Imorgon? Norrut.

Från och med idag är jag nu ledig i fem dagar, och gissa om det känns skönt?
Är dessvärre inte så pigg på att måsta kliva upp tidigt imorgon för att hinna försöka
besikta bilen på drive in, vilket betyder att jag helst ska vara där innan sju.


Måste börja packa idag också så att jag bara kan packa klart lite snabbt imorgon så att vi sedan kan bege oss direkt gubben är klar på jobbet, om det blir vid lunch eller senare det får vi se. Vi har hur som haver 27 mil framför oss imorgon. Jag gillar påskledighet, och vi ska bo på hotellet istället för att tränga ihop oss med min stora familj i syrrans hus. Till och med farmor ska med upp i år. Undra om dom har mer vinter än oss där uppe eller om vi ligger dom hack i häl?

Nej, nu ska jag slå på något kul på tvn och bara ligga och glutta tills jag
måste hänga tvätt igen. Är så sinnes mör i kroppen efter träningen idag,
tog i lite extra.


Last day today.

Det gör mig lite deppad idag att det inte är lika fint väder ute som det var igår. För det hade underlättat lite och gjort dagen lite enklare. Men samtidigt vill jag bara tänka att det blir bättre än igår, i really hope so. För jag ska orka träna direkt efter innan jag far hem och hänger tvätt. Som jag för övrigt stoppade in i maskinen alldeles nyss.

Vaknade en kvart före klockan ringde också, så jag hade gott om tid att ligga och bara dra mig och vakna till, så det var ju ändå inte helt fel, även om jag hade velat sova tills den ringde egentligen för att få sova så mycket som möjligt. Men om den här dagen startade på så vis kanske det visar sig att det blir en bra dag det här? Jag tänkner då vara optimistisk och tro det. Annars kan det bli kämpigt redan från start.

17.

Vilken jävla dag, helt sinnes så slut jag är nu. Till att börja med var det lite smårörigt eftersom det var påskfirande idag och lunch sovvila och allt sådant fick ske lite senare än vanligt. Men sen då? Det var sjutton barn till mellis på två personal och ingen är äldre än tre år. Gissa om vi hade det sjåigt. Så nu längtar jag tills morgondagen är avklarad också.

Annars så har vi grovstädat bmwn och jag har provkört audin som går jävligt fint. Samt att vi var tvugna att duscha borta. Så ja, vi kom ganska precis nyss hem igen och jag längtar efter kvällsfika, haha. Och det känns faktiskt inte alls så illa.

Snart ledighet.

Det är just snyggt att när man ställt klockan på ringning kvart i åtta så vaknar man redan fem i sju och sedan lite titt som tätt den tid jag får sova tills den verkligen ringer. Vad är felet? Förut kunde jag ju sova till ett bara sådär och för tillfället kan jag inte ens minnas senast jag gjort det.

Jag måste iallafall bege mig om en kvart men jag har hunnit med allt som jag bör hinna med här hemma innan jag far. Som att kleta på mig ett piggare fejs, kamma håret och dra på mig bekväma kläder. Kan bli svårare när man kommer hem då vi inte får duscha här idag då Ludde ska komma och fixa något i badrummet. Men det blir ju inte bökigare än vad det var i fredags.

Och så är jag så nyfiken på nybilen. Åka, köra, ja allt. Och den
har något som jag tycker att alla bilar ska ha, sätesvärme!

Framför allt, snart är det påsk. Jag jobbar bara idag och imorgon och sen är jag ledig tills på tisdag. Fan så skönt det faktiskt känns. Påskhelgen brukar ju kunna vara förbannat mysig och det gillar jag. Det har alltid varit en bättre ledighet/lov än vad sportlovet har varit.


Just precis nu.

En röd.

Gubben är tydligen på väg hem med en "röding" nu. Blir spännande att se den imorgon. Kommer aldrig att vara vaken då han kommer hem då han kommer hem inatt någon gång efter en lång körning. Så nu sitter jag bara och hoppas på att det går bra att köra hemåt. :)

Jag har precis lagat mat och käkat lite och inväntar
nu bara att svenska hollywoodfruar ska börja.

Har jag föresten berättat att jag ska bli gudmor igen? Min syster frågade om jag ville bli gudmor till Nova också(är ju gudmor åt Elias, Nova´s storebror) vilket jag självklart tackade ja till. Och dopet blir om en sådär 3 månader. Ska hinna fixa den i mitt huvud klara doppresenten, vilket blir en del kreativitet för min del. Så jag kanske borde börja fixa grejer snart. Det sker även en annan spännande sak då, den månaden, men som är hemligt fortfarande.

Rosa,svarta, vita och gula fjädrar.

Blä, jag är helt slut nu och vill bara krypa under filten i soffan och slumra en stund men för att göra det så måste jag in i duschen först. Var och tränade efter jobbet(slutade tolv eftersom jag öppnade) och körde stenhårt på crosstrainern. Den vanliga sträckan med i ett snäppet snabbare tempo. Biceps och triceps är en grej som alltid görs också.

När jag hade parkerat bilen här på parkeringen sprang jag upp i en snöhög för att nå lite björkkvistar att ta med in och faktiskt göra slag i saken och göra det där påskriset som jag har tänkt på i en evighet nu. Blev väl sådär, men jag var för lat för att orka leta efter bättre kvistar på andra träd. Har hunnit kasta i mig lite mellis också samt läst igenom bloggar. Så egentligen skulle ju en dusch sitta enormt fint.

Gubben bör vid det här laget ha landat i stockholm. Han ska kika på en bil och kommer väl hem inatt någon gång om det blir ett köp. Man får la se. Ganska spännande egentligen. Vad jag ska hitta på vet jag dock inte än.

Fint.

Jag har varit trött idag. Men det är inte så konstigt när man somna vid kvart i ett och sedan måste vakna vid kvart i fyra(oomställd tid) för att vara vaken i 1½ timme i hopp om att lilleman skulle somna om. Det gjorde han, i två timmar. Och dom två timmarna var guld världa. Han for hem i eftermiddags och det har faktiskt varit kul att vara barnvakt åt honom och det gick faktiskt bra. Sen att han var en stjärna när vi var på kalas en snabbis hos för han helt okända människor och sen kan somna då vi har Robert och Lisa på besök.

Har helt enkelt inte haft tid att sitta vid datorn förns nu. Direkt lilleman blev hämtad av syrran så begav vi oss ut till J´s föräldrar där hans mamma klippte och färgade våra hår(så nu är mitt hår fräscht igen!), och middagslagning skulle man ju också hinna med. Så ja, ont om tid. Men ska hinna slänga in den violetta moussetoningen för att skala av lite på gula toner i håret innan jag lägger mig. Ska trots allt kliva upp strax efter fem imorgonbitti och det kan bli tufft då man inte sovit bra inatt och man inte ställt om sin egen klocka helt.

Varför inget varmvatten?

Ja, jag är så glad att jag lyckades sova till tio idag. Men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag verkligen satt och kämpade för att hålla mig vaken i 1½ timme under filmen vi såg igårkväll. Somnade ganska fort sen när man väl la sig.

Vi är fortfarande utan varmvatten(vi kunde inte ens duscha här igår eftersom det inte ens är ljummet, så vi fick fara till baggböle mitt i matlagningen jag höll på med), har vikt sista tvätten, plockat ur diskmaskinen och plockat undan nå grejer vi inte fått upp på väggen än. Ett fejs har jag lyckats få på mig också så nu är jag klar med det viktiga innan Malte(systerson) kommer och blir här tills imorgon. Så om någon vill komma hit och gå en sväng hakar vi gärna på. :)

Hänger *piiiip* på dig ner?

