Gran.

Idag har varit en väldigt slapp dag till att börja med, innan vi ryckte upp oss för att fara och inhandla lite grejer. Bland annat en sop så att man kan sopa av bilen och en ny matta utanför ytterdörren. Va in på Boom också då jag visste att de fått in Boom-filten igen så jag köpte mig en ny, i en annan färg. Har beige, ska visa senare vilken jag köpte. Fanns beige, brun, grå, röd och lila. Och så har jag sett många julgranar, höll på att slå slag i saken och köpa en på Biltema för 199 som ändå såg rätt okej ut, men nu i efterhand är jag glad att jag inte köpte den för jag vet vilken jag vill ha, såg den idag men dessvärre stod den inte ute i butik och inget pris så jag kollade upp det nu när jag kom hem. 695:- vilket den verkligen är värd för då ingick även belysningen och julgransfoten, jag ska ha den! Ska åka dit direkt efter jobbet imorgon och köpa den. Och så har vi tvättat bilen vilket var väldigt välbehövligt.


Julklapp.

Igår inhandlades årets första julklapp, eller ja, det blev årets tre första. Hittade det jag var ute efter till de tre syskonbarnen som är 3. Vi köpte även J´s föräldrars julklapp. Och allt slogs in igår(tycker att det är så mysigt).

Men nu idag när jag betalat in räkningen från vc och fört över pengar till J för hyran så kom jag på att jag kunde kolla efter 2 julklappar på internet också som jag inte fann i butik igår, vilket jag hittade nu och beställde hem. Så nu är 5 på "min sida" avklarade. Av en sådär 16 stycken. Men det känns bra att ha en början så att det bara är att fortsätta. De resterande är iofs mycket svårare..


Vad jag själv ska önska mig är fortfarande en gåta.


Fridaynight.

På vc gick det bra igår, fick penicillin. Dessvärre hade jag ju glömt börsen hemma så jag var tvungen att bege mig hem för att hämta den, skyndade då att hänga tvätt samt sätta igång två maskiner till. Skynda till bilen och snabbskrapa rutan så att jag skär upp lillfingret litegrann(bra gjort där!). Tur jag skulle på apoteket så att jag kunde köpa plåster och så. Och så hämta upp småtomtarna hemma hos mamma och pappa innan jag skyndade hem och ställde upp julgrejerna innan jag skyndade ner i tvättstugan igen, och så handla, och så tvättstugan igen.
Och när jag står där nere så ringer Johanna och säger att hon ska börja bege sig hitåt nu. Panik. Slita med alla kläder och stuva undan dom för att förbereda pajdegen och hoppa in i duschen. Hann iallafall det, klä mig och bättra på sminket och bryna färsen innan hon dök upp. Bjöd henne på tacopaj och surrade innan vi flyttade över till vardagsrummet för att se idol och gotta oss i chips och dipp. Härlig fredagskväll helt enkelt, förutom att det var Linnea som åkte ut när det borde ha varit Minnah.

Skjutsade hem henne vid kvart över tolv och sen var det bara att vänta ut tiden tills jag skulle hämta sambon och jag blev bara tröttare och tröttare. Dock fick jag vänta ytterligare 35 minuter väl på plats. Halvfyra var vi hemma ungefär och sen slockna man väl en halvtimma senare. Kul att vakna halvtio imorse, not. Klev iallafall upp och vek tvättberget.

VC

Nu ger jag upp! Om 40 minuter ska jag infinna mig på vc, och tänk om jag hade fått fara dit redan i förrgår, då hade jag redan varit bra vid det här laget. Jaja, bara att bita i det sura och hoppas att man blir bra så fort som möjligt nu, pallar verkligen inte detta. Passande att jag ska dit också mitt i tvättiden, men vad gör man? Tror att 17-21 också var ledigt så kanske att man kan ta den tiden också så att man kan bli färdig.

Återkommer senare när jag inte känner mig sådär jobbigt stressad.


Trött.

Jag är så jäkla trött så jag vet inte vars jag ska he mig, och klockan är egentligen inte speciellt mycket. Utomhus vill man inte ens gå då det blåser isvindar med piskande snö rakt i ansiktet(ibland får man vara missnöjd över snön, bara ibland). Skulle behöva gå ner i tvättstugan och se om det finns någon tvättid imorgon, för imorgon ska jag ta fram julpyntet, bädda rent och hela köret hade jag tänkt, vill som sagt bara inte gå ut. Imorgon slutar jag tidigt, så då passar det ypperligt att julpynta då det ändå är första advent på söndag.

