa hans föräldrar och sova med honom. Sen kom wheels och det blev syskonmiddag och jag fick reda på att min ena syster väntar barn, igen. Sen slutade kvällen med att jag spenderade mer tid med J genom att åka runt i den fullproppade vanen där en kille ramla ut och smällde i backen(men han reste sig lika fort igen och sprang ikapp bilen).

Vännäsdagarna=tid med tjejerna och ännu mer tid med J. Jag gjorde hårförlängning och några dagar senare(25e) for jag och J till lycksele på motorveckan och den kvällen blev vi tillsammans och jag fick även umgås lite med min bästa vän som bor där. Sen sov vi i husvagnen med mina föräldrar. Har badat mer den här sommaren än vad jag någonin ens tänkte förra sommaren. Sommaren för mig var väldigt bra.

Augusti kom och gick, sen i september var det dags för alla födelsedagar. Lillebror, storasyster, jag, pappa och mamma, alla inom 11 dagar. Inflyttningsfest hos Ninni. Oktober kom och en bit in i månaden föddes lille Benjamin. Min goda väns underbara son. Vid det här laget har vi även fått veta att min syster har två bebisar i magen och inte bara en. Köpte även ett årskort på träna.

I november började man känna stressen över julklappar och fick aldrig tummen ur att börja. Men väl en bit in i december så lossnade det och jag har nog aldrig någonsin spenderat så mycket pengar på julklappar förr. Vi hann ha en familjemiddag med 18 personer av 19 medverkande eftersom inte alla skulle vara med på jul, då är det alla syskonbarn och respektive inräknade. Hann åka och köra skoter innan julafton och så hade jag en jättebra julafton.

Och under hockeysäsongen har jag hunnit vara på 3 stycken hockeymatcher och sett så himla många fler på tvn, aldrig förr har jag varit så "med" hur det går för löven, men jag har blivit mycket mer intresserad tack vare min underbara.

Nästa år vet man aldrig vad som sker, vilka grejer man tänker att man ska försöka göra till nyårslöften. Men en sak är då säker, jag ska bli moster igen till två små krabater i januari och mitt körkort fyller 1år, sen hoppas jag att året fortsätter vara bra. Mitt nyårslöfte blir nog att jag ska försöka motionera mer(träna alltså, eftersom att jag nu faktiskt har ett träningskort.).

Nu ska jag snart börja packa ihop alla grejer och göra mig själv klar så att jag är
fit for fight klockan 15, sen födelsedagsfirande.

Vi hörs nästa år, GOTT NYTT ÅR!

Godmorgon världen.

Så har man vaknat upp till denna dag där det känns som att man kommer
få veta vad stress innebär ännu en gång. Iallafall tills vi ska ut och fira farmora
min som fyller jämnt.

Bäst just nu vore att gå och tömma blåsan för att sen fika och kunna rulla iväg med bilen för att fixa det som jag behöver fixa. Systembolaget bland annat och jag vet ungefär vad jag vill ha men har ingen aning om vad en grej heter. Fan, ska ju hinna packa också för vi far redan imorgonbitti när vi vaknar så vi kan köra skoter och grilla på dagen, blir en riktig heldag imorgon och så är det ju inte länge kvar innan det nya året. Kanske ska försöka mig på någon nyårsresume idag om jag hinner.

Klagosång here we go.

Usch. Fy vad tiden har runnit iväg. Klockan var ju för sjutton nyss nio.
Jag känner inte alls någon större lust att måsta ta mig upp senast
nio imorgonbitti och känna stressen.


Och nu har jag ännu roligare saker för mig. Rentvättshängning, rentvättsvikning
and stuffs like that innan jag ska försöka mig på att sova. Hungrig är jag också.
Att somna kommer bli ett projekt, det kommer kännas kallt och tomt.

Klagosång.

plask i bassängen.