Hänger näsan på dig ner
Kan du ta den och vifta med
Kan du knyta en rosett
Kan du slå en knut så lätt
Kan du ta den på axeln såhär
som en checksoldat med gevär
hänger näääsaaan på dig neer.

Hänger öronen på dig ner
Kan du ta dom och vifta med
Kan du knyta en rosett
Kan du slå en knut så lätt
Kan du ta dom på axeln såhär
som en checksoldat med gevär
hänger öroooneeen på dig neer.

Hänger brösten på dig ner
Kan du ta dom och vifta med
Kan du knyta en rosett
Kan du slå en knut så lätt
Kan du ta dom på axeln såhär
som en checksoldat med gevär
hänger brööösteeen på dig neer.

Hänger snoppen på dig ner
Kan du ta den och vifta med
Kan du knyta en rosett
Kan du slå en knut så lätt
Kan du ta den på axeln såhär
som en checksoldat med gevär
hänger snoooppeeen på dig neer.


Haha, och så gör man då rörelser till. Viftar med händerna i luften, knyter i luften och låstas kasta upp på axeln och marschera. Så kan det se ut på ett storsjung på en förskola och de sista två omgångarna skrattar ungarna om vartannat. Som en flicka idag "hahahaha, snoppen! man kan ju inte ha snoppen på axeln, hahahah!" Och den här har jag nynnat/sjungit på ända sedan storsjunget 10.40 idag. Helfestligt!

Red Roses!

Min gubbe är förbannat söt. Klockan två plingade det på dörren och eftersom jag inte hade en susning om vem som visste att jag var hemma då så kika jag såklart i nyckelhålet och ser att gubben försöker gömma sig. Men jag öppnar och det första jag får är en puss och sen håller han fram blommorna han köpt. 3 stora och fina rosor som nu pryder byrån i vardagsrummet och luktar gott. Det gjorde mig så varm inombords, och kanonglad!


Shopping.

Jag var på skohuset nu när jag slutade, de flesta var säkert där igår när dom öppnade. Hittade jag något då? Jo, det gör man väl alltid? Hittade ett par tanfärgade gladiatorsandaler, svarta "gladiator"sandaler med nitar på, kenzaklackar, ballerina med nitdetaljer och fakeconverse som jag hade velat komma hem med. Men valde det par jag faktiskt kollade på igår på 59an inne i stan, där de dessutom var en hundring dyrare. Converse har jag sagt till mig själv att jag faktiskt ska köpa ett par äkta den här gången så då fick jag motvilligt lägga undan dom. Sen fick jag ju se det ekonomiskt också, det fungerar inte att gå ut därifrån med fyra par skor. Så jag valde de svarta sandalerna med nitar på som blir grymma till bara ben i sommar. 299:- kostade dom och det är ingenting om man som jag gjorde den här gången, jämför med en tankning på några liter till bilen.

Nu då? Jag har myst ner mig i min mysdress i soffan och mår förbannat gott. Det är helg nu!


Sandalerna.

Just nu. Och klockan jag köpte igår för 150:- på rea. Gav gubben en klocka också bara för att och han blev jätteglad. :)

Helg om 6timmar och tjugo minuter.

Kläderna och ett vettigt fejs sitter på plats, håret är kammat och här sitter jag nu med min morgondricka, o´boy. Vet att jag måste klä på mig och kila ut om fem minuter och jag är inte riktigt vaken för att kliva ut i snön som hann falla igår och inatt. Än mindre är jag sugen på att borsta bort det från bilen och få det över hela mig. Har dessvärre inget val. Men när man börjar såhär tidigt så slutar man tolv och det är inte illa, och sen är det helg igen! :)

En liten gåva.

Vad skönt det var att sluta ett idag. Mitt i påskrispysslet, synd bara att det inte var mitt(jag ids nog inte fixa mitt sen eftersom det snöar ute nu, så imorgon kanske?). Promenaden för att införskaffa riset var ganska skön den också må jag säga.

Hur som haver for jag in till stan för att fixa de där grejerna som var ett måste. Det vill säga en stor ask att ha alvedon, nässpray, plåster och sjukgrejer i helt enkelt. Samt tre nya blockljus till ljusfatet. Sen hann jag även snabbkika lite på skor och provade äntligen ett par converse(light) och är såklart förälskad. Ska införskaffa när lönen är kommen. Färgen är desto svårare att bestämma. Och så inhandlade jag mig en grej till mig och passade på att köpa en åt gubben också(men en helt annan modell, herr såklart) bara för att vara snäll.

Har hunnit kasta i mig lite mellis och fixat ett litet brev till paketet som han får finna när han kommer hem(hoppas att han hinner hem före mig!) och nu måste jag skynda mig att hänga tvätt samt starta en ny maskin och byta om till träningskläder. Om 35 minuter ska jag vara på träna för att träna med Sandra.

Torsdagsmorgon med inslag av bra humör.

Tvättmaskinen är nystartat och alldeles strax ska jag bege mig för att jobba till klockan ett. Känns bra. Då hinner jag med både ärenden och träning innan klockan sex så att jag även får totalslockna i soffan eller något annat. Man vet aldrig om det dyker upp något. Men jag känner mig bra inför den här dagen, våffeldagen. Det enda som saknas är solen uppe på himlen.


Tigi Catwalk.

Det är inte direkt lockande att kliva ut i kylan igen efter att ha suttit inne i värmen och hunnit bli lat. Men hur som haver tog jag mig faktiskt ut och över, gården, parkeringen, vägen, parkeringen och in på ica för att ställa mig i kön som gick fort. Dessvärre hade dom svårare att hitta mitt paket och det tog väl minst 5 minuter.

Jag var nöjd medans jag gick hem och ännu nöjdare blev jag när jag stod i duschen och kände lukten på shampot och balsamet. Hade jag haft trosor på mig hade jag nog blivit helt till mig i dom, haha. Luktar sinnessjukt gott. Personligen så fick jag flashbacks från den tiden man tuggade jenka(tuggmit som kostade 50öre styck) medans det i själva verket säkert inte ens är superlikt.

Beställde alltså Tigi Catwalk shampo och balsam(paket) outmeal & honey, 750ml i vardera flaska. För 399:- ist för ordinariepriset 838:-
Shampo: Hjälper till att reparera kemiskt behandlat hår med essensiella oljor och A, B och E vitaminer. Ger otroligt mycket fukt till ditt hår.
Conditioner: Tröst för håret! Hjälper till att reparera kemiskt behandlat eller skadat hår med soja- och veteprotein samtidigt som den ger fukt och glans. Den lugnande aromen stimulerar såväl sinne som kropp och själ.

 Egenskaper:
  • Utseende - stimulerat och friskt
  • Känsla - silkesmjukt och smidigt
  • Hårtyper - skadat eller kemiskt behandlat hår
  • Doft - uppiggande havre och honung
  • Beskrivning - tillför fukt och glans.
  •  

    Så ja, nu hoppas jag att detta ska vara bra för mitt hår. :)
    (som jag btw hoppas på att få klippa snart).





    Dröjsmål.

    Har jag berättat att tv-bänken vi skulle vänta på i 3-4 veckor(som vi faktiskt gjort) nu kommer dröja 4-5 veckor till? Är inte livet bra underbart ibland? Suck. Känns inte så värst kul att ha tvn på en ful pinnstol i 8-9 veckor sammanlagt. Tycker att det är förfärligt. Vi som skulle skjuta på inflyttningsfesten tills vi har den och nu vettesjutton hur det faktiskt blir. Men blir det efteråt och det faktiskt dröjer ett tag så vet du.

    Annars har jag haft en bra dag trots att jag var totalt knäckt imorse. Drömmar gör tydligen tröttheten lite värre. Men nu är det bara torsdag och fredag kvar innan helg så jag ska inte klaga. Och ikväll njuter jag av att bara vara hemma och förhoppningsvis inte känna mig så trött som jag gjort tidigare i veckan.

