On our way.

Jobb igår och direkt till lägenheten för att fixa, vi var där till 23.00. Det börjar faktiskt ta sig och nu ska vi bege oss ner till Sundsvall på Ikea. Eller vi ska sova där och så ska vi på ikea imorgon. Och jag med min dundrande huvudvärk ska ta med huvudvärkstabletter. Blir bättre uppdatering när vi är hemkomna.

Life right now.

Jag är så less på min huvudvärk som nu hängt sig fast i mitt huvud i två dygn. Trots att jag tog en huvudvärkstablett imorse för att slippa den. Vad är felet? Blir så oerhört less för att all ork tryter illa kvickt. Samt att det såklart är extra kul när kidsen på jobbet sätter igång med höga, gälla skrik som bara skär genom hela huvudet. Den måste vara borta imorgon, annars pallar inte jag.

I helgen är tanken att vi ska flytta till lägenheten helt och hållet. Och jag längtar grymt mycket! Sen ska vi även ner till Ikea också för att inhandla lite grejer för att sedan sitta och skruva på söndag. Jag ser fram emot helg, bara huvudvärken ger med sig någon gång så att jag åtminstone slipper den då.

Ska lägga mig och halvdö i soffan nu, med stor risk för att jag somnar så ska jag försöka tvinga mig själv att stoppa i tandpetare om ögonlocken tenderar att falla ner lite för ofta för att jag ska klara av att hålla mig vaken till åtminstone nio ikväll.


Reafynd.

Från rean på Stadium i lördags..
(Brandrea, 75% på rubbet, även om det redan var rea på just den grejen/plagget pga rökskada. Men kläderna luktade ingenting så det var fasen värt en lång lördag som till en början var extremt kall.)


Baggyjeans 100:- (399:-). Ziptröja 75:- (299:-).


Tumvantar 25:- (99:-). Fingervantar(för jobb när våren är här) 10:- för båda(39:-)


Puma sneakers, låga. 175:-(699:-).


Puma sneakers, höga 175:- (999:-, men på rea innan 75% avdrag 699:-).


Everest skaljacka 325:- (1299:-). Ny vattenflaska till träning, rosa, några fjuttiga kronor.
Ser ut som fan på bilden efter en lång dag, men det bju jag på.

Detta samt en sportbh i svart och ett everest underställ i svart. För 1017kronor.
Bara grejer jag kommer använda och har nytta av, inga onödighetsköp. Så ja,
det var ena riktiga kap.

Burr, denna evinnerliga kyla.

Vilken sjuhelsickes dag. TUR att jag var ut i bilen tidigt trots allt. Att den ens startade från första början är ett frågetecken. Satt och skrapade i en evighet innan jag provade förflytta mig med den. Bilen dog och vägrade starta igen. Kan bero på att det var -31 grader här. Kände mig lite stressad över att hinna till jobbet kan jag lova. Men jag skulle bli glad om det kunde sjunka till -3 grader igen.

Fick hur som haver ringa hem gubben och hade ju faktiskt tur att han kunde komma hem igen och köra mig. Kom inte ens sent, vilket jag var säker på att jag skulle lyckas göra när dagen startat som den startade. Det var värre hemåt. Slutade halvfem och fick fara fem då mamma skulle hämta Alice klockan fem. Lite drygt sådär, men har man inget val så har man inte.

Annars har det varit en halvdan dag då jag frusit och varit kokhet om vartannat, lite febervarning sådär. Samt huvudvärk. Men det har gått vägen och jag hoppas att det är som det ska tills imorgon. Det går ju sjukdomar till höger och vänster och på två dagar har vi skickat hem två barn med skyhög feber. Många hosta nästan lungorna ur sig och snoret bara forsar.

Igår föresten, då packade jag en hel del hemma. Båda garderoberna är tömda. Rensat bort 4 påsar med skrot och två med kläder. Än är jag inte klar och har det lite bökigt med tanke på att min störste storebror norpat alla flyttkartonger och jag inte vill ha sjuttioelva påsar då jag redan har en 8(?) stycken. Ska väl försöka förflytta grejerna på torsdag då jag slutar tidigt.

Det är så det ligger till.

Jag vet inte, jag har bara inte riktigt tid just nu. Hela gårdagen flyttade vi grejer härifrån till lägenheten samt fixade lite där och så. Sen är det bara upp på morgonen för jobb och sen hem för att börja packa mina grejer. Kom precis hit och ser för tillfället stafettfinalen damer innan jag ska kasta mig in i duschen för att sedan krypa till kojs. Upp för jobb, jada jada..

Ska försöka skriva och visa lite bilder imorgon.

Storslagen shopping!

Fy harjeligen vilken dag. Trodde jag skulle falla ihop och spy, skaka och dö på fläcken. Det är nog det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Fast samtidigt så värt det i efterhand. Vi är glada att vi inte gav upp.

Vi kom till kön 07.40 imorse i dessa -21 grader. Tyckte att vi hamnade ganska bra till. Lik förbajat fick vi stå i kö i ungefär en timme och 40 minuter. Kylan går nog inte att beskriva med ord när man varken hade täckbyxor eller några varmare skor på sig. Kylan i fötterna var det absolut värsta och när vi tillslut stod där längst fram i kön frös jag så mycket att jag trodde jag skulle kräkas, så jag blev irriterad, arg och ynklig.

