O´boy.

Det är en bra bakisdag idag. Mår faktiskt skitbra om jag ska jämföra med sist.
Att jag är glad över det är bara förnamnet. Riktigt bra kväll det blev igår, hur trevligt
som helst. Det är dessa gånger som är värda. Mjölken var slut(alltså blir det ingen
o´boy) och inte hade jag förberett med en cola heller så vi bestänmde oss för
att fara och handla.


Så vi tog med oss hela inköpslistan och gick runt med kundvagnen och plockade för oss av allt möjligt. Faktiskt skitmysigt såhär en förslappad söndagsförmiddag. Vi kom till och med ihåg allt som inte stod på listan också. Så jag ska alldeles strax kila ner och hämta upp en apelsin och hoppas den är lika god som de jag åt på jobbet i torsdags(tryckte i mig två stycken för att de var så galet goda!).

Har äntligen tagit tummen ur röven också och beställt hem Grey´s Anatomy säsong 5 i samma veva som jag beställde lite böcker, eller snarare 6 stycken(Pepparkakshuset, Babbeldrottningen, Syskonkärlek och twiligtböckerna). Så nu vet jag vad jag kan göra då det kommer ett sånt där tillfälle där man inte vet vad man ska göra. Ni hajar.

Nu, apelsinen.
Sen ska jag bju på bilder från gårdagen.

Rajtantajtan.

Tanken var att jag skulle träna idag och vara hemma litegrann. Det blev så att vi for runt och kollade kökskakel(igen), och tog en sväng förbi bolaget. Jag var in en snabbis på h&m också, och där höll en klänning på att slinka ner utan på att ens bli provad, men jag skippade det.

Hade inte ens tänkt dricka något i helgen för att det har varit så mycket sådant på senaste tiden. Meeen, vi ändrade oss och vi ska iväg på födelsedagsfest ikväll. Men först ska vi iväg och äta middag med min familj.

Som vanligt velar jag i vad jag ska ha på mig. Lila tublinne och paljettkjolen, jeans och något till, blå volangtoppen och lackleggings? Tar jag jeansen så borde jag kunna ha mina nya skor också. Det är ett helvete det här ibland, att ha sådan beslutsångest över lite kläder är rätt drygt. Men jag får väl helt enkelt börja med att hoppa in i duschen på en stund och börja där.

Ny tisha.

Nu när jag har ringt 2 av samtalen, varav jag har gruvat mig för det ena nog tillräckligt länge, så känns det skönt. Gubben har fått pressa mig till det i en veckas tid. Och det var inte alls så farligt som jag hade räknat med att det kunde vara. Men eftersom det delvis handlar om hur jobbsituationen ser ut för mig så var jag tvungen att kolla upp hur det ser ut, hur mycket jag har kvar med mera

Har hunnit duscha och fixat iordning mig, till och med fixat håret lite jämfört med hur det ser ut på vardagarna när jag jobbar(orkar bara inte bry mig då, eller det är snarare svårt att bry sig då eftersom jag måste duscha på kvällen och ser ut som en rishög på morgonen. jag är egentligen en morgonduschare) och sitter i min så grymt härliga oversizet-shirt som jag köpte i förrgår på veromoda. På rean. Jag älskar den! Sen har den härliga detaljer på axlarna i min smak(nitar) samt att den är så pass tunn och halvgenomskinlig(har ett rosa linne under).


En annorlunda outfitbild, men spegeln är knas så jag provade något nytt. Armbandet har jag gjort själv av ett gammalt bälte och lite nitar. Haha, och håret ser inte särskilt fixat ut på bilderna heller, förstå hur det då är när man jobbar. ;p

Tischan: Only (vero moda)
Ribbstickade strumpb. och linne: GT.

Bara tjugofem.

Jag sov nästan 12 timmar inatt. Mest sjukt att jag halvfrusit hela tiden också, så när gubben for tog jag hans täcke också så att jag sov med dubbla. Helt gudomligt vad härligt det var. Har sovit som en stock och klivit upp pigg klockan nio.

Gick ner och insåg att det är minus 25 grader idag, så det är lika bra att låta bilen få stå idag när den protesterade redan igår vid minus 15-20 grader. Så sista maskinen med tvätt som behöver köras hemma får vänta ytterligare. Så vad ska jag hitta på? Tänker faktiskt ta mig en dusch snart, en varm sådan. Med hårinpackning, raka benen och allt sånt där. När jag ändå har lång tid på mig. Har äntligen tagit tag i att blöta upp löshåret för att få ur vågorna i det också, så kanske att jag smäller i det i håret sen också.

Borde ta och ringa några samtal också, det ena till kommunen, ett annat till min mor(vill veta om jag fått hem de två paket jag väntar hem, min almanacka bland annat) och ett tredje till min systeryster för att höra hur det är med henne och pluttan. Borde kanske lyckas med att fördriva den här dagen trots allt utan allt för mycket trisstress.


Jag skrattar inte, kylan och snön ÄLSKAR att jävlas med mig...

Och jag som trodde att det bara var igår som skulle visa sig bli en jobbig dag med bland annat två fastkörningar. Idag vill jag inte ens tala om egentligen. Men jag ska berätta, för att innerst inne är jag fortfarande arg över det. Nu ska jag strejka och sitta inne hela kvällen och njuta av.... värme!

Jag hade ju turen att gubben skottade fram bilen imorse så att jag för det första skulle ta mig lös och jag kände mig ganska lugn inför avfärd men gick ändå ut 10 minuter tidigare för att jag hade ju inte den blekaste om hur vägarna såg ut. Till att börja med tog det ca 5 minuter att ens låsa upp bilen och jag erkänner att jag blev så arg att jag försökte slå in nyckeln i låset. När det väl var gjort gick inte förardörren att öppna så jag klättrade in genom baksätet(hade bara sneakers och inga täckbyxor på mig, de var på jobbet), inser att vindrutetorkarna frusit fast, skrapan är totalt väck och jag måste klättra ut igen och borsta bort snön och sedan hoppas på det bästa för att jag skulle se något ut genom rutan och sen klättra in igen. Jag satt och kokade hela vägen. Behöver jag säga att jag inte kom två minuter för tidigt ens? Men jag tog mig dit utan att köra av vägen, krocka och hann dit i tid.

Själva arbetsdagen har jag inte något ont att säga om, jag tycker att den var bra! Jag är glad över att min ilska över bilen hann lägga sig och tyckte det var riktigt roligt att jobba. På eftermiddagen ser man temperaturen bli ännu några grader kallare och jag rent utav gruvar mig för att bege mig hem, skulle bilen ens starta?

Ja, det gjorde den. Klättrade alltså in i bilen och insåg att det var insidan av rutorna som var tvunget till att skrapas om jag skulle se något över huvud taget, utan skrapa. Men vad skulle jag göra, sitta och invänta värmen och låta den lilla bensinen som fanns rinna iväg och inte ta mig iväg sen? Nej jag tog vad jag kunde komma på och använde mig av en cd-skiva. Nöden har ingen lag. Tillslut kunde jag se något sånär och begav mig hemåt, glad åt att snart få gå på toa, äta, lägga mig på soffan. Hade ju ändå ringt till gubben imorse och sagt att han hade nyckeln och var TVUNGEN att fara hem med den antingen under dagen eller strax efter fyra. Skulle det bli något idag hade jag sagt att han MÅSTE skicka ett sms så att jag vet om det.

