Stor rund bakdel.

Jag sover snart, optimist. Ungefär så känns det, för solen är fortfarande uppe. Och uppenbarligen vågar den bara visa sig några ynka få timmar på kvällen när man inte kan avjuta den i form av att lapa sol i solsängen.

Denna förbannade värk, har knappt sovit en blund. Man kan ju tycka synd om oss kvinnor som måste leva med denna smärta en gång i månaden. Hade det varit en stor redig karl så hade han blivit ynklig som få och inte ens tagit sig upp ur sängen, han hade velat ha största möjliga lugn och hjälp, gärna frukost på sängen också. Medans vi kvinnor biter ihop och pallrar våra arslen iväg till jobbet ändå.

Sommar-rea på stan, kanske att man ids pallra sin stora runda bak dit för att kika. Hyser inga större förhoppningar, kommer ändå bara finnas strl 34 och 42
kvar i allt. As usual.

Godnatt på er.

Jag, Mira, Sandra & Ninni.  Alla minus Anna som fotar.   Bild 1. Min skrutt.
  Bild 2. Midsommar med brudarna,
  Jag, Mira, Sandra & Ninni. - Anna som fotar.
  Bild 3. Midsommartårtan.


Nakenfisar.

Mitt namn? Har jag något? Kallas ofta för fröken nu för tiden. Kan bero på mitt yrke(?). Okej, ni kan inte förstå om här talas i koder. Vikarie, jag rycker in när de behöver mig, vilket blivit relativt ofta nu för tiden. De sliter i mig från två håll, skolan/fritids/6års och dagis. Skönt nog är det bara ynka 2 dagar kvar till semester(?), får jag ens kalla det semester när man som vikarie inte ens har betald ledighet? Mer som ett lov, allt är stängt så det går inte att få in nå jobb då. Men jag kommer njuta ändå, jag har sett fram emot juli månad. Eftersom jag är ledig hela. Juste ja, första frågan, Tina.

Men på tisdag nästa vecka har jag utlovat mig själv till skogen och dess nakna varelser. Eller ja, jag ska vara hundvakt åt min hunds uppfödare, åt hennes 9 hundar till söndagkväll. De är nakenfisar hela bunten, förutom puffarna då vill säga. Men dom är bara för gó. Eftersom alla jobbar så går det inte att få med sig någon fler dit, jag hoppas på överlevnad.

Det trilskas med planer för vad som kommer att ske längre fram, men hoppas på att bege mig som aupair i Norge för att testa mina vingar. Jag var på väg men det blir inte hos den familjen, så jag hoppas på bättre lycka nästa gång. Samtidigt som det känns bra att få spendera sommaren med min stora familj och underbara vänner här hemma. Måste jag lämna dom en dag för ett tag framöver, då kommer det vara en jobbig dag.


Jag måste verkligen försöka kirra layouten, men orken finns inte just nu. Så håll till godo.
Måste bara nämna Big Shots. Jag var skeptisk i början,
en karlversion av fantastiska Sex and the city? Ungefär
så. Men jag gjorde ett försök att se premiären igår, och
jag tyckte faktiskt att det var relativt bra. Så jag ser fram
emot nästa avsnitt nästa tisdag. Ge serien ett försök du
också.Nu är det läggdags, man måste orka upp till en ny arbetsdag imorgon. Hoppas på att ingen försöker bitas eller slåss då, fast de skulle nog ändå inte lyckas så bra ändå. Jag är starkare och kan hålla i armarna och säga till på skarpen samtidigt. Tur det är ganska små barn. Men dom är oftast urgulliga ändå.

Godnatt!

ev. Flytt.

Vi får se hur det här blir. Om det blir så att jag flyttar över till blogg.se igen eller om jag blir kvar på blogspot. Ska försöka få ordning på layouten innan jag beslutar mig för hur det blir. Då kommer jag även berätta lite mer om mig själv och vad jag kommer att skriva om.

Varför jag flyttade från blogg.se kanske folk undrar? Jo just därför att jag var less på de layouter man kunde välja och har inte tagit tag i att försöka lära mig själv hur man gör. Men nu framöver så kommer jag ha gott om tid att klura på det så förhoppningsvis löser det sig och blir som jag vill ha det.

Tina, det är iallafall jag det.

Uppdatering kommer.

Välkommen till min nya blogg!