I´m alive. Nordic Rock -bilder.

Det verkar som att jag överlevde helgen. Helt galen sådan, då fredagen bestod av för mycket av det goda. Men jag skyller det på groggen som togs någon gång under kvällen då vi satt här hemma hos oss och förfestade innan vi gick till st1 för att tränga in oss elva pers i en bil. "Nöden har ingen lag". Vi var mestadels inne i öltältet den kvällen för att komma undan regnet. Det hela slutade med att vi åkte epa hem med en stackars 16årig pojk. Hahah.

Lördagen var rätt seg i början, låg mest bara på soffan tills det var dags att hoppa in i duschen och göra sig redo för ännu en kväll. Sparade mig lite och började inte dricka förns efter middagen trots att alla andra redan hade börjat(vi var en sådär 11? pers som grillade hos Jonas och Linn). Men det var sjukt gott att ta en första efter det måste jag säga. Och så trillade folk in eftersom och det slutade med att det var ganska fullt med folk, väldigt blandat folk. En gammal gammal granne till mig var till och med där en stund(jag och hans lillasyster brukade reta honom när vi var små). Sen vid tio var det bara att sikta in sig på stan och som tur var så var vi 5 pers som cyklade och slapp tänka på taxi. In på området och börja med att se Skid Row. Fan vad sköna att lyssna på! Och jag bara älskade när de spelade I remember you. Höll även på dö i skrattattack mitt i allt. Ska förklara under rätt bild. Sen fortsatte det bara vara jävligt bra hela kvällen och det var verkligen värt de där pengarna trots att det inte var lika varmt som förra året.

Var lite tugnt med vetskapen om att jag skulle börja jobba sju imorse bara. Alldeles för kort helg trots att jag var ledig i fredags. Men en tvådagars tär på en, så är det bara. Om inte annat så glädjer det mig att det har varit fint väder idag och att jag slutade halvtre. :)



Förfest.

Förfest.

Ganska nyss nerkommna på stan och nere på kajen.

Taggade. Skid Row.

Skid Row.

Perry med stjärtskär som drog upp byxorna varenda minut(det är inget skämt!) och Jo skulle driva med Li så han höll hennes hand just bakom och det slutar med att han trycker till så att hon faktiskt tar honom på röven. Perry verkade mest bara nöjd och vi höll på dö av skratt.
Och så jag och gubben i öltältet.

Öltältet.

Öltältet.

Den där snubben i högerkanten var jävligt kul. Först och främst var han under 1.60 lång och så hade han pilotbrillor utan glas. Och så kom han och började något slags dansbattle med Jonas. Jag skojar inte när det till och med börja åka av kläder(snubben där gav iofs upp efter jackan). Sen fortsatte han bara vidare till nästa och dansade där.

Europe.

Europe.

Vill inte ha regn på mig ikväll!

Nu är jag i stort sett redo. Förutom vad jag ska ha på mig riktigt. Alltid det stora problemet. Håret är iallafall fräscht igen och kroppen likaså. Hårtorken fick sig en rajd samt att ansiktet faktiskt är på nu. Väntar i stort sett bara hem karlsloken och lite käk.

Sen ska vi iväg och se brännboll till att börja med. Dock så ska jag vara schysst med grabbarna och köra den svängen så att de får ta någon öl. Känns inte så kul men samtidigt måste jag ju ställa upp på sånt också. Har ju hela kvällen på mig sen. :) Hehe.


Just nu och ur min synvinkel.


Underbara syskonbarn!

Bar så att mina armar nästan gick av ut från bolaget. Men jag fick hem allt. Då var det bara att sätta igång med att vika kläder, plocka in dem i garderober, bädda och sådär innan systra och kidsen kom(de ringde precis innan jag for på bolaget och sa att de tänkte komma förbi). Herrejisses så fart det är på tvillingarna nu. Och H också. Fick två underbara filmer. En på när grabbarna skrattar i köket och en när alla tre dansar till lady gaga.

H blir bara så besviken varje gång J jobbar så att han inte får träffa honom. Däremot fick han prata med honom i telefon och en sådär 5 min senare säger han "snart kommer J hem!" fast att så inte var fallet. Dom brukar ha ganska kul ihop så jag förstår att han gärna vill träffa honom.

Har suttit färdigt med blekmedlet i utväxten nu och ska till att skölja ur det precis. Har hunnit fixa spotify igen samt fått igång ljudet så att det kan spelas via surroundsystemet ist för datahögtalarna. Lovely. :)


Vad fan hände?

Anna, Sverige. Vi gick inte vidare. Hon är ju så otroligt duktig att jag blir mer ledsen för hennes skull än för svenska folkets. Jag gillar Anna och har gjort det ända sedan första gången hon klev in på audition i idol. Men så är det allt som oftast, vi i Sverige får knappt några röster förutom från våra grannländer numera. Och då blir det svårt när man inte ens får rösta på sina grannländer. FAN.

Annars så var jag duktig och klev upp vid tjugo över sju istället för att försöka somna om. Ville kunna dra mig innan jag ska hinna med allt som ska hinnas med idag. Till att börja med ska jag snart över på ica och köpa lite blekmedel för att fixa utväxten(har inte tid att anlita J´s mamma) och sen är det bara att fortsätta. Vika tvätt, iväg på bolaget för att ladda upp för helgen, köpa ny mascara, eventuellt träffa min tremening som är i stan i helgen. Sen känns det som att klockan kanske kan vara för mycket för att hinna något mer. Om jag vill hinna fixa mig själv och sådär. :)

Godmorgon!