Jag kom hem hit och trodde att jag rent utav skulle dö. Han hade inte varit hem med nyckeln än så jag ringde honom. Han hade jobbat över en timme och var kvar där, han mindes inte ens att det var idag som jag hade ringt och sagt så. Så där fick jag sitta ute på bron och vänta. Tiden gick och jag höll rent utav på att frysa sönder(blir ju sju resor värre om man är kissnödig också), och tiden gick. Ringer honom igen och han börjar närma sig, då ser jag hans pappa komma gåendes från garaget så han beger sig till lägenheten för el-fix idag. Och där ute hade jag suttit i 25 MINUTER, i 20 MINUSGRADER! Förstår inte att sånt här väder alltid ska jävlas med mig. Idag är en sådan dag då jag hade velat bo i Thailand, eller varför inte skåne? Fyfan alltså.


Picture.


Bild från förra veckan. Foto; jag.

Lagomt trött(höll på att somna på soffan för en halvtimme sedan), nyduschad
och snart är det dags för något litet kvällsfika innan jag kryper till kojs. Ska
isäng tidigt, ska orka morgondagen, och hoppas på att jag tar mig dit med
bilen. Det kan bli intressant.

Snöstorm.

Det är heeeelt galet ute!
Bara på vägen hem har jag kört fast två gånger. Tack och lov var den första på strömpilens parkering(den var inte plogad) och andra gången när jag kom in på infarten här. Jag hade sneakers och strumpbyxor på mig men det fick jag så lov att skita i och börja skuffa undan snön.

Är mest bara tacksam att jag inte fastnade någon annanstans eller körde av vägen. Det är läskigt med den bilen nog som det är, och sen när man knappt ser vars vägen går och vars diket börjar så blir det en ren chansning. Jag vågade inte köra fortare än 50 förutom en bit på 500 meter där vägen faktiskt var okej. Att det blir en vall mellan däcken samt på varje sida, utan att man ser dom är grymt obehagligt.

Snöstorm var ordet. Det har blåst ända sedan inatt och där kring elva så börja snön komma också. Vi har inte kunnat vara ute på hela dagen, sovvilan i vagnar ute har inte fungerat och när jag var på strömpilen trodde jag att bildörren skulle blåsa loss och vinden piskade så pass mycket att det kändes som att man fick nålar kastade i ansiktet.

Det är sånna här dagar man kan känna sig allmänt less på vinter och bara vill
ha sommar längst en vecka bort. De som bor i stockholm och söderut antar jag
kan skatta sig lyckliga vissa gånger.

träna.

Vilken dag. Turligt nog startade den med en halvtimmes sovmorgon vilket gjorde gott.
Men sen att vara 3 personal när man jobbar, på ynka 7 barn kändes wierd. Snacka om
att känna sig överflödig.

For och tränade direkt efteråt efter en veckas uppehåll pga förkylning. Det vill jag lova kändes tungt, speciellt när man inte druckit speciellt mycket under dagen heller. Trots tunga och sega ben så tog jag mig igenom de vanliga 10.7 kilometrarna på vanlig tid och därefter kördes lite biceps och triceps. Det känns gött nu i efterhand och förhoppningsvis är det bara att starta om nu igen och köra på. Fick med mig en snygg träna-mössa också. En vit med rött tryck(träna.), de svarta och gråa var slut.

Skyndade hem och startade med maten. Självklart skulle såsen koka över just precis då jag skulle tvätta händerna. Är det inte typiskt att så fort man släpper blicken så ska det hända något sådant? Maten blev hur som haver god och här sitter jag alldeles sprickfärdig och ska läsa ikapp en massa bloggar, var ju så klantig och glömde datorn igår. Sen kanske jag unnar mig en film eller så. :)

Shopping.

Eftersom jag inte fick in jobb idag trots att jag ringde vikbanken och hela köret så vaknade jag tio i sju imorse. Så jag har hunnit en hel del. Men jag ska erkänna att jag låg i sängen och såg en film efter frukost och tidningsläsning. Vardagslyx ibland sådär.

Har varit hem för det där med tvätten är ingen rolig historia när det blir så pass mycket. Nu har jag iofs hunnit köra två maskiner samtidigt som jag tagit tag i annat. Till exempel så lunchade jag och gubben på great eastern med tanke på vilken dag det är, och herre min je se gott de va. Och mysigt.

Gick en snabb sväng på stan också där jag inhandlade ett nattlinne(på h&m) som jag ska fixa till lite. Därefter så gick jag in och kollade på skor där jag hade fått mitt presentkort och jag fann mina drömstövlar. De var så jäkla snygga! Satt snyggt runt benet och hade grym klack samtidigt som de var sköna. Men jag blev för snål och kände inte för att punga ut 600kr(även om dom var sååå värd det) trots att originalpriset låg på 1600. Egentligen värsta kapet. Valde därför mellan ett par andra, billigare stövlar och några ankelhöga. Det slutade med att jag valde de ankelhöga i en grå färg. Dom va så sköna och blir nog snygga till jeans. Sen gick jag in på Mia´s lustgård som jag hade tänkt hur länge som helst, men har det inte varit stängt så har det varit något annat. Där köptes ett 2-fat och en "vas"(eller vad man ska kalla det) som man kan ha diskborsten i från cultserien som hör ihop med diskmedelspumpen jag fick i julklapp. Finns för övrigt sjukt många cultgrejer man vill ha. Stilrena och fina.


Det är denna serie. Fast jag har ett fat där det ryms två grejer och den som inte är där är tvålpumpen. Så nu ser ni på ett ungefär. Och de som "kan Cult" förstår nog precis.

Jomen där tog det inte slut. Jag for upp på Boom för att se om de hade de underbara filtarna kvar(har faktiskt en i ljusbrun/vit) i lila samtidigt som jag höll på att kissa ner mig efter att ha hållt mig i över två timmar så att jag fick leta upp en toalett i ren panik. Hahah. Filten fanns hur som helst inte och jag begav mig vidare till jysk, som var det enda jag faktiskt hade tänkt göra idag. Där köptes 24 stycken trägalgar, en liten pedalsophink till badrum(ja, man ska ha något att kasta skräp i på toaletten, blir GALEN på dom som inte har det) och 6 stycken bordstabletter. Tänka sig att jag var tvungen in på bolaget sen också för att köpa något stärkande efter denna runda. Eller vänta nu, det var inte till mig, det är ju en present som vi ska överlämna antingen ikväll eller imorgon till dess rätta ägare.

Oj, nu blev det ett hejdundrande inlägg det här. Det var inte riktigt meningen,
men jag hade tid och då kan det gå såhär. Hehe. :)


547,5

Idag är en dag då det har gått ett och ett halvt år exakt. Att det har gått så fort känns inte begripligt, tiden har bara runnit iväg. Ett och ett halvt år av kärlek. Med en person som gör mig lyckligare än någonting annat. Det är tiden jag och min prins varit tillsammans nu som jag pratar om. Och vet ni vad? Det ska bli längre också!

J, jag älskar dig. You´re everything for me! <3


Välkommen systerdotter.