    Födan har jag redan lyckats få i mig och alldeles strax ska jag hoppa in i duschen för att få bort alla snor och bajsbakterier som det känns som man har överallt. Måste bara över på ica först och hämta ut mitt nya shampo och balsam som kom idag. Hoppas att det nu är bra. Är alltid lika skeptisk mot nya produkter..

    Sol och värme.

    Jag har haft tid men inte ork för det här idag. Igår tränade jag efter jobbet(där jag redan hade slitit och fått känningar i musklerna i armarna) så att jag har varit rätt slut och mör efter det. Sen hade jag en mängd olika drömmar inatt(bland annat om jobb, hur kul är det?) så att jag har inte känt mig speciellt utvilad idag. Inför min långa dag som jag hade.

    Nu är iallafall den avklarad och jag har siktet inställt på torsdag. För då blir det lindrigare för min del och jag ska se till att njuta så förbenat mycket när det nu har visat sig vara väldigt välbehövt dessa två dagar. Så nu ska jag bara borsta gaddarna för att få krypa isäng. Det är till att hoppa upp ur sängen samma tid imorgon som jag var tvungen till imorse och det bävar jag inför.

    Godnatt!

    Ps. Jag är ju inte lite avis på Å, som jag är vikarie för som flög iväg till Thailand idag. Jag älskar solsemestrar och skulle så hemskt gärna vilja få flyga iväg till ett varmare land jag också för att sola, bada, äta och dricka gott och självklart bara njuta av ledighet. Det om något är ju något som man kan drömma om.. Och jag vet att vi hade 19 grader idag där solen låg på, men det hjälps inte.

    Ny arbetsvecka.

    Time for work. Ja, helgen är nu över och det känns som alltid lite vemodigt. Mestadels just för att helgen är slut och att det är många dagar tills det är helg igen. Men å andra sidan skönt att veta hur man jobbar och vilka tider och så. Så man ska inte klaga. Torsdag och fredag kommer jag ju ändå sluta tidigt så då kan jag hurra över det.

    Förutom det så vet jag att jag ska träna minst tre gånger den här veckan varav första passet sker idag direkt efter jobbet där strax efter fyra. Och så borde jag få hem mitt nya shampo och balsam vilken dag som helst nu. Då jag ska prova ett helt nytt som jag aldrig testat förut så är jag väldigt förhoppningsfull att det ska vara något bra för mitt hår som verkligen behöver det.

    Nej, packa träningskläder, svepa o´boyen och bege sig kanske.
    Ha en bra dag hörrni! :)


    Ps.
    Jag har trängt ner mig själv i ett par gamla jeans. Mina skinnyjeans kanske man skulle kunna kalla det. Visst, jag kan ha dom, men dom skulle absolut kunna sitta bättre. Hoppas att träningen ska göra nytta på det planet. :)

    Mätt mage.

    Premiärgrillning och gotta. Fan vad jag är mätt. Och ändå orkade jag inte all mat och skippade tårtan(tog en liten kladdkakebit med grädde bara). Jag vet inte om jag blev glad av att se att jag var 4 kilo lättare än vad jag trodde tidigare idag(ja, jag ställde mig på vågen för första gången på 1½? år) och känner mig ännu mer peppad att träna och allt det där.

    Jag fick det även klargjort för mig att min utväxt är lite väl tydlig nu då J´s mamma(som är frisör) påpekade det. Annars brukar jag hinna vara snabbast och be henne om hjälp innan hon lägger märke till att det blivit en bit. Och jag som tycker att vi nyss fixade den egentligen. Det är ett ont måste helt enkelt. Nästa gång jag gör det ska jag slänga i en redig dos 10v skumtoning också för att få det ännu ljusare.

    Nu är sportspegeln alldeles strax slut och jag antar att vi ska ner i byrålådan för att leta reda på en film vi kan se ikväll då utbudet på tvn är jävligt lite. Till er som inte har sett Johan Falk filmerna kan jag tipsa er om att se just Johan Falk - Leo Gaut på 4an. Nu.

    Food.


    Nu ska vi iväg på middag(skulle eventuellt bli grillat av någon slag) och lite födelsedagsfirande.
    Jag kör på mittbena, jeans, linne och den nya koftan. Simpelt och skönt. :)

    Glädjande.

    Jag måste bara få berömma mig själv lite nu. For och tränade vid elva idag och det gick så jävla bra för att jag var sinnes duktig. Crosstrainern kändes endast superhärlig idag och fick upp både puls och flås utan att hålla på dö. Sen att jag börjar bli starkare i biceps är inte illa pinkat det heller och det gör mig nog mest nöjd med tanke på mina annars alltid så svaga armar. Man blir verkligen glad då det går bra med träningen!

    Har smockat i mig lunch och ska precis hoppa i duschen och fräscha till mig vilket är välbehövligt. Sen är det tillåtet att bara däcka i soffan tills vi måste bege oss ut till J´s föräldrar på middag och födelsedagsfika. Ska njuta lite extra av den här söndagen då jag vet att jag har tre relativt tunga dagar i början av veckan som kommer.


    Try.

    Vi provkörde två bilar igår. Den ena var skön och den andra var frän med sina 240hk, haha. Enda gången det egentligen är kul att titta på bilar är när man får provköra och verkligen känna hur dom känns. Mer än så hann vi inte med innan klockan slog två och vi inhandlade en present, en våg, stekpanna och termometer(skitstörigt att vara utan). När vi kom hem sov vi på soffan innan vi började med maten. Resten av kvällen låg vi bara framför tvn och gluttade vilket var förbannat skönt faktiskt.

    Idag då? Jo vi har hunnit med att fika och städa så att det är fräscht här igen vilket känns grymt härligt och klockan är inte ens tio. Om en timme ungefär ska jag bege mig för att träna och ta i tills jag nästan inte kan stå. Okej, det kanske var att ta i. Men jag ska träna och få må gott. :)

    Saturday.

    Vi vaknade tidigt imorse och hann ligga och dra oss utan att känna någon speciell stress. Sen begav vi oss ut och gick runt hela grubbe och halva grisbacka. Sen var det gott att äta brunch vill jag lova. Det är ju superhärligt att börja dagen på det viset. Även om jag känner mig som en seg jag vet inte vad breve min karl med långa kliv. Så ja, det blir faktiskt lite ansträngande.

    Så jag skippar träningen idag och kör på det imorgon istället. Nu ska vi runt och kika på bilar medans tvättmaskinen snurrar på. Sen får vi se hur den här artar sig eftersom. Men mest troligt blir det lika lugnt som gårdagskvällen. :)

    Grey´s A.

    Fan, fan, fan. Mitt i glädjeruset blir jag lite deppad måste jag erkänna.
    Började se ett grey´s avsnitt imorse som jag precis såg klart. Och det
    var ju sådär galet spännande och slutet vill jag inte ens tala om. Så jag
    kastar mig på golvet för att kasta i nästa cd och nästa avsnitt. Vad sker
    då om inte att jag ser att det där var sista avsnittet på säsong fem. Jag
    dör, jag vill veta hur det går och säsong 6 finns inte ute än. Crap!
    Alltså, jag menar sjukt spännande!

    The shoes gonna kill me.

    Nu är alla måsten för kvällen bortgjorda och jag hyrde bröllopsfotografen att se ikväll tillsammans med chirre, dipp och karra. Och så Loka citron förståss, men jag medger att colan faktiskt lockade litegrann och jag lyckades hålla mig ifrån den.