Ändå mysig dag igår med en massa slappande, tv-spelande
och filmtittande. Så borde alla söndagar få kännas.


Har varit på badhuset idag med mammsen, fosterbarnen och systersönerna.
Det var faktiskt härligt att göra något när de flesta andra jobbar. Väl hemkommen
så har vi allihopa suttit och sett på "kollopapporna".

Gruvar mig inför imorgon när jag ska måsta gå på stan och försöka hitta något att
ha på mig på nyår. Samtidigt som det känns som att det inte behöver vara nå värsting
kläder. Vi ska trots allt sitta i ett hus ute i skogen med några av J´s vänner och deras
flickvänner. Vi får väl an se. Men jag ska ju även hinna hem och göra mig klar för att
fara på farmors födelsedagsfirande efter stadsrundan.

Julafton.


Annandagen.

Vars tar dagarna vägen?

Tiden bara rinner iväg. Nyss var det ju julafton.

På juldagen så blev det en ganska lugn förmiddag och sådär sen så for vi ut till J´s föräldrar och åt middag innan vi tog oss ner till en grillstuga längs älven. Vi tappade benen och tog skotern dit istället. Satt där med hans föräldrar och några andra, var faktiskt riktigt mysigt. Sen när vi skulle hem så for vi förbi ålidhem för att kika där storbranden hade varit, det brann fortfarande när vi var dit vid 23 tiden. Man fick en sån där klump i magen och tänkte på alla stackars människor som faktiskt bodde där.

Och så upp tidigt för att ränna på stan. Byte av pappas tröja, mitt armband och lite shopping. Och min fina shoppade mer än vad jag gjorde, jag kom hem med ett par jeans, som inte ens var på rean. Sen var vi på hockeyn också, sjuk match. Att mariestad kunde knappa in till 3-3 från en 3-0 ledning på elva minuter i tredje perioden. Sen blev det spännande. Löven vann ju iaf på straffar, tur de.

Sen blev det mer öldrickning och fettomat under kvällen. Men när vi for hem till J och Robert och Lisa ockå var med så var det riktigt kul. Vi spelade tv-spel och åt 4påsar popcorn. Och så vi skrattade. När dom hade farit och vi fortsatte så skulle vi köra en sista match "den som vinner nu är bäst!" och vem vann om inte jag? Jag skrattade så jag grät för J försökte få det att låta som att han hade låtit mig vinna. Haha.

Jag ska snart lägga mig och börja se säsong 4 av Grey´s Anatomy som jag fick i
julklapp av hjärtat. Blir grymt skönt. Men först ska man kanske dra igång en maskin
med tvätt.

Jag har inte fört över några bilder ännu eftersom jag tänker fixa säkerhetskopia av
operativsystemet och allt sånt innan. Men det ordnar jag typ också idag. Så snart
kan jag fixa lite grejer på datorn.


Merry Christmas

GOD JUL ALLIHOPA!
Det är vad jag startar med.

Just nu sitter jag vid min nya dator och en massa papper och en kartong och myser. Det är därför jag var tvungen att fixa så mycket med den gamla, den fick Rickard. Så nu har jag mig en egen bärbar. Är väldigt glad, vem skulle inte vara det.

Det har varit en mysig julafton och den är inte slut ännu. That´s good. Vi åt den klassiska lunchen som vi gör alla år, blöta. Det är inte världsgott men eftersom det är tradition tycker jag att det blir godare pga det. Min fina har varit här en stund innan han skulle ut dit han firar jul. Sen så blev det lite slötid fram tills de andra började komma och det var dags för kalle. Hungrig som attan hann man bli och julbordet smakade förträffligt. Jag har ätit mycke julskinka! Det jag har sett fram emot mest. Och eftersom det var två syskonbarn med så kom tomten lite tidigare än vanligt. I år fick jag mig hela 6 julklappar. Men jag är nöjd. Nu väntar jag bara på att J ska vara klar och höra av sig och säga ungefär när han kommer och hämtar mig, helt sjukt vad jag längtar efter att få mysa ner mig i sängen med honom. Speciellt när jag sovit själv 2 nätter i rad och båda väldigt dåligt.