Så fort vi kom in så drog jag av mig skorna i hopp om att få upp värmen snabbare i fötterna, haltade ont med smärtande fötter och kunde inte koncentrera mig till en början med ett knäppande i tårna. Men tillslut släppte det och jag kunde dra på mig skorna igen och fokusera på vad vi var där för. Tillslut så var vi klar och fick ställa oss i kassakö i ca 2 timmar(nu stod vi iallafall i värmen och hellre det än i kylan) så vi var ute vid 12.

Det vi köpte skulle ha gått på 10.600kronor ungefär. Men 75% rea på det är fan inte illa. Så vi gick ut därifrån och allt som allt kostade det 2500kronor(1017kr för mitt). Och då var det bland annat 4 par skor, en skaljacka, 7 underställ, 20 par sockar, ett par jeans, ett par mjukisar, en tröja, hockeyskydd, tennisracket, en sportbh, tumvantar, fingervantar, vattenflaska. Har aldrig varit med om större, och värre rea och det kanske aldrig kommer att ske igen heller. Ska fota..

Efterlängtade helg!

Nu är det slut på veckan nu är det dags för fredagsmyyyys.. Äntligen!

Fast å andra sidan så har det varit en kanondag idag jobbmässigt och möjligtvis att jag kanske är lite trött nu, men inte särskilt mycket. Det var kul att hämta systerdotra också, vi for på h&m och jag skämde bort henne med ett par jeansleggings som hon ville ha. Sen har jag hunnit vara hemma och träffat folket där, snosat bäbis igen och här sitter jag nu och väntar.

Väntar på både gubbe och mat. Och jag njuter fasen av att slippa laga maten idag. Det är fredag och jag vill njuta. Få förstå att jag slipper vakna tidigt imorgon, om jag inte bestämmer mig för att fara till Stadium på deras utrensning på minst 75% rea pga rökskadan som inträffade igår. Vi får la se vad som är viktigast.

Ingen inspiration till rubrik.

Det känns tråkigt att jag inte riktigt har några nya bilder att bjuda på. Jag har varken haft inspiration eller ork att fota eller något liknande. Hade visserligen med mig kameran idag, men tänker inte lägga ut kidsen hur som helst här. Hur söta mina syskonbarn än är.

Har hunnit så mycket idag utan att falla ihop av trötthet. Grymt bra arbetsdag, mer behöver inte sägas där. Sen for jag ut till syrran och umgicks med mina systrar + fem syskonbarn. Passade på att skämma bort "stor"grabbarna också med att gå på ica tillsammans och köpa piggelin och godis åt dom. Harjeligen så jag fick skratta åt dom på väg hem. Väl hemma här stod jag och stekte pannkakor(2 satser) till middag innan vi begav oss till lägenheten.

Blir så förbannad att badrumsgolvet inte blir rent från borrdammet trots att jag skrubbat till förbannelse. Alla lister är iallafall på plats och kakel i kök har börjat komma upp. Vi siktar på att det ska vara beboeligt nästa helg. Och ifall att vi kan få ha lite flyt så kommer det säkerligen att gå vägen också.

Nu ska det bara bli skönt att snart få lägga sig och sussa.


Blandad kompott.

Idag rådde det bajskalas och jag trodde seriöst att jag skulle kräkas mitt i alltihop. Den där lukten var inte riktigt mänsklig. Och att det sen hamnar ÖVERALLT gjorde att vi inte kunde göra annat än att gapskratta åt det. Bara det att lukten gav oss huvudvärk är en annorlunda sak. Men nu är det inte långt kvar till helg och jag har bara två kortdagar kvar. Börjar dock sju båda dagarna.

Systeryster, systerson och minsta systerdottern kom ner idag. Han få krama på pojkvaskern den lilla tid jag var hem och snegla på och stryka lilla Nova på kinden. Eftersom klockan var vad den var ville jag inte bara slita upp henne ur den djupa sömnen. Jag hinner snusa på henne sen då de ska stanna här hela helgen. På fredag ska jag dessutom hämta systerdotra från skolan eftersom det inte blev av förra fredagen.

Lägenhetsfixet går segare än vi vill, men vi kan inte göra mycket
åt saken. Lister i vardagsrummet kom åtminstone upp ikväll.

Sitter och ser Anja åka precis, rädd för att hon ska köra ur som vanligt. Ska in i duschen strax och sen är det dags för mig att sussa. Ska orka upp senast 6 imorgonbitto. HELVITTES vad hon flög där!! SHIT! Ingen liten vurpa inte, Usch...

Gäsp.

Först och främst, jag har inte ätit någon semla idag. Jag hatar mandelmassa, och att få sig en semla utan mandelmassa är näst intill omöjligt om man inte bakar och fixar allting själv(tur jag fick minisemlor hos syrran tidigare den här månaden). Men jag blev läskad i personalrummet idag där det stod en massa semlor på två fat.