    Hur som haver. I LOVE THE SHOES! Som var i paketet. Det ena paret kommer att döda mig med sina 14cm klackar när jag väl fixat det där med rosetten som jag inte vill ha hängandes. Lite, lite förstora, men stoppar jag lite bomull längst ner vid tårna så blir det perfekt och jag slipper skicka tillbaka dom. De andra lär bli mina favvo i sommar. De är lila, har öppen tå, nitar och är 13cm höga. Love, love, love! Men tröjan och koftan blir inte fy skam i vår heller. :)


    De lila!

    Svart mocka. Rosetten är här instoppad i själva skorna.

    Punkt för punkt.

    Jag måste erkänna att jag är så jävla lat just nu. Jag måste kasta min svettiga kropp in i duschen för att sedan promenera över vägen till ica. Som vi bor granne med. Jag känner mig för lat för att ens orka gå dit och det känns inte mänskligt.

    Behöver jag nämna att imorse kändes det inte tanken på att träna innan jobbet lika kul som igårkväll, när jag nu hade sovmorgon. Så ja, jag sov vidare. Men jag for och tränade efter pyjamasdagen(som jag inte ens visste om och hade vanliga kläder). Det gick så jävla bra idag och glädjen över att träna hängde äntligen på, synd bara att jag bara hade en timme på mig. Annars hade det fått bli mer. Jag får se till att bege mig dit imorgon eller på söndag också och då träna lite hårdare så att jag får känna mig ännu mer slut i kroppen. Sandra, ska du med? När kan du?

    Nej, duschen var det ja.
    Sen affärn för att köpa
    gotta och hämta ut mitt
    Nelly-paket.

    Kvickt.

    Det är så kul att jobba på det gamla stället att klockan bara rinner iväg och hux flux så är dagen slut. Så med andra ord har jag haft en bra arbetsdag(då jag till och med sluppit vara ute i snöovädret :P ). Förutom det så har jag faktiskt bara tagit det lugnt hemma.

    Och fy fanken vad glad jag blev då karln klev innanför dörren! Väntar för tillfället på att han ska komma in genom den ännu en gång då han har varit och tränat. Men jag är glad och tillfreds och imorgon är det fredag igen vilket känns grymt härligt! Den här veckan har faktiskt gått fortare än jag trodde att den skulle göra, och det är ju något bra det. Sämre blir det ju inte heller av att jag har sovmorgon till halvtio imorgon och faktiskt har tänkt hinna träna innan jag ska på jobbet.

    Look of today(okej sen jag duschade efter jobbet då).

    Strumpbyxor. Långt linne från GinaT, oversizet-shirt med nitar från only(veromoda) och mina älskade tofflor.

    Provar på mittbena(senast var nog i början av högstadiet) och en annan
    frilla än vanligt. Kanske börjar köra på det här mer i vår. :) Vet dock att
    jag både måste klippa mig och fixa utväxten. Suck.

    Snart är det helg igen.

    Vad som sker idag? Jo det blir jobb fram till halvfem, på gammstället.
    Så det känns bra denna torsdag faktiskt. Ännu bättre är att gubben
    kommer hem ikväll också. Det kanske gör att dagen rinner på ännu
    fortare? Hur som haver så måste jag nog sticka nu om jag ska hinna.
    Have a nice day!

    Time for bed.

    Jag jobbade uppe i magsjuka idag och vi skickade hem 5 barn. Det är då det är roligt att jobba med barn. Eller så inte. Men jag ser det positivt att jag vid det här laget redan har haft magsjuka för ca 4 veckor sedan och att jag känner mig lite immun den här gången.

    Så direkt jag kom hem var det bara att snöra kläderna i tvättmaskinen illa kvickt och kasta sig själv in i duschen för att bli kvitt alla baciller som skulle kunna sätta sig på kroppen trots allt spritande och tvättande som man faktiskt gör när man jobbar(det är fasen inte konstigt att man har söndertorkade händer om man plussar på kylan på det också).

    Sen kom Anna förbi och hälsade på och det var nog en halv evighet sedan sist vi inte bara sågs som allra tvärast. Så det var kul att se jäntan och se att hon faktiskt lever och sådär. Sen dess har jag bara legat framför tvn och gluttat samtidigt som jag saknar min gubbe rejält.

    Så blev det idag.

    Nu ska jag alldeles strax iväg och jobba.
    Slutar fyra och ska bara hem och stupa i
    soffan på en gång, om jag inte mot all
    förmodan skulle få besök. Måste iofs
    komma ihåg att köpa tandkräm också.
    Have a nice day.

    Synd.

    Man ska aldrig säga att det är fint väder, för då dyker "aprilvädret" upp illa kvickt. Jo, med det menar jag att det faktiskt snöade flera gånger om idag. Och var soligt om vartannat. Men det kanske betyder att våren är på väg ändå om än det känns ännu längre bort de gånger snön faktiskt singlar ner mot marken.

    Har sett massor med Grey´s anatomy, tvättat upp all tvätt och lite sådant innan jag slumrade till en timme på soffan vilket var gudomligt skönt med huvudvärken som infann sig just då. Annars har jag haft besök ikväll, först av Pernilla en stund och lite senare av Amanda. Skitkul att träffa dom båda då det var ett tag sedan sist.

    Nu har jag bytt om till min mysdress och peppar inför sovandet.
    Men lite tur har jag ju, kan ju faktiskt ligga och hålla om hans kudde
    och känna hans doft och det är ju bättre än ingenting alls och
    förhoppningsvis lugnande också. (Annars kan varenda litet ljud
    få mig att noja till).

    Ps. Jag har råkat synda idag(dvs internetshoppat).ds.

    Drippdroppandet.

    Dripp, dropp, dripp, dropp..
    Det är vad jag hör just nu. Det droppar så mycket utanför, mot den sida där solen är att det nästan ser ut som att det har regnat på fönstret. Så nu känns det inte lika jobbigt längre att det kom snö inatt. Men nu ska jag in i duschen för att sedan ta på någon passande klädsel som matchar vädret. :)

    Tidig träning.

    Jag hade inte tid för det här igår. Men jag jobbade, vi köpte två blommor till vardagsrummet samt hämtade igen de gamla, tvättade och såg en massa spännande tv-program innan det var dags att försöka slockna.

    För imorse vaknade vi halvsex. 20 minuter senare var vi på väg mot flyget och insåg att det hade snöat ungefär 1½dm ute(fan också!) och så lämnade jag av gubben min som jag nu ska måsta klara mig utan tills på torsdagkväll. Känns lite vemodigt att sova här själv efter bara två veckor faktiskt. Men hur som haver så for jag och tränade direkt efter det och infann mig på träna ungefär 06.25 imorse och tränade i en timme. Var både skönt och jobbigt(delvis pga hungrig mage, haha) så nu sitter jag här hemma nytränad och käkar frukost innan jag ska hoppa in i duschen.


    Först stod jag på crosstrainern i 35 minuter(9km). Sen lite maskinträning(skulderbladsdelen av ryggen typ).

    Hur länge kan man se nyvaken ut? Bicepsmaskinen brukar jag också köra.

    Biceps curl. Haha, var lite matt i armarna här.

    Sen får jag se vars den här dagen bär av med detta strålande väder!
    SOLSKEN, I LOVE IT!


    Oväntat besök.

    Jag smådör lite. Haha. Fick precis en snabbvisit av H, hon hämtade kidsen så hon ville kika in lite snabbt. Det är ju härligt att man är så sliten och typ stinker gammal suröl då också. Haha. Men what a heck. Jag tror ändå hon förstod det, och så var det ju bara hon.

    Jag måste ut med soporna nu, annars blir jag utskälld om ett tag för att jag inte gjort det under de timmarna jag haft på mig, jag är lat efter att vi städat och börjat med tvätten. Fast samtidigt är det jävligt skönt att göra bort det. Sen är jag lite handlingsförlamad nu också för hungrig är vad jag är.