NU SÅ!

HEEEEELG!!! Underbart säger jag bara.

Bättre blir det utav att solen skiner just nu och att de visar bättre
prognos för lördagen än vad de har gjort tidigare i veckan.

Snart är det helg.

Så var det torsdag och sista arbetsdagen den här veckan. Det är ju inte fel att börja den med en liten sovmorgon. Måste dessvärre bege mig om 10-15 minuter. Men det känns faktiskt ganska bra ändå, så jag hoppas att det håller i sig hela dagen.

Vettesjutton om det blir rixfm. Personen jag hade pratat med om det har tydligen bestämt att gå dit med en annan utan att höra av sig(det värsta är att jag inte blir förvånad när sådant händer längre) så jag vet inte om jag är lika sugen längre. Har ju iallafall fredag och lördag att peppa till. :) Blir nog en toppenhelg!

Ha det bra på jobbet/skolan eller vad det nu kan tänkas vara. :)

Bilder från Hazel.

Vill bara visa lite bilder som jag tagit sedan i söndags med min nya pärla.
Måste erkänna att jag gillar kameran på den, en bra extragrej om jag glömmer
min vanliga och vill föreviga något. :)


I vårt ena fönster. Without makeup.

My man. Igårkväll - läsning med nyttig gotta.

I måndags inne i stan. Promenerar mot bilen(banken var ju stängd).

Samma här.

Idag på jobbet. Vinkeln gjorde mig visst lite skelögd. Dagens middag med ris till såklart.

Spricker snart.

Eftersom att banken stängde tre i måndags(vilket jag upptäckte förns jag stod utanför efter fyra) så var jag tvungen att fara dit idag efter jobbet. Så nu är det äntligen bortgjort, bara att blicka framåt. Var skitkul att komma hem och måsta sortera tvätt det första man gör också.

Har hunnit läsa igenom bloggar, handlat, lagat middag - en helt ny grej vi aldrig gjort tidigare som faktiskt blev riktigt gott, hänga tvätt och startat en ny maskin. Nu ska jag bara ligga och läsa en stund innan jag beger mig in i duschen.

Är inge fräsch efter att ha varit ute större delen av den här dagen i konstigt väder, vilket leder till att jag faktiskt har både fleece och vindtät jacka på mig. + Att jag och M gick till äventyrslekparken med kidsen och jag lekte tagen med några uppe i klätterställningen. Men kul var det och fort gick dagen. :)

Bara imorgon kvar, sen helg!




Det var föresten ingen liten gädda gubben fick upp igår!


Låt mig få veta din bloggadress.

Sitter och försöker komma ihåg alla bloggadresser i huvudet. OMÖJLIGT! Så går det när man lägger in allt på favoriter och sedan bara klickar för att komma rätt. Och nu minns jag inte ens hälften. Grymt jobbigt måste jag erkänna. SÅ jag vore tacksam om DU bara skrev en liten grej och lämnade din bloggadress så att jag faktiskt kan spara den på nytt. Kommer tammefan inte ens ihåg Sandra och Pernillas utantill. Skämmes!!

Luden.

Äntligen fungerar datorn igen. Gubben var och hämtade den idag efter jobbet(turligt nog jobbar en vän åt honom med sådant så vi hade lite flyt vill jag säga). Lite mer än 2 dygn var vi utan. Man känner sig handikappad. Hade varit en annan femma om man hade varit utomlands den tiden, då hade det inte gjort något.

Vill bara förmedla om det där med nattfjärilen. Större gaffelsvans heter den. "Arten är medelstora med tjock, ragghårig kropp. Den blir sex till sju centimeter lång. De sista benparet är ombildade till två långa rör ur vilka larven kan spruta ut trådar om den oroas. Larverna förpuppas i håligheter i träd. De fullbildade fjärilarna är nattaktiva med en kraftig hårig kropp, vitaktiga vingar med ett spann på mellan tre och sju centimeter. " Bläk!


Har blivit med hazel.

Det där med omformateringen av min dator gick inge bra och nu behöver jag superhjälp för att den ska bli fixad. Fan vad arg och less jag blir! Efteråt så cyklade jag hem till mam och pap för att låna ena bilen för att kunna ta mig iväg till onoff.

Sagt och gjort. Helt klart det ställe där telefonen var billigast på men de hade inte den röda inne. Köpte jag den svarta då? Nej. Begav mig till strömpilen för att gå in på elgiganten, men där var det samma summa som på mediamarkt så jag sprang in på expert också. Där fanns det en enda röd, jag köpte den. Dyrare än onoff men billigare än de andra två ställena. Hade varit en fördel om jag hade haft med mig min pappa också, men det funkar ju inte alla gånger. Så jag gick ut där ifrån med min(nu är den det!) röda hazel samt en fukt och stötförsäkring på den. Sen sprang jag in på donken och köpte en cola, se gött!