Sen har väl inte den här dagen varit lika lättsam som gårdagen, men absolut inte helt åt helsicke. Det handlade nog mest bara om att jag har varit trött. Så jag glädjer mig själv med att tänka på att jag faktiskt har sovmorgon imorgon och sen har jag två kortdagar innan helgen. Finns bara en grej som gör mig sur just nu, det ska tydligen bli kallare, igen(!!) och mer snö ska det komma också(det räcker faktiskt nu, det är nu vi vill ha solsken och härliga grader så att vi kan få njuta och vistas ute).

Resten av kvällen ska jag ägna åt att duscha och läsa.

Fix.

Jag fick en finfin tavla av min gubbe idag, den lär få
en plats i sovrummet sedan. Han är ju bara för rar.


Vi har varit och grejat i lägenheten och det är nu man verkligen ser att det börjar närma sig. Vi har slitit lös all golvpapp som vi haft utlagd i hela lägenheten, städat ur sovrum där det även dammsögs och torkades golv samt att dörren kom tillbaka på sin plats. Har målat vardagsrumslisterna ett varv till och en massa annat småpjöller. Får vi nu bara bort allt skräp(ja, igen!!) och att listerna kommer på plats är det bara att torka resten av golven, torka av köksinredningen och sen går det att börja flytta dit grejer. Visst, kakel i kök + fläkt är ju inte uppe än, men det kommer i sinom tid.

Nu ska jag ligga här och läsa, med min fina i närheten och njuta
av att jag faktiskt är frisk och är hos honom. Dessvärre vill jag
inte ha måndag imorgon.

Summerfeeling.

Jag har fått i mig en korv med bröd och mår fortfarande bra. Om jag är glad över det?
Det kan du hoppa upp och klappa dig i rumpan på. Ska snart bege mig för att vara hos
min gubbe denna alla hjärtans dag.


Berättade jag föresten att när jag vaknade imorse så inbillade jag mig att det var tidig försommar? Det var bara för att det var ljust när jag vaknade och såg att solen stod som ett gult klot på himlen och himlen ute var alldeles sådär klarblå som den är när det är kanonväder. Men illusionen sprack när jag såg snön som låg på granntaket och verkligheten hann ikapp mig. Lite för snabbt. Jag gillade den somriga känslan som infann sig i kroppen.


I torsdags ute på promenaden.

Läget.

Everlast - White trash beautiful spelas ur högtalarna, jag är nyvaken med ett strålande väder utanför mitt fönster. Kanske att jag till och med kan räkna mig som frisk idag och att jag därmed kan få inta någon riktig föda? Eftersom att jag är på bra humör trots att jag är hungrig och ser förjävlig ut så måste jag väl ändå vara rätt frisk tycker då jag. Bara det där att jag kunde somna om en timme efter att jag vaknade första gången imorse var glädjande.

Det är alla hjärtans dag och jag ska till min gubbe sen, som ligger i feber och är dyngförkyld. Men det kan inte hjälpas. Jag kan pyssla om och ta hand om honom och pussa på hans varma panna. Det är synd att vi inte kan göra någon härlig utflykt i detta väder, det hade varit enormt mysigt. Men när man är sjuk/har varit rejält sjuk så är kanske inte det så optimalt. Vi får mysa och ha det bra så gott vi kan och ta igen det på riktigt nästa helg med att kanske gå ut och äta eller så. :)






Så e de.

Blöh. Jag orkar inte. Bytte iallafall lite färger och headerbilder för
att det inte ska se så höstigt ut. Den ska ju trots allt bara vara
provisorisk i någon månad kanske tills jag känner att det passar
med en vårig.

Yeye.

Den här dagen har känts väldigt lång. Just nu önskar jag bara att klockan vore elva så att jag fick lägga mig för att sova. Eftersom jag liks blir kvar här tills imorgon så håller jag på att längta ihjäl mig tills dess. Antar att vi kanske ska försöka städa i lägenheten då och måla ett sista varv på vardagsrumslisterna så att vi kanske kan börja flytta dit grejer i veckan?

Imorgon vill jag ha mat, i stora lass. God mat. Onyttigheter. Helt sjukt egentligen. Men jag blev så less när jag såg att skorporna var slut trots att jag bara hade fått ta mig en enda. Då fick helt enkelt en husmans med smör på duga. Och jag har inte ens känt mig i närheten av att vara på väg att kasta upp allt, vilket är lättande och oerhört skönt.

Lär väl kanske ska knåpa ihop en tillfällig design för att fördriva lite tid samt att läsa en del i boken. Till och med vika tvätt känns lite lockande. Ska bara invänta att övertröttheten tar över så att jag känner mig lite mer orkesvillig.

Bara lite piss i sjön.

Fan vad avis jag blir när jag läser runt på bloggar och de har skrivit att de hade fredagsmys och diverse igårkväll. Jag hade också velat ha det istället för att ha toalettstolen som min närmste med en mage i total uppror och en huvudvärk som gjorde allting ännu värre.

För att inte tala om att jag är så helvetes hungrig just nu och all gotta är så förbenat lockande. Jag skulle bara vilja ösa i mig i mängder för att stilla mitt begär och min hunger. Jag har fått nöja mig med ett halvt glas blåbärssoppa och att klunka i mig ett glas vatten i ett enda svep. Den enda känslan jag har nere i magen är hunger.

