Game day.

Jag har haft två kvällar till att bara lata mig och försöka bli kvitt förkylningen så mycket som möjligt inför idag. Idag då det äntligen är V75 och valborg. Allt i ett svep. Blir nog toppen. Har hunnit handla middag inför ikväll, tagit ut pengar att spela för under dagen samt ätit lunch som jag är äckligt mätt på just nu. Tryckte i mig mer än jag behövde bara för att jag inte vet när det riktigt blir middag ikväll. Egentligen helt sinnes, men så är det. Nu ska jag till att försöka göra mig klar..


Sötonga.

Idag när jag var ute och red så var det tre små barn ute och hoppade studsmatta vid ett hus(två ca 4åriga tjejer och en 2 årig liten pojke. mamman stod i ytterdörren) och när jag kommer ridandes så ropar de "HEEJ"(ena tjejen öppnade dörren och stack ut huvudet och frågade mig grejer förra veckan också) varpå jag ger de ett "Hej" tillbaka.

Flicka ett: Vad heter du?
Jag: Jag heter Tina.
Flicka två: Vad heter hästen?
Jag: Han heter Birk.
Båda flickorna i kör: Bill!?
Flicka ett: Du har en jättefin häst..
Flicka två: Du är också fin!

Haha, så himla söta. Och imponerande att de vågade ropa detta med en förälder i dörren
vilket många gånger kan få barn att kanske inte alls vilja fråga okända människor saker
skrikandes sådär.

Sen när jag nästan kommit tillbaka från ridturen så kom ägaren körandes bakom och hejade sen när hon kommit förbi så stannar hon bilen och kliver ur den för att berömma mig. Hon hade sett oss förra veckan också och tyckte att jag red honom så samlat och att det var precis så hon ville att han skulle bli riden. Snacka om att det gjorde mig glad. :)

Happy day.

Igår när jag kommit hem efter en lång arbetsdag, fått i mig mat och låtit den sjunka ner i ungefär en timme så begav jag mig ut i elljusspåret(äntligen går det!!) och provade jogga ett varv. Jisses vad jag har tappat kondition de senaste två månaderna. För benen pallade det, men just konditionen gjorde det ganska jobbigt. Men förhoppningsvis byggs det upp ganska lätt igen.

Ska bara borsta tänderna nu och bege mig iväg på jobbet efter att ha haft lite sovmorgon(som varannan onsdag). Och idag är det äntligen onsdag igen, med kanonväder. Vilket innebär att jag ska ut till Birk efter jobbet innan jag landar hemma för favorit tv-kvällen.


Hejudamig.

Vilken tur att vi var lediga idag också. Min gårdag var inte kul och där sätter jag punkt för det.
Men vi hade sjukt kul i lördags då vi bjöd Elias och Emma på trerätters. Trattkantarellsoppa till
förrätt, grillad oxfilé, grillade champinjoner, hasselbackspotatis, sallad och rödvinssås till huvudrätt
och mörk chokladmousse med marinerade hallon och lite kakkross till efterrätt. Och så bjöd vi på
allt drickbart också såklart.

Vi drog årets första kubbmatcher och sen sprang tiden bara iväg extremt mycket. Vi gick över till
"farfar" och sen gick vi hit igen och vi höll väl på till närmre fyra där ikring. Men en otroligt lyckad
lördagskväll.

Idag har jag varit så pass glad att jag är fit for fight att jag städat här hemma(dammsugit och
skurat golvet för det såg ut som 7 svåra år sedan i lördags, och då hade vi ändå städat på
lördagsförmiddagen) och så har jag försökt strukturera upp i förrådet igen så att vi kan få in
den nya grillen dit och att det är lite ordning. Är sjukt taggad på att ta en löprunda nu när jag
hört att elljusspåret fungerar att springa i igen, men tror inte jag ska pressa mig så pass hårt
just idag. Men imorgon kanske..



Vyssan Lull.

God sallad, sol och gott vin ute på balkongen är bara så underbart bra.
Äntligen vår. Underbara härliga vår vi har längtat efter dig så denna kalla,
snörika vinter. Snart sommar. Härliga vibbar rakt igenom!