Sitter hemma hos mam och pap nu och lånar deras dator eftersom min tidigast kommer fungera imorgon igen(Meja har ylat båda gångerna när jag har kommit hem, voffsan. Tänk om jag hade ett jobb där jag kunde fara hem på lunchen, vad annorlunda allt hade sett ut då! Nu är det väl dags att jag beger mig på cykeln hemåt.

Idag.

Mår ändå bra idag. Så jag har hunnit bestämma mig för att omformatera datorn nu och strax efter elva någon gång ska jag bege mig på onoff. Så att så ser dagen ut för min del än så länge.

Right now.

Nu är det champions league final som gäller. Bayern eller inter?
Öl iallafall!


Teknikfunderationer och insektsattack!

Försökte gå ut och lägga mig i solen med en bok och hela köret. Men insektsinvasionen blir bara värre och värre. Tänkte då till slut sätta mig vid bänken här ute på gården en stund iallafall. När jag sätter mig ser jag hur det bara kryper bladlöss på min tunika. FY FAA-AAN! Borsta, borsta och skynda in. Jag pallar inte sånt där. Har inbillat mig krypningar över hela kroppen sedan dess.

For istället på MediaMarkt och checkade läget lite. Tittade på mobiltelefoner, då jag är i stort behov utav en ny då min är 3 år om en sådär 3 veckor. Samt en hårddisk så att jag kan omformatera datorn och få mina bilder på ett lite tryggare ställe. Fann en telefon jag ville ha! Skrev dock bara upp namn för att kolla upp priser lite varstans och läsa lite mer om den. En hårddisk fick jag däremot med mig hem, så jag har sorterat in bilder i rätt mappar och döpt dom till rätt namn för att de nu håller på att föras över samtidigt som jag gluttar på hockeyn. HEJA SVERIGE!!

Kanske att jag far och köper telefonen imorgon. Kanske.
Precis rätt prisklass och inga överdrivna funktioner. Men
då till en annan sak -vill jag ha svart/silver eller röd? Hm,
ser ut att bli den tjejigare.


Ränn på.

Nu har vi hunnit beta av grej efter grej eftersom vi sket i fisket(mina stövlar var tydligen inte tillräckligt höga?) så vi for på blixtsport, bolaget, ut till syrran och kidsen en sväng(fan de växer bara fortare och fortare, jag hänger inte med!), in på macken och köpa kol och tändvätska.

Nu är han alltså iväg och spelar tennis med grabbarna medans jag ska kila över på affären och förbereda allting här. Får väl allt skylla mig själv när det var jag som önskade just grillat. Blir premiärkörningen på grillen som han fick på sin födelsedag dessutom.

Tänker fan fläska på med en massa gott på tallriken!


Parfym.

Fan se gött att sluta kvart över tolv(eftersom rasten skippades), eller vänta
här nu. Jag fick sluta 25 minuter tidigare än så bara för att det var så himla
lugnt idag. Så himla guld!


Inväntar gubben som skulle sluta tidigare idag också, vi ska iväg och fiska. Så efter jobbet for jag hem till mam och pap för att leta rätt på ett par stövlar(hade ju kvar mina på jobbet), mina sandaler jag ska ha när jag jobbar samt lite post och ett paket. Nu sitter jag hemma och har precis ätit lite lunch och fan så gött jag mår.

Trots att jag vaknade fem av mig själv. För första gången på flera dagar var det 20.5 grader i lägenheten(lämnade ett fönster öppet igårkväll) och hörde dessutom regnet som smattrade där ute. 50 minuter senare hade jag hunnit somna om, börja drömma och så var det bara att kliva upp igen. Regnet hade försvunnit och där runt halvtio så började solen komma fram. Så nu har vi återigen en fin dag. :)

Föresten, paketet. Skulle ju berätta vad gubben skulle få i ena paketet. Det var en parfym. Hade beställt den från parfym.se och han blev mycket glad(han fick ju en löpdress också). SKITBRA priser för äkta parfymer. Så jag beställde en åt mig själv också som jag haft innan men som det bara är någon droppe kvar i och jag knappt vågar använda. I butik går den på runt 400-500:- någonstans. Vad betalade jag? 189:- plus 29:- i frakt och 19:- i expiditionsavgift. Alltså 237:- LOVELY! Rekomenderar verkligen den sidan.

(Hoppas inte att stövlarna har för lågt skaft nu bara!)

Solsken utanför vår balkong.

Så var det torsdag och snart dags för jobb igen. Gudomligt skönt med en liten sovmorgon(fick sova till kvart över sju, yeey!). Har smort in hela armarna, axlarna, bröst och ansikte inför den här dagen som också kommer bli så där galet varm. Klädde mig somrigt på en gång, ska bara ta ett par leggings och en kofta också, sen är jag redo.

På sätt och vis. Måste fara så att jag hinner tanka också. Vill inte
få soppatorsk på vägen hem idag. Längtar tills imorgoooon då jag
slutar kvart över tolv, hur skönt? Jävligt skönt!

Have a nice day!

Barnen berättar vad mittbenan är..

Fan vad gött det var att sluta tidigt, det första jag gjorde var att fara på apoteket och köpa solskyddsfaktor. Måste nog helt enkelt ha det när jag jobbar i den här hettan. Sen for jag hem och halsade i mig en halvliter isvatten innan jag smorde in mig, tog med mig en ny bok och gick ut för att se om det fanns något bra ställe att sola på.(Jag är en soldyrkare så är det bara).