Och vet ni vad!? Igår, då åkte och körde jag skoter för första gången i vinter!
Men när jag åkte så satt jag mest och skrek och försökte klamra mig fast runt
magen på J. Har nog aldrig åkt en så vild skotertur någonsin. Men det var kul
och så blev det inte sämre av att vi bastade sen också innan middagen med
hans föräldrar. Uppesittarkväll it was. Bingolotto. Vilket frustrerande spel, det
är ju bara själva bingon som är kul, speciellt när man var "nära" att vinna hela
5 ggr. Men jag blev helt knäckt i slutet av kvällen pga den dåliga sömnen under
natten. Så hem for vi och till sängs låg jag inom 5 minuter. Och ändå kunde jag
inte få somna.

Jaja, det har varit två dagar när  det har hänt ganska mycket och jag misstänker att det inte slutar än, lär väl hända grejer imorgon och på fredag också, fast att jag helst av allt bara hade velat stanna i sängen en hel dag.

Hoppas att alla har haft en bra jul för det har då jag. :)

Dan före dopparedan.

Imorgon är det julafton, jag begriper det inte.
Vars har tiden tagit vägen egentligen?


Just den här dagen känns halvstressig. Mest för att det känns som att jag har hundra saker jag ska hinna göra eller åtminstone vill hinna göra. Och stressen kommer sig väl av att jag sovit som en kratta inatt, kunde inte somna och sen vaknade jag och det kändes som att jag max hade sovit i tre timmar. Blir en intressant dag där jag har tippex och en bingolott på inköpslistan bl.a.

Det är åtminstone en väldigt fin dag ute, så kanske att det blir
lite bob, skrana och tefat i linusbacken med ungarna idag.

Och frågan är ju om jag ens kommer kunna sitta vid datorn på ett tag sen heller eftersom den ska omformateras idag. Ja, alltså det finns mer skäl till det hela men det kan jag ta efter julafton är över. Det känns bättre.

Undra om vi får glögg ikväll!? Det är ju iofs inte min favorit men det
luktar så gott och sen så kan jag faktiskt dricka litegrann. En vacker
dag kanske jag tycker att det är jättegott. Vem vet?

Skratta och njut...

Det är så förbannat drygt att sitta och rensa bland bilder och musik.
Meeeen, nu är det inte allt för långt borta tills jag är klar. Då ska jag
bara leta rätt på skivan jag fick med datorn också. Crap, vars är den?


Imorgon har jag bokat bilen, jag ska träna. Känns grymt härligt men då lär jag ha träningsvärk som heter duga på julafton. Men det är det värt. Sen blir det uppesittarkväll med älsklingen och hans familj. Blir nog braigt.

Föresten så blev mitt hår mörkare i lördags, typ som det andra var i början.
Men färgen hade börjat gå ur sig och var åt det mer röda hållet. Not bad.

Tänkte bju på några gamla bilder också. Minnen.


Ja, egentligen kan jag väl ladda upp hur många som helst. Men oj så kul det kan vara att sitta och kolla igenom. Det här är bilder blandat från alla möjliga tillfällen. Och ibland har vi varit för himlarns duktiga på att bjuda på oss själva. Alla bilder är tagna under gymnasietiden. Rickleå, Lycksele, Studiebesök, Praktik, Skridskor, Pluggande ute, Skolavslutning, Sommarlov, Tjejmiddag och Drama.

Juletider.

Fan vad jag har lagt ut pengar på julklappar i år, helt vansinne.
Men jag hoppas att alla blir nöjda iallafall. Jag är då nöjd med
dom som jag har köpt åt mig själv samt åt alla andra också
förståss. Alla är typ klar nu, funderar på att ändra en grej bara.
Så typiskt mig.