Väldigt mycket av det kommer nog från igårkväll när vi var ut till Täftefjärden och grillade i en stor grillstuga alldeles vid vattnet. Även om det var småkyligt så kunde vi sitta där till elva på kvällen. Vi hade det så härligt. Det får en bara att vilja ha mer sommar, mer grillkvällar och kvalitetstid med härligt folk som vi tycker oerhört bra om.

Annars idag så har jag plöjt igenom nästan hela boken(Vyssan Lull - Carin Gerhardsen) som är bra, bra, bra! Gillar i och för sig hela Hammarbyserien, men just denna boken fick med mig redan från början och jag vill läsa non stop samtidigt som jag inte vill att den ska ta slut. Och så har vi bytt däck på skruttibangbang(jag tog två däck och J två) så att man blev ordentligt skitig under naglarna och om händerna. Samt att hon fick ett bad, välbehövt. Sen fick cyklarna våra komma ut ur vinterförrådet och följa med oss hem för att ladda ordentligt inför sommaren.

Underbara, härliga, lediga långfredag!





På söndagen hade vi lite tur med vädret.

Då var det väldigt soligt. Och skönt som attans om man satt i lä. Vi var först upp och pimplade på det stället där jag fick den stora rödingen, där det blåste vääldigt mycket och vi till slut gav upp utan napp. Väl nere på Stor-gitssjön så var det tänkt att vi skulle pimpla, men det blev bara Linn som gjorde det. Jag satte mig på ryggsäcken(vi hade lämnat skoterpulkan, liggunderlag och sådant vid stugan då vi bara skulle vara ute några få timmar) och lutade mig bak i snön och njöt av solens varma strålar under tiden som grabbarna var iväg och körde lite. Tänk vad lite sol kan vara terapi för kroppen.

Vad som värst var med söndagen var föret. Där vid elvasnåret så gick det bra att köra upp(var ju fortfarande vatten på samma ställen som tidigare under helgen) men på väg tillbaka till stugan vid två hade det försvunnit extremt mycket snö och det var en väldans massa vatten. Var som att köra en annan väg. Var helt dyngsur och täckbyxorna när vi väl anlände till stugan(och då hade jag och L blivit avsläppta vid vägen för att gå sista biten tillabaka för att slippa gå över det värsta vattendraget). Det var nog verkligen sista skoterdagen där uppe då.

Så det var bara till att duscha, packa ihop, städa undan och lasta innan vi kunde börja bege oss hemåt. Och det var diken fulla med vatten på en hel del ställen. På ett ställe var det så mycket att det översvämmades och täckte halva vägen också. Lite pizza till middag på vägen hem och sen gick det ganska fort ändå. Och det är ju alltid skönt att komma hem igen. Borta bra men hemma bäst. Jisses så gott vi har sovit i sängen hela veckan!








Underbara pålle!

Har varit ute hos Birk och precis kommit hem. Det är helt sinnes underbart med vårkänslor, eftermiddagssol, en underbar häst och massor utav fågelkvitter efter en liten väg i skogen. Det är så svårslaget. Frihetskänsla. Jag njöt verkligen till fullo och det var nästan jobbigt att måsta fara hem. Innan jag släppte ut honom i hagen igen så var jag tvungen att lägga huvudet att vila där han var alldeles ljummen efter att ha varit lite svettig och verkligen andas in världens mest härliga djurdoft. Längtar som en tok till nästa onsdag allra redan.

Nu är det iallafall duschen som gäller innan jag ska slå mig ner i soffan och se Grey´s och off the map.
Onsdagar kan nog inte bli mycket bättre än såhär. Onsdagar är min favoritdag(av mån-fre) numera.


Lördag till fjälls och jag vann "störst tävlingen".

I lördagsmorse var det också ruggigt tungt att vakna till liv och kliva ur sängen, men det gick tillslut. Och vi var ganska snabba iväg den dagen och var iväg innan halv elva åtminstone. En annan väg upp(över ett mindre vattendrag som var mer isigt). Vi begav oss upp på stor-gitssjön igen till samma lägerplats. Det var lite bättre väder då det växlade mellan soligt och molnigt. Men då blåste det ju såklart. Vi fortsatte med pimplandet och jag fick 4stycken där innan lunchen som för dagen bestod utav pitabröd med kebabfyllning. Sen for vi upp på en annan liten sjö där bland fjälltopparna och pimplade lite där i den extrema blåsten med piskande isflingor i ansiktet.