Fann att på den mindre kullen skulle man inte bli lika mycket sedd från fönster etc jämfört med den stora så jag la ner handduken och mig själv ovanpå. Sen fick jag "kela" med småkrypen. Hatar småkryp! Så jag stod inte ut mycket mer än en halvtimme. Men det där stället blir perfekt bara småkrypen vill lugna sig.

Nämnde jag något äckligt som skedde på jobbet igår? Är det någon som har sett en stor nattfjäril någon gång? Det gjorde jag första gången igår, och det gick rysningar genom hela kroppen. Det  var en storpojke som fann denna varelse, som visade sig vara två. Var säkert ca 6cm lång och alldeles luden. Den ena var liiite mindre. Helhäftigt tyckte barnen. Tills de tappade ut ena ovanför rutchkanan så att alla bara stampade(inte på den, dom var väldigt mån om att den skulle leva) och verkligen gallskrek. Räddaren A kom och hjälpte dom. Senare stod jag vid gungorna med några barn just bakom mig, med den andra. Helt plötsligt börjar det där skriket igen, och vad gör jag? Flyger upp på staketet runt gungorna i ren panik.(De var alldeles för sega för att flyga, väldigt tröga på att ens gå fram om du inte gav en lätt puff i baken på dom och ändå blev jag skiträdd). USCH!


Fast betydligt äckligare på riktigt!

I måndags.
M: Om ni ska följa och lämna matvagnen så måste ni svara på en fråga!
Två flickor: Okej!!
M: Vad är mittbenan för något?
Ena flickan pekar sig mellan benen(på snippan): Här! (Alltså springan typ).
(Vi skrattar åt det hela)
M: Nej, det här är mittbenan och pekar sig i håret.
Flickorna skrattar också nu! De fick såklart följa ändå.

Alltså ungar, så jävla underbara!

Gomorrn

Hur taggad får man vara för jobb så här tidigt på morgonen? Jag är det då inte speciellt mycket. Men när jag väl sitter i bilen om tio en kvart så kanske det känns bättre? I´ll hope so. Slutar ju ändå tidigt idag och det är aldrig fel, kommer aldrig bli fel och så vidare. Men nu är det dags att plocka undan frullen, ge gaddarna en omgång med tandborsten och sen kila ut till bilen och bege sig. Trevlig onsdag folks!

Tack solen..

..för att du gjort mig till en räka idag. Jag skojar inte. Är verkligen räkröd!
Inte så konstigt med tanke på att jag bara varit inne ca 1½ timme av 9.
Även om det varit molnigt ibland, och det var ju ingen höjdare att jag inte
hade någon solskyddsfaktor. Så ja, räkröd. Skulle inte tacka nej till kylbalsam
nu inte. Men jag ska se något glädjande i det också, jag kan tydligen få färg
i år också.


Tack och lov ser det inte lika hemskt ut på bilden, om än det ser hemskt ut på den. Blir alltså inget balkongsittande för mig idag. Ska leta fram solskyddsfaktor tills imorgon istället.

Workwork.

Jag känner mig i tid idag, ingen stress med andra ord. Och ändå är det en kvart tills jag måste fara. Klockan ringde samma tid, det var bara det att jag steg upp i samma sekund som den ringde. Än bättre blir det ju när man ser solskenet utanför fönstret och jag snör på mig shorts och linne det första jag gör. Dessvärre måste jag kanske byta lite eftersom vi inte går ut det första vi gör halvåtta.

Så ja, nu är det dags för jobb och det känns inte så farligt. :)

Sommarvärme är inte fel!!

Fan vilken härlig dag vi har haft idag för övrigt(förutom att jag fick för lite och för varm sömn inatt). Trots att solen inte lös förrän efter två så har det varit allt mellan 20-24 grader i skuggan ända från i förmiddags. Att kunna fara utan jacka till jobbet är ju underbart(gissa vem som tog med shorts idag? Jo, jag). Sen när solen väl dök upp var jag glad att jag inte hade sminkat mig med mer än mascara och ögonbrynspenna imorse, vore ju kul om man fick färg i nyllet.

Har sovit två timmar på soffan(måste alltid ta igen mig när jag sovit dåligt natten innan, speciellt när man varit ute så mycket och blivit alldeles mojsig) och har laddat matlåda åt gubben imorgon och middag åt oss imorgon. Nu sitter jag alltså bara i soffan och häckar samtidigt som jag håller på att svettas ihjäl i shorts och linne. Det är 19.1 grader ute i skuggan och 25.6 här inne trots att balkongdörrens stått öppen i fyra timmar.

SOMMAR, ÄNTLIGEN!
..och det är så fint att löven börjat komma på björkarna
och gräset blir grönt igen. Grönt är skönt! Så sant så.

En riktigt rolig lördag!

Igår var det bara så skönt att koppla bort bloggen och tillåta sig själv att både vara bakis och ligga på soffan utan att känna "fan jag måste!". En liten befrielse till sig själv samtitigt som man faktiskt tänker på att man inte skriver. Undra hur man skulle känna om man la ner bloggen..

