Soon.

Helpjötes vad tiden gick den här veckan, helt plötsligt är det bara två arbetsdagar kvar innan det är helg. Känns helt sjukt egentligen. Men på lördag så ska det bli riktigt kul, då är det dags för stora surströmmingspartajet precis som förra året vilket då var otroligt lyckat.

Annars så funderar och funderar vi på vilken dator vi ska köpa. Samt att jag funderar på en ny telefon också, vilken som jag skulle vilja ha(även om jag inte tänker köpa en just nu, men kanske på mellandagsrean i jul, och då vill jag veta på ett ungefär vilken jag vill ha).

Shoes.

Idag var så en ny vecka igång. Efter en riktigt bra helg, mestadels lugn.
Var och bytte mina strumpbyxor idag som var trasiga då jag köpte dom
i lördags, vilket var riktigt frustrerande. Inhandlade även en mössa och
en halsduk(allt för att vara redo för hösten).

Handlade och hämtade sen ut mina skor som hade kommit. Bara tokgillar det
ena paret! Det andra hade dock lite för hög platå för att jag ska kunna gå stabilt
i dom känns det som, men det är inte så lönt att skicka tillbaka då de kostade
endast nittionio kronor.


Gillar de verkligen, färgen är snyggare i verkligheten. Eller var säger jag,
hela skon är snyggare i verkligheten. Och så betalade jag endast 139 kronor
för dom istället för 449. Nöjd!

Change.

Jag har lyckats byta till höstgardiner i vardagsrummet idag.
Samt att jag tagit fram en ny duk också och plockat fram ljuslyktorna.
Skulle bara behöva byta till ljus på ljusfatet uppe på byrån där det i
sommar legat rosor och grön sand.

Ikväll är det jag som bäddar ner mig i soffan och ser någon film via film2home
i min ensamhet. Inte varje dag man har chansen att välja en tjejig film.

Äntligen tillsvidare..

Jag vet inte vad det är som gör att jag inte bloggar längre.
Tror att det beror på att datorn när som helst kan krackelera
och det vill jag ju såklart inte.

I lördags var vi ute i Obbola i en stuga precis vid havet, kanonfint, på surströmmingsfest. Hur kul som helst. Och vi hann väl ta oss halvvägs genom lekarna ungefär innan allt gavs upp. Jag är sjukt nöjd över att jag var bra på skytte iallafall(hittade av båda skotten på tavlan, och jag var en av de två som klarade det, av elva personer), då det bara var tredje gången i mitt liv.

På söndagen tänkte vi köpa en ny dator men vi ångrade oss i sista sekund och hoppas att den här håller tills löningen i september så att vi kan köpa en större och bättre än den vi tittade på.

Annars så har man ju jobbat på, och idag efter att jag hade sovit på min rast så fick jag veta att jag äntligen är inlasad och numera har en tillsvidareanställning! Det har dock inte riktigt gått in i mitt huvud ännu, men det kändes så bra när hjärtat kom hem med en bukett rosor!!


Shoppat.

Så var det helg igen och denna fredagskvällen har spenderats hemma i soffan. Lite halvseg och trött sådär efter en veckas jobb. Igår slutade jag tidigt och råkade spontanfara ner på strömpilen och köpa ett par nya jeans, en kjol samt ett par höstskor för 100kr på rea(då ordinarie pris låg på 499kr) samt inpregneringsspray till vinterskorna innan vintern är kommen. Mycket bra köp och jeansen är förbannat sköna.

Imorgon får vi se hur läget är men är vi något sånär hurtiga så vankas det surströmmingsfest ute i en stuga. Vilket skulle vara skitkul rent ut sagt. Ska försöka sova ut så länge som det bara går.

Bara för att.

Helt plötsligt var halva veckan gjord. Men jag öppnar imorgon så jag funderar på att gå och lägga mig inom en kvart, bara för att jag känner för det. Och för att det inte hade skadat om man var ännu lite piggare nästkommande dag.

Annars så var jag ute och sprang idag efter jobbet, vilket var skönt och
jag blev trött och svettig. Precis som det ska vara med andra ord.