Måste pallra mig in i duschen och försöka halsa i mig den sista litern tranbärsjuice,
fick i mig två igår och helt ärligt så har det känts bättre idag, men inte helt okej.
Men har dock tillåtit mig själv att dricka mjölk idag.

Tranbär.

Sitter och försöker halsa i mig en liter tranbärsjuice som jag fick råd att göra av vc, men det är inte alls särskilt gott. Men vad gör man inte för sitt välmående. Köpte så jag har tre liter, och det vore bra om jag fick i mig allt idag(så mycket jag bara kan och så ska jag inte dricka något annat tydligen) så att jag mår bra imorgon. Jobbigt med vinter och kyla vid vissa tillfällen, det är ju det som gör att man drabbas.

Aja, eftersom det gör väldigt ont så klarar jag inte av att rida idag heller och jag blir arg och galen över det, för jag vill! Har inte kunnat vara iväg på tre veckor. Nästa vecka ska jag och sen tänker jag nog ringa Åsa om att ta en paus December månad pga kyla, snö, jul och jobb.


Uuuh, nu har jag fått i mig 6dl juice. Grimaserandes.


Kyla, kyla, kyla.

Var ju lagomt kul att gå hem från mamma och pappa efter att ha lämnat igen lillbilen som jag hade lånat för att ta mig till och från jobb idag. Åtta grader kallt, snö och blåst utan att ha varken långkalsonger eller täckbyxor är inte så skönt. Men jag tog mig hem och hoppade in i en varm dusch på en gång innan jag värmde upp lite rester. Sen tvärdäckade jag på soffan i en kvart. Helt galet trött och vet egentligen inte varför. Lär ju inte kunna hålla mig vaken tills gubben kommer hem från ö-vik vid elvasnåret direkt heller. Sitter bara och funderar på om jag ska unna mig lite glass och stilla sockersuget lite eller inte..


Försöker få det så varmt som möjligt. Älskar kängorna, så sköna!


Brr, it´s cold out there.

Och så var det måndag igen. Morgonen var lite för kall för min smak, men så är det här uppe ibland. Är hemma och har precis kört andra tvättmaskinen för dagen(körde igång första imorse), mer än så är det inte just nu förutom att jag längtar tills i helgen då det äntligen är accepterat att plocka fram ljusstakar och diverse julpynt, då ska jag spela julmusik med gott samvete(nog för att jag tjuvstartat med den, men det har inte riktigt varit okej).


Imorse var det 15,5 minus. Och så låg snittbensinen ganska högt då jag inte hade brörjat köra än.

Inte riktigt lika kallt på väg hem, men ändå kallt!

Kalas.

Vi var på 60årskalas igår, var ruskigt trevligt.
Blev både mycke och sent, så man har ju mått som
man förtjänat idag. Nu är det jag som kommer vara
chaufför fram tills nyår.

Klantjag.

Idag är jag överaskande pigg vilket är oerhört glädjande.
Dessvärre så lyckades jag halka i "skranbacken" idag när jag skulle ner och hjälpa ett barn.
Gjorde riktigt ont och jag trodde nästan att benet skulle vara brutet. Men jag kunde stå och
gå så det var väl ingen större fara. Men det gör fortfarande ont i vissa situationer i smalbenet.
Får hoppas att det bara ger med sig snart och att det bara var en vrickning eller så, om man
kan få det på smalbenet(?).

Ska över på ica och handla nu, kanske provar på florens
dumas dip till middag idag, alltid kul med något nytt. :)

Just something.

Imorse när jag vaknade kände jag mig lika klubbad som igårmorse(berättade jag föresten igår att det var -14,5 grader ute på morgonen/förmiddagen? Kallt som bara den.) så kände jag att oavsett hur mycket jag vilar efter jobbet så blir jag inte bättre av att fortsätta nöta på det mönstret. Så idag sjukanmälde jag mig och har sovit av och till tills klockan var tolv, och det har gjort att jag känner mig bättre redan nu.

I´m alive.

Sen uppdatering, jag vet.

Middagen i lördags blev lyckad och vi bjöd Robert och Lisa på trerätters(trattkantarellsoppa, ryggbiff med potatis och morötter i ugn samt sallad och till efterrätt blev det kladdkaka med chokladfudge på och grädde till det). Sen hann vi spela lite kort och snacka innan det dök upp lite mer folk och det slutade med att vi satt hos oss hela kvällen och hade det supertrevligt. Dessvärre var man väl inte direkt på topp i söndags då jag skulle upp och baka en kladdkaka med chokladfudge på till pappa på fars dag. Men jag gjorde det och for dit innan vi for ut till J´s föräldrar på middag.