Allt detta gör mig så rastlös att jag faktiskt suttit och pillrat fast alla örhängen i "äpplet" som jag tydligen fick hem igår men inte hade ork att upptäcka förns idag. Lagt ner lotions, parfymer, snoddar, hårnålar, smyckesaskar, nagellack i en stor skokartong. Rensat bland alla pennor, lagt dem i en annan kartong tillsammans med pass, kortlek, bandage, vaseline, vindruteskrapa och en börs. Man kanske kan kalla det att börja packa ner. Men det är bara små ting ännu, en fis i rymden. Har mycket kvar innan jag känner att det är packning som jag faktiskt håller på med.


äpplet.

Jag skulle vilja ha en skål med karra, en med ostbågar och iskall cola till mitt förfogande just nu och bara lägga mig ner och se båda twilightfilmerna. Eller varför inte läsa tredje boken. Måste bli bättre tills ikväll(gubben lär ju vilja gardera sig ända tills imorgon och jag måste nog acceptera det hur mycket jag än vill vara hos honom istället för här).


Det har avtagit, men jag tar inte ut något i förskott.

Jag ser så läskigt sunkig ut nu. Efter en hård eftermiddag, kväll igår och en konstig natt. Sminket som lades tidigt igårmorse är inte ens borttvättat, bara fläckigt eftersom att tårarna rinner varje gång jag kräks. Sitter i ett gammalt snobbennattlinne och ser vad det är för dag som väntar ute. En sån där fin lördag som jag skulle ha kunnat göra något vettigare av och fått njuta av vädret. Pissigt värre för min del.

Men jag har inte behövt besöka toaletten än för dagen trots att jag varit vaken i över två timmar och tjugo minuter nu, kan tillochmed sitta upp i ett ljust rum. Så att jag torde ju vara på bättringsvägen. Hungrig har jag blivit också, men vågar dessvärre inte stoppa i mig något ännu. Kanske att jag kan ta mig ut en stund idag och få sitta i solen ändå?


Lägesrapport.

Jag minns nog inte senast jag vaknade 06.40 en lördagsmorgon. Att pallra sig upp den tiden en vanlig vardag kan jag tycka är nog jobbigt. Men jag skyller väl på att jag legat och vilat, sovit om vartannat sedan jag kom hem från jobbet igår vid halvtvå.

Hur mår jag idag? Jag vet inte riktigt. Det enda jag vet är att jag nu på morgonen klarade av att vända och vrida på mig utan att magen kastades om och toaletten fick sig ett hastigt besök. Känner mig lite uttorkad och svag, men det var mest för att kräkattackerna hängde i sig ända tills jag somnade för natten där vid tiosnåret trots att jag inte hade något som behövde komma ut då. Allt som allt har jag vågat ta tre klunkar vatten och en ibumetin för att bli väck huvudvärken. Att den är väck kan ju iofs göra så att jag känner mig piggare också. Jag är så dålig gällande det här med magsjuka, är dålig på att få i mig vätska och ens pyttelite ätbart, bara för att jag inte vill kasta upp det igen.

Kan ju säga att det kommer bli en lång dag det här och det känns megakonstigt att jag ligger i min  gamla säng som är helt tom förutom jag, täckena och alla kuddar. Nu håller jag tummarna på att jag kommer kunna få i mig något om några timmar sådär, om så det bara är vatten är jag nöjd.

Kräkes.

Snacka om att jag är irriterad nu, över hur den här helgen startade. Jag var på jobbet klockan sju efter en kall och hektisk bilkörning pga att bilen krångla och har mått bra hela dagen medveten om att minst tre pers hemma fick magsjuka inatt/imorse.

Jag slutade ett idag. På väg hem i bilen känner jag hur jag får en annorlunda smärta i magen och försöker hinna med att svälja hela vitpepparkorn innan det är för sent. Jag har legat ner sedan dess förutom då jag har varit in på toan ett ex antal varv. Till slut skjutsade gubben hem mig till de andra sjuklingarna(nyss) för att inte även dom ska bli smittade.

Så här ligger jag nu i min säng med huvudvärk, kalla händer och magsjuka. Tänker inte stoppa i mig något på resten av den här dagen och hoppas på att det värsta är över nu. Kommer att ha nada att göra förutom att försöka sova vilket alltid är en gåta för mig här, själv i en tom säng är inte ultimat. Kan inte ens känna hans doft någonstans. Men vilken rolig start på helgen. Ärligt talat känns den helt förstörd. Och jag ska lyckas ladda om för en hård vecka nästa vecka. SUCK!

Outside.

Jag börjar känna mig lite trött, men det är inte så konstigt när man vaknade kvart i fem och har hållit igång sedan dess utan att riktigt vila förns nu. Men vi ska snart iväg till lägenheten och se om de på rör har fått in lite av badrumsinredningen(de skulle göra det, skönt!).