Vid midnatt fick jag ett sms om att jag återigen skulle bli moster idag och imorse nåddes jag av beskedet av att den lilla flickan kommit ut i världen. Mitt åttonde syskonbarn. Inväntar med spänning att få se och hålla när det är så pass att de pallrar sig hitåt framöver. Och namnet, det blir också spännande att få veta när de kommit på något.

Annars då? Jo vi har grejat på i lägenheten idag också. Jag har städat i köket så att det faktiskt ser ganska okej ut, dammsög och la dit ny skyddspapp på golv. Har sopat lite överallt faktiskt för det är världsrekord i damm i think. Haha. Burit ut lite sånt som inte behövs mer har jag också gjort. Samtidigt så har all golvläggning hunnit bli klar idag och mer än halva vardagsrummet är tapetserat.

Vad är då kvar? Jo, elen. Golv i badrum, inredning i badrum. Lister. Och lite småplock. Samt undanstädning. Man funderar ju självklart på när det hela är klart, men om 2 veckor kanske? Om vi har tur. Herrejösses vad kul det blir den dagen allt är färdigt. (Förövrigt bara ÄLSKAR jag fondväggen i sovrummet!)

Nu blev det lite babbel.

Gårdagen blev lite som den blev. Att jag vaknade och klev upp 25 minuter innan jag behövde efter så pass lite sömn(man är inte lika duktig på att klara det nu som när man gick i skolan) så att det var lite småjobbigt att vara på ett nytt ställe då hjärnan dessutom måste gå på högvarv, ta in nya intryck samt lära sig alla namnen. När jag satt i personalrummet på min rast var jag så nära på att slockna, jag ville inget hellre, men skulle jag göra det skulle jag aldrig kunna vakna till.

Jag klarade dagen och hade en ganska bra eftermiddag då man kanske gasade och busade lite extra med barnen ute för att hålla igång. Jag hade ju ändå tur att jag fick sluta 15 minuter tidigare då jag skulle hem snabbt och hämta kläder och lite sådant innan jag fortsatte. Kom in genom dörren här och fick höra att jag hade en halvtimme på mig. Stressigt. Men jag hann duscha, bättra på sminket, torka håret, sätta i löshåret och våga till det lite(det var redan småvågigt sedan förra helgen) och så hann jag faktiskt.

Maten på hallen var god och det var trevligt att kunna ta någon öl innan matchen. Imponerad över Anna som var där och gjorde premiär i sitt hockeytittande, hon skrek till och med och applåderade så helt lost var hon inte. Det var trevligt att ha med sig brudarna, det gjorde mig glad. Nu att Löven förlorade i förlängningen var ju ingen hit, inte rättvist heller då Löven hade största trycket i 3e och förlängningen. Jag och gubben for hem efteråt(förlåt tjejer, kändes som att jag svek er en aning) pga att båda var redigt trötta, han var bitter efter förlust och sådär.

Jag la mig på sängen en snabbis då vi kom hem och höll på att slockna direkt, men jag tog mig i nackskinnet och släpade mig ut i soffan där jag kämpade med att hålla mig vaken, mina ögon bara rann av ansträngning. Men skönt var det då man väl fick lägga sig och slockna på en gång. Innan tolv. Haha.

Nu känns det som att jag har den där känslan i kroppen som man lätt får när man har sovit för mycket, men det kan jag ju knappast ha gjort när jag har behövt sova ikapp? Sitter här med mitt o´boyglas och känner mig tillfreds med att jag inte är bakis.


Sömnbrist.

Alltså vad är det med mig?

Jag var dötrött igår och kunde knappt hålla upp ögonen, självklart gick jag och la mig. Innan halvtolv. Och så kan jag inte somna! Somnar förns vid halv-kvart i ett. Jädrigt kul när väckarn ringer 5 timmar senare. Då jag inte ens klarar av att snooza de 25 minutrarna som jag är tillåten att göra. Och jag som är en sån person som måste sova minst 7 timmar för att må bra.

För lite sömn och igenpluggad näsa har gett mig en huvudvärk under natten också. Men den hoppas jag få väck med en tablett ibumetin till frukosten. Sen hur jag klarar av dagen får jag ta eftersom, men klara av den det tänker jag då banne mig göra. Oavsett.

Det är dagar som den här tiden inte räcker till.

Vilken bra dag jag har haft!

Jag jobbade som sagt på "gammstället" och hela dagen har varit underbar. Lite småjobbigt att pluttarna inte är pluttar längre och att det märks så tydligt hur jäkla fort dom egentligen växer. Men jag har nog aldrig skrattat så mycket åt en tvååring någonsin som jag har gjort idag, på grund av pratet. Klockren unge! ("Jag har ingen kissblöja" näe, xxxxx bytte ju den.. "jaaa, jag hoppas då det!") Och det är bara en del, helt sjuktig på att verkligen formulera fram det som menas. Extra kul när man faktiskt är på bra humör över lag också.

Följde med mamma på någon outletgrej också direkt efteråt då de hade sista dagen idag(vero moda och jack and jones grejer) för en billig(!) peng. Eftersom mamma kände dessa så fick vi det ännu billigare, 25:- plagget. Och eftersom jag körde dit så bjöd mamma på ett par byxor och ett linne jag tänkte köpa. Störtsköna byxor och ett härligt linne att ha i sommar. Insåg då vi var på väg därifrån att jag hade ganska bråttom också.

Tack Amanda för ikväll. Hur trevligt som helst och jättekul att se dig efter alla
dessa år. 3 timmar rinner iväg jäkligt fort ibland. Vet dock inte hur jag riktigt
ska kunna somna nu med kaffe i kroppen, men ska inte förvärra det med en
liten sockerkick heller.

"Ska bara" innan jag lägger mig. (duscha till exempel..)
Sen blir det tidigt imorgon, jobb på okänt ställe.
Ser fram emot imorgonkväll också med mat, hockey
och ha det allmänt trevligt med personer vi gillar då
vi ville göra något inför vår 1½ års dag. Godnatt.


Önsketänkande.

Trots att vi bor på ett ställe där det faktiskt brukar vara riktig vinter så att man kan göra olika vinteraktiviteter och jag ändå kan tycka att det både är kul och mysigt så finns det ändå perioder då man längtar jättemycket till sommaren.

Samtidigt tillåter jag inte mig själv att längta allt för mycket. Då känns det bara som att det tar ännu längre tid innan snön smälter, vi får gå i somriga kläder och slipper våra allra tjockaste ytterkläder. Men ibland kan man inte hejda sig själv, man ser bilder från föregående sommar där man är solbrun och allt som hör till och man bara längtar till solens värmande strålar, ljusa sommarnätter och en massa annat.

Nu så tänker jag ändå positivt i det hela och tänker tillbaka på förra året, då det faktiskt i slutet av mars börjar gå mot behagligare tider, och det är ju inte SÅ länge kvar till slutet av mars trots allt. Sen kan jag ju inte annat än att hoppas att det blir en varm sommar i år!

Och så bjuder jag på en vintrig bild från idag!

Foto; Jag.


Utomhus.


Foto; Jag.


Sneakpeakbilder!

 Som utlovat. Mer än så säger jag inte. Inte än.



och så jag, igår då.


