Ett år sedan. Före, under och efter.

Det är inte bara tre år sedan jag tog körkortet, det är även exakt ett år sedan(detta datum) som vi flyttade in i lägenheten och sov första natten efter att ha varit på ikea över helgen. Efter att ha renoverat i tre månader, efter att ha bott hos J´s föräldrar i 4 månader. Ett helt år har gått, helt ofattbart vad tiden går. Och vi trivs SÅ bra här.

Det komiska i det hela är att jag äntligen lyckades med adressändringen idag, ett år senare. Efter att äntligen ha tagit tag i det själv och kämpat för att försöka fixa det och svurit mig svart om tungan för att det inte velat funka på en gång. Två försök att aktivera via uttag och två samtal till banken senare så ville det fungera. Lite småsjukt sådär att det skulle bli precis på årsdagen. Men att det gått så fort är helt oförstående, känns som det bara var någon månad sedan vi jobbade och slet så fort vi var lediga och hade tid och ork. Det är ett starkt minne som alltid kommer finnas, hur jobbigt det var just då samtidigt som det var så kul att få det som vi ville. Det svåraste för mig var nog att sova "borta" i 4 månader och bo i ica-påsar. Hur som haver sitter vi här nu och är glada, och vi trivs kanon. På rätt sida stan!

Välkommen in i det gamla köket!


Välkommen in på gamla toaletten!

Gamla sovrummet och gamla hallen!



Arbetet igång!

Trodde att det var fel i produktionen när köket var blått. Turligt nog var det bara skyddsfilm.

Taksänkning för spottar och värmegolv läggs.


Det evinnerliga målandes som gjorde mig kräkless. 8 garderober x 2 varv.

Det nya köket stod ett tag i vardagsrummet och tog stor plats. Sneakpeack under kakling av badrum.


Köket snart klart.


Och så resultatet!
Däremot har det tillkommit nya detaljer och dylikt. Bland annat min stora spegel i hallen, en tvbänk i sovrummet, sittpall i vardagsrum, nya gardiner, soffkuddar och snart taklampa över bordet i köket.









Grattis kortet!

Idag fyller mitt körkort 3år!
Helt ofattbart att tiden gått så fort, att det var så länge sedan jag satt
i uppkörningsbilen och var helt sinnes nervös, men såå nöjd när jag väl
hade lyckats. Och alla gratulationer jag fick på jobbet efteråt var så kul!
På dessa tre år har jag aldrig blivit stoppad av polisen, inte ens för att
blåsa. Så det känns oerhört bra att ha kunnat utöka det till ännu ett år
efter att förra året ha tyckt att 2år var skitbra, haha. Så grattis kortet,
jag är så glad att jag har dig! :)

Sömn är bra härligt.

Somna halvfyra och upp kvart över sju. Gick faktiskt bra men slocknade ganska hårt mellan 10 och 12 då det var lite tidig eftermiddagsvila då M slocknade i soffan framför tvn. Sov som klubbad de två timmarna båda två. Vi har sett skidorna, ätit och skjutsat hem gossen och storebror(som vi hämtade på vägen). Direkt vi kom hem sov vi som klubbade jag och J, i två timmar. Nu såhär efter dusch och middag så känns det bra, och som att jag kommer kunna somna ikväll trots mina två sovvilor idag, haha. Imorgon börjar jag. :)


Bara han inte klättrar över kanten nu.

Oj, vad lång den här dagen har känts. Och klockan är bara sju än så länge. Hann en hel del. Till att börja med efter en lång frukost så klädde vi på oss för en promenad, och vi var iväg en hel timme. M gjorde det otroligt bra som inte bröt ihop eller klagade en endaste gång. Lunch och så sova en stund innan vi for ut till Baggis för att titta på skotern(som han även fick åka en liten sväng på). Och så slingade vi håret efter att vi fixade utväxten och klippningen förra helgen. Nu känns det jättebra. Film har vi sett och middag har vi lagat och så bolibompa på det. Ändå helt otroligt vad mycket ändå.

Nu sitter jag däremot här själv. Och längtar efter karln min, som
är på klassåterträff(som alla andra 85:or). Hade varit så gott att
mysa ner sig i hans varma, härliga famn såhär efter en lång dag.
Och vad hände? Det är söndag redan imorgon.