Sen måste jag fixa en hel drös med grejer på min dator så att jag får ha kvar bilder och sådär.
Min dator omformateras imorgon. Och så vet jag typ vad jag får i julklapp av mina
föräldrar.

Inatt förvandlades allting ute till ett fint vinterlandskap från grådassig halka och grusiga snöhögar. Helt seriöst så kom det säkert 15-20cm. Hoppet om en vit jul finns fortfarande.

Yey

Det är konstigt. Ibland förstår man ingenting,
hur kan det komma sig att jag får det?


Jag fick en julklappsgåva utav föräldrar och barn på en avdelning där jag varit en hel del i höst. Chockerande? Ja! Jag? Som bara är vikarie, hur gick det till. De tyckte att jag hade gjort ett bra och duktigt jobb. Så kul att höra!

Snart kommer gubben hem med mat, kinamat. Och jag är hungrig.

Die, i´m tired.

Skammen. Jag har inte orkat förflytta mig in i duschen än, men
det är för att det känns som att jag kommer lyckas göra bort allt
väldigt snabbt när jag väl sätter fart.


Ska ta och fara till min syster och äta där samt slinga hennes hår,
så jag kan inte direkt lägga mig ner och bara vila iallafall. Vilket jag
faktiskt helst hade velat efter den här heldagen full i jobb.

Har gått en hel del, fått skälla ut en liten gosse som inte ville lyssna men som sedan insåg allvaret och bara ville hem. Sett övningarna av julspelet samt första uppspelet för familj och släkt. Och så har jag fått äta min första skiva julskinka!

Och så är det jobb imorgon också, fast på dagis istället.
Nejfan, bäst jag tar mig i kragen nu. Kan ju inte bara sitta
och äta after eight.

Det är sunkigt ute.

Pissväder. Hoppas bara att inte all snö försvinner
med detta surväder. Vi hoppas på en vit jul.


Snart, vilken minut som helst är det dags att kila iväg för att jobba några
få, ynka timmar. Sen får jag se om jag tar mig ut till min syster ikväll för
att hjälpa henne med håret eller om det får skjutas upp till imorgon.

Jag vill iallafall köpa en julgran. Även om jag inte har en egen lägenhet att
ställa den i, men kanske att jag får ställa den i J´s så att det blir ännu mer
julkänsla där. Julgranar är fina. Och så kan man faktiskt lägga de färdiga
julklapparna där också. Vi får väl an se.


Bara tisdag.

Gosh. Har suttit och kämpat med en arbetsansökan större delen av kvällen.
Tur jag har haft min fina som hjälpt mig att formulera mig rätt. Nu håller jag
tummarna för att jag har någon chans att få ett heltidsjobb där.


Isånnafall skulle varken bil eller lägenhet vara långt borta för mig.
Och det skulle kännas helt förträffligt underbart.

Sen så har jag faktiskt jobbat idag också, samt att jag ska jobba några timmar
imorgon och några på torsdag, så jag sitter inte enbart hemma den här veckan.
Men idag var jag även generös och gjorde middagen trots att klockan blev en del.

Nej, tv och sova.

j <3

Bilder i massor.

Tjejmiddagen




Födelsedagsfesten



Bowlingen

Fullspäckad helg.

Helgen har gått så fort. Det är väl knappt så att man ens hunnit med
själv att det redan är måndag ännu en gång. Med 9 dagar kvar till självaste
julafton. Hualigen så tiden går.


I fredags så städade jag, bäddade rent, duschade och packade samtidigt som jag såg idol. För direkt efter idol hämtade älsklingen mig. Vi mös och såg på tv med gotta. Direkt vi vaknar på lördagmorgon får vi masa oss iväg på bolaget. Sen gjorde jag mig klar innan min syster hämtade mig(J for ju och körde skoter i snömassorna) för att vi skulle på julmarknaden på forslunda(min gamla skola) där jag fick träna rygg och armar genom att lyfta och bära lille H en hel del. Blev iallafall hemskjutsad till J där jag kände stressen för att göra mig klar inför tjejmiddag hemma hos Anna ute i Röbäck.