OCH vet ni vad!? Jag fick en stor, fin röding! Jag var den enda som fick fisk där och jag blev så lycklig att jag fick upp den. Säger bara att det var tur att det var grundt, för annars hade jag aldrig fått upp den. För den släppte från kroken direkt jag fick upp den ur hålet. Tänkte banne mig inte lyckas den sprattla ner i hålet igen. Det är bara så fränt att då jag fick fisken på kroken så sänkte jag hela alltet ända i botten, och så försvann linan mer och mer(trodde att det var djupare än jag först känt) men då jag skulle dra upp linan lite så kändes det som att jag skulle ha kört fast på botten tills jag insåg att det gick att dra ännu mer. Annars brukar de ju som ta just en bit ovanför botten. Det är den största fisk jag fått när jag pimplat och då har jag bara gjort det då vi varit upp till just de fjälltopparna(tre fjällresor dit).

Till slut gav vi upp och åkte ner till lägret igen och då såg vi att ett oväder var på väg att dra in så det var bara att packa ihop och bege sig hemåt mot stugan där vädret var bättre och vi försökte sitta ute en stund(men vi slapp inte undan blåsten för det) så tillslut gick jag in och la mig på sängen en stund med min värk tills jag kände att det var dags för en dusch innan middagen. Det var Jonas och Linn som stod för dagens middag, grillade kycklingfileér med diverse grejer till. Hur smarrigt som helst. Så vi åt halvt ihjäl oss igen. Då var det bara att promenera iväg på en annan promenad åt andra hållet för att kolla uppe i Bränna på gamla skolan och lite sådant, och helpyttes så spöklikt.

Kvällen när vi kommit tillbaka var helt underbar då vi satt och pratade och riktigt gapflabbade tills vi höll på kissa ner oss och tårarna rann. Det är så härligt när det blir sådär, jag bara älskar det. Jag älskar att få skrattanfall! Men där vid tolv så sa vi godnatt och kröp till kojs trötta och fortfarande mätta i hopp om fint väder på söndagen.













Utkikstornet.

Jag känner mig helt färdig som artist. Har sovit sinnessjukt bra de senaste två nätterna så det tog på att kliva upp tio över fem imorse. Men strålande sol och underbar dag till trots så är jag helt slut nu när jag är hemma och har lyckats slappna av helt fastän jag nyss kört igång i tvättstugan(är så less på att behöva tvätta en maskin varje dag på vardagarna och ha tvätt hängandes i lägenheten hela tiden). Direkt efter jobbet for jag på Maxi(far aldrig dit i vanliga fall) och inhandlade två nya matlådor, köpte 1½ kilo fryst oxfilé(129kr kilot) en ketchup och höll utkik efter Ninni för att säga hej(såg henne dock ej).

Ska ta och käka lite och andas en stund innan jag fortsätter med allt som ska göras..

Tjejer skrattar bara åt fastkörningar och hämtar grabbhjälp.

Vi tog oss iväg vid halvsju i torsdags eftermiddag. Vi stannade i Vilhelmina och tog en korv medans vi väntade in Jonas och Linn(vi drog släpet) som hade startat lite senare än oss. Framme i Strömnäs var vi vid elva ungefär och då var det bara till att packa in alla grejer, bädda sängarna, sätta sig ner och ta ett vinglas och surra på. Helt plötsligt så blev det korvgrillning ute i grillringen och klockan var väl närmre två innan vi somna den natten.