Annars jag jag jobbat och åkt på en jättejobbig förkylning(har ändå varit otroligt frisk i höst) vilket har fått mig att bara vilja ligga på soffan varje dag när jag kommit hem för att ladda batterierna. Vågade inte ens bege mig ut till Birk den här veckan heller, men nu pga förkylningen(den får inte bli värre). Så här sitter jag nu och tycker att det har gått så lång tid sedan sist jag skrev, men vad skulle jag ha skrivit varje dag? "Idag ligger jag i soffan efter jobbet" eller? Vi får se om jag ger upp soffan snart eller hur det blir, men jag får se när jag skriver igen helt enkelt.


Bjuder på två bilder från i Lördags tills vidare..


Lördagsförmiddag.

Vaknade för nästan en timme sedan men känner mig fortfarande lika väck, vill piggna till och ta tag i dagen. Men då är frågan vad jag ska börja med först. Städ, vika tvätt, duscha och fixa håret, bege mig mot bolaget, baka? Vet inta vad som vore bäst. Men allt måste hinnas med då vi bjudit in Robert och Lisa för middag idag vilket med säkerhet kommer bli riktigt trevligt.

Och med tanke på att det snöar ute(igen) så har jag slagit på julmusikslistan på spotify
och njuter av det för stunden och har gjort medans jag har läst igenom bloggar att starta
morgonen med.

Edit: Började med bakningen så den får sin tid på sig att svalka. Måste bara
över och köpa några enstaka grejer till fudgen. Blir förhoppningsvis gott.

Det var dessa!

Det var dessa skor jag hämtade ut igår, fel av mig att inte lägga upp dem igen. Tänkte bara att jag lagt upp dem en gång tidigare i veckan och att det skulle bli tjatigt. Men alltså dessa och älskar dem båda två. Invigde kängorna idag till och från jobbet och de är så himla sköna. Kan dock vara lite kalla, men det ryms tjocksockar så jag är inte orolig.



Detta var tidsinställt, sitter förmodligen och ser idol just nu. Rocktema uppe i Luleå och jag önskar att jag hade varit där. Men det fungerar ju via tvn alla andra gånger, så varför inte nu också. Och så älskar jag ju Rock så det känns kul ikväll!

Just för stunden.

Har precis hängt tvätt, duschat och fräschat till mig så att jag ska vara fin och lukta gott när gubben kommer hem. Blir mysigare att fixa middag när man är fräsch på något vis, mysigare att äta också och förhoppningsvis kan jag göra honom lite extra glad bara för att jag gjort mig fin just för honom. :)

(Har för övrigt råkat beta av 3 avsnitt av Grey´s redan när jag egentligen hade
tänkt städa. Men jag får väl göra det imorgon istället när J jobbar.)


Tagen i juni.

Willow Smith!

SÅ cool tjej. 10 år och grymt duktig på att både sjunga och stå på scenen.
Helt otroligt. Blir helt mållös och lite avundsjuk när man tänker tillbaka och
önskar att man själv hade varit så duktig och cool när man var liten. Sen
kanske det inte är det bästa att kliva in i den där branchen i så ung ålder
och man kan bara hoppas att det går bra för henne. Men hon är så bra!

Willow Smith - Whip my hair official video


Första framträdandet, Ellen Degeneres show.


Lilla julafton?

Kan man ha det i november för sig själv? Kändes nästan så idag då jag fick hämta ut de nya skorna(som för övrigt blir kanon i vinter) samt att jag hade ett paket i brevlådan när jag komme hem, grey´s anatomy s6(helt såld på grey´s och har alltid varit, nörderi). Kändes kul en torsdag som denna då denna tröttheten gör mig galen, förstår inte vad felet är. Har haft så svårt att vakna till varje morgon och det är inte kul. Kan det bero på att vi inte sov hemma i helgen? För isåfall tar jag igen det denna helg.

Har precis druckit en dryck(sporttjofräs) som gubben har, ska med han och R ut och springa idag också när de dyker upp på ca en halvtimma. Och den är inte bara bra för musklerna utan den är även lite mättande för mig så att jag hoppas jag ska palla det här trots snön och tröttheten.