En onsdag.

Den här dagen är dagen innan en dag fullspäckad med jobb(många timmar imorgon). Så idag har jag legat i sängen länge med huvudvärken som förkylningen ger mig, har suttit och bläddrat igenom alla bildmappar för att rensa fram vilka som ska framkallas inför mitt framtida pyssel, och jag är klar med dom. Nu är det bara några som finns utbrända på skivor som ska gås igenom också innan det är helt klart.

Sen har jag gjort det vanliga, det vill säga läst igenom alla de bloggar man följer så att det är bortgjort för idag. Har skänkt en slant till rädda barnens hjälpinsamling till offren på Haiti. ALLA som har råd att sitta vid en dator har råd att skänka minst en tia(smsa "10katastrof" till 72950). Och så har jag fått in två veckors heltidsjobb från och med femtonde februari samt två dagar i april. Jag behöver nog inte ens nämna att det känns bra.

Ska nog skynda mig att dra på mig ytterkläder och se om det finns något fint att fota ute, och det måste ske illa kvickt innan mörkret är här helt och hållet. Och jag vet att jag lovade sneakpeak bilder i det här inlägget. Men det blir för mycket då, så nästa!


Åtta skott i kassen.

Ja, jag är väldigt glad att jag återigen har min kamera i min ägo, fungerandes!
Så imorgon tänkte jag bjuda på lite sneakpeak bilder från renoveringen. Nu hinner
jag inte för det är snart dags att knoppa.


Jag följde med på Lövenmatchen ikväll, vilket var länge sedan sist(oktober/november?), och det är jag glad för när det blir ett sådant resultat som 8-2. Även om det inte var höjdarspel hela tiden så hade de vissa stunder då de fick glänsa till. Och att gå från att vara lite rädd för att sprätta iväg ett skott och passa runt, runt ganska mycket till att visa att de faktiskt var målsugna och avlossade en del skott på mål. Det lönade sig ju! Nu hoppas vi bara att det här resultatet ska locka ännu mer publik till fredagsmatchen mot Örebro då även den är gratis såvida du har grönt/gult på dig(ståplats) och att den blir bra och ger ett glädjande resultat!

ps. Det här var tredje försöket att publicera. Nu får vi se om det fungerar.

Almanacka 2010.

Så många gånger som jag planerat att göra en beställning på en almanacka via vulkan nu så har jag äntligen slagit till och fixat det, så är det en på väg hem till mig. Kul att kunna ha ett personligt foto på framsidan istället för någon enfärgad bara.

Förra året beställde jag ju en rosa med namnet på framsidan via en annan hemsida(personligalmanacka.se?) och nu kommer jag då alltså att få hem en ännu mer personlig en. Och så ska jag försöka bli bättre än förra året på att fylla i jobbtider, träningsgrejer och andra viktiga ting.

Nu ska jag duscha innan jag far på onoff en snabbis. Sen ska jag tillbaka hit för att börja bestämma vilka av alla bilder jag ska framkalla så att jag kan göra lite fina album av dom(kom på att jag har en hel drös hemma också som skulle behöva komma in någonstans), lite pyssel sådär.

Den blå pärlan.

Förkylningen gav mig ingen god natts sömn. Det är ju kul när man först och främst inte kan somna trots att man är jättetrött och slut, men sen när man väl kan somna så vänder och vrider man på sig så mycket att man vaknar några gånger. Och då imorse kände jag att får jag inte in jobb så ska jag inte jobba idag heller, jag kan behöva den här dagen för att ladda batterierna och vara fit for fight sen(känner mig helt klubbad om jag ska vara ärlig).

Vaknade sedan av ett sms. Inte vilket sms som helst heller. Det var från onoff. Min kamera är äntligen klar för uthämtning!! Det gör mig glad. Att ha varit utan den sedan dagen efter julafton har inte alls varit kul. Även om jag fått låna den härifrån några gånger så är det ändå inte samma sak. Men jag är glad, och när jag känner att jag har tillräckligt med ork så ska jag fara och hämta den.


Utanför cover/schlager på annandagen(helvetes kallt!).

.

Ps. Jag har fått in jobb för torsdag, på gammstället. Gissa om jag blev glad?

Lördagen.

Hahaha, alltså vafan!

Sitter och bläddrar igenom bilderna från i lördags, de få som togs. Och FY SJUTTON vad många bilder det är där det är någon som ser helt miffo ut. För att inte tala om grimasbilden på mig, Sandra och Denise(i love it!). HAHAH! (Sen har jag en till mycket rolig bild på dig Sandra). Det är många som inte kommer läggas upp någonstans, men jag kan inte hålla mig för skratt när jag ser vissa.



Allt började ganska städat faktiskt.

Här är det fortfarande ganska städat.

Men alltså här var det iallafall en person som inte såg städad ut..

God(inte god)morgon världen.

hangover.

AJ!!
...mitt huvud..
varför var jag tvungen att göra hemskaste vurpan igår också?



Pump it.

Äsch fan nu är det väl ändå dags att släpa iväg röven och resten av bodyn
på gymmet för att svettas igenom konditionsdelen och sedan lyfta lite skrot.
Frukosten torde med all säkerhet ha sjunkit ner för länge sedan nu.

Satio.

Det blev ytterst lugnt igårkväll. Och det känns skönt på sitt sätt, speciellt efter den här veckan då vi knappt har hunnit ses känns det som. Sen att man sov som en stock och drömde bisarra och konstiga drömmar, men mest besviken blev jag nog över att telefonen(sony ericsson satio) som jag fann i drömmen inte var på riktigt. Hahah.

De andra begav sig precis till lägenheten där väggar ska målas, tapeter ska sättas upp och passbitar i köket ska på plats. Och jag själv låter frukosten sjunka ner lite till för att sen ska jag iväg och träna. Sen om jag hinner ska jag också till lägenheten en stund. Kände att det var bättre att ta det i den ordningen istället för tvärt om.

Stocken.

Det var så jäkla soft att ligga på sängen med en julmust på flaska i handen och glo på film igårkväll att det inte är klokt. Speciellt när det är en glad film. Kan ju säga att det inte blev värre av att jag sov som en stock inatt. Dock hade det kanske varit smart av mig att kliva upp då jag vaknade första gången istället för att somna om för att jag var totalt klubbad nästa gång jag vaknade.

Tände till och med alla lampor i rummet och la mig ner för att vakna till, haha vilken tabbe för jag somnade och sov en halvtimme till. Fast å andra sidan känns det grymt härligt att vara sådär utvilad som jag är nu. Har inte gjort mycke nytta de 5 timmar jag varit vaken heller och det är fan skönt.

Har inga storslagna planer inför helgen heller, än. Mer än att jag ska träna en sväng imorgon och att det blir lägenhetsfix såklart. Men kvällarna återstår det att se vad dom har att erbjuda. Men det är skönt att det är helg och jag lär njuta.


Outside the bedroomwindow.

Pinsamt var ordet.