Lite kämpigt att försöka ta sig upp i tid morgonen efter, vilket blev strax innan åtta. Men innan man käkat frukost, skotrarna är fixade, maten är packad och man är påklädd så hinner tiden rinna iväg lite. Speciellt om man är lite seg. Så vid elva begav vi oss ut, och första förhindret dök upp ganska fort då vi skulle över ett vattendrag där det var en öppen skåra i mitten(vi tjejer slås ju av ordentlig oro) men det går. Och lite högre upp så dök snömassorna upp på riktigt. Vi for upp på stor Gitssjön och slog läger. Pimpla, steka hamburgare och ha det gött trots att solen inte riktigt ville visa sig (vi var ändå röda i ansiktet när vi kom hem). Jag fick sju stycken småfiskar. Det nappade en hel del för de andra också, men ingen fick någon matbit. Jag och Linn tog oss en liten tur med skotrarna också vilket var skitkul men slutade med att L körde fast och vi insåg att vi aldrig skulle kunna slita lös det själv så jag fick köra och be killarna fara upp medans jag fick stå där helt ensam på sjön i tjugofem minuter. Det tog 45 minuter innan skotern var lös. Tillslut ger vi upp, packar ihop och ger oss tillbaka hem. Och det där vattendraget på hemvägen var läskigt. Vi tjejer blev överskjutsade först innan de skulle över med skoterkälken som slog i kanten och tippade först åt ena sidan och sedan slog över till andra sidan varpå två grejer flög ut. Kan ju meddela att vi aldrig tog den vägen igen.

Började förbereda middagen på en gång(hasselbackspotatis, sallad, sås, grillade champinjoner och karré samt trattkantarellsoppa till förrätt). Efter maten var vi alla sjukligt mätta så det blev en promenad för att röra på fläsket. Man gör ju inget annat än äter när man är upp sådär känns det som. Man är aldrig hungrig. Blev lite gott att dricka och yatzy innan vi blev alldeles för trötta. En grymt kul men ansträngande dag. :)













Tid.

Helpyttes vilken tid det har tagit att föra över alla bilder(speciellt då det krånglade och de la sig på olika ställen första gången så att jag fick göra om). Sen att vända de som vändas skall. Ska lägga in de första nu. Sen är det duschen och hänga tvätt som gäller innan det är dags att krypa till sängs..

Home sweet home.

Vi kom hem för en timma sedan. Jag har burit upp grejerna och packat undan det mesta på rätta stället(bara våra väskor kvar) samt hängt undan de tjocka vinterjackorna. Känns förträffligt att sitta hemma i soffan igen måste jag säga. Nu väntar jag bara på att J ska komma hem efter att ha lastat av skotern och hämtat hem skruttibangbang igen. Tänker berätta med om helgen imorgon, samt visa bilder(har mängder), för jag orkar helt enkelt inte nu. Är helt utslut och lär slockna på en stund. Ska bli gött att lägga sig i sängen om en stund.

On the road.

Nu är vi på väg hem efter en kanonhelg. Det har fungerat att köra sköter, men idag var nog banne mig sista dagen då det hann bli sjukt mycket vatten. Sitter inne på en pizzeria i vilhelmina just nu och väntar på middagen innan vi har en del mil att avverka sen. :-) trots en kanonhelg så ska det bli underbart att komma hem igen. :-)

Nu: Helg!

Vad otroligt fort den här dagen har gått. Beror säkerligen på det strålande fina vädret(10,5° i skuggan just nu) och att jag haft det som fredag, på en torsdag. Slutade för en timma sedan och har sedan dess hunnit hem, ätit ute på balkongen(i linne!) och packat det mesta. Nu är det bara dusch, torkning av håret och packa det allra sista samt maten så är vi redo att fara!

Ska bli SÅ bra det här!
Hejdå Umeå..

Hej..


Lustigt.

Det är jobbigt när man vet att man måste hinna göra en himla massa men att man inte riktigt har den orken just nu. För jag skulle verkligen behöva tvätta en sista maskin, duscha och packa innan jag slår mig ner och ser grey´s klockan nio. Blev som ännu tröttare nu när jag pratat med mamma en halvtimma för att jag då verkligen bara satt ner.

Hon är ju som rolig. Hon ser big brother för att Simon är med. Hehe.
För att hennes kompis dotter har varit tillsammans med honom förut.
Att när de samlades tanterna så kom han gärna och satte sig ner med
dom och pratade. Lustiga lilla Umeå. Och lustiga lilla goa mamma. :)


Det bara bråkades med mig.