Helmysig tjejmiddag med hel galet god mat och vin. Och såklart massor av tjejsnack. Dessa brudar är underbara och det är verkligen synd att vi allihopa ses så sällan för sånna kvällar. Sen blev jag hämtad för att spendera resten av kvällen med J på en födelsedagsfest. Fast innan vi hann dit så for vi om en annan och drack glögg och åt pepparkakor. Sen flängde vi vidare till födelsedagsfesten som var riktigt trevlig. Hemmafester blir typ alltid bättre än att gå ut på krogen, mer space.

Och freebra´n har jag nu provat. Sjukt bra. Trodde den
skulle lossna men den satt som berget hela kvällen!


På söndagen så slappade vi innan vi skulle iväg och bowla med min familj(de som bor hemma) genom familjehemsföreningen. Jag fick då aldrig vinna över älsklingen men kom ju åtminstone 2a båda gångerna. Det talar ju för vem som vann. Sen blev alla bjudna på hamburgare. Vi såg även Vi hade iallafall tur med vädret igen på bio igår, den var ju helt okej men inte riktigt som ettan.

Har massor av bilder. Har hunnit föra över dom på datorn men då
blir det här inlägget så förbaskat mycket längre. Så de kommer upp
senare. Kan ta en annan helt bortsett från inlägget iallafall.


Nätshopping.

Jag har hämtat ut mitt paket och jag är.. ja, glad.

Blev nöjd med allt. Men det lilla oversize linnet skulle kunna ha
varit en storlek mindre för nu är det stort(!), men det går lätt att
sy in. Den sista bilden på swettistunikan, den som jag beställde
hem, den var svart och inte lila.





Man kanske skulle snabbröja, dammsuga och duscha innan idol börjar
så att man fick bädda rent i det nya påslakansetet. Använda lite nytt smink
och ta på sig sina nya jeans och ett nytt linne eller så. Det är helt sjukt vad
jag gillar mina nya jeans som jag köpte igår, så sköna och snygga!



Såg även idag att mitt h&m paket är på väg och att jag får det i början på nästa
vecka. Med den där koftan som jag väntat på att införskaffa i flera månader men
när den kom hem var den för stor så det är äntligen den mindre storleken som
då kommer.

Foton.

Lite jag fryser nu om mina händer kanske. Inte tar jag med mig husnyckeln ut när jag
bara ska ut på gården. Lillebror låser och sticker iväg med ngn bil vilket resulterar i
att han låser ut mig, ungjävel. Tur mamma skulle iväg på robbans utv.samtal så hon
kunde komma om med nyckeln.


Fick aviseringssmset när jag var ute, får hämta paketet om 2½ timmar. Glader.



Det bara vräker ner.

Nu är det verkligen vitt ute!
Mysigt.


Imorse när J skulle skjutsa hem mig, utifall att jag skulle få in jobb, så när vi kom ut blev vi glatt överaskade. Det hade kommit en hel del snö, eller ja ca 5 cm minst. Jag kände mig pigg och utvilad så jag slog på tvn, kikade i två timmar innan jag slocknade för att senare vakna upp och se att det kommit ännu mera snö! Och det snöar fortfarande.

Kommer det sig att dom kanske hade rätt på vädret imorse som jag såg?
De sa att längs de norländska delarna av kusten kan det komma upp emot
20(!) cm snö. Tror jag ska dra på mig jackan, mössan och uggsen för att ta
något fint kort ute innan det blir alldeles för mörkt.

Sämre blir det inte heller av att mitt paket från Ellos borde komma idag! :)

Freebra.

Huvudvärk, dunk, dunk, dunk.