Pensionärsjävlar!

Har inte alls vetat vilken tid och dag det visas i princip, förns igår då jag fick det klart för mig. Har suttit och sett både första och andra avsnittet nu och så hysteriskt vad jag har skrattat. Älskar reaktionerna som folket ger, för jag vet hur jag själv hade reagerat. Dubbelvikt i skratt efteråt och så skulle det helt klart göra min dag! Underbart program måste jag säga. Hoppas att det inte blir för många avsnitt så att man lessnar bara.

Med tanke på vädret vågade jag inte chansa att det var plogat och så hela vägen ut till Birk, så jag har inte ridit idag. Vi har istället blivit påhälsad av mäklarn som vi hade här som hade vägarna förbi, han uppmärksammade även att man hör precis vad som sägs på andra sidan dörren(jag skulle öppna, tittade i kikhålet och kände inte igen människan så jag ville nästan inte öppna, haha).


Snö.

Det snöar ute precis som dom hade sagt och det blåser en hel del.
Hm, för mig som redan har julkänsla och frös minst lika mycket igår
som jag kommer göra idag, oavsett snön. Så för mig gör det inte så
mycket. Däremot kan det drabba min eftermiddag.

Fortsätter det här vet jag inte om jag far ut till Birk idag. Främst för att jag inte
vill hamna i något dike på vägen dit, eller hem heller för den delen. Själva ridningen
fungerar ju hur som haver, så vi får väl se. Måste hur som helst ta med grejerna så
att jag kan bestämma mig när jag väl slutar jobba idag.


Running.

Har haft en riktig tröttdag idag, först kunde jag knappt kliva ur sängen imorse och jag lyckades med nöd och näppe vakna till innan jobb för att vara pigg där. Men när jag kom hem och landade i soffan så slog den där tröttheten till igen, från ingenstans.

Någon timme senare tog jag mig i kragen då gubben kom hem och följde med honom och Robin ut i spåret vilket jag hade planerat redan igår. Klarade det den här veckan också, galant. Trots att vi pressade tiden en minut och 5 sekunder mot för förra tisdagen. Bästa tiden jag sprungit på faktiskt. Och riktigt nöjd. Dock så vek jag av efter två varv och gick hem medans de fortsatte ett till. Hoppas på att jag kanske orkar tre varv redan på fredag då jag slutar tidigt?

Nu ska jag spela lite tv-spel i think.

Guess what?

Jag skrev ju om mitt tv-spelssug tidigare och vad gjorde jag åt saken? Tvingade hjärtat mitt att ta med mig ut i Baggis för att kolla om 8 bitars fungerade. Vi fick leta en del innan vi hittade igen det eftersom det hade bytt plats och så kopplade jag i det. Det fungerade! Vilken lycka! Satt och spelade en stund på plats och tog mig igenom 1½ värld i super mario bros. Så vi lånade hem det och nu står det i nya tv-hyllan i sovrummet med några fler spel som ska testas framöver också. Så kul! Nu däremot ska jag borsta gaddarna och krypa under täcket och hoppas att sömnen knockar mig snart.


Tv-spel.

Är så fruktansvärt tv-spelsugen just nu. Skulle vilja ligga och spela hela kvällen! Dessvärre har vi bara x-box och jag är sugen på super mario och sådana spel. Funtar på om man skulle önska sig ett 8-bitars i julklapp från gamegirl.se. Vet ju som inte annars vad jag ska önska mig, ännu. Kanske skulle man fara hem till mamma och pappa och låna hit nintendo wii i någon vecka eller två(kunde inte spela i helgen då kidsen hade tagit med sig det till brorsan där de var). Eller fara och låna Rille´s gameboy. Eller kolla om 8-bitars ute hos J´s föräldrar fungerar. Eller ska jag försöka spela via datorn för att stilla spelsuget även om det inte är samma känsla?

Och föresten, bilbesiktningen gick kanon. Var klar då jag egentligen skulle ha fått
köra in, så jag hann hem en halvtimme innan jag var tvungen att bege mig till jobbet.

Ådi.

På måndagar har jag lite sovmorgon och börjar inte förns nio, men idag fick jag gå upp med tuppen ändå. Skulle vara ute på västerslätt tjugo i åtta för besiktning av "ådin", så där sitter jag nu och väntar på att de ska bli klara så att jag kan bege mig på jobbet. Måtte den nu bara gå igenom utan någon anmärkning..

Bort med stolen.