Det här är tidsinställt sedan igårkväll eftersom jag förmodligen fortfarande sitter kvar på jobbet. Får se om jag hinner ta mig ut till Birk eller om jag har för mycket grejer att ordna med innan avresan på torsdag. Men på tal om det helpyttes vad jag kämpade med den där soppan igår, så hemskt. Det är ju som mest J som gjort den de andra två gångerna så jag visste inte hur han läste receptet. Och det är en formulering som ter sig lite konstig så att man inte riktigt vet hur man ska tolka receptet. Så medans vi väntade det slutgiltiga samtalet skulle jag lyfta bort den torra tvätten från torkställningen och lägga det på "högen". Tro inte på sjutton att hela högen rasade? Där brast det för mig och jag gav upp den punkten, morrade lite och chansade på soppan istället. Jag körde på som jag ville tolka receptet. Turligt nog lyckades det och jag tolkade receptet rätt, annars hade jag väl krupit under täcket och sagt godnatt för dagen. Haha.

Och så tog J över tvätten, så den slapp jag ha att göra med efter det. Så då fick jag se Desperate housewifes. Oerhört skönt att få slå sig ner en stund efter att ha gjort ovanstående. Plus att jag handlade hälften(torrvaror och sådant som inte måste stå i kylen) av vad som stod på inköpslistan. Då kanske jag klarar av att handla resten själv också så att jag faktiskt orkar bära hem det också(kommer ihåg när jag handlade förra gången vi skulle upp och jag försökte släpa på fyra fulla kassar så att mina armar höll på att gå ur led. Kunde pressa mig själv så pass att jag tog mig över vägen innan jag vek mig).

Oj, det här blev svamligt..

dot dot dot.

Juste, så great att Skellefteå förlorade igår, nu måste Färjestad bara vinna en till så är det klart.
Gillar inte alls skellefteå. Och såklart så hade jag ju allra helst sett Luleå i final, men så blev det
inte i år.

Ska precis bege mig iväg på jobbet efter en ganska skön morgon..

Growing.

På senaste tiden har jag reflekterat över hur mycket jag vuxit som person.
Bara det att man inte är lika feg längre, att jag vågar stå på mig. Eller vågar
erkänna om jag har fel. Att jag frågar om det är något jag inte förstår eller
inte kan. Jag tar inte skit(om det inte är befogat förstås, och då erkänner jag
det, för min egen skull). Och det är nog den största grejen som hjälpt mig
att växa i mig själv. Även om jag aldrig kommer bli felfri(det kan ingen) så
är det en sån skön känsla. Den personliga vändningen kom nog som mest
efter det som hände i somras. Det har varit fruktansvärt jobbigt, har legat
och gnagt i huvudet. Men när bägaren rinner över så kan det någonstans
ur det hela komma något gott(även om det fortfarande är något jag tänker
på och att det är irriterande att jag inte kan släppa det), det har jag goda
vänner och min käreste att tacka för. Att känna att man vuxit som person
så oerhört mycket känns väldigt härligt och jag hoppas bara att det fortsätter.

Låt inte folk trampa dig på tårna i onödan. Du känner med dig om du har gjort
fel, och har du gjort fel så erkänner du det. Då kommer du växa!




Det ska hinnas.

Det känns som att jag är i en annan värld just nu. Trött efter två tidiga mornar och med massor av tankar på hur vi ska hinna med allt innan vi åker på torsdag. Idag gjorde jag iallafall bort inköp av kameraväska, större och bättre minneskort(kan då ha det "gamla" till lilla kameran som förut), en röd mössa(är ganska svart utav mig annars) och systembolaget.

En storhandling, sopptillagning, lastning av skotrar(samt tanka upp de och dunkar), packa skoterkläder och allt annat vanligt vi måste ha med. Tvätta och vika tvätt. Och så måste vi hämta kylbagar, kylklampar, lakan och påslakan. Antingen idag eller imorgon. Och jag vill ju hinna rida Birk imorgon efter att jag stängt på jobbet. En hel del egentligen. Då är det inte bra att man är trött. Inte blir man piggare av en sovande sambo på andra soffan heller, men han har mer rätt att vara trött då han jobbade några timmar inatt och sen klev upp vanlig tid för att jobba igen.

Längtan.