Hade planerat att fara och träna lite lätt efter jobbet eftersom jag ändå slutade tidigt. Men de bygger ju om så att det stod en del "byggbilar" och fortfarande den sketna containern, plus de som var där och tränade. Det vill säga att det var smockat och jag fick ingen plats. Tänkte att jag skulle kolla hur det såg ut på parkeringen där nere, om man kunde stå där. Men tji fick jag, det kunde man inte. Och dåligt plogat var det så vad gör jag om inte kör fast för tredje gången i vinter inom en 2veckors period. Jag lånade en skyffel som stod mot en vägg och skottade, och skottade. Provade ta mig lös, skottade lite till, provade igen, la ut bilmattorna för att få bättre grepp, tog in dom igen, skotta lite till och satt fast. Gubben och en av hans kollegor fick komma och hjälpa mig lös. Där stack lite av mitt annars så goda humör iväg till något som var nära botten. For förbi träna igen och parkeringen var fortfarande full(begriper inte hur det ska fungera när de bygger ut och vill ha dit mer folk när de som redan far dit inte ens ryms på parkeringen!?) så jag for hem och gick ut på en 40minuters promenad eftersom jag ändå skulle dit och hämta datorn. Jag ångrar det inte. Helt underbart väder!

Ska upp hyfsat tidigt imorgon också, måste bege mig halvsju. Slutar dock ett och troligtvis blir det en lugn arbetsdag. Sen ska jag fara och hämta min systerdotter på skolan och få umgås med henne några timmar innan syrran, lilleman och bebben(Nova) kommer ner. Ska bli mysigt att få snosa lite bebis och få se miraklet.

Tänker för övrigt försöka göra en tillfällig design i helgen som jag kan ha innan jag ordnar en lite mer vårigare. Jag är less på den jag har och den skriker bara höst, höst, höst. Såå... håll till godo och hoppas att jag finner tiden som kan behövas.


Tog lite bilder när jag var ute och gick också, dock med mobilkameran då min blå
pärla inte var med mig(orkar inte ta med den när jag ska jobba direkt).




Opening.

Nu har jag gjort det jag inte hade tänkt göra ändå. Tvätten alltså. Det bara flöt på och jag tänkte knappt på det ens. Speciellt när jag inte hade någon brådska någonstans eftersom jag skulle äta här och allt. Och jag är faktiskt fortfarande kvar än så länge. Vek tillochmed de tre maskinerna jag körde sist.

Men på en pyttestund ska jag bege mig in till stan för att fika med
Petra och Challe för att ses och surra en stund. Vi har pratat om att
ta tag i den här fikan ett tag nu.

Det här blir det sista för idag. Tänker lämna datorn här och hämta den imorgon efter jobbet. Ska liks ändå lägga mig till sängs direkt jag far till gubben sen, väckarn ringer första gången kvart i fem imorgonbitti så jag ska försöka vara utvilad. Ja, det är öppning som gäller. Precis som i fredags.

Såå, trevlig kväll gott folk.

Videkvist.


Det här smyckesstället är nu på väg hem till mig. 195kr kostade det, och här finns det.
Har tänkt beställa det "svarta äpplet" på mihi också för örhängen, för 99kr. Samtidigt finns
det ett par svarta rosettörhängen där också som jag skulle vilja ha, men det fungerar inte
för mig att lägga de i varukorgen.

Update såhär några minuter senare(13.02):
Jag har nu beställt hem äpplet också, så då är alltså det också påväg hem till mig.
Det här innebär alltså att jag kommer få ordning på mina få smycken så småningom.


Lycka!

Fan så lycklig jag känner mig just nu!!
För det första, jag minns inte senast jag pumpade musik på det här sättet. Och jag hade nog ärligt talat glömt bort lite hur det kändes. Det spritter i kroppen och jag vill bara hoppa upp i soffan och dansa/skutta runt i den. Det plus solen är nog bland det bästa som finns.


Oh-oh-oh-oh-ooh!
Oh-oh-ooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance!

Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga oh-la-la!
Want your bad romance!


OH BOY!

Här sitter jag nu. Hemma i mitt flickrum. Hemma med ett internet som fungerar bra och inser hur skönt det verkligen är. Är på strålande humör. Började dagen med två timmars läsning och nu är snart boken utläst. Det strålande humöret blir ännu bättre utav att det är strålande solsken ute idag och med behagliga minusgrader. "Går" runt(liknar mer ett skuttande) och kommer på mig själv med att sjunga "Oh boy, vilket vackert väädeer. Solen skiner idaaao.." och önskar att varenda dag vore såhär. Det är väl ganska självklart vad jag satte igång för musik på spotify? Jo, Peps Blodsband - Oh boy.

Vet att jag borde tvätta, men funtar seriöst på att totalt skippa det idag och ta det en annan dag. Bara för att vara lite lat och bara njuta av den här dagen. Typ klä på mig massor av kläder och gå ut och lägga mig i snön och njuta av solen, läsa ut boken och lite sådant. Jag får helt enkelt se hur den här dagen blir. Men vilket som blir den nog bra. Hade bara önskat att det vore lördag så att man hade kunnat fara till skidbacken och mått gott där.

Draming.

Efter att inte ens ha rört datorn igår så har jag nu catchat upp och läst ikapp alla bloggar som jag missat, och det är fan jobbigt med de som hunnit uppdatera minst en sådär 10 gånger. Vilken tid det tar. I-landsproblem. Barnsliga sådana också. Haha..