Konstaterade en grej när jag klev in i  duschen tidigare. Har inte alls varit nyttig i helgen och trott att det skulle drabba mig, men inte alls. Har inte gått upp ett skvatt. Men då man dricker en kväll eller två på helgen, behöver inte ens vara mycket, då går man upp 1½ kilo som man inte droppar förns ca 2 dagar senare. Lustigt.

Annars så for jag och hämtade det jag hade beställt från ikea ännu tidigare ikväll och så satte jag ihop expedithyllan(hade beställt lite julgranspynt också) på en gång som tvn i sovrummet ska få stå på istället för den gröna fula målarstolen som har varit provisorisk. Nu ska jag bara finna fyra fina korgar att stoppa i "hålen".


Kaffe.

Har funderat flera gånger på att införskaffa en kaffetermos, men efter idag vet jag inte om jag borde göra det. Sen tio idag har jag lyckats dricka 4 stora koppar, bara för att det finns. Så mycket dricker jag inte ens en vanlig dag när jag jobbar. Då är det en halv till en stor kopp som gäller. Det är gott, men jag vet att min mage kommer protestera som den gjorde för något år sedan innan jag minskade ner på kaffedrickandet. Och en farmorsbulle till satt ju inte fel.

Shoeoholic.

Eftersom de skor(boots/kängor/stövlar, kallas olika på alla sidor, varför?) inte fanns på skopunkten igår så har jag nu gjort slag i saken och beställt ett av de två paren som finns på h&m. Samt ett par låga fakeuggs så att jag kan kasta mina gamla i soporna. Betalar ca 500 för de tillsammans och det är väl inte så farligt egentligen. Nu slipper jag iallafall fundera på det något mer och så hoppas jag att de sitter som en smäck när de kommer, förhoppningsvis senare i veckan. :) Redo för höst och vinter!


Nu ska jag dra på mig ett par sockar och klä mig varmt för en promenad med hundarna som ligger och sover i soffan här breve mig, har ju inte varit ut sedan imorse. Har varit mysigt att vara med djuren i helgen, jag saknar att ha djur hemma. Hade vi kunnat ha katt hemma så hade vi nog haft det(rymmer bara inte kattlåda någonstans), eftersom ingen av oss kan fara hem under hela arbetsdagen så passar sig inte hund(Meja bor hos mamma och pappa alltså). Men någon gång i framtiden så.


Fet kräm.

Vi åt buffé till lunch på eastern palace, och det var så otroligt gott! Lyx mitt på dagen så att säga. Mätta och belåtna blev vi. Kikade efter kängorna på skopunkten som fanns förut, som jag hade tänkt köpa. Och så fanns de inte. Vet inte hur jag ska göra nu angående det. En ny fet handkräm från apoteket var vad som fick följa med oss hem från stan.

Sen for vi runt lite överallt och tittade på allt ifrån mobiltelefoner till vaser och filtar. Fann en stor läcker glasvas på expo att lägga den röda ljusslingan i, annars var det inte så mycket mer. Var hem och fixade iordning det och det blev riktigt bra. Skönt att ta en varm dusch också.

Luskar på vad mer än julgranskulor som kan komma att beställas från ikea. Har hittat en grej och ska rådfråga sambon om vad han tycker och tänker om mina funderingar kring vad som behövs i hemmet, haha. När han kommer hem från hockeyn dvs.


Lördag.

Efter att ha varit ut med hundarna vid sju imorse så råkade vi somna om till tjugo över elva. Kan inte minnas sist vi sov så länge, men så himla skönt det var! Nu däremot ska vi ut och äta golunch och kika runt lite. Hojhoj!

Julpynt?

Haha, det slutade med att hjärtat skjutsade mig till jobbet då han skulle behöva bilen under dagen. Så han fick ju självklart hämta mig när jag slutade också. Sen var det bara hem och packa ihop lite viktiga grejer man kan behöva i helgen. Hund och kattvakteri hemma hos mamma och pappa som är söderöver.

Varpå jag fick skjutsa ner sambon på stan. Sen var det bara att skynda hem för en promenad med hundarna och klura på en middag åt mig själv. Men innan det så såg jag Rusta´s reklamblad och såg alla julgrejer, så jag for dit först. Fann grejer som jag nu kan stryka från listan(adventsljusstakar, dekorationskvistar med led-lampor i att stoppa i min stora vas i hallen, röd ljusslinga man kan lägga i en fin glasvas eller så). Vad jag nu gör efter allt detta och middagen är att jag ser idol innan jag ska fara och hämta upp gubben min. :)


Morgonrutt.