Efter många timmar på jobbet så trodde jag att jag skulle vara tröttare(det var ju så vintertid), men var inte särskilt trött när jag for hemåt. Handlade och fixade ihop en köttfärslimpa(samtidigt som jag insåg att vi borde äta upp resterna först, som vi sedan gjorde också) och nu såhär efter middagen så känner jag bara hur tröttheten kryper sig på och försöker klubba ner mig.

Och J´s pappa fyller år idag så vi ska dit och gratta honom. Hoppas att orken
håller i sig ända tills vi kommer hem så att man då kan totalslockna för kvällen.

Jag längtar tills på torsdag efter jobbet, då vi ska till fjälls. Känns så underbart!
Måste bara inhandla en kameraväska till nykameran(gärna ett minneskort till
också egentligen) så att det kan följa med ut på fjället också och så. Känner
mig sjukt pepp på helgen. Och snälla, låt det vara gassande sol!





Stop talking, start doing!

Man ska egentligen aldrig bege sig ut på krogen efter en väldigt lyckad hemmaförfest.
Stanna kvar eller fara hem. Det kommer väl vara så och man ska väl aldrig sluta
förvånas över det egentligen.

Var ruskigt kul att vi tog oss ut med skotrarna också(lär inte gå om en vecka) trots att det var ganska magert med snö. Men det gick bra. Det var ju bara vattendrag man aktade sig för och så. Helt underbart att sätta sig och grilla sen i solen, hur härligt som helst.

Idag är rubriken så jävla bra. För den stämmer in ordentligt. Har pratat om att putsa fönstren i ca ett år för dom har varit riktigt dyngiga men bara skjutit upp det hela tiden. För ett par veckor sedan köpte jag hem grejer men inte tagit mig tid till det. Förns idag. Jag har putsat och putsat med sprayen och tidningspapper. De känns så fräscha nu! Passade även på att stryka de vita gardinerna och ta bort de röda. Så nu är det vårigt och fint. Sen är det ju en förbannat skön känsla i kroppen när man gjort bort något som legat och gnagt i bakhuvudet en längre tid. Vad som värre är att nu måste allt jag använt mig av plockas bort och tvättberget ska vikas. Får väl börja så smått innan det är dags att äta grillat. :)


i fredagskväll.

Jumpsuit.


Superhärlig är vad den är! För ett år sedan skulle jag nog inte ens våga mig på
att ens prova en sådan. Och egentligen när jag såg den här så tänkte jag bara
prova för skojs skull, men så föll jag. För den var ju helt underbar. En spark-
dräkt(som J säger) är vad alla behöver! 299:- på h&m.

Och jag är så glad över att jag neutraliserat utväxten lite, det var nygjort
på den här bilden och den syns knappt jämfört med innan. Det känns så
mycket fräschare.

Nionde april tjugohundraelva.

Det är lite komiskt det där hur Jobbigt det kan vara att ta sig ur sängen när man förkyld(eftersom att det alltid är värst då man just vaknar) men att när man sen snyter sig, tar nässpray och borstar tänderna så blir man rätt så pigg ändå. Precis så var det imorse.

Vi ska eventuellt iväg och se om man kan ta en pyttetur med skotern
för att ta oss till någon grillplats med Jonas och Linn, kan ju bli supermys.


Yesterday.

Friday.

Åh, efterlängtade sköna fredag. Det är något visst med fredagar, känslan som man har. Snuvan har dock kommit vilket är irriterande, men det är inte så attackförkyld som jag var sist så det lägger sig väl förhoppningsvis inom en snar framtid. Nu ska jag fara till mamma och pappa för att hålla ett öga på kidsen tills lillebror kommer hem och tar över. Ska först försöka ta en powernap så jag inte däckar för tidigt ikväll sen, och så ska jag spela tv-spel. Sen blir det gött att få tacos till middag när man kommer hem sen. :)

Trötthetsirritation.

Idag höll jag på att få tuppjuck på trafiken på väg hem. Helt sinnes. Det tog 30 minuter istället för 18. Pga trafikljuset vid kolbäcksvägen som det var något grovt fel på. Det är liksom inte normalt att det bara släpper förbi en bil vissa gånger. Och så stör man sig väl extra mycket om man känner sig lite torsdagstrött när man sitter i en varm bil efter jobbet. Sen kunde det bara inte sluta, bilar som kör 50 på 70väg, alla trafikljus skulle såklart lysa rött.