Hade iallafall en extremt härlig sovmorgon imorse. Det gjorde hela min dag. Vaknade ändå åtta, bara för att få sega på i min egen takt. Det är väl det som gör det skönt antar jag. Imorgon blir också en skön dag, en dag jag unnar mig själv. Sen har jag jobb veckan ut. Hela månaden ut till och med. Varpå jag börjar 6.15 på torsdag och 07 på fredag.

Ifall att det mesta i lägenheten(badrummet och att tapetseringsgrejerna plockas bort) börjar på att vara klart så har jag tänkt försöka vara där och städa torsdag eftermiddag och fredag om det behövs. Slutar ändå tidigt så varför inte försöka göra någon nytta då? Gubben är och grejar med badrumsinredningen nu samtidigt som T fixar med elen. Det går framåt, sakta men säkert.

Ska förövrigt berätta att jag läste ut "Om jag kunde drömma" i förrgår kväll, så galet bra bok! Och påbörjade tvåan "När jag hör din röst" igårkväll. Den gör mig för tillfället sur, och jag hoppas innerligt att allting bara löser sig, och det snart! Nu behöver jag inte säga mer, det är självklart att jag ska lägga mig och läsa vidare..

Sunshine.

Det här la jag upp i söndags, men det kom tydligen inte upp då? Wierd.
Det nya blogg.se kanske inte är riktigt hundra än?


Jag blir helt till mig när det är så fint väder ute som det har varit idag. Snacka om att det får en på ypperligt humör. Kan ju inte bli annat än sugen att vistas ute hela dagen, antingen på en utflykt, med skotern eller i skidbacken.

Men eftersom det var kalas inbokat för våran del idag så fick vi njuta så gott vi kunde under tiden vi satt i bilen och sedan på andra sidan fönsterrutan. "Pluttarna" har blivit så stora och vuxit till sig en hel del sedan sist jag träffade dom. Moa gick till och med några steg. Av oss fick de varsitt par jeans i födelsedagspresent.

Och nu, om det blir fint väder vill säga, så är jag grymt sugen på att åka till backen för lite slalom/snowboard nästa helg om det blir lika underbart kanonväder. Fasen så skönt det skulle vara! Någon fler som är sugen? Vore så kul om man var flera som gav sig iväg.


Plump.

Det blev att stanna kvar här ikväll. Alla andra skulle ut efter att de varit på ett ställe för förfest(man vet aldrig, ibland kan dom fara redan vid tio det där folket vilket inte skulle gynna oss direkt) och vi var helt enkelt inte sugna på att gå ut ikväll. Vi ville se melodifestivalen och ta någon öl sådär.

Sagt och gjort. Dock tycker jag att "you making me hot,hot,hot" kunde ha fått gå vidare åtminstone till andra chansen. Var inte så många imponerande bidrag, och vi alla vet ju att det alltid kommer att gå vidare ballader. Trots att det inte är schlager, för mig. Det är glada, fartiga låtar. Gärna enkla också.

Hur som haver så satte vi oss sedan och spelade plump med svärisarna. Min huvudvärk infann sig och tröttheten smög sig på krypandes. Det gick inte bra att spela för mig idag, kom nästsist. Såå, jag satsar på revanch nästa gång! Sådeså. Dags att ladda batterierna för morgondagen.

Bella and Edward.

Jag sov så underbart gott inatt, trots att jag drömde. Och hur skönt är det inte att få sova ut på en lördagsmorgon(till halvtio) när man fick sova lite natten innan. Gudomligt. Att det dessutom är en mild OCH fin dag ute är inte heller så illa. Man blir glad av att få se solen utan att det måste vara minst -20 ute. Idag har det till och med varit nere på ynka -3.

Det gjorde att jag slapp allt vad skrapning av bilruta heter och fick se kanonbra, det om något är skönt. Vars jag for? Jag for på bolaget för att bunkra upp "utifall att". Vi vet inte vad som sker eller så ikväll, men vi beslöt oss iallafall på att köpa hem och vara redo om det sker något. Hann in på h&m en tväris också och köpte två dipliner´s, en vanlig svart och en svart med lite glitter i samt ett par knästrumpor som jag tänkt köpa länge nu men aldrig gjort, de var på halva priset. Var även tvungen att inhandla presentpapper, är kanske inte så kul med julpapper på paketen i februari.

Har för övrigt hunnit kära ner mig i första boken. ´Om jag kunde drömma´, ja det är första twilightboken. Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle gilla den egentligen trots att jag beställde hem ettan, tvåan och trean och ge det ett försök. Behöver jag säga att jag är typ den enda tjejen som inte sett någon utav filmerna än? Jag vet, skäms på mig! Men jag ska se ettan då jag läst ut boken, tänker inte sabba boken genom att se filmen först nu när jag har möjlighet att välja. Har väl hunnit en sådär 200 sidor sedan igårkväll. Till och med nu efter frukosten idag satt jag och läste samtidigt som jag fick utväxten fixad(så jävla skönt att den äntligen är väck).


Jag vill inte sova där.