Igår kom jag hem sent från jobbet så jag gjorde inte mycket mer än att fixa middag och sen ligga i soffan och njuta de få timmar som jag skulle orka hålla mig vaken. Men imorse däremot var jag hurtigare.

Börjar inte förns tio och klev ändå upp tjugo över sju och svidade om till löparkläderna för att bege mig ut i spåret. I snön(det snöade visst). Sprang ett varv i bra tempo men pallade inte ett till då energinivån inte var hög då man inte hade ätit sedan middagen igår. Men jag var ut och det var ruskigt skönt! Hade hunnit kasta i en tvätt innan jag for också och har hängt den och kastat i nästa, en effektiv fredagsmorgon. Och ska snart iväg för jobb.

I helgen(idag till söndag) blir det hundvakteri och så kanske jag
ska beställa med något från ikea. Julpynt till granen eller så.


Test.

Ska bara checka om tidsinställningen av inlägg
fungerar då funktionen på blogg.se är ny.
Skulle vara kul och användbart.

Jag sover iallafall just nu, utan tvekan!

Vilken färd!

När jag begav mig iväg ut till Birk så hade det bara börjat skymma och ibland kom det ett tvärdis som man körde igenom på en sekund bara. Och lillvägen fick mig att svettas äckligt mycket då den kändes som en rallycrossbana eller något ditåt. Slirig så nånting, kändes som att jag skulle köra i diket en sådär 20 gånger.

Hade hur som helst tur idag att jag fick ifatt honom på en gång utan krux, dessvärre var det kolsvart då(tur jag har en pannlampa ändå) och det var skönt att sitta på hästryggen igen. Men efter sista sträckan med galopp fick han nå fnatt och blev rädd för 3 brevlådor så han flög åt sidan, och jag var helt oberedd. Han verkar inte vara något jättefan av mörker direkt. Men det är kul när det är sådär också, så att man inte alltid är beredd på hur det ska bli.

På vägen hem så trodde jag att jag skulle köra av lillvägen en sådär 25 gånger trots att jag körde 15-20km i timmen. I cirkus 2 kilometer. Haha. Svettades floder. Trodde det värsta var över men insåg sedan när jag kom ut på den större vägen att dimman låg tät, great. Hade aldrig använt dimmljuset på audin förut så det tog ett tag innan jag fick ordning på det och vågade knappt köra snabbare än 55km i timmen då man knappt såg framför sig i mörkret(inga gatulysen), tänk om det hade stått en älg där på vägen. Så jag svettades ännu mer. Men jag tog mig hem helskinnad och ligger för tillfället på soffan och känner mig helt slut. Är det för att det är onsdag månne?


Löpningen.

Jag är så nöjd just nu. Som sagt följde jag med grabbarna ut i spåret och räknade med att de skulle springa väldigt mycket snabbare än mig och dra ifrån mig. Men jag drog i princip första varvet och ändå var det bara ett medelvarv för mig. Andra varvet var däremot lite tuffare då vi sprang det rakt på(jag brukar gå en minut efter första vervet innan jag drar iväg på det andra), alltså 4,4 utan att gå ens litegrann. Hängde på gubben min som drog på lite till och pressade mig själv när den där obehagliga smärtan kom och jag klarade det. Kan knappt förstå själv att jag hängde med så bra. Och så skönt det var!


I torsdags när jag var ut själv i mörkret.

Friskt väder.

Har precis hunnit landa i soffan, for direkt på affärn efter jobbet, var bara in hemma först och hämtade filmen som skulle lämnas igen. Bytt om har jag också hunnit göra, ska ut och springa med J och hans kompis. Nog för att de lär springa ifrån mig, men är åtminstone inte själv i spåret då. Jobbigt bara att vänta med middagen då magen kurrar redan nu.

Dark outside.

Hade tänkt bege mig ut och springa, men när tiden fanns så var mörkret här vilket inte alls är särskilt kul. Inte så som jag nojar mig. Kanske att jag har en sambo som kan dra ut mig och följa med, får se helt enkelt. Middag ska ju också hinnas med även om den är förberedd(hade kunnat göra den om jag visste vad han hade tänkt sig riktigt). Kanske bara blir att duscha och sen se den där filmen vi hyrde igår och aldrig hade ork att se men då måste jag ut i spåret imorgon.