När man suttit och irriterat sig på det är det inte kul att gå in på affärn den tiden då det är tjockt med folk och köerna inte är speciellt korta. Men jag fick med mig allt jag behövde, till och med till morgondagens middag innan jag for hem och kokade lite soppa till middag.

Annars har jag färgat(inte blekt) utväxten för att lindra den skarpa motorvägsranden lite.
Nu är den bara snäppet mörkare, så att man iallafall kan stå ut med det så får jag se när
det blir ordentligt gjort, har bara ingen aning om hur jag ska göra med kalufsen framöver.
Men vad jag däremot vet, det är att jag ska borsta tänderna NU och krypa under täcket.

Happy!

Alltså jag är så glad och tillfreds just nu fast än halsen vägrar ge med sig. För det första så har vi ju haft världens kanonväder, vilket gjorde att jag satt och drog på smilbanden hela tiden när jag satt på Birk´s rygg. Första gången på en evighet som det inte var kallt, hårt i backen, jävligt blåsig och mörkt. Idag kändes allt bara så perfekt.

Sen så har ju solen den inverkan på mig, att jag blir glad. Men med vetskapen om att vi ska till fjälls nästa helg känns också så förbannat bra, oavsett om det kommer vara skoterföre eller ej. Vi kommer att få ha det sjukt trevligt åtminstone. Och bara grejen att vi kommer kunna åka torsdag(som förra gången) för att jag troligtvis kan vara ledig utan problem nästa fredag. Jag längtar.

Och för det tredje så är det myskväll ikväll framför Grey´s anatomy
och off the map som är tradition för mig att se på onsdagar. Med start
om någon minut bara. :)


Looking forward.

Sicken skön powernap jag tog mig på soffan efter jobbet. Behövde den som rackarns. Nu har jag köpt tabletter mot halsen för att det ska ge med sig(har varken blivit förkyld eller något annat, bara en sjukt retsam hals). Ska in i duschen, krypa i lite härliga kläder och bara lata mig igenom hela kvällen, är tanken.

Annars är jag så tacksam för att vi fick världens goväder idag! Det känns äntligen som att vinterns hårda, kalla dagar är över och att våren är kommen även om vi fortfarande har mängder med snö. Men det är ju så det är, snöigt. Är det Norrland så är det. Men vi kan ju hoppas att det blir som i fjol då snön var borta innan valborg iallafall. Vore ju härligt åtminstone. Sen har vi ju en del att se fram emot inom en snar framtid, bland annat v75, valborg, hjärtat som fyller år och så eventuellt en helg i fjällen.

Näe, duschen var det ja..

Smart drag.

Har precis ätit frukost och måste snart bege mig på jobbet. Imorse ringde klockan redan 5 och det var väl kanske inte det smartaste att jag glömde bort tiden igår och enligt mig själv egentligen la mig för sent. Och jag som hade tänkt lägga mig tidigt, tji fick jag. Hur som haver så får man ta den smällen och sova igen det sen istället. Är bara så glad just nu att solen verkar vara på väg upp efter tre dagar med regn och dimma. :)

Ret.

Jag dör, det retas i min hals och jag gör allt för att försöka lindra det. Halstabletter, dricka mycket vatten och ta det lugnt. Tänker inte bli förkyld nu, vill inte. Jag som hade tänkt fara ut och springa imorgon efter jobbet. Får se till att lägga mig i tid ikväll så jag får sova ordentligt, det kan ju faktiskt också hjälpa litegrann..


Taken.

Just nu sitter vi och ser söndagsfilmen på 4an, Taken. Eller just nu är det långpaus med nyheter och så. Men filmen är så sjukt bra, jag har sett den förut och blev glad när jag såg att det var just den som visades ikväll. Den är hemsk, men bra. Så jag vill tipsa om att se den någon gång.

Nu ska lite bröd stoppas i rosten och så på med äggröran så är
söndagsfikat redo att ätas. Så gott det ska bli!

Sist ut av fredagens shopping; Shortsen.


Dösköna! Lite variation mot för de två ljusa jeansshortsen jag har. 149:-

Run.