06.50 imorse.

Tio i sju var det morgon, men vi kunde dra oss i lite mer än tjugo minuter
iallafall innan vi gick ut i soffan och slog på barnkanalen. Sen får vi se vad
den här dagen har att utvisa helt enkelt.

Läget just nu.

Äntligen landat i soffan, proppmätt som bara den. Har stoppat isäng Malte och så kan man ju hoppas att han sover till 7-8 imorgon iallafall. Så får vi se vad vi hittar på då. Något kommer vi nog på. Syrran och hennes karl samt M´s storebror(som skulle till mormor sin) åt middag här, och det blev ädelostfyllda kycklingfiléer och ckokladmousse till efterrätt. Så, proppmätt var ordet!

Näe, bond och duschen.


.

Tankarna springer iväg till dig. Jag tänker på er!

Score!

Helt otroligt åkt av Hellner i sprint vm-finalen!
Kul med två svenskar på pallen dessutom.

Annars, vilken dag! Ibland har jag bara sådant otroligt flyt att det är inte sant. Kommer för att jobba på det gamla stället(otroligt kul att mötas av glada miner och kramar också!) och kommer därifrån vetandes att jag har en hel massa jobb framöver. Ungefär tills i sommar. Jag var så glad att jag tjoade och hade mig i bilen på väg därifrån tills jag hemma hos mamma och pappa blev helt matt istället. Jag är bara så glad!

Nu kan jag släppa den där ångesten som legat över mina axlar tisdag och onsdag,
för att nu är det löst. Pga otrolig tajming och tur. Kan inte vara annat än skönt!

Jäkla skit.

Åh, jag är så arg och irriterad att jag skulle kunna flyga i taket.
Skit e-legitimation! Ja, jag har ju inte tagit tag i att adressändra
än(snart ett år senare), och nu när jag väl ska göra det går det
bara skitdåligt. E-legitimationen vill absolut inte aktiveras och jag
har tre nya installerade skitgrejer på datorn. Så jag har fortfarande
inte ändrat och funderar på om jag någonsin kommer lyckas med
det. Skit rent ut sagt!

Lurvtroll.

Jag skrev ett inlägg tidigare idag som jag råkade klicka bort innan det hann publiceras. Och helt ärligt så orkade jag inte göra om det, började istället leta efter olika sorters trall på nätet samt vad priset skulle bli för alltet till vår balkong(jag är sån som gillar att göra sånt ibland), så det ska bara redovisas för karln min när han kommer hem från jobbet.

Annars sitter jag och försöker återfå värmen i kroppen. Har varit ut till Birk på en liten men förgrymmande kall ridtur i vinterlandskapet och dess glittrande vita täcke. Underbart att kunna vara ut dit igen nu när man är frisk och tempen inte skred över -15°. Det var -13°. Måste nog investera i ett par bra och varma ridvantar, för det är där jag verkligen inte kan hålla värmen då jag rider. Och så hade det kunnat vara bra att ha skoterluvan på huvudet då halsduken åker ner direkt man tar sig framåt fortare än i skritt. Men jag är så nöjd och glad att det gick idag(efter att jag faktiskt suttit hemma och funderat på vad jag skulle ta mig till. Insåg då att det var onsdag.).




Tog mig verkligen ut.

De där två samtalen klarades till slut av och sen drog jag på min löpargrejerna och begav mig ut. Joggade istället för att promenera och det var skönt men jobbigt då man inte gjort det på länge. Var jobbigt att jag glömde någon scarf eller dylikt runt halsen så att det drog rätt kallt därikring. Är bara så ofantligt glad att jag tog mig ut och inte bara satt inne idag.

Hade med min kortet och handlingslistan i fickan så att jag handlade innan jag landade hemma. Vilket resulterade i två astunga kassar så att axlarna fick en del stryk, men då är det ju välfyllt här hemma. Och så fick jag med mig en vas och tulpaner hem också, så länge som jag tänkt ordna det för en fräsch vårkänsla fastän våren känns långt bort. Var ordentlig och köpte ett block att skriva in träningen i också, för att orka ta tag i det ordentligt i vår istället för lösa papper.

Och på ett tag är det dags att påbörja middagen.
Makaroner och korv, ska bli skitgott då vi äter det
så otroligt sällan(så är det med en sambo som inte
gillar makaroner helt enkelt, då skippar man det).



Wierd.

Vad konstigt det här känns, sitter hemma en tisdag, frisk. Helt plötsligt var min jobbperiod där jag varit sedan slutet av augusti över. Visst var det väl skönt att sova ut, men jag kommer bli rastlös innan den här dagen är över om jag inte kommer på något att göra av den förutom två samtal som jag ska ringa, angående jobb. För att säga att jag nu är tillgänglig igen.

Om solen väljer att komma fram på riktigt ska
jag försöka mig ut på en uppfriskande promenad.

Yesterday.

Vi var till K och L på inflyttningsmiddag/party igår och vilket fint hus dom köpt sig. Man blir ju helt klart avis måste jag medge. Vi var 30 pers, 27 som åt. Måste bara tala om att dom gjorde det hur bra som helst! Och sen, vilken trevlig och rolig kväll. En sån där kväll slår helt klart krogen.

(Bara för att man blev avis så har jag inte kunnat hålla mig från att kika på hus på hemnet och kommit fram till att jag vill ha inglasat uterum och 4 sovrum. Till att börja med. Men det är ju inte dags än på några år så det lär ju dyka upp mer så småningom. Det är bara så kul att drömma sig bort. )



Världens smärta.

Gårdagen var helt underbar. Till att börja med hade vi det kanon på iksu-spa förutom att jag höll på att svimma då jag hade cyklat på hårt i 20 minuter(kanske inte så smart då man inte rört på ändan på 2 månader), men det gick bra och så hanns det med lite styrka innan det var dags för en snabbdusch och spatsera iväg för behandlingen.

Alltså herre min je säger jag bara. Kändes skitbra och skitfräscht att få en djuprengörande ansiktbehandling med allt vad det innebär(Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, brynplockning, massage av ansikte. Mask och vårdande creme.). Allt var så skönt förutom portömningen, aldrig någonsin har jag varit med om sådan smärta som då hon tuktade min näsa och mina kinder, helt vansinne. Jag låg och bet ihop och kämpade för att klara av smärtan så pass att jag började toksvettas.(Kan ju meddela att jag vet någon/några som absolut inte skulle greja det, jag gjorde det knappt själv. Och då kan man tänka sig smärtan folk har när de föder barn, det måste vara en hel del högre smärtgrad på det.) Att direkt efter få brynen plockade var ju bara så skönt, för det kändes ingenting. Annars var det super, och en ganska avslappnande timme.

Sen hoppade vi i badet en stund för att egentligen simma, men det blev bara ett par längder. Det var så varmt och skönt i vattnet. Och när man låg där i och solen sken in genom glasväggarna så slog tanken mig att det hade varit väldigt lyxigt att få träna där, någon gång ska jag banne mig det!

Skyndade hem och fick besök tills vi skyndade vidare, men
mer om kvällen senare. Nu ska jag lägga på lite mascara för
att se lite mer pigg ut då jag om en timme ska fara och fixa
frippan.

Bonus.

Helt otroligt, jag fick med mig min vanliga mascara hem idag många kronor billigare än vad den brukar kunna vara, samt ett par nya svarta jeans för 199:- som jag hoppas inte tappar färgen på en gång som mina förra. Kunde knappt välja mellan de och ett par fakefake skinnleggings för samma summa, men valde jeansen. Och så kommer jag hem och upptäcker en bonus på 150:- i brevinkastet så imorgon är det jag som kör och köper leggingsen också innan vi ska på iksu-spa.

Och som jag ser fram emot det. Få träna mig helt utslut med maskinerna i gymmet, simma, ligga i solrummet och så ansiktsbehandlingen på det. Kommer förhoppningsvis känna mig tipptoppfräsch inför kvällen då, då vi ska iväg på inflyttningsmiddag och partaj utanför stan. Är helt enkelt pepp på morgondagen.

Samt inför hårfixningen på söndag!


Helst 15 grader varmare.

Kikar på tempen och hoppas på varmare grader än vad det varit i veckan.
Men tji fick jag, -25.1°. Det är ju så att man nästan bara vill krypa under
täcket igen, men det går inte då jag ska iväg för jobb. Måste fara på en
kvart. Sen så får jag se vad som sker efter jobbet, måste fixa inför
inflyttningspartajet imorgon och kanske ladda upp med en ny mascara.


Motorvägen igen.

Hår, hår, hår. Ibland blir man bara så less på sitt hår så det är inte sant.
Nött och motorvägsbreda utväxten som jag stör mig på något så enormt.
Pratade med J´s mamma den 27:e jan men hade då glömt bort att de skulle
resa bort 15 dagar dagen efter. Så alltså var vi tvugna att skjuta på det tills
de var hemma igen. Det har gått bra då man inte fixat håret så ofta och att
det blir lite finare då jag väl ids använda hårtorken. Men igår då ringde jag
och pratade med henne och nu är det söndag som gäller, om hon inte skulle
få en lucka för att hon inte slutade så sent idag. Räknar med söndag även om
idag skulle vara roligast(för att ha ett fräscht hår på lördag då det vankas
iksuspa-dag och inflyttningspartaj).

Jaja, förutom hårtjat så ska jag meddela att jag tvättar så att jag blir less. Eller just att tvätta är ju inte det jobbiga, det jobbiga är att vika ihop och stoppa in i garderoberna(skulle behöva rensa igen, var ju snart ett år sedan sist och det är så mycket som inte används. hade vart bra om man hade kunnat lösa det på samma sätt som sist, men det blir ju tyvärr inte så) som är hemskt onödigt fyllda. Nu är två torkade maskiner vikta, igen. Och snart ska en maskin hängas, igen.

Imorgon är det fredag och jag slutar tidigt och så ska jag göra ädelostfyllda
kycklingfiléer till middag om inte J har några invändningar mot mitt förslag
vill säga.


Ombytligt.

Vet inte om jag nämnt något om det här någonsin. Alltså vilka bloggar jag följer.
Till att börja med är det ju de man känner och gamla bekanta såklart, men sen då?
För ett tag sedan så var det modebloggar och toppbloggar. Men jag har insett att
det ändras mer och mer och att de jag tycker är intressantast är de med humor i.
Och så de som väntar barn och barnen kommit ut, det är så spännande att läsa om
hur de tar sig igenom olika graviditeter, hur förlossningen går och hur de sedan
klarar av mammalivet. Varför mammabloggar vet jag egentligen inte men det
kanske är som något slags substitut för att jag vet att det är några år bort innan
jag själv kanske blir mamma för första gången, och då kan man ju ha läst en
massa viktiga grejer som är bra att veta. Men det är kul att det har ändrats!

Bland annat har jag nu börjat läsa UnderbaraClara, som jag inte ens kikade
in på förr, SaraLovisa, Madeleine i Oslo, Johannaty och Egoina.

Fjällen!

Det kändes som att vi åkte och åkte(vi såg de som satt på is pelarna i vilhelmina, och de såg ut att frysa!), men tillslut var vi äntligen framme i Strömnäs. Skotrarna lastades av och matsäcken och annat vettigt packades innan vi gav oss ut.


Min heting! Jo som packar ner någon sista viktig grej i matsäcken.

Stugan och uppradade skotrar inför färd.

På väg mot Stor-Gitssjön. Och jag vet inte hur många gånger under helgen som den där kälken välte.
Strålande sol också, helt lovely!


Förbereder inför lunch direkt vi kom fram(runt tvåtiden) efter att äntligen ha fått upp en eld av
surveden(pga snö då kälken välte) och lite snålblåst.

Njuter! Och så åt vi supergoda hamburgare till lunch.

Och så pimplades det, den här rödingen fick Jonas upp, vilket var den enda med lite storlek. Det kom
upp mindre fångst också. På väg hemåt och solen på väg ner med vacker himmel.

Älskar den här bilden, hur fjälltopparna ter sig när solen är på väg neråt, skoterspåret bortåt och så kryssen.

Efter seghäng med lite vin och dusch så skulle Jo & L förbereda sin middag, och ibland är olyckan framme. Haha!

Medans njöt jag i en fotölj framför tvn med en kall öl. Matförberedelser fortsätter.

Vi fick Grekisk pyttipanna som var jättejätte gott! Det satt verkligen inte fel.

Och så fick vi mangomousse med passionsfrukt ovanpå till efterrätt.  Sen spelades det lite sällskapsspel,
med andra ord. Och snackades innan vi vid elva halvtolv var helt utslut. Lördag morgon och jag förbereder
mig inför dagen med mycket kläder på, hade inte sovit så gott för att jag var så galet mätt.

Här är vi uppe bland topparna på bilden som ni sett tidigare. Underbart fint, speciellt med solen lysandes!

Här funderas det på om vi ska lyckas hitta den där omtalade tjärnen med mycket fin fisk i bland fjälltopparna
eller inte. Och vi bestämde oss för att inte ens försöka borra då det var enorm yta och vi inte hade en susning.

Min fina prins!

Ibland slås andan ur en, och den här vyn var obeskrivligt vacker. Nära molnen med solen strålandes.

Vi fortsatte till just bakom topparna(vilket var en bit) och insåg att vi kanske borde kolla upp hur vi skulle
fara med hjälp av gps. Vi insåg att vi var en bit bort och grabbarna skulle köra upp på toppen och kolla om vi kunde ta den vägen ner efter två fastkörningar. Jag och Linn blev lämnade själva och funderade på vad vi skulle göra om en varg dök upp(haha!) och jag passade på att göra en snöängel där bland fjälltopparna.

Fint!

Lite lek, det är min underbara som är på väg uppåt.


Efter två timmars körande så landade vi på Stor-Gitssjön igen, men på en annan plats än föregående dag.
Vädret var helt underbart. Kanske nio-tio minusgrader, strålande sol och pyttelite blåst inne vid kanten.

Det var skönt att bara sitta ibland. Innan det här kortet så spelades en rolig film in då Jo skulle hoppa och
flög som bara den bakåt som en vante(gjorde ej illa sig, annars hade det inte vart kul) och skrek, "helvete vad hårt. Det var stenhårt!"

Vi pimplade såklart igen, på pyttipanna då maggoten hade glömts i stugan. Men som ni ser så gick det ju
ändå att få upp en enda fisk, en fin öring! Det var såklart J som fick upp firren.


Det är svårt att beskriva med ord hur underbart det var, men jag hoppas att bilden talar för sig själv. Jo
förbereder lunchen som idag blev...

...pyttipanna. Åh, han är så fin!

Sunset! Visst, en solnedgång är alltid fin men utomlands och uppe på fjället är nog oslagbart.

Så det lektes lite i pudersnön.

Medans jag satt där och fotade. Vi stannade på ett annat ställe på väg hem också men där filmade jag mest tills batteriet dog. Där det var världens sorkställe. Vi såg tre stycken bara i två av spåren som var körda. Då började det krypa lite i kroppen av obehag, man vill ju inte direkt få sorkfeber. Sliten och halvtrött nyss hemkommen till stugan och lite röd om kinderna och snoken.

Den här kvällen var det vi som bjöd på mat. Grillad karré, grillade champinjoner, klyftpotatis med morötter och en tomathalva i ugn och grekisk sallad.  Vi såg så mycket vi hann och kunde av melodifestivalen. I slutet blev vi störda av en gubbe som bara spatserade in och berättade än det ena och det andra efter att han egentligen skulle klaga och man har ingen susning om det var sant eller bara påhitt. Han verkade inte riktigt riktig. Men till slut blev vi sådär vansinnigt trötta igen vid tolv och gick och la oss.

Vi drog oss på morgonen, packade ihop våra saker och städade ur innan vi begav oss hemåt för att i Strömnäs så snöade det för fullt(tydligen hela dagen också), men efter några avverkade mil fick vi solsken på vår väg hemåt. Och det tog visst bara tre timmar. Inte så länge trots allt.



Vi har ätit tills vi gick upp två kilo var, druckit gott, haft underbart tur med fint väder, njutit av livets goda och det var så kul att fara iväg med Jonas och Linn! Vi har haft skitkul rent ut sagt om än vi varit mätta och trötta stor del av tiden. ;)

14 februari, kärlekens dag.

Alla hjärtans dag. Min forna