Jag förstår inte hur jag har kunnat jobba dessa fyra dagar som hittills gått av den här veckan med tanke på att jag är så jävla dagavill att jag skäms. Seriöst nu så var jag 10 dagar före och trodde bergis det var den 25e imorgon och att jag skulle få lön på måndag. Jag har levt efter det hela veckan. Det lustiga i det hela är att jag ändå lyckats fylla i rätt datum på timrapporterna när jag jobbat tack vare att jag kollat på mobilen. Men hur fan gör jag när jag inte registrerar att jag är helt fel ute och inser vilket datum det faktiskt är? Är detta ett tecken på att jag har varit ledig på tok för länge? Hur som haver är 25e en speciell dag. Men pinsamt värre att jag är så förvirrad.

Ur en annan synvinkel är det bra. Det betyder att jag hinner få in mer jobb den här månaden. Det känns bra med tanke på lägenheten också och ja. Men nu ska jag väl komma ihåg att det bara är den 15e imorgon? Vad gör jag annars?

Jag har jobbat idag och det har varit en superbra dag, så gissa om jag var glad. Extra kul är det ju när de små kidsen(ingen över två år) känner igen en efter jullovet. :) Direkt efter så begav jag mig faktiskt och tränade trots att jag hade huvudvärk. Det gick kanon. Tycker dock det är jobbigt med gratisvecka, det blir så mycket folk jämt. Men jag ska väl vara glad att jag inte tränger mig in på ett redan överfyllt pass iallafall. När jag var klar så insåg jag ganska snabbt att huvudvärken var väck, snacka om skönt.

Ska öppna en julmust och slå på en film och må gott snart.

Läget.

Jag fick jobba idag också, på samma ställe som igår och det har varit bra.
Dessvärre så har jag en huvudvärk som inte vill släppa trots att jag lyckades
sova någon timme innan maten. Blir inte många kraftansträngningar här ikväll,
ska slå på en film att kika på i sängen om ett tag.

Le.

Det är så mycket jag vill just nu. Mest av allt skulle jag vilja att lägenheten var klar nu så att det bara fick vara han och jag. Det är påfrestande att bo hemma hos den enas föräldrar i över två månader. Jag vill slippa ha alla mina grejer i påsar så att jag knappt vet vad jag har, vanliga garderober vore det allra bästa. Jag blir lite hämmad av att vara här men jag härdar.

Mer grejer jag vill göra:
Se att träningen gör någon skillnad, åka slalom, veta att jag har jobb varje
dag helt säkert, köpa en bil som går billigt, åka på ikea, fara utomlands med
min gubbe med mera.

Ja, efter lite om och men så fick jag tillslut in några timmars jobb idag och det är jag jätteglad för. Extra kul är det ju självklart när man får beröm såklart. Direkt efteråt så for jag faktiskt och tränade och kände mig tillfreds för idag, helt gudomligt härligt tills det vid 25 över fyra bara började drälla in folk, 10 minuter senare var jag på väg därifrån. For faktiskt hem och åt med min familj idag, vilket jag inte gör särskilt ofta längre och det var ganska skönt att vara på hemmaplan en stund.

Nu sitter jag här i fotöljen som vanligt för att kunna ha internet på datorn. Benen känns möra och axlar/armar likaså. Och egentligen skulle jag inte ha något emot att lägga mig och sova just precis nu, så dyngtrött är jag.

Like day and night.

Vad härligt det var att jobba idag trots att jag inte riktigt kände mig redo att kliva upp 10 minuter före jag behövde det egentligen. Men vad gör man inte för att få äta lite frukost med sin gubbe innan han far? Såg ut som ett troll gjorde jag också, roligaste morgonfrillan på mycket länge.

Men jobbet? Fan vad kul alltså. Störtskönt att få vistas ute på förmiddagen också i 1½ timme nu när tempen är human och massor av snö. Klättrade faktiskt upp i största snöhögen(okej, alla våra barn var på eller bakom den så för att hålla lite koll hade jag inget val) och fick flashbacks från när jag själv var liten. Men trots att det har varit måndag har det varit störtskönt.

Direkt efter jobbet så for jag och tränade också. Körde på det vanliga numera, crosstrainer minst 10km, biceps, triceps, axlar/övre delen av ryggen. Måste erkänna att det var grymt jobbigt idag, men jag tror att det kan bero på den lilla huvudvärken innan, lite träningsvärk i lår samt att det var mycket folk vilket ger ganska mycket sämre luft. Men det är alltid lika skönt efteråt.

Nu är jag totaldäckad i fotöljen och planerar inte på att resa mig förns
det är dags att göra kväll ordentligt.


Jag såg tröttare ut igår när vi var och fixade i lägenheten jämfört med vad jag såg ut att vara imorse.

Rosa, vitt eller brunt?

Näst intill sprickfärdig, trött och totalt nedsäckad i fotöljen och gluttar på
Patrik 1.5 som precis började, efter att Sex and the city visades. Canal+
kanalerna är ganska bra ibland.

Jag började måla det förbannade förvaringsskåpet som ska stå i städgarderoben, fanken vilket jobbigt projekt. Inte alls lättmålad. Men förhoppningsvis räcker det med ett varv till. Kylskåpet fixades så att man öppnar det från andra hållet, luckan på diskmaskinen fixades. Lister målades samt de tre väggarna som skulle målas i sovrum hann målas ett varv. Ett varv till på det och tapeten(fondväggen) upp på sista väggen så är det bara golvet som fattas där inne. Och så alla andra väggar i lägenheten såklart.

Ska bli så sjukt spännande att se det färdiga resultatet!

Måste se till att njuta lite nu, ska ju faktiskt upp tidigt imorgon för att fara iväg och
jobba. Känns jävligt skönt att äntligen få komma igång normalt igen.


Slipped.

Faan vad jag hatar det här internetet! Självklart lär jag mig inte att det kruppar alltjämt heller. Och jag som är stressad nu dessutom. Alltid lika kul.

I fredagskväll hade jag så ont att det var jag och varmvattenflaskan hela kvällen, inte särskilt kul när man knappt ens kan sitta upp utan att få så ont att man mår illa av det. Det smärtar att vara tjej ibland, sådär en gång i månaden. Vi låg iallafall och såg Public Enemy och det var väl ingen direkt höjdarfilm trots de 4½ stjärnorna den hade fått.

Igår mådde jag ganska bra. Vi mätte väggar och for på färg och tapet där vi kollade, bestämde och beställde innan vi 2½ timme senare kunde gå ut därifrån. Jag for och tränade efteråt eftersom jag hade planerat det tidigare och det gick faktiskt skitbra.

Vi var 6 pers som skulle gå och se Avatar 3d (mer om det snart) igårkväll så innan gick vi alla ut och käkade på balders innan vi gick vidare till pipes och tog en öl medans vi väntade ut tiden. Väl på SF var det bara att gå in, sätta sig och ta på brillorna. Jag duckade av en flygande köttbulle i ena reklamen, haha.

Jag hade splittade känslor över hur jag tyckte att filmen var. Men jag inser nog att jag tyckte att den var bra, men lite utdragen. Det är grymma varelser, och en bra story som på sitt sätt är ganska sann i sig. Skulle människorna upptäcka något sådant på riktigt så skulle de fan vara sådär äckligt råa och onda. Det var nog det som fängslade mig litegrann.

Jaja, nu hinner jag inte mer. Nu ska vi till lägenheten och fixa vidare och
jag har bara 2 minuter på mig att byta om lite. Tjing!

Pain.