Hur som haver blev lördagen en kanondag! Till att börja med så fick han min present på sängen(ett träningsställ, löpvariant, den andra han skulle få också hade inte hunnit komma) sen klev vi upp och storstädade(inte för att vi brukar ha speciellt nedstökat, men dammsuga, dammtorka och skura golv) innan mina föräldrar dök upp vid tio. Första fikat för gubben. Som fick en rund sittpall till vardagsrummet(som vi behövde det). Sen så begav vi oss in till stan där vi skulle kolla en skitsnygg skjorta åt honom, som han köpte. Sen fann vi honom även ett par jeans och en till skjorta på en annan affär. Innan tolv var vi hemma igen.

Då hoppade jag in i duschen medans han gick till Ch och brände en skiva och iordninggjorda, nerpackade grejer och första groggen tagen innan halvtvå då vi blev upphämtade för att fara till Baggis för att förbereda inför middagen och sådär. Strax efter tre började folket trilla in och efter välkomstbål, honungsmelon och en massa surr med stek i solen var det dags att dra fram allt och starta grillarna för att kirra middagen som skulle bjudas på. Sen fram med kladdkakemuffins och en kort stund senre pallra oss vidare till en gräsyta för lite brännboll(där jag jag höll på hosta sönder och trodde jag skulle knäcka naglar). Helsickes så kul! Sen blev det att sitta ute, dricka massa gott, umgås, spela kubb och ha trevligt. Min ena syster och hennes familj var förbi utan minsta stintan. Ett tag efter tio så packade vi in oss åtta av 13 pers i lincoln(finbiln) och for runt. Mötte upp resterande inne i stan(jävla skitOlle´s för övrigt!!). Blev riktigt kul. Lite nattamat på det och en taxitur hem för att sedan slockna.

Sammanfattningsvis sjukt bra kväll! Och att vi hade värmen och vädret helt på
vår sida var inte fel alltså. Att kunna gå i linne och skjorts fram till runt åtta på
kvällen är inte fyskam! Mera sånt tack. Har en hel drös med bilder och tänker
bju på några stycken.

Tropisk fuktighet.

Jag hade ingen tid igår. Men åskan och skyfallet förde allt med sig något gott!
Imorse när jag vaknade och såg hur blött och trist det såg ut så klädde jag på mig som en vanlig vinter/vår dag och smetade på sminket. Ingen sol skulle ju lysa ändå. For på jobbet, allt som allt hade vi 7 barn. Lovely! Det blir så mysig och härlig stämning och man hinner verkligen göra grejer med barnen. Vi gick ut på förmiddagen innan tio då det var 18.1 grader ute. Vi bestämde oss för att käka lunch utomhus för första gången i år(har bara blivit mellis innan). Graderna steg och steg och efter lunch så stod tempen på 25.7 grader. I SKUGGAN! Helt stört så underbart skönt! Hade det dock inte så härligt i mina jeansleggings, men jag var glad som fan för värmen ändå. Sen slutade jag dessutom en timma tidigare. Inte helt fel. (Och nästa fredag slutar jag kvart över tolv enligt schemaraden.)

Dessvärre är man ju inte van värmen nu efter den förbannat kalla vintern, så självklart har jag ju druckit för lite idag och sitter nu med skallebang. Tur jag försöker få i mig lite kall cola samtidigt som jag förbereder mig mentalt inför imorgon. Helvete så sjåigt det kommer bli. Gubben fyller 25 och det ska kalasas hela dagen.

Stjärtinplantat.

Vad fort den här dagen gick! Och vad skönt att vara ledig imorgon! :) Hann bege mig in till stan efter jobbet och träffa Anna en stund. Som vanligt råkade jag få med mig nå grejer. Suck. Fast jag är nöjd över grejerna ändå. Var riktigt mysig att sitta ute på torget och äta vår mcflurry och spana in folk som gick förbi. En ung tjej med stor rumpa lyckades distrahera A hela tre gånger. Den var HUGE, såg ut som att hon ärligt talat hade rumpinplantat!

Nu har jag vikt all tvätt och stuvat undan det i garderober och lite sådant. Väntar på att systerdotra ska komma hit, hon ska sova här hos oss inatt. Hon fyller för övrigt 8 år idag. Vars tog tiden vägen? Hon som var så liten alldeles nyss. Gullungen!

Ska se om jag hinner in i duschen innan hon kommer, måste nog prova ringa. :)

Solsken trots regn.

När man räknar med att en dag ska bli jobbig så blir den inte alls lika
jobbig som man befarat. Var faktiskt en riktigt bra dag idag. Imorgon
är det öppning och tidigdag som står på schemat. Passar mig bra. :)


Har legat och läst(satt ute på ballen i solen efter jobbet) och hostat som
en galning. Inte konstigt att jag får någon slags träningsvärk i magen.
Vore kul om den kunde ge med sig någon gång bara.

Nails.


Före och efter.

Inköp.

Efter brunchen imorse så drog jag på mig nå mascara och begav mig för att inhandla födelsedagspresent och titta på en tänkt present. Fick med mig det jag skulle ha och lite till. Inne på boom fann jag en jättefin "godisskål" och en tvättmedelshink som jag pratade om senast igår att vi borde hitta åt. Hann med att fixa lite grejer till doppresenten som jag ska ordna också.