Oj, så sprang den här söndagen iväg också. Och för en gångs skull har jag inte enbart legat på latsidan då jag faktiskt for och shoppade, samt fikade med syrran och barnen idag. Kunde inte alls hålla fingrarna i styr, så idag fick den där långbenta jumpsuiten följa med hem(vill bara duscha och ta på den NU!). Ska visa den senare. Den och lite smink fick följa med hem. Men då behöver jag ju inte fara på någon affär på väldigt länge då jag shoppat 4 plagg sedan jag slutade jobbet i fredags.

Nu är det som sagt dusch som gäller, sen soffmys!


Näst på tur; Kjolen.



Jag bara älskar den här kjolen! Och den får mig att längta ännu mer till senvåren-sommaren. Tänk att
vara bjuden på sommarfest och få svida om i denna småblommiga, sköna kjol med ett snyggt linne till.

Gött å leva.

Kom hem för bara 25 minuter sedan(00.20) efter att ha varit hos syster i 9½ timme. Lekt kurragömma, sett lite barnfilm, fotat, ätit mat och snackat en massa med fina systeryster. En otroligt trevlig lördagskväll. Sitter just nu ensam hemma i vår soffa och längtar efter min fina. Han skulle mer än gärna få komma hem nu.

J

Först ut av gårdagens shopping; Jumpsuit.


Älskar det småblommiga mönstret! Tänker tjuvstarta premiären på den med att ha strumpbyxor under
någon dag framöver. Men den här kommer ju vara helt underbar i sommar, och jag bara längtar efter
att få bo i den. 199:-

Nygamla skor. Kenza´s. Köpte de på rea i mitten av september men de har legat i kartongen i garderoben
sedan dess. De blir kul att få börja använda dessa också, och såklart en hel drös andra sommarklackar också.

me.


Tidigare idag.

Jag är proppmätt efter middagen, helt stört. Annars då? Blir myskväll med min fina eftersom han är borta imorgon. Och jag tror att jag har gissat rätt på aprilskämtet i tidningen(Y:et), som jag sa redan imorse till en kollega. För exakt ett år sedan började påsken och 1a april for vi upp till Arvidsjaur, till systeryster med familj. Och om bara ett par veckor(runt mitten av april) så var det ett år sedan jag hade tjejkvällen. Tiden går fort, och har förändrats en hel del.

Utstyrsel.


För dagen. Mina helt underbara jeans som jag köpte för dryga året sedan på h&m som är lite sprucken vid gylfen :/ (upptäckte att det spruckit på ett annat ställe idag också). Jag envisas med att använda dom ändå för att de är sjukligt sköna. De var helt nya i sortimentet och kostade endast 100kronor då. Försöker ibland att hitta åt något liknande, men det går fasen inte. Dessa och jc-jeansen är favvo. Och lila, härlig topp från gina tricot. Enkelt men ändå lite fredagspiffig.

Efter jobbet så for jag direkt till strömpilen för att egentligen köpa smink. Kom istället hem med en strykbräda, en jumpsuit, ett par shorts och en kjol(kunde bara inte undgå det somriga längre, måste ju få ha något nytt!). Kom inte alls hem med nå smink. Men helskotta så jag fick panik då jag skulle hem. 
Hade provat en hel drös med plagg och fick lov att nöja mig med tre(hade velat ha den långbenta jumpsuiten också!!) så hängde jag undan allt på dess rätta plats, går och betalar för att sedan försöka leta telefonen då jag var på väg ur butiken. Borta! Fanfanfan, skynda in igen, in i provhytten och gå igenom jackan ordentligt, och väskan också. Fortfarande borta. Går då och frågar en personal på en gång om hon vet om någon hittat den samtidigt som det slår mig i bakhuvudet att jag faktiskt fotade då jag hade den långbenta jumpsuiten för att kunna kolla hemma och sedan bestämma mig i ett senare skede om jag ska försöka köpa den sen och kollar då om det var fickor på den, vilket det självklart var. Och där låg den! SÅ typiskt mig att förlägga den där röda lilla teknikprylen så att det är inte sant. Var ju fasen pinsamt att säga att jag hittade den i fickan på ett plagg jag provat, haha.