Jag är hemkommen igen. Väskan hämtades ut, och blev kvar och tittade ett tag i lägenheten. De skulle försöka hinna de två sista överskåpen nu också vilket jag tror att dom hinner. Elen höll på att fixas med och badrumsgolvet skrapades så det var en hel del folk där samtidigt och tillslut orkade jag inte med värmen som infann sig med tanke på att jag stod med min varmaste jacka på pga att jag inte ville lägga ner den i allt damm och allt vad det nu är.

Här sitter jag nu och har sån fruktansvärd värk(inte träningsvärk) i magen att jag inte riktigt vet vars jag ska he mig. Väl passande en fredag. Så jag vet inte hur det blir ikväll eller vars det bär av eller om det ens bär av någonstans. Helst av allt så vill man kanske göra något lugnt samtidigt som man inte vill det heller.


En konstig fredag.

Alla bloggar är färdiglästa, bilderna från nyår är nu upplagda på facebook(trots att det inte vars så många) efter lite förfrågningar vars dom var, meddelandet om att jag har ett paket att hämta ut har kommit och här sitter jag fortfarande osminkad och med morgonfrilla. Vad är då klockan? Jo, halvtvå.

Kommer jag att få ut något vettigt av den här dagen egentligen?
Ska kanske nöja mig med småsaker och fara förbi lägenheten lite
snabbt bara för att se hur långt dom har kommit? Allt beror som
på idag.


Just love that movie.

Har precis sett klart ´PS. I love you´ och den är lika bra varenda gång och varje gång så ligger jag och bölar. Jag tycker att den är så oerhört fin på samma gång som den är sorglig. Just love it!

Got no plans for today at all. Funtade på att gå ut och fota men då batteriet är uselt så lär väl kameran dö efter ett kort, och eftersom det inte är min kamera så vet jag inte vars laddare med mera är till den. Kanske ligga och se mer film eller fara och träna idag också, fast att jag planerat att träna imorgon.

Gubben och hans pappa är lediga från jobb idag och är i lägenheten och grejar, men jag ska inte fara dit och störa även om jag skulle kunna måla det fula gröna skåpet som ska in i ena garderoben sen igen. Jag har ju helgen på mig. Vore kul om det var någon som var ledig så att man kanske kunde hälsa på eller så och så hoppas jag på att få hämta ut min nya väska idag också.

Vi får helt enkelt se hur den här dagen utspeglar sig.
:)

Kan näshår frysa?

Fan så kallt det ÄR, -25 grader. Inte konstigt att man fryser invändigt i näsan, om ögonlocken, läpparna och allt det där trots att man är påklädd. Att bilen ens har varit på min sida idag är ett under.

Först sovmorgon(tur ändå att jag vaknade av telefonsamtalet) innan en lång och härlig frukost före jag begav mig hemåt. Hade lovat mamma att slinga hennes hår idag redan i förrgår och kände att jag inte kan skjuta upp det bara för att det är svinigt kallt. Blev kvar lite längre än jag behövde egentligen också innan jag bytte om för att fara och träna.

Idag blev det samma som sist, crosstrainern i 10.8 km innan jag klev av och fick grönt lyse av gubben att jag inte var tvungen att komma hem för att öppna så jag fortsatte och körde lite styrka också eftersom tanken är att jag ska utöka träningen och kombinera båda delarna. Så det blev armar, axlar, lite mage och lite rygg idag. Det känns att kroppen mår bra av det och varje gång man kommer hem sen är man sugen på nästa träningstillfälle, och det är så jävla skönt att ha funnit den känslan igen!

Fick ett samtal idag också, ett glädjande sådant också. På måndag ska jag jobba igen!
Jag längtar som en tok, är less på att bara ligga hemma och inte någonting göra.

Nu sitter jag bara framför tvn på den traditionella platsen där internet fungerar och väntar på att gubben ska komma hem, "badrumskillen" är där för att spackla golvet idag(snart kanske kakel kommer upp också). ;p

Yesterday.

Detta skrevs igår men gick inte att publicera:
Efter att ha grejat med allt jag kunde komma på här, rensa och sortera bland kläderna i mitt lilla påsliv, (ja jag har nämnligen ingen annanstans att ha mina kläder än i påsar när jag är här och det är inte alltid det roligaste, förstååå vad jag längtar efter vanliga garderober!) rensat mitt block, ritat lite slarvigt, sminkat mig och sen fanns det inget mer att göra.

Jag kände att jag inte ides fara och träna idag heller utan låter benen och kroppen vila tills imorgon då jag tänker träna istället. Vad gjorde jag när jag hade gjort bort allt annat då? Jo, jag satte mig i den iskalla bilen och frös sönder hela vägen till lägenheten. Jag for dit och tittade på lite köksuppsättning. Kan tala om att mer än halva är så gott som klart. Så att senast i helgen så bör allt vara uppsatt om det går vägen. Ifall att han som ska fixa klart badrummet kom och gjorde det snart också(vilket säkert kommer gå undan när han väl är där) så skulle det inte vara så mycket kvar sen. Då är det bara tapeter och lite golv kvar och sen är stället beboeligt.

 

Toaletten, värmeslingor på plats. Nu fattas "bara" spackel, kakel och all inredning för att det ska kunna se ut som ett badrum igen. Ibland är jag glad men samtidigt kräkless.

Golvet börjar ta form. När det dubbla var gjort så slog jag i lite också. :)

Köket är så snyggt utan inredning och grejer överallt.

Men ibland är man så trött och slö att man lägger sig på den del där det är nylagt golv för att bara få vila lite.


Så blev det.

Efter att ha grejat med allt jag kunde komma på här, rensa och sortera bland kläderna i mitt lilla påsliv, (ja jag har nämnligen ingen annanstans att ha mina kläder än i påsar när jag är här och det är inte alltid det roligaste, förstååå vad jag längtar efter vanliga garderober!) rensat mitt block, ritat lite slarvigt, sminkat mig och sen fanns det inget mer att göra.

Jag kände att jag inte ides fara och träna idag heller utan låter benen och kroppen vila tills imorgon då jag tänker träna istället. Vad gjorde jag när jag hade gjort bort allt annat då? Jo, jag satte mig i den iskalla bilen och frös sönder hela vägen till lägenheten. Jag for dit och tittade på lite köksuppsättning. Kan tala om att mer än halva är så gott som klart. Så att senast i helgen så bör allt vara uppsatt om det går vägen. Ifall att han som ska fixa klart badrummet kom och gjorde det snart också(vilket säkert kommer gå undan när han väl är där) så skulle det inte vara så mycket kvar sen. Då är det bara tapeter och lite golv kvar och sen är stället beboeligt.

Min mage håller på att kurra sönder precis som igår, då jag till slut fick mig lite mat som vi for och köpte(host, rullkebab med extra sås, host). Men som tur är så fungerar tydligen internet bra idag och är på min sida så att jag till och med kan ligga i sängen istället för att måsta sitta i hallen vid tvn här utanför. Skönt.

Egentligen skulle det ligga två bilder här..

Onsdagsfunderingar.

I´ve got nothing to do right now. Nu önskar jag att jag hade haft mitt eget place för då hade man kunnat städa, rita, pumpa skön musik eller vad som helst egentligen. Men när jag är här så fungerar inte det. Gubben med far for till lägenheten för att fortsätta med uppsättning av kök och jag känner mig mest bara ivägen om jag far dit så jag stannade kvar.