Har hunnit slå in själva presenten(ska köpa något mer också men velar mellan lite olika grejer) och fixat tvättmedlet i hinken. Så vad borde jag göra nu? Handla! Ska fixa nå kött och så till middag, det är vad jag är sugen på och nu har inte J något att säga till om. Hehe. Bäst att kila!

Ska visa bilder på naglarna senare också, kom på att jag inte gjort det än.
Men jag är fortfarande nöjd. Mycket nöjd!

Snart så var det en ny vecka igen.

Det var skittrevligt igår. Det tog ett tag med maten men tillslut gick det bra och blev gott. Är glad att jag slapp fokusera på salladen(det fick grabbarna göra). Det var så jävulskt gott med tacopaj och jag har nog blivit lite besatt av det, skulle lätt kunna äta det idag också. Men inga rester fick vi över.

Sen blev det musik och hockeytittande tills vi bakade lite kladdkakemuffins mitt i alltihop. Fick dock ont i magen där just innan tolv och hällde ut cidern jag höll på att dricka. Trots det så for vi in till stan en sväng och jag använde mina skyhöga klackar för första gången. När jag kunde fokusera på gången lite istället för att enbart snubbla runt. En annan jobbig grej var att jag hade världens hosta när vi for härifrån och jag lät i princip som en karl när  jag pratade pga halsen.

Vi lyckades somna på sofforna här hemma innan vi en timme senare gick och la oss. Skönt att vakna fräsch. Dessvärre så drömde jag en jävla jobbig mardröm precis innan jag vaknade och tårarna dom rann. Fy fan alltså! Men ack så glad jag blev när jag insåg att det var en mardröm och inte sanning. Kirrade lite tunnpankakor till brunch och det var för himla gott!


Bordet dukat. Dock utan vinglasen på bilden.

Topp och lackleggings - Ginatricot.

Tacopaj. Kladdkakemuffins ute på kylning(var 12st från början, vi hade 3 kvar imorse).

Old pics.

Ikväll ska vi bjuda på tacopaj. Ska göra en större variant av den jag brukar göra, hoppas bara den blir lika god för det. Är ju faktiskt skittrevligt att bjuda folk på mat, fika och sånt. :) Alla mina kladdkakemuffins är nu uppätna och väldigt uppskattade. Nästa gång de görs ska det dock bli en "finaltouch".

Eftersom jag ska laga maten så fick karln handla. Skönt för min del!
Borde ta och byta om till några andra kläder och så bara, sen är jag
som redo för kvällen. :)


Det här är också ungefär 3 år gamla. Runt studenten. Syns på håret.
Det är när jag ser sånna här bilder som jag verkligen saknar att vara mörk i
håret, i det här fallet svartbrun. Det gör oftast mina ögon mer framträdande
än när jag är ljus.


Effektivitet.

Vi startade dagen ganska tidigt idag. Runt nio. Vi klädde i princip på oss och for ut för att göra nå ärenden. Som även Robin hakade på. Gubben skulle ha nya tennisskor och jag skulle kolla efter födelsedagspresenter. Tvungen att fixa 3st inför nästa vecka.

Vi tog oss till Intersport först av allt och det tog ett tag innan vi dels fick hjälp(var en del människor där kring skorna) och sen var det problem att hitta åt vars de stod på lagret och så. Hur som haver kom han ut med två par skor och R ett par. Sen var det min tur att checka läget på h&m där jag fann mina syskonbarns presenter som ska firas på torsdag. Medans så var grabbarna in på bolaget och vi hann en hel del innan tjugo över elva.

Efter att de for iväg för att spela tennis så har jag bakat(var tvungen att prova om de blev goda så att jag kan baka mer till veckan inför kalasen), startat diskmaskin, slagit in presenterna och sen kom mamma och pappa med två av kidsen och fikade lite med mig. När dom begav sig satte jag igång och drog ett varv med dammsugaren, diska undan plåtar, dammtorka lite, stoppa undan tjockaste vinterjackorna i förrådet och bäddat säng.

Känns för himla härligt att ha varit effektiv på olika sätt. Nu ska diskmaskinen tömmas, för nu står den och piper. Imorgon ska jag köpa gubbens födelsedagspresent samt kolla upp vad det är mamma och pappa har tänkt köpa. Ungefär så. Men nu ska jag fortsätta pumpa och digga musik här hemma!

Pictures.

Jag satt på top10 i ungefär tre timmar och fick mina naglar fixade och mina nagelband uppfräschade. Gick ut därifrån med kvinnligare naglar(och finare) och 750kronor fattigare. Samt en ny tid inbokad för att fylla upp om fyra veckor. Känns kul och fräscht så här lagom till sommaren.

Sen hann jag bara hem och sen följde jag med och käkade rullkebab med grabbarna som sedan skulle iväg och fiska. Lagom för mig att kila hem till mamma och pappa för att hämta min post(aloeverashampot hade kommit!) och sedan bege mig hemåt. UNDERBART väder. Förstå då hur härligt grabbarna har det ute i fiskebåten på sjön, solen lysandes och en kall bira i handen. Lite avis ja.


Lackleggings, vit skjorttunika med smalt vitt bälte i midjan, converse, skinnjacka, nitsjal och min pimpade nitväska. Samt en strömpilenpåse med post i. På väg hem.

Bara jag som alltid gick på rännstenen när jag var liten? Var tvungen att prova idag.

På väg hem, snaaart framme!