Det kommer inga bilder, för jag törs inte lägga in de på datorn eftersom
att den skulle kunna krackelera när som helst, vilket känns lite dystert.
Jag gillar bilder..

Gigantiska spindlar.

Vad kul det är när man drömmer mardrömmar om vita jättespindlar, jag snackar alltså om att benen var 20 centimeter långa och med en helvit kropp. Först trodde jag bara det var en som sprang runt som jag bad J döda, men så visade det sig att det var sex stycken till. Hade som inte ens problem att kliva ur sängen när väckarklockan väckte upp mig ur drömmen.

Såhär på morgonkvisten sitter jag och drömmer mig bort till ett hus, med min svarta exotic katt och ett glatt liv med mitt hjärta. Måste få dagdrömma om något så fint efter nattens mardröm. Måste dock svida om nu och borsta tänderna och bege mig iväg till jobbet.


Nästan full balans nu.

Äntligen känns det som att jag har sovit ikapp och känner mig utvilad efter en vecka med halvkass sömn och sådär. I fredags så kom det hit lite folk och vi satt och hade det trevligt några timmar innan vi till slut begav oss ner till båten innan vi slutligen begav oss till Olle´s. En riktigt trevlig kväll. Dock sjukt kallt att cykla hem, hade absolut inte tackat nej till vinterjackan just då. Turligt nog hade jag med mig mössa och vantar(hemskt att erkänna det, i mitten av augusti).

Igår var en dag då vi kikade efter en ny dator(inget köp ännu dock), se sista halvan av Björklövens j20 match mot Skellefteå. Och så råkade vi "powernapa" i 2½ timme(om det ens kan kallas powernap då) innan vi gick över på ica och köpte lite sallad till middag och onyttigt att ha till filmerna på kvällen. Såg Gullivers resor och True Grit och jag gillade båda filmerna mycket.

Nu sitter jag och ska precis hoppa in i duschen efter att faktiskt ha varit ute och sprungit efter en och en halv veckas uppehåll pga halsen, och det gick så sjukt bra om än kondisen inte var på samma plats som innan. Fick bästa tiden någonsin och att mina ben inte krånglade något alls(min högra vad har annars gäckat mig i sommar).


Tusan.

Snacka om känslomässigt freak. Blir arg på mig själv för att jag
blir irriterad och sur över en sån grej som jag egentligen borde
bli jätteglad för. Väldigt irriterande.

Annars då? väldigt trött och slut just nu, men lyckades inte somna en
stund. Var och såg Björklöver-Icebreakers igår, se lövens nya lag möta
dessa stora stjärnor. Samt att knattehockeyn i periodpauserna var otroligt
sött att se. Snart helg, då vi bland annat ska ut och titta på datorer så att
vi har ett hum om vad vi ska ha då min krackelerar helt.

Paus.

Har helt enkelt inget sting för det här nu. Vardagen har jag inte riktigt funnit tillbaka till ännu, så det beror mycket på det. Är nu inne på andra veckan efter semestern så det kommer väl snart. Sen att jag tror att jag har en förkylning i kroppen är ju skit, för då törs jag inte springa och vill absolut inte tappa allt jag uppnått på semestern. Jag får helt enkelt se när jag börjar med detta normalt igen.

I helgen var vi iallafall på stora Nolia och så var vi på lite utflyttnings"fest" innan en sväng ner till stan. Samt att utväxten är väck ännu en gång. Nu ska jag krypa till sängs.

De två första dagarna tillbaka.

Andra dagen med jobb har gått och det känns fortfarande helt absurt att semestern är slut.
Man begriper det inte riktigt, kanske att det blir mer verkligt nästa vecka då man kommit igång lite mer.
Nu är det bara till att ta vara på helgerna och njuta av de sista sommardagarna denna månad.

Annars har jag sprungit både igår efter jobbet och idag innan jobbet, läst en hel del samt gluttat
på en massa Grey´s avsnitt med hjärtat mitt som för första gången vill se hela avsnitt.

Näe, ska ta mig en passionsfrukt och lägga mig och läsa litegrann, njuta helt enkelt.