Så jag klurar på vad jag ska hitta på och jag funderar på att fara och träna idag igen. Då kan jag ju fara förbi dom efteråt och se hur det går. Men sen då? Kanske ska jag fara hem en sväng före och kolla om jag hittar någon oläst intressant bok, spela lite wii och sen fara?

Senare ska jag nog försöka se Mammut som jag inte har sett ännu.
Alltså vad gör folk idag?

En mil och lite till.

Är "hem"kommen från träningen, nyduschad och uppfräschad.
Grymt skönt men känner mig måttligt mör i benen. Faktiskt betydligt
mycket skönare känsla än enorm träningsvärk, även om jag har
pyttelite av den varan också.


Idag var det enda fungerande löpbandet upptaget så det blev crosstrainern igen, 10.7 km allt som allt. Det känns som att jag aldrig kommer att kunna köra under 10 hädanefter, möjligtvis om jag varit sjuk eller så. Det är så skönt när man är där mitt på dagen också och det knappt är nå folk inte bara för antalet personer utan för att luften är bättre då också. Tänk om man kunde fortsätta så jämt, hehe.

I min mage råder andra världskriget låter det som. Som vanligt när den tigger och ber
om mat. Inte blir det mildare heller av att jag känner matlukten nerifrån från middags-
förberedelserna. Jaja, någon gång får jag väl äta.

Illa Nelly.com, illa!

Jag blir så arg. Varför ska alltid jag råka ut för sånt här?

I slutet av November så beställde jag hem 4 par skor från Nelly varav 3 var på rean. Det par som inte var på rea kom det dessutom 2 vänsterskor av och inte en höger och en vänster som det brukar vara. Reaskorna var en storlek förstora allihop. Jag hade längtat sönder mig tills jag fick hem dom. Jag blev alltså tvungen att returnera alla 4 och kryssa i de två jag ville ha tillbaka. Det ena paret i annan färg och storlek och så det paret som de hade skickat två vänsterskor av.

Jag tog till och med mejlkontakt med Nelly för att höra mig för om detta och lite sådär och dom sa att "Det ordnar vi och skickar skorna till dig igen och vi står för frakten". Jag har väntat och väntat utan att höra något ifrån dom, och självklart trodde jag ju att jag skulle ha dom innan nyår då det ena paret faktiskt var tänkt att få bli använda.

Så skickar jag ett mejl och frågar vars skorna är, varför jag inte har fått dom som utlovat och allt det där. Vad får jag för svar? Ett kortfattat "Dom är inte på väg då vi inte har dom i lager". Alltså VA? Skorna fanns ju för sjutton då jag skickade tillbaka mina, FÖR EN MÅNAD SEDAN! Men sen att dom inte ens hör av sig på varken det ena eller det andra sättet för att underrätta mig angående det här är riktigt dålig stil. Det stör mig såklart ytterligare då det var dom som gjorde fel på ena paret och lovade att ordna till det.

Vad hände? Har dom inget ansvar gentemot kunderna? Vill dom ens behålla kunderna?
Jag är så fruktansvärt besviken på Nelly.com att det inte är sant. Det är väl som alltid,
då folk verkligen vill ha något ska det inte fungera.

Mamma, Pappa, Barn!

Jag har varit med om en ytterst märklig känsla.

Fick en bok i julklapp som jag började läsa för någon dag sedan, hann 80 sidor till att börja med och tyckte boken verkade riktigt intressant. Förns en-två dagar efteråt(igår) så fortsatte jag. 100 sidor hann betas av och ännu fler innan jag till slut släckte lampan för att försöka somna.

Jag har drömt så konstiga drömmar inatt på grund av den här boken. Helt vansinniga grejer som helt klart skulle kunna passa in i den. Imorse när gubben far iväg och ska jobba kan jag inte sluta tänka på boken där jag ligger och försöker somna om. Det slutar med att jag inte ens kan somna om utan sträcker mig efter boken för att läsa vidare. Läste de 150 sidorna som var kvar och nu är boken utläst.

Det är bland de sjukaste böcker jag någonsin läst, men sinnes så bra den är!
Vilken bok är det då? Jo, "MAMMA, PAPPA, BARN" tillhör hammarbyserien och
det är Carin Gerhardsen som har skrivit den. Egentligen är jag inget fan av
kriminalare, men den här var så jävla bra. Nu är det dock synd att jag inte
hunnit läsa ettan innan "Pepparkakshuset", men tro mig, jag ska beställa hem
den så att jag läser den snart också och det innan jag läser den tredje.

Verkligen en värd bok att läsa, LÄS den!


Sysslodag.

Det känns bra att jag hunnit med mycket av det som var tänkt idag. Resten hinner jag ta en annan dag såvida jag bara gör det. Men så är det väl alltid med allting, eller hur? Blir skönt att bara ligga och läsa eller glo tv och veta att man har gjort bort lite måsten.

Bland annat så tog jag en lång härlig morgon, läste tidningen och allt sådant utan stress. Tolv var jag iallafall iväg efter att ha hunnit tvätta upp löshåret efter nyårsafton. Hem begav jag mig för att slänga in en tvättmaskin innan jag begav mig vidare. Första anhalten var intersport, hade beslutat mig för att göra slag i saken och köpa den där adidas"jacka"n nu efter att ha väntat med presentkortet i 4 månader. Provade olika modeller, storlekar och färger och tillslut stod valet mellan en svart och en blå. Var grymt sugen på den blå men i slutändan blev jag för feg när det ändå handlade om 700kronor, jag fegade ur och valde den svarta, ett säkrare kort.



Inne i stan sen så skulle jag köpa den där topp/tunikan jag funderat på ett bra tag(köpte en helsvart åt syrran i julklapp) och en väska jag känt för att köpa ett tag. Den förstnämnda fanns och jag köpte den, väskan däremot fanns ej så att jag sitter och tänker beställa den nu via hemsidan istället där den faktiskt finns. Ribbstickade strumpbyxor och knästrumpor(varma sånna att ha hemma) fanns inte som jag ville ha det så det blir väl en annan gång.



Sen begav jag mig hem och tvättade två maskiner till och under tiden hann jag då spela lite wii med Robban, vika tvätt samt städa upp mitt rum som hade hunnit bli ett kaos under jul pga paketinslagning. Så lite flitig var jag allt. Eftersom jag inte riktigt hann med att träna så ska jag fara och göra det imorgon!

Training.

När jag tränar så brukar jag löpa på löpbanden nu för tiden, egentligen. Förra gången var båda ur funktion så att jag fick ställa mig på crosstrainern istället. Så idag när jag kom dit och såg att det ena fungerade så var jag i valet och kvalet vad jag skulle göra idag och bestämde mig för att köra båda och börja med crosstrainern.

Sagt och gjort. Där hann jag beta av 5.6 km på 23 minuter innan jag stretchade lite lätt innan byte. Upp på löpbandet for jag och startade hela alltet, precis som jag kom upp i rätt promenadhastighet tvärstannade hela skiten och E1 tog över skärmen. KUL. Jävla skit att det aldrig får fungera. Så ja, jag ställde mig på löpbandet och betade av 5.7 km innan jag kände mig nöjd för idag. Allt som allt 11.3 km och jag känner mig faktiskt väldigt nöjd. Får jag inte lite träningsvärk i benen nu så vet jag inte vad som hänt. Det kan faktiskt vara skönt med bara litegrann så att man känner att man rört sig, behöver inte alls vara så att man inte ens kan sitta på toaletten utan att det gör förbannat ont. Det roligaste är att jag vill träna redan imorgon igen, så jag får se om det hinns med. Ska bege mig en kort sväng in till stan, måste köpa en grej jag funderat på länge nu.

By the way så håller jag tummarna hårt som katten för Lövenvinst idag(dom spelar nu),
allt blir så mycket roligare då. Speciellt när man har en karl som är ett stort fan. :)

Ett röstmeddelande i inkorgen..

Fan vad jag inte gillar när internet krånglar och allt man skrev inte hann publiceras, eller att blogg.se sparar automatiskt varannan minut eller något så att man inte behövde skriva om precis allt. I-landsproblem.

Idag då?
Sitter och försöker få maten att sjunka ner så att jag kan fara och träna, är så sugen på att röra mig och få upp lite flås. Den här gången ska jag komma ihåg vattenflaskan också! Det var ganska jobbigt utan sist. Hör att grabbarna fått igång skotrarna, härligt ljud. Riktig vinterkänsla. Lite småavis är jag, hade varit kul att åka med. Synd det ska vara halvdåligt före då det inte är nå "bär" i snön eftersom det inte har varit varmare än -5 någon gång sedan den kom.

Har fyllt på min telefon också idag vilket var på tiden, endast gratissms är inte alltid så där jäkla bra. I och med påfyllning kunde jag även lyssna av ett av de roligaste röstmeddelanden jag någonsin fått. Det fick mig att skratta högt, det var så klockrent.

Det var två personer och som jag tolkar det så hade dom diskuterat hurvida det var samma person de sa att de kände och då ringde de från den enas telefon varpå den andra pratade och hoppades att det var samma person(det var ju såklart det). Det går en ton innan mitt meddelande går igång eftersom att telefonen är avstängd, denne personen tror då att jag svarar och låter jätteglad "HEJ Tina!! Tina, tina, tina? Hallå?(glädjen klingade av lite eftersom)" denne personen säger då till den andre "det är ju inte rätt, hon är ju inte där" varpå den andre personen tar telefonen "hej tina, visst minns du mig? Hallå? Hallå?.... Jaja, jag lägger iallafall på nu, hejdå". Hahahah!


Det börjar ta form snart.

Igår var vi och dolade på i lägenheten, fan det blir närmre mål för varje gång. Jag gjorde ÄNTLIGEN klart garderobsmålandet(hade ett varv kvar i två stycken) och jag är så less dom allra redan att jag inte vet om jag kommer palla alla dom är 8 små ovanför. Lite smått illa. Köket började sättas på plats igår så att 5 underskåp är nu på plats(kommer bli grymt fint!), så jäkla synd bara att diskmaskinen tydligen inte hade kommit så att de inte kunde fortsätta och kanske eventuellt hade blivit klara idag.

Annars var vi förbi hemma och åt med min familj, oxfile och hasselbackspotatis, sås och sallad, supergott! Sen slog vi alla oss ner i soffan för att utmana varandra på bowling(wii). Kom tvåa i min omgång men 4 allt som allt(3a om man ska räkna med att det var två på delad 3e). Men det var riktigt kul att kunna spela allihopa tillsammans sådär.

Därefter bar det av in till stan med gubben, hans kompis och en jobbarkompis åt honom och såg Luftslottet som sprängdes, fan vad jag gillar filmen! Gillar hela serien och självklart är jag en sån som läst triologin 2 gånger. Salander är en grym karaktär och Noomi som spelar henne är vansinnigt duktig!

Att det sen slutar med att vi kommer hem tjugo i två är en annan femma. Vi for för att hämta J´s föräldrar där de varit på middag och vi blev kvar i nästan en och en halv timme. Vi hann inte ens med själva, och vi var trots allt ändå nykter. Det var skönt att äntligen få lägga sig och sova sen vill jag lova!

Nyårsafton.

Gott Nytt År!
Hoppas att ni alla hade en toppenkväll igår, antingen det var rajraj eller inte. Såvida ni hade det riktigt trevligt i ert sällskap så kan det väl inte bli bättre. Så, år 2010 är här. Det känns konstigt att skriva och ännu konstigare att säga. Men jag ser fram emot ett nytt år med nya möjligheter. Inga löften från min sida..

Igår hade jag en mycket trevlig dag och kväll. Först var vi förbi hos farmor på födelsedagsfika. Tanten har fyllt hela 81 år och är pigg som en lärka med en husbil hon köpte i somras. Det är en krutgumma. Vi samlades där och alla utom en kunde komma. Vi var 18 stycken i hennes trea. Fikade gott och fick goda nyheter så som att jag kommer att få ännu ett syskonbarn i år. Det är glädjande.

Men innan vi for dit satt jag och kämpade med mitt hår, lockade och lockade. Räcker väl med att jag säger att jag klev upp två timmar före gubben för att förstå att det tog tid. Fick dock bättra på dom innan vi skulle iväg igen. Men så är det när man vill att det ska vara lite annorlunda ibland. Vi begav oss och träffade de andra, åt ost och kex medans vi inväntade vår trerättersmiddag. Det var livat och ett riktigt glatt gäng och fort var klockan 12. Då kom de andra också och vi sköt raketer som knappt syntes i det extremt "roliga" vädret. Vi blev ganska många sen och då drog verkligen allt igång ordentligt, man dansade oavsett om man var i köket, hallen eller vardagsrummet så det var ett jädra hålligång. Tillslut begav vi oss strax efter två ut i snöovädret.

Vi fick så lov till att gå de 3-4 kilometrarna hem. Kan säga att det nog var bland den värsta promenaden jag gjort. Hade strumbyxbeklädda ben och halkiga skor(med klack såklart). Bara efter en kort bit blev jag så kissnödig att jag fick sätta mig i en snödriva(på ett ungefär). Jag frös så in i norden om mina ben och jag höll på att halka flera gånger om, jag vill lova att det inte är konstigt att bilar får sladd i det här väglaget, men tur nog var jag rätt stabil på benen och lyckades inte trilla en enda gång. Det gör SÅ ont att gå när benen är så frusna. Men vi tog oss hem tillslut och mina ben var alldeles röda och det var bara till att köra in sig själv i duschen för att få upp nå värme. Skönt att ha fått håret bortgjort redan och att man dessutom inte är så jäkla dålig idag.

Jag slutar med att säga..
Gubben, jag älskar dig!!


Jag fick låna en kamera av J´s föräldrar, tur var det eftersom jag hade den enda fram till tolv.

Alla vid middagsbordet utom fotograferande Tinna. Ett glatt gäng!

My curls. Utstyrsel, 10 min innan tolvslaget(gillar den jättemycket!).

Någon sekund innan tolvslaget.

Raketuppskjutning(ni ser ju vilket underbart väder).

Den ena gladare än den andra på väg hemåt i kylan. haha.