    Bilder kommer sen.

    Det känns bara vansinne. Vi kom inte hem fyra imorse som jag trodde, utan fem. Turligt nog så var efterfesten på gården breve så vi hade inte särskilt långt hem. Att man sen vaknar halvnio och känner sig hyfsat pigg är bara konstigt. Sunklukt överallt, skitigt så in i h-vete och ja, precis som det brukar vara efter sånna där kvällar.

    Just nu skiner faktiskt allting igen. Dammsugarn, golvmoppen och dammtrasan har fått sig en rajd genom hela lägenheten. Så på det viset känns det faktiskt skönt. Det som värre är, är att jag måste gå till soprummet och kasta en del. Men det är jag inte redo för ännu. Har ju ändå lyckats vara på affärn en sväng och köpt två billy´s och två cola(kan ju inte bara köpa åt mig själv).

    Annars var det bara en galen kväll med för mycket av det goda egentligen. Då jag till råga på allt tappade telefonen när vi klev ur bilen och skulle in på Olle´s. Men jag hade tur, det var någon ärlig människa som ringde min mamma på en gång och så ringde hon J och han gick för att hämta den utan att jag ens visste det(jag trodde jag hade glömt telefonen hemma).

    Vilken jädra söndag.

    Man mår ju faan som man förtjänar idag.
    Man är typ inte bakis och nykter än egentligen.
    Varför far man på efterfest när man redan fylle-
    käkat hemma? Hua.

    Govädre ute också så man borde kanske gå ut och
    gå egentligen i hopp om att må bättre. Det är illa det här.



    Saturday.

    Har hunnit så sjukt mycket idag så att jag knappt begriper det själv. Meeen, det kan bero på att vi vaknade vid halvåtta imorse. En lördag. Fast å andra sidan jävligt skönt då man kan ligga och dra sig utan att känna att "neeej, nu måste jag fan upp om jag ska hinna till jobbet".

    Har hunnit steka tunnpannkaka(som förövrigt bara ville jävlas med mig idag), plocka undan mina sista grejer i sovrummet, svintat rent diskhon, duschat, fixat till mig lite, vara på bolaget och ica innan 11.25 idag. Sen kom Sandra på besök, och fan vad länge sedan sist vi sågs. Känns inte tillåtet att det ska vara så långt mellan gångerna egentligen. Och vi begav oss ut på promenad runt hela umedalen med hennes fader med flera. Skithärligt i solskenet(skuggan var värre). Vi har hunnit dricka kaffe, fika och strö lite skit innan karsloken kom hem och hon var tvungen att bege sig vid fyra.

    Sen dess då? Mja, har hunnit tömma d-maskinen, välja kläder för ikväll och druckit min första cider. Nu ska jag bara fixa sminket litegrann och sätta i håret så är jag nog redo för middag(tacos, som vi förövrigt får en gäst till) och resten av kvällen. Nu borde jag fixa mig så att jag är klar någon gång.

    Träning + bilder.

    Fasen så skönt det var att sluta tidigt idag. Eller ja, det är det ju alltid på fredagar om jag ska vara ärlig. Halvett är galet tidigt egentligen. Glädjen när man sätter sig i bilen efter jobbet, klockan är nästan ingenting och solen bara strålar ute. Det är då man pumpar musik och känner glädjen spritta i kroppen.

    Jag brassade iväg på teg och till träna. För träna var precis vad jag skulle göra(efter ett megalångt uppehåll) men med en viss nervositet i kroppen. Ska jag orka ens? Jag körde på i ett lugnare tempo än vad jag vanligtvis gjort men i samma mängd. Det var döjobbigt men det gick och jag känner mig så satans härlig i kroppen nu. Speciellt när man nu har rakat benen, duschat, sminkat sig och dragit på sig våriga och fräsha kläder. Nu är det bara till att börja knepa med middag.


    Glader i bilen. Det är ganska svårt att fota när man står på en crosstrainer i en spegel på andra sidan rummet. Hur som haver är jag den vänstra av de tre suddiga figurerna.(De andra två är okända, men de är suddiga och därför publiceras den här bilden).

    Sista maskinen jag satt vid, bort med gäddhänge(triceps). Redo för hemfärd i mina stora och bylsiga fleece.

    Aaah, sitter här med en nyknäppt och iskall öl. SMASKENS!

    Nu ska jag lukta gott.

    Jag vet en som ska hoppa in i duschen nu efter all träningssvett som infinner sig på kroppen. Har lyxat till det med att "shave my legs" eftersom det är fredag, har gott om tid samt att jag faktiskt har ny rakgel hemma som luktar mumma! Ska stå och sjunga med till musiken medans jag duschar, lyx var det ja. Haha..


    Vighet är en viktig grej om man ska kunna raka benen ordentligt. Haha..

    Morrn morrn.

    Nu sitter jag här vid köksbordet, redo och klar för en ny dag med ett o´boyglas i handen och bara inväntar att klockan ska bli 25 minuter i 7. Då ska jag gå ut till bilen för att senast vara iväg 20 i. Sen slutar jag halvett idag och ska faktiskt fara och träna, vilket var evigheter sedan sist pga att jag varit sjuk i en massa olika fram och tillbaka hela tiden. Men idag så. Blir nog ganska lungt för att känna mig för, men ack så härligt. Sen hoppas jag på att det är sol så att jag kan ta ut en stol på balkongen och sitta där en stun, det ser ju faktiskt lovande ut. Men man ska inte hoppa jämfota och slå klackarna i taket än utifall att det skulle bli som igår då det var mulet till en början, sen sol, sen regn, sen snö och sen bara mulet igen. Snacka om aprilväder i mars. Ha en bra dag.

    Charmant of Sweden.

    Fan jag har varit helt bombsäker på att det är magsjuka som lurar i min kropp, igen. Fick så satans ont i magen efter mellis men det har faktiskt börjat avta nu så det var väl bara något rackarns magknip de där. Tur var väl det, för jag ska jobba imorgon och njuta av att jag slutar tidig. Förhoppningsvis är det sol då.

    Annars har det gått prima att jobba och jag har varit ute två gånger. Första gången var det inte överdrivet blött men två timmar senare var det stora sjöar och dessa tre grabbar tyckte att det var bland det roligaste att springa rakt igenom i det 1-2dm djupa vattnet. Men solen lös och det var tio grader varmt, så jag njöt av solens värmande strålar och mådde ganska gott. Fick då ett samtal att sjalarna hade kommit på creative lounge. Efter jobbet höll jag på att köra fast i sörjan på parkeringen också, men precis innan jag höll på att ge upp så gick det faktiskt vägen.

    Då begav jag mig öst på stan och köpte sjalarna. Två likadana fast i olika färg. Märket? Charmant of Sweden. Färgerna? En svart och en grå, med nitar på. Till bra pris, 149:- styck. Jag gillar dom oerhört mycket och lär använda dom flitigt.


    Jag vet precis hur jag skulle vilja se ut. Lite lätt sommarbränd, ett linne med denna vita tunnt stickade tröjan(köptes förra veckan), mina ljusa jeans från h&m och några snygga klackar tillsammans med en stor väska.

    Nu däremot är det färdigdrömt, jag ska över på ica och köpa ingredienser till middagen. Det blir sallad och det känns passande och gott. Kommer säkerligen äta halvt ihjäl mig. Har jag sagt att jag älskar sallad någon gång? Det gör jag.

    Funny shit.

    Det här blir en intressant dag då den började med att jag vaknade med huvudvärk. Inte så optimalt när man jobbar med barn och det med största sannolikhet kommer hålla i sig hela dagen. Jag väntar iallafall på att tabletten ska verka och att jag ska ha lite tur på min sida idag. Men sov gott, det gjorde jag. :)

    Imorgon är det fredag, kortdag och sen äntligen helg igen.
    Fy tusan så jag faktiskt ser fram emot det.