Jag vaknade vid första ringningen imorse, 04.45 men lyckades ligga kvar till andra ringningen klockan 5 iallafall. Jag blir lite sån när jag ska upp tidigt, är så jäkla rädd för att försova mig så då inbillar jag mig att jag är pigg istället. Kan verkligen inte klaga på trafiken imorse heller, det var grymt härligt.

Vi hade kunnat börja senare eftersom första barnet kom kvart i sju. Men det kunde vi ju aldrig veta innan, vi visste bara att det skulle bli en speciell dag då den skulle bli kort. Men den har varit bra och faktiskt riktigt rolig. Men vid läggningen av de barn som skulle läggas idag så var en flicka så himlarns söt.(Hennes vagn var placerad utanför torkskåpet/rummet).

S: Tina *ler*
T: Ja S?
S: Jag inte sova torktumlarn.
T: Nej du ska inte sova i torkskåpet, du ska ju sova ute.
S: Mm..
T: Sov gott nudå S.
S: Inte torkskåpet.
T: Nejdå.

Hehe. Sötunge! Jag undrar om hon trodde att jag skulle ställa vagnen med henne i därinne? 
Till detta hör att hon kanske är ca 2½ år. Ganska duktigt att ändå lyckas få fram det hon fick fram.

Jag begav mig direkt till strömpilen efter jobbet(närmast dit) för att leta två födelsedagspresenter. Vad sker? Jo jag börjar kolla grejer åt mig INNAN jag kollar presenter, annars blir det så jobbigt att släpa allt till provrummet. Fann jag något åt mig själv? Självklart, en klänning. Har tänkt sy upp den en sådär 5-6 cm bara, om jag ids någon dag. Sen fann jag även presenterna, vilket nog torde bli ganska bra. Nästa år ska jag vara mer förberedd än i år.


(den där biten jag tänkt sy upp är invikt på bilden, det
är alltså såhär jag vill att den ska se ut. Färgen är också
lite missvisande på bilden).

Så nu sitter jag här i soffan och känner hur tröttheten bara sköljer över mig, men jag får väl skylla mig själv som inte la mig nå tidigare än vanligt igår. Man kan endast straffa sig själv. Men inse hur skönt det skulle vara att lägga sig för att sussa en stund nu. ;)

Skottarkläa.

Tänkte visa lite hur det såg ut när jag skottade måndagen förra veckan(25/1).
Rätt nice outfit i think. Strumpbyxor, lila tunika/klänning, jacka, och en sådär
8 storlekar förstora skoterskor(och scarf, mössa och vantar såklart).


..lite sent sådär. Men förde inte över de till datorn förns nu då jag hittade telefonsladden.

Födelsedagsbarnen.

Måste bara få säga, fan så skönt att det är fredag imorgon!
Trots att jag måste kliva upp klockan fem. Men jag slutar ett
och det kommer att vara lite barn imorgon, så det blir nog inte
så farligt trots allt.


Och idag är ingen vanlig dag heller, idag fyller 2 av mina syskonbarn år. Tvillingarna, 1 år. Ett helt år! Gud så tiden går fort, och hej kom och hjälp mig nu när jag inser att det var en månad sedan sist jag såg dom. Det värsta av allt är väl att tiden inte kommer att sluta rusa iväg heller. Men på söndag är det kalas och jag ska självklart dit. Vad jag ska köpa i present är ännu ett frågetecken, men jag har tid imorgon då jag slutat så då blir det presentjakt.

Idag kom kaklet till golvet(det ena paketet som de hade skickat fel försenade arbetet lite), det hämtades ut och för tillfället håller L på att lägga det. Så nu går det ännu lite mer framåt. Inredningen har också kommit, är dock inte uthämtad ännu. Men i helgen kanske det sker lite underverk? Vi får la se. (Jag ska berätta för er, jag längtar tills jag får vara hemma och packa ner mina saker, seriöst).

Se kul.

Nu är det så illa att jag håller på att somna sittandes, men jag ska härda ut tills
karlsloken kommer hem. Tur att jag har hunnit duscha redan, det om något är
skönt att ha gjort bort redan. Måste vara pigg och alert imorgon.

Oj vilken rappakalja, men var tvungen att lasta ur mig det..

Jag är nog inne i lite utav en svacka just nu. Inte gällande humöret eller så utan det är snarare orken som tryter. (Det är inge kul att direkt man kommer hem ifrån jobb vilja lägga sig och sova på en gång men inte kunna för att sen kunna sova under natten, jag vill träna men kan inte just nu, så vad ska jag göra all denna dötid? Gubben fixar ju i lägenheten och en massa sånt.) Det var jobbigt igårkväll, vilket iofs kan ha berott på den nya förkylningen som dök upp ovälkommet under natten. Imorse tackade jag ju ja till jobb och gav mig fan på att jag skulle klara det, det gjorde jag. Det var inte förkylningen som var jobbig utan snarare i den situationen jag hamnade i.

Ett exempel är att jag skulle ut med 8 minstingar, själv. En som ramlar här, en som ramlar där, tre som springer åt ett håll, en som vill ha hjälp att leta spade och en som tyst smyger iväg. Jag är så otroligt tacksam att jag fick hjälp av M på grannavdelningen med skoavtagning när vi skulle in. Hon är så otroligt snäll. När jag efter mellanmål skulle stanna inne med småttingarna var ett annat problem där blöjbyte på ett barn innebar att jag var tvungen att lämna de andra ensamma, vilket jag inte ville. Jag lät som springa fram och tillbaka i en korridor, som dom älskar. Det är tufft att vara ensam med de små ibland, men dagen har över lag varit väldigt bra annars.