Impulsiv.

Jag ficket infall och råkade ringa och boka tid. För naglar.
Idag klockan ett. Får lite panik över utgiften, men samtidigt
vill jag känna mig fin om mina händer. Blir säkert kanon när
det är klart. Kommer ju ändå bara sitta och inte göra något
ansträngande så både huvud och röst borde klara sig ganska
bra trots allt.

In bed.

Idag ligger jag hemma i sängen. Det enda jag stigit upp för att göra var för att gå på toa och få i mig frukost. Inget jobb alltså. Min hals gjorde rejält ont igår och jag la mig tidigt med ett dessutom väldigt tungt huvud. Vaknade upp imorse och halsen var inte alls med mig. Lät som jag vet inte vad och hörde hur det rosslade när jag tog djupa andetag. För att inte tala om hostan som då dyker upp ibland.

Men jag fortsätter med echinagardkuren och försöker att inte prata så mycket(lättare sagt än gjort om telefonen ringer måste jag säga). Ska väl ta och hoppa in i duschen när jag orkar kliva upp härifrån, men kanske ska ta en nap först? Hm, får inte glömma lunchen heller.

Beklagligt att jag ligger inne här hemma när det är strålande fint väder ute. När solen kommer på rätt sida huset ska jag slå mig ner på balkongen och försöka få lite sol på nyllet. Lite svårt att känna sig avslappnad när man sitter på en köksstol bara(vi måste fan fixa balkongen nu!).



Funtar också på vad de tre födelsedagspresenterna ska innehålla. Systerdotter, systerson och så hjärtat mitt. Tanken är att alla firas nästa vecka också. Hm.. Och så har jag insett att jag kanske har råd med naglar trots allt och funtar starkt på att ringa top10.

Jädra immunförsvar.

När jag skulle svara då telefonen ringde imorse kände jag inte igen min egen röst. Halsen mår inte helt bra så att säga. Tjockt huvud, lite snuva och lättirriterade ögon. Förkyld. Igen. Tror jag får dåndimpen men tänker fara och jobba. Så enkelt är det.

Nu är det några gubbar som lastar av bänkarna ute på gården, de har äntligen fått komma ut ur sin vinterförvaring. Samtidigt sitter jag här, dricker o´boy och intalar mig själv att jag mår tipptopp(så att jag ska klara av dagen). Måste bara sätta ner foten och meddela att jag inte kan läsa efter lunch idag.

Snart har det gått tre år..

En himlarns massa nostalgi!


På väg mot Junsele djurpark på studiebesök. Brudar, brudar!

Glasspaus i Åsele. Fortfarande på väg mot Junsele.

Hos Pernilla, dagen innan nationaldagen. Middag och poolparty. Fan vilken härlig kväll!

Först den i med kläderna på.






Rabarber doppade i socker, kan det passa bättre en sån underbar dag?




Helt otroligt. Alldeles snart tre år sedan, det känns som att det var nyss. Tiden går sinnes fort ändå. Och i Augusti är det 6 år sedan vi fann varandra. Så galet mycket roligt vi har gjort genom dessa år. Måste se till att leta rätt på fler gamla nostalgibilder inom en snar framtid, är så mysigt att titta på. :) Tjejer, Jag älskar er! Och ni vet vilka ni är.

Det får bara inte hända.

Jag är färdigjobbad och har hunnit hem, startat en tvättmaskin och käkat lite mellis. Ska lägga mig på soffan och vila, med risk för att somna en stund. Vi gick ut och var ute vid åtta imorse och sen var vi ute till tio över tio. Efter det började jag känna av min hals och kroppsmässigt känns det som en förkylning är på väg. Kan det vara möjligt? IGEN? Blir så sjuhelvetes less på dessa förkylningar.

Direkt jag kom hem så tog jag en echinagard med förhoppningar att det inte bryter ut och att det bara är halsen som kanske krånglar lite med mig. Tack och lov att jag hade en kortdag med tanke på att jag kanske behöver vilan. Men där vid halvfyra måste jag gå på ica och inhandla grejer till middagen. Ska prova något nytt är tanken. Vi får la se hur det blir.

(Kan inte sluta tänka på att jag vill fixa naglarna!)

mitt i veckan.

Jag är alldeles för trött idag. Att det ens tar tio minuter innan jag kan öppna ögonen helt bevisar på för lite sömn med för mycke drömmar. Känner mig helt knäckt. Jobbigare är det när jag vet att karln får ligga kvar i minst en timme till och sova. Somnade kanske lite för sent trots allt. Men jag ska klara av den här dagen utan problem, om jag så ska vara en zombie.

Nagelbitande.

Snacka om att kunna vara less. Jag inhandlade nagelgrejerna efter jobbet och provade fixa det efter middagen. Gjorde en hand och blev totalt missnöjd. Så jag orkade inte med andra handen och tog bort det jag hade gjort. Så nu ser vänsterhandens naglar ännu värre ut än innan och jag känner mig än mer desperat att få fixa mina hos ett proffs. Blä, vad irriterad jag blir.

Har nyduschat och snart är det bara att krypa till sängs för att kliva upp tidigt imorgon. Det känns som att jag knappt hunnit vara hemma och ändå känner mig stressad inför morgondagen. Hur bra är det? Tack och lov slutar jag tidigt och har det att se fram emot.