Jag for ner på stan, och så gick jag runt i min egna lilla värld.
Kände mig helt borta, märkte inte ens när de sa 400:- fel när
jag skulle betala på gina. Tur hon märkte det själv.

Jag köpte iallafall två julklappar till mig själv, ett par jeans på
gina och så köpte jag mig faktiskt en freebra inne på Ingrids.
Nu hoppas jag att de är så bra som alla sagt. Lite smink var
jag också tvungen att köpa.

Mammas och pappas julklappar är nu klara. Jag har 1½ kvar.
Farmor, vad i hela friden ska jag ge henne? Och så min älskling
ska jag köpa en till grej åt. Sen är jag klar. Nu känner jag inte
stressen längre, nice.

Hinner jag börja vräka i mig min orientaliska rostbiffsmacka från catharinas
innan jag ska iväg, det är frågan. Måste ringa och kolla.


Såhär brukar min kisse ligga brevid
mig när jag sitter vid datorn. Myskatt.

ingen rubrik.

Jag vill bara fara härifrån och aldrig komma hem på vääääldigt länge.
Men samtidigt ska inte en hotande lillebror få vara den som jagar ut mig.

Fan 50 minuter och jag har bara hunnit fika i princip. Måste duscha.
Måste fara ner på stan och göra klart större delen av julklapparna,
inklusive en julklapp till mig själv kanske. Har ju trots allt ett paket
som är på väg hem till mig nu, det levererades imorse.

Gosh, jag känner mig handlingsförlamad just nu för att jag är så arg.

Igår jobbade jag med min megaförkylning. Det gick bra så länge man jobbade, men 10 timmar och sen när jag kom hem var jag helt klubbad. Jag sov 1½ timme innan oskyldigt dömd, 2½ timme senare så somnade man för natten. Det blir intensivt att jobba med barn och man inte har samma ork och energi som när man är helt frisk. Men det gick ju.

Beslutsångest.

Jag hade ingen röst imorse. När jag skulle svara i telefonen när de ringde om jobb för imorgon från dagis så fick jag inte fram ett knyst när jag försökte. Pinsamt värre. Men imorgon blir det långdag. Välbehövda pengar.

Somnade om efter ett tag och sov bort för mycket av dagen.
Tänkte duscha och hinna en snabbis ner på stan för att kolla
på en freebra på ingrids och på ett par cheap monday jeans
på flott(har aldrig vetat att dom finns där). Hostandes och kraxandes
så vet jag inte om det kanske är smartare att vänta tills julrean då
man förhudligen ska försöka ta sig ut på stan så fort som möjligt
innan alla storlekar är slut. Och ska jag beställa grejset från ellos
som jag så gärna vill? Beslutsångest. 996:- för 5 överdelar, 2 påslakan
och en sjal. I snitt 124 :- per grej.



Edit:
Jag gjorde det. Men tog bort 2 grejer och la dit 3 basiclinnen ist.
Och får hem allt senast på fredag, så nu hoppas jag bara allt passar
bra. Billigare blev det också.

Headache.

Ah, så skönt. Trots huvudvärk gjorde jag några ärenden.

Har nu 7 julklappar helt klara och två påbörjade. Av de 16 st som jag ska köpa.
Det känns skönt att inte ha 14 st kvar att köpa längre. 2 har jag haft halvklara en
tid nu men min syster kom med den sista detaljen som jag beställt med henne
till de båda som jag väntat på att ha fixat i 1 månad ungefär. Ska bara kämpa med
att slå in de jag inte hunnit slå in ännu.

Och den där sängen, det skulle alltså vara en dubbelsäng för 999:- men då skulle
man vara tvungen att köpa till en bäddmadrass. Jag kollade på den och vill ha den,
men ska rådfråga mina föräldrar lite. Kunde ju inte bara köpa och sen inte kunna
frakta hem dom. Så ett 100pack värmeljus var det enda jag inhandlade till mig själv.