    Ha en bra dag!

    Clean.

    Nu skulle jag vara så värd att bara få känna att det är tre timmar tills man måste börja fundera på sängen när det i själva verket bara är 1½ tills dess. Och så jag jag duscha någon gång under den tiden. Jag gillar inte att göra det precis innan jag kryper ner under täcket.

    Hur som haver har jag iallafall varit sjukt duktig. Har tvättat en maskin med några av mina plagg, en maskin med badlakan och handdukar och satt dit nya. Rengjort handfat, spegel och toalettstol, dammsugat överallt, dammtorkat byrå och vardagsrumsbord, torkat i kök och satt igång en diskmaskin. Det är skönt att det är rent överallt igen. :)


    A long day.

    Hemkommen efter en lång dag och huvudvärken ligger och bankar bakom pannbenet. Hela förmiddagen måste det ha varit något fel på mig, jag bara gäspade och gäspade och hade tårar på g i ögonen tack vare det. Turligt nog gav det med sig efter lunch. Men det har varit en lång och högljudd dag.

    Så här sitter jag nu med ett juiceglas, väntar på att alvedonen ska verka samtidigt som tvättmaskinen går. Jag som hade tänkt vara alert och städa direkt jag komme hem, men jag måste bara få ta en paus först för att orka helt och hållet.


    Shoes.

    Suck!
    Jag har skobegär såhär inför vår och sommar. Har funnit än det ena än det andra paret jag hemskt gärna skulle vilja ha. Både på gojane.com och have2have.com. Ena sidan har något humana priser medans den andra sidan har de med högre priser. Men jag vill ändå ha. Kanske ska nöja mig med att beställa något par från Nelly(Frankfurt, som jag fick felskickat till mig en gång förut). Väntar ju faktiskt på att creative lounge ska höra av sig någon gång i slutet av den här veckan och meddela att de fått hem sjalarna jag tänkt köpa(var förbi idag med de var slut i båda färgerna).


    Bilder.

    Hemkommen efter promenad med frukostmackorna på bordet. Var förbi hemma också en sväng innan jag begav mig igen innan jag rann bort. Men jag gick inte raka vägen, jag gick in på blomsterlandet och fick med mig en blomma med kruka, hög vas och påskpynt(har tänkt att göra ett eget påskris om någon vecka eller två).

    Kaffet puttrar i bryggaren och mina äggmackor ska ätas upp. Sen ska jag nog bege mig ut till min storasyster och barnaskaran en stund(Hugo har ju inte fått sin treårspresent ännu). Ska bara se ett avsnitt grey´s medans jag käkar och kopplar av en stund efter denna härliga förmiddag.


    Tog fram skinnjackan ur förrådet och använde den för första gången den här vintern.

    Påskpynt.

    Vasen. Den vänstra, höga blomman med kruka fick vi i som inflyttningsgåva av mina föräldrar(love it!) och den högra, lilla blomman med kruka köpte jag idag(likadan kruka som den vänstra, bara en annan storlek).

    Mums!

    Det är tisdag idag?

    Inget jobb för min del idag och strålande väder. Så jag vet precis hur jag ska börja dagen. Eller jag har ju börjat den med att ta en stor kopp o´boy och sorterat lite papper som senare idag ska in i pärmar, samt att jag sitter och slötittar/lyssnar på the voice, vilket var en sådär över ett halvår sedan sist(ungefär).

    Jag ska bara dricka upp o´boyen, ta på mig kläder(nattlinne fungerar inte hela dagen) och sen ska jag ut och promenera. Ska promenera förbi hemma, lille(numera stora) K är där och hälsar på, han kom igår och jag måste förbi känner jag. Sen när rundan är slut ska jag in på affären och titta om dom har en hålslag, lite plastfickor och kanske ingredienser till något jag kan baka lite senare. Sen ska jag äta äggmackor till frukost, efter promenaden.

    Minsta glaset jag kunde hitta.

    Jag slutade halvtvå idag för att jag inte tog någon rast. Inte för att det har varit jobbigt idag, vi hade ju trots allt bara tio barn(sportlovsvecka nu ju). Men jag har hunnit vara förbi på ica och inhandlat nya kaffemått, 3 olika tesorter(jag som inte ens dricker te? men får man besök så kan det vara bra att ha), kaffefilter, ingredienser till smoothies och glödlampa till lampan som gick igår pga min klantighet.

    Så nu sitter jag här hemma och vi har nu bott här i en vecka. Jobbdagen är avklarad, kycklingen ligger på upptining inför middagen och jag sitter med en fet hallon/björnbärsmoothie(ölglassize). En dusch hade inte varit helt fel heller, så det blir om en stund det.



    Tänka sig att det blåser som fan ute utan att man håller på
    att frysa sönder idag, det känns som att vintern har vänt.


    Done.

    Nu är alla gardinerna i alla tre rum färdigstrukna, samt löparen som ligger på vardagsrumsbordet. Skyndar mig att gå in på vk´s hemsida för att se vad det står i lövenmatchen och är orolig som attans(blir en tråkig kväll om det skulle bli förlust), men ser till min förvåning att Löven leder med 4-0 och jag höjer nävarna i skyn med ett YES! Då vet jag (nästan med säkerhet) att jag får hem en glad gubbe sedan!

    Nu käk och grey´s.

    Hot water.

    Gardinerna i vardagsrummet är nu klara, glödlampan i ena fönsterlampan har smällt och jag funtar helt seriöst på att skippa sovrumsgardinerna. Något som var jobbigt med mackapären är att den läcker hetvatten i ett visst läge(hade iofs handuk under eftersom jag var förvarnad) och det gör det hela mycket drygare än vad det behöver vara egentligen. Samtidigt som jag borde göra bort det, värma lite tacopaj från gårdagen och slå på ett avsnitt grey´s anatomy.

    Okej, kraftansträngning. NU!

    Söndag.

    Vilken dag! Praktiskt sett nu. Vi har varit runt och fixat det vi behövde för att sätta upp gardinstänger i sovrum och vardagsrum(det vill säga svarta skruvar). Vi var förbi på Expo en sväng också och inhandlade en ny kniv, stor kastrull, löpare, örngott, skalare, bakformar, slickepott med mera.

    Vi har även haft besök och bryggt det första kaffet här i lägenheten(inväntar fortfarande att det är vissa som ska ha tid att kika förbi här samtidigt som jag har tid). Och så har vi fått upp gardinstänger och gardiner. Så nu känns det mycket bra. Gubben är på hockeyn(måstematch för Löven!) och jag har packat upp de sista grejerna och väntar på mina föräldrar som ska komma förbi med "stryka på plats"grunkamojen. Sen så pumpar jag musik ur högtalarna också, så jag mår ganska gott.


    Skitkass bild(webcam) men det är nutid, precis på fläcken där jag just nu sitter i soffan i vardagsrummet. Skrev jag att jag har fått in lite lila i lägenheten?

    Raceracerace.

    Ännu en dag med strålande fint väder. Det är dom här dagarna man faktiskt kan älska vintern. Sen önskar man ju självklart att varenda dag vore såhär fin, det skulle nog helt enkelt bli mindre klagomål då. Och vem skulle inte må bättre utav det, egentligen? Nu är det iofs mars och trots att det är mängder med snö så är faktiskt inte våren sådär jädra långt borta ändå. Vilket gör allting ännu bättre.