Det var bara inte så peppande att måsta laga mat direkt man kom hem i över en timme. Som jag knappt kände någon smak på. Men vad gör man inte för att vara duktig och hjälpsam ibland? Tråkigt värre bara att gubben inte hunnit hem än och lär vara kvar i lägenheten bra länge till innan han kommer hem. Så istället sitter jag här ensam och peppar inför de två kommande arbetsdagarna jag har framför mig. Fredagsmorgonen kommer bli värst. Då börjar jag 06.15 längst bort på andra sidan stan, 30 min bort.

Känns oerhört skönt att ha fått in jobb för hela den här veckan då man aldrig vet hur nästa kommer att se ut, det är ju trots allt en ny månad och jag behöver få en bra lön i mars då den som kommer i slutet av den här månaden inte kommer att vara så rejäl(tur jag har en del pengar för tillfället som jag sparat de senaste 2 löningarna). Vet ju iofs att jag har jobb v.6 och 7, heltid. Vilket gör mig äckligt nöjd.

En dusch vore nu på sin plats, och så kanske jag ska se efterlyst sen?

Onsdagsmorgon.

God(?)morgon.
Vaknade idag upp i ett asvarmt rum, fast med tusen nålar i halsen utav telefonen som ringde. Jobb 8-16 idag. Jag hoppas på att det kommer gå fint trots min hals och att jag kanske inte behöver läsa så mycket. Men det vet man ju redan nu nästan hur det kommer sluta.

Sitter med min första frukost och laddar upp med mitt c-vitaminbrusglas och en klementin.
Ordentligare blir det kanske väl på jobbet. Brukar ju vara så där, men jag får se helt enkelt.
Nu ska jag se till att fixa den här dagen också, halsont eller inte, jag har inget val.


Update 18.46: Jag tog den här bilden imorse, enkomt för att lägga ut den till inlägget.
Skillat att man då glömmer det totalt. Nu finns den här iallafall. Skitkass kvalla.

Lördagsbilder.

Nu kommer några bilder. Vågar inte lägga ut allt för många bilder på de andra, så de två som kommer på en liten skara av folket som var där får förbli ganska små också. På näst sista bilden är jag glad över att vi klivit ur taxin här längs infarten och håller min subwaymacka i högsta hugg. Det var en bra dag i lördags då det blev förfest och sedan coverclub där dessutom inträdet blev gratis, lagomt med dricka och sådär. Absolut inget att klaga på.




Pissless.

Jag ställde klockan på tjugo i åtta redan igårkväll, bad gubben att vara tyst och inte snooza så många gånger så att jag fick njuta av det. Vad sker? Jo, jag vaknar klockan fyra, FYRA!, av att näsan är totalt igentäpt. Satte mig tillslut upp i mörkret och fumlade efter nässprayen samtidigt som jag väckte J(omedvetet,försökte vara tyst). Kunde inte somna förns vid kvart i fem. Och imorse vaknade jag sedan dessutom upp med halsont.

Blir så jävla arg och besviken! Jag var ju nyss förkyld och hade precis hunnit bli kvitt det och fått ladda upp inför en hård träningsvecka, min sovmorgonsdag blev rubbad och nu sitter jag här och är helt matt i kroppen. Varför? Helt seriöst skyller jag på elementen. Jag är kallblodig och kan inte sova i ett rum som är under 20 grader varmt utan att bli sjuk. Trots att gubben försökte fixa elementen igår iom att avlufta det ca 3 ggr så hann inte värmen komma, den har börjat dyka upp nu.

Jag är så less, för jag vill träna,träna,träna! Jag vill kunna känna mig pigg och arbetsduglig utan att vara helt förstörd när jag kommer hem. Å andra sidan har jag jobbat idag, och det gick faktiskt skitbra. Men det är ju nu bakslaget kommer och gör mig segare än den segaste kolan. Hoppas verkligen att det bara är något tillfälligt som stannar i endast någon dag eller två.


Jag ids inte.

Jag vet att jag lovade bilder igår, men jag hann verkligen inte och på kvällen fastnade vi i en bra söndagsfilm, kingdom. Efteråt var det bara att sussa som gällde. Och jag orkar inte idag heller. Klockan är redan så mycket. Men imorgon slutar jag ganska tidigt så då ska jag försöka.

Annars har jag både jobbat och tränat idag. Jobbet var kul, vilket det alltid är på "gammstället" numera och träningen gick bra om än jag kände mig seg. Har tänkt dra igång med hårdkörning nu igen när förkylningen är helt väck. Men jag känner mig lite mör sådär, precis som det ska vara.

Fick föresten min almanacka idag också(var förbi hemma och fann paketet på köksbordet) vilket var på tiden, var ändå två veckor sedan jag beställde den. Men alla foton är med. Dock en grej som blev lite knas men inget betydande egentligen. Nu inväntar jag bara ett sista paket, det som beställdes igår.