Kragen.

Jag tar mig i kragen. Fan, nu är det dags att ta bilen och brumma
iväg och spana in 2 julklappar utan att måsta gå på stan. Sen ska
jag kolla på säng till mig själv för en billig peng. Utan sänggavel
och shit.

Vi ser det snöar... igen.

Äntligen lite julkänsla igen och här sitter jag och snorar.

Snön faller ner och har gjort det ända sedan jag klev upp dyngsnorig och med huvudvärk.
Sitter även och lyssnar på julradio.se så man får lite julmusik spelandes för sig.

Men är det inte typiskt att man ska bli så förkyld? Nu när det snart är jul,
jag hade tänkt träna idag och sådant. Men jag har väl känt det på mig när
jag haft lite halsont i ca en vecka. Mindre kul är att min älskling ligger i
feber och jag mest av allt bara skulle vilja pyssla om honom.


Den här tomten sitter och pryder min skärm.

vänskapen.

Tänk om man inte var så envis. Om inte många andra
heller var så envis. Men, jag tänker stå på mig i det här.
Bara så att du vet saknar jag dig som vän.

.

Snart dags att fara och äta middag.

Krävande idioti.

I veckan måste jag ta mig en helt ledig dag från jobb och
allt hemma. Måste kort och gott ta tag i julklappsinhandlingen
och då måste jag vandra själv på stan, annars får jag inte med
mig något hem.


Sen har jag tänkt gå in på Ingrids och kika på en freebra som man
har hört en hel del om. Är den verkligen så bra som det sägs? Isf
vill jag absolut ha en.

Jag måste ha blivit tagen för en ragata i fredags, men man kan inte bara sätta sig i en bil(där man inte känner chauffören och inte har frågat om det är ok) och kräva att få skjuts till ett ställe, speciellt när man inte ens tänkt ta den vägen. För att hinna till sin bror som höll på bli spöad på krogen, hallåå! det tar inte 15 minuter för vakterna att gå emellan. Jaja. Igår däremot var en bra dag.


Bilder.

Idag satte jag igång lite pyssel på jobbet som många av barnen hakade på.
Det är ju supermysigt med pyssel. Men tänk om man kunde göra det hemma,
med någon/några goda vänner, julmusik och julfika. Det hade varit en helt
annan femma.


Sitter och mixtrar dit mitt namn på foton som jag tagit eller som kommer
från min kamera, som kommer upp i det här inlägget. Som är från i onsdags
då vi var på invigningen, eller ja, efteråt tog vi dessa.


Sandra,                           Jag,                       Ninni.

Närbild på mig själv.          Sandra & Ninni på Pipes.

Den här fredagen blir det inte mycket vettigt för mig tror jag, även om jag skulle behöva. Skulle absolut behöva ta tag i tvätten och det där som man alltid skjuter upp in i det sista. Ska ligga i min ensamhet och se idol, och sådär.

Kaos.

Den här dagen har bara varit kaos i mitt huvud.
Allt som ett resultat av att jag sovit som en kratta,
fyfan vad jag hatar sånt. Och pissvädret ute gör
en inte direkt piggare.


Det var riktigt trevligt igår, och det var kul att Sandra och Ninni joinade på eventet för
tillsammans. Hade dock velat vara hemma lite tidigare för att varva ner efter en lång
dag innan man skulle sova.

Fan, egentligen skulle jag bara vilja däcka och sova tills morgondagen.
Men eftersom morgondagen lär vara mindre kul så ska jag ta mig igenom
den här kvällen.



Snögubbeväder.

Det finns inte ord för hur trött jag är just nu, och så ska
man stressa för att orka hålla igång några timmar till.


Är halvkrasslig, har jobbat och är dyngtrött. Nu måste jag duscha, äta och hinna göra mig klar innan jag ska möta upp Sandra och Ninni inne i stan på lite mer än en timme. Fast jag helst av allt skulle vilja ha tid till att varva ner. Tur jag inte slutade halvfem iallafall. Det blir invigningen jag skrivit om innan.