    Idag for vi en kortis med skotern innan vi vände tillbaka(de vi skulle dit med egentligen bestämde sig för att inte fara), bytte till bil och körde ut till tvärålund där det årliga(6e upplagan) skoterfolkracet höll full gas, vi kom en stund innan 3e heatet slutade. Vi stod där bland folkmassan och kikade tills det var slut. J´s kompis lag kom på en tredje plats och dom verkade ganska nöjda med en pallplats så det var ju kul. :) Efteråt så frös jag rätt rejält om mina fötter(hade mina fakeuggs på) och det var inte så konstigt om man tänker på att jag faktiskt hade blivit blöt om fötterna på grund av snön. Turligt nog hade jag ju extraskor och extrasockar i bilen(jobbgrejer).


    Slut på heat3(tre timmars körning avklarad, 4e heatet och en timme kvar) och väntan på heat 4.

    My man.

    Sedan for vi förbi bror med familj och hälsade på(drack en kopp kaffe och fikade), och fick se deras hus för första gången. Det kommer nog bli skitmysigt där när allt är iordning. Storleken på deras badrum hade jag inte tackat nej till om man säger så. När det både ryms dusch och badkar(inte så att duschen är i badkaret) och du fortfarande har stor golvyta kvar så är det stort.

    Lyxade till det med tacopaj till middag som blev riktigt lyckad den här gången, och
    supergott var det! Sitter nu här nyduschad och ska se Melodifestivalen -andra chansen.
    Lev och må!

    SUNSHINE!

    Vilken underbart härlig dag vi har fått ha idag! Snacka om att det gör så att humöret står på topp. Det är sånna här dagar som jag verkligen uppskattar det jobb jag har, att vi verkligen får vara ute och njuta. Idag gav jag förslag på storsjung utomhus istället för att behöva stressa in, och så blev det. Barnen fick önska, en önskade "sankta lucia" och en annan "du ska inte tro det blir sommar", sen kom ju gamla godingar som bäbä vita lamm gick på resturang, rockspindeln och sådär. Det går nog inte riktigt att beskriva känslan, glädje, rofylldhet och helt ärligt nästan sommarkänslor.

    Annars då? Har hunnit glömma telefonen på jobbet(de var i själva verket i täckbyxorna, så jag hade tur att jag slapp åka tillbaka, men jag var på väg), hunnit med bolaget gånger 2(hej spritförråd!), fixat iordning hemma i mitt gamla rum så att Rille äntligen slipper tjata på mig för att jag har gjort mitt, inhandla fler galgar(igen!!) och gardiner. Har hunnit med att packa upp halva flyttkartongen och diskmaskinen har tagit itu med dessa, har hunnit handla så att vi klarar helgen, lagat mat, duscha och allt sådant. Så just nu är det bara äckligt jävla skönt att få sitta på ändan och faktiskt känna sig trött.

    Imorgon blir det mest troligt en skotertur ut till skoterfolkracet(som vi var på även förra året men då åkte bil dit) och fy sjutton så glad jag blir om vädret blir lika strålande som idag. Kameran är ett måste. På söndag så MÅSTE vädret vara bra då vi ska på 3års och 29årskalas(systerson och systerskille), ute.

    "Och där låg jag i gropen och gömde mig för de andra åkarna".

    Fy sjutton vilken rolig kväll!

    Vi hämtade våra grejer och så begav vi oss till Kassjöbacken(Äventyrsbacken), vi och Robin. Och senast jag åkte slalom eller snowboard var väl en sådär 5 år sedan? Men jag har sett fram emot den dagen jag återigen skulle ställa mig på något utav det i över två månader. Så jag var glad.

    Att det kunde smärta så mycket i fötterna i början på grund av ovana hade jag nästan glömt bort, men det trappades ner efter min praktgrej. Jag dör åt det såhär i efterhand. Fan så pinsamt! Det är så pinsamt att jag egentligen inte vill berätta om det just för att det är det, pinsamt. Men samtidigt är det så jäkla kul så att jag bara måste.

    Efter att vi hade åkt i ungefär en timme så skulle J åka liften med Robin och jag skulle åka själv(andra gången för kvällen, och det bör tilläggas att liftspåret inte är upplyst mer än på ett ställe). Jag tänker självklart på bloggen och halar upp telefonen ur fickan samtidigt som jag håller tjockvantarna och stavarna i den andra, med andra ord så håller jag inte i mig. Det fungerade ganska länge. Men sen när jag lägger undan telefonen(en bit efter ljuset, rätt mörkt) och ska ta på mig vantarna känner jag bara hur ankarliften glider undan.. FAAAN!

    I det här läget hade jag inte mycket att välja på och jag kände paniken växa lite smått eftersom att det var en bra bit upp till första anhalt. Åka ner i liftspåret är väl strängt förbjudet och ganska farligt? Då kommer jag på den geniala tanken att man kan åka genom den glesa skogen där snön ligger orörd och jag beger mig ut i det och störtar på näsan efter 2 meter. Det hade ju inte varit någon fara om det inte vore för att det var 60-70 centimeter "pudersnö". Skidorna kände jag att dom låg i kors, armarna kände marken under snön och där låg jag. Ensam i mörkret i djupsnön i princip oförmögen att ta mig upp. Men jag kämpade och kämpade och till slut fick jag ena skidan rätt. Då var det bara den andra, samt att vrida kroppen rätt och faktiskt lyckas ställa mig upp och ta mig samma väg tillbaka igen. Då ser och hör jag att det kommer några åkandes i liften, så vad gör jag? Haha jag ligger ner i gropen som nu bildats, blickstilla och knäpptyst för att de inte skulle få syn på mig. Sen gör jag en sista kraftansträngning och lyckas precis på håret ta mig upp. Sen då? Jo, jag åkte liftspåret ner. Hade ju inget val. Väl nere stod jag där och svettades som en gris och väntade på grabbarna som fortfarande var i backen. På väg upp nästa gång och jag såg gropen brast jag ut i garv, det såg ut som att en älg skulle ha legat där ungefär.

    Annars gjorde jag bara en vurpa under själva åkningen, på väg ner till stugan för att köpa en dricka. Det var bäcksvart, gick rakt ner och det var mjukt. Men det var sjukt kul att åka och jag ser redan fram emot nästa gång hur lämmen jag än känner mig just nu i ben och knän, tvekar på om jag ens kommer att kunna gå imorgon. Haha.


    Me. Skidorna.

    Haha, efter den där bilden så skedde praktgrejen. Liftkortet.

    Jag lever iallafall och är glad över den här kvällen!


    Godmorgon.

    Torsdag idag, och snart är det helg. Själv flög jag ur sängen 6 imorse i tron om att jag faktiskt började 7. Var helt bombsäker. Men när jag sitter och äter min husmans med skinka på till ett o´boyglas så kikar jag i kalendern för att titta vilken tid jag slutar. 14.30. Ser även att jag börjar 07.30 och inte 07 så jag brer en macka till och tar det lugnt. Så jag sitter i princip bara och väntar ut tiden just nu. Ha en bra dag!


    Shopping.

    Resterande grejer från shoppingrundan idag.
    Tänkte vår och sommar den här gången. :)


    Skjorta(179:-) och svart ribbstickat linne(på rea 35:-) från Rut med flera.

    Blus från H&M(149:-kr, men jag hade 50:- rabattkupong). Stövlar med klack från skopunkten(199:- på rea ist för 499:-).

    Linne(129:-) och Tunn stickad(149:-) tröja från Gina Tricot. Hade 151:- presentkort kvar där sedan i julas.

    Lila rund ask från Lagerhaus att ha nagellack i, tänker fylla på den(slängde alla gamla lack nyligen och inhandlade dessa som är där i och har tänkt att det ska bli fler också).

    Downtown.

    Hemkommen från staden(usch vilken obehaglig blåst, blåser ju rakt in i ögonen) med en del mer grejer än vad som riktigt var tänkt. Men de två grejer som var planerat att köpa fick följa med. Nu hoppas jag bara att gubben ska bli nöjd med tvålpumpen, den gamla passade inte och då tog jag på mig att köpa en ny.