Och så måste jag bara få säga att jag har en helt underbar gubbe. Han förstod på mitt ansiktsuttryck hur besviken jag blev över naglarna så när jag frågade om han skulle orka gå på ica, mycket för att fixa mina lunchdrycker, så svarade han ja. Trots att han har kört dubbla träningspass. Finns inte ord för hur fin han är! Kärlek.

Ny dag, nya tag.

Nyss fått i mig frullen med skid row spelandes ur högtalarna. (Kan hända att jag laddar inför nordick rock, ja). Det är fint väder men jag gruvar mig ändå för att jobba till fem idag. Egentligen utan anledning. Kan ju hoppas att det rullar på bra och går fort. Får inte glömma min inköpslista för att kunna göra naglar så att jag kan inhandla det efter jobbet. Är så taggad på fina naglar!

Nu är det 12 minuter tills jag måste ta på mig ytterkläderna,
kanske vore bäst om man borstade tänderna och sådär.


Right now.

Balkongfunderingar.

Jag fick ändrad schemarad för morgondagen. Och ja, det känns surt att sluta en timma senare. Om än jag börjar en timma senare ändå. Det är ju skönare att sluta tidigare trots allt. Men det är inte mycket att göra åt saken. Sen ska jag bege mig på kicks eller något och inhandla grejer så att jag kan prova göra egna tippar(naglar) hemma.

När jag satt i dessa funderingar tidigare idag, efter jobbet så plingar det helt plötsligt ett x antal gånger på dörren och jag blir väldigt fundersam och springer och tittar i kikhålet. Vem står där ute om inte min lilla farmor. Första gången hon kommer förbi här, med en namnsdagsblomma åt min karl. Som inte ens var hemma. Men det var kul att se henne, var ju trots allt i påskas senast.

Annars har jag suttit i funderingar över hur vi ska göra med balkongen, snart kommer man ju vilja sitta där allt oftare och det är på tiden att vi fixar till det där ute. Hur jag ska få hem en stor planka för att snabbt snickra ihop en bänk är för mig det största frågetecknet just nu, men det ska gå. Vill även ha tag i en lämpligt hög hylla som man både kan ställa blommor och ljus på. Allt för hög mysighetsfaktor utan att kosta skjortan. Måste nog tvinga till mig lite hjälp av gubben eller någon.

Äh, nu ska jag krypa till kojs och försöka ladda batterierna för en ny dag imorgon.


Give me sun.

Nu är snart även den här helgen över och jag känner faktiskt lite depp över det. Men tack och lov så har man ju inte varit bakis idag och det är bra mycket värt. Jag längtar mig bort till juni(pga värmen) och sen till juli(semester!) då det gärna får vara +25 och sol var eviga dag. Hade inte varit mig emot. Jag behöver sol och värme just nu för att få lite laddade batterier. Och tänk bara när man kan få lite färg i ansiktet och på kroppen, hur nice är inte det. Äh, nu ska jag sluta sukta och istället kolla på Ballar av stål.


Skulle vara seriös. Bild till ett släktträd som
J´s kusiners pappa håller på med.

Fresch.

Lite vårigare och fräschare än vad det var innan.
Sen hoppas jag på att kunna göra en förändring längre
fram istället. Men det här räddade mig just nu.

Just nu?

Och just nu gör jag inte mycket alls. Sitter i soffan och funderar på om jag kanske ska ta på mig lite smink och kamma håret ungefär. Sen hade ju en promenad suttit fint. Får ta mig själv i kragen så jag inte sitter här resten av dagen.  hehe.


Just precis nu.

Valborgsbilder.

Kunde bara inte finna orken igår. Kan bero på att jag hade huvudvärk till ungefär klockan 18. Förstår inte ens hur jag klarade av att dammsuga där vid 12. Speciellt med tanke på surret från dammsugaren. Men det behövdes, var sjukt grusigt från partajet, fast å andra sidan inte värre än förra året.

Valborg var sjukt kul och vi blev ungefär en sådär 30pers. Tack och lov att vi hade ett hus att hålla till i istället för en lägenhet. Det roligaste var nog att ungefär alla verkade bli ganska klappkanon. Vilket det alltid verkar lyckas bli där och allt dör av vid halvtvå-två. Ganska lämpligt iofs.

Vi for dit vid halvfemsnåret och grillade med Robert och Lisa innan resterande folk började dyka upp. Sen när de flesta hade kommit så gick vi ut och försökte få fart på brasan, det tog ett tag eftersom det var lite surt ute. Men det gick. Så man hann se elden en stund(hann fota också, men tydligen så var minneskortet totalt krupp då och bilderna hamnade på själva kameran just från det tillfället, hur man nu kan få över dom till datorn har jag inte en susning om). Men som tur var så gick det att ordna så att man kunde ta kort tillslut. Sen var det snack i köket och dans i vardagsrummet som gällde resten av kvällen. :)


Efter middagen. Braständning.

Old friend and me.

Kökshäng.

Tjejflum i vardagsrummet.

Mer tjejflum.

Kökshäng.

Allsång.

Dans.

Dans.

Me and darl. Glada pojkar.

Sen finns det några till just innan folk beger sig och vissa
ser totalt knäckta ut, men det lämnar vi utanför bloggen.