Det har varit bra snöväder idag på förmiddagen, jag och några av tjejerna
byggde en snögubbe och tog i så att vi var alldeles trötta efteråt.


Nej nu, duschen!

Pikande ungar.


Jag har aldrig någonsin blivit så attackerad som jag blev idag när jag började av skrik och kramar. Visst det är kul i måttlig mängd, men jag ställde mig och höll för öronen samtidigt som jag försökte få dem att sänka rösterna. De små pjuklarverna kan lägga märke till vad som helst och pika utan att tänka så.

Det är inte en favorit att åka buss, och speciellt inte ultrabussarna. Men just nu skulle jag däremot kunna sätta mig på en som kör utanför länet, så att jag skulle kunna få åka några timmar. Lyssna på musik, filosofera och kolla ut på skogen som ser i stort sett likadan ut hela vägen och sova när man blir trött. Fast det är väl bara just nu, senare skulle jag nog inte tycka att det kändes lika skönt, när man får ont i rumpan och inte kan sitta på något skönt sätt.


Tänk vad vintern kan skapa vackra simpla ting. Foto: Jag, men mobilen.

Hipphipp.

Bläk, vill ha kväll. Nu.

Jag är nog ändå en sån som alltid hellre börjar tidigt och slutar tidigt istället för
lång sovmorgon och så vidare. Är man fortfarande trött när man slutat tidigt så
kan man alltid ta en powernap när man kommer hem, det kan man inte om man
kommer hem vid fem-halvsex.

Och jag måste hänga tvätt innan jag börjar, hurra vad kul.

Igår precis innan jag la mig så tog jag mig i kragen och tog fram mitt julpynt.
Så nu står staken i fönstret och lyser, jag har glitter vid spegeln, en tomte på
dataskärmen samt två andra tomtar och en gris på lite utvalda ställen. Grejen
är att jag nu måste städa också men det har jag inte tid med förns sen någon
gång. Inte än i vart fall.


Hon blir väl likvärdig med spy-eva!?

Jag överlevde och jag ligger inte och sussar sött, än.
Step2 konditionspass var inte lika jobbigt som jag hade
förväntat mig och tiden bara flög iväg.


Imorgon varken hinner eller kan vi träna powerstriken jag och Sandra.
Och på onsdag ska vi på eventet jag skrivit om tidigare, och troligtvis
Ninni också. Blir nog kul.

Äsch vafan nu ska jag glo idolreprisen, fast ja, jag har ju redan sett
den där psyko-tjejen som blev helt till sig av Johan hur nu det gick till.
Men hon är nog nöjd och kommer väl bli en liten "kändis" ungefär som
spy-eva eller vafan hon heter, hon som spydde i direktsändningen och
skyllde på mensvärk.

Jaja, tillräckligt med ordbajseri.

Kortslutning!?

Jag är trött så in i bängen, men ja, jag lever ju
åtminstone och ska väl inte klaga allt för mycket.

Min sovmorgon blev ingen sovmorgon. Jag har hoppat mellan
två avdelningar och ändå haft en bra dag samtidigt som jag har
varit trött. Det kändes aldrig som att jag vaknade till.

Och lik förbajat är jag trött nu också och jag har tänkt träna om ca
en timme, hur ska jag orka hålla mig på benen vet jag inte än men
försöka ska jag göra.

Hockeyn i fredags var kul, mindre kul var det när jag fick fullt med mjöl i ögonen
tack vare Sandra och när jag tappade orken helt. Och lördagen rann ut i sanden,
eller vad säger jag. Iallafall fram tills 17snåret. Skyltsöndagen igår hade varit
mysigare utan snöslasket.

Måste se till att tagga träning nu, peppar peppar ta i trä.