    Cult tvålpump såklart.
    Är såld på serien och har ju även diskmedelspumpen på ett fat
    tillsammans med en "vas" där diskborsten står.

    Ska ta och fota lite av dom andra grejerna nu. :)

    Måste.

    Nu ska jag lägga på lite smink och borsta barret och gaddarna innan jag beger mig ner mot staden för att göra bort några ärenden. Bland annat ska en ny tvålpump införskaffas och jag ska hitta några lagom stora pappaskar att förvara nagellack och sådant i...

    Sundsvall 2 av 2. IKEA.

    Vaknade vid halvåtta snåret och kände mig utvilad. Låg och kikade på min fina som låg vid min sida tills det att jag tjugo minuter senare väckte honom lite försiktigt. En ganska lugn morgon trots allt då vi hann duscha och göra oss redo innan frukosten som för övrigt var jättegod. Vi vräkte i oss både fil, mackor och plättar. Vi ville klara oss länge på det så att vi inte behövde äta något större förns vi var hemma i Umeå igen.

    Vid halvelva klev vi innanför portarna på IKEA. Lite lätt vilsna eftersom ingen utav oss varit in dit sen de byggt nytt och hade ett helt nytt system mot för det förra. Men efter en 20 minuter så begrep vi vars vi skulle böja och hade fått tag i en kundvagn. Då var det till att börja skriva ner grejer som skulle hämtas på lageret sist av allt och plocka ner småprylar som vi behövde. Med oss fick vi Ölglas, snapsglas, stora tallrikar, grytunderlägg, stekpanna, wokpanna, fler skärbrädor, vardagsrumsmatta, doftljus, servetter, 4 taklampor(+2 åt mina föräldrar), 2 sängbordslampor, 2 fönsterlampor, spjälsängstäcke(åt syster), rullgardin(åt bror), 2 gardinstänger, stor byrå(malm 6 lådor)+glasskiva, två sängbord(malm), sängram(hopen), vitrinskåp(åt J´s syster), 2 lådsystem att ställa in i 2 av mina garderober. Med mera. Så ja, vi hade en hel del med oss ut därifrån. Vagnen med smågrejer blev lite väl full så att det föll dessvärre en lampa i golvet som vi fick lov att springa och hämta en ny av. Men när vi äntligen hade packat ihop grejerna, slagit in det ömtåliga och packat in allt i släpet och bilen så var klockan runt kvart i tre och vi kunde äntligen bege oss hemåt. 

    Mycket bättre väg den här gången och kvart i sex var
    vi äntligen hemma. Men alla grejer fick natta ute i bilen
    och släpet då vi skulle iväg på lite rajraj en stund under
    kvällen.


    På väg till IKEA.


    Den överlastade vagnen, med en fastknuten ikeakasse samt att jag hade en kasse över axeln. Sen skulle vi ju hämta allt på lagret också. Och den vagnen blev full den också. Haha.


    Sundsvall 1 av 2.

    Gud vad jag blev deprimerad nu. Jag hade skrivit allt här en gång, utförligt. Och det försvann, rubbet. Suck.

    På fredagen så blev det sista i lägenheten färdigt och vi kände oss väl till mods då vi satt i bilen där vid 16 med släpet påkopplat utanför seven eleven där vi köpt oss en french hot dog för att lyckas klara oss ända tills middagen då vi inte hunnit äta lunch under dagen. Det var en hel del snörök efter vägen och jag lyckades bli kissnödig efter halva vägen(att pimpla en halvliter cola är inte någon bra ide), ett kort stopp för kisspaus och så så var vi framme vid 19.

    Vi fick snurra lite för att finna hotellet. Elite Hotel Knaust. Vi checkade in innan vi begav oss för att finna en parkering till bil och släp över natten 5 minuter promenadväg bort. Gratis. Väl uppe på rummet sedan kastade vi oss på sängen framför tvn och delade på en öl innan vi började fundera på middag. Bestämde oss för att leta oss fram till stekhuset och prova det stället.

    Vi hamnade vid ett bord med menyerna framför oss och beslutsångesten infann sig, det fanns ju så mycket gott att välja på. Men tillslut fann vi både förrätter och varmrätter. Förrätten var jättegod(dom var inte snåla på mängden direkt). Sen tog det lagom lång tid innan varmrätten kom in, oxfilemedaljong med rödvinssås, bacon, champinjoner, tomat, salladsblad, kokta morötter och broccoli med pommes till. Samt ett glas gott vin. Man kunde äta och bli mätt utan att maten tog slut på tallriken. Det är sällan man är på ett lite dyrare ställe(men ändå inte svindyrt) där man både kan äta jättegott och bli mätt. Vi båda skulle gärna gå dit igen och få prova något mer som finns på menyn.

    Därefter gick vi tillbaka till hotellet, köpte en diptallrik och kröp upp i sängen och gottade oss framför lite OS tills vi kände sömnen krypa sig på. Vi bara njöt av att göra ingenting och bara rå om varandra, få somna när vi blev trötta. Lika bra var väl det eftersom vi skulle upp i tid morgonen därpå.

    Hotellet var väldigt fint. Gammeldags stil men ändå snyggt och fräscht. I liked it!



    Skitsnygga trappor!

    Vår rumsdörr, 126.


    Nya kläder från H&M(köpta på torsdagen). Jeans 199:-, skjortblus 149:-, scarf 79:-.
    Samt mina ganska nya skor från skocentrum med lagom hög klack som gör dom
    jättebekväma och sköna såhär i vår vintervärld.

    Uppackning.

    Nu har jag äntligen lyckats packa upp alla grejer som jag inte hunnit med förns nu ur alla påsar och en flyttkartong och försökt finna en plats. Och det kan mycket väl hända att jag behöver flytta om grejer framöver. Men nu ser det rätt okej ut då jag burit ut det till förrådet(iofs bara dörren breve). Tvättmaskinen verkar vara klar och jag sitter här i köket och väntar på mina varma mackor som jag ska äta till brunch innan jag gör mig klar för att bege mig in till stan för att köpa lite smått och gott som behövs hit.

    Good morning sunshines.

    Jag hann inte igår, jag skulle hinna med en massa grejer innan vi skulle prova det nya ljudet genom att se Johan Falk de fredlösa(6e filmen). Att hinna plocka ur diskmaskinen, tvätta, hinna på ica och ta ut pengar samt inhandla grejer till fruktsallad och hinna göra den tog upp väldigt mycket tid.

    Här sitter jag nyvaken i mitt nya nattlinne som jag köpte för ca en månad sedan och känner mig i princip bakis, dricker ett glas tropisk juice i vårt supermysiga kök. Och jag ser att solens strålar kämpar för att försöka ta sig igenom molnen på himlen. Fast med vetskap om att jag måste packa upp mina sista saker då mäklaren ska hit imorgon och värdera upp lägenheten. (Hinner jag så måste jag även hem till mampap och städa ur mitt rum där ordentligt så att Rille kan ta det).


    Nyvaken själ. Man ser en sneakpeak av köket bakom.

    Jag lever.

    Vi har nu efter en hel del bök äntligen lyckats få igång internet här i lägenheten. Har fått sitta i telefon med supporten 3 gånger och det är ändå inte helt hundra dessvärre. Men nu har vi tillgång till internet, trådlöst samt att vi faktiskt flyttade in hit i söndags och sov här första natten då också.

    Jag har egentligen mängder att skriva om just nu och tänker göra det också, men ska börja
    från ruta ett hade jag tänkt. Och ruta ett är från det att vi åkte ner till Sundsvall i fredags.
    Tänker bara ta en dusch först och leta fram kameran och mobiltelefonsladden så är jag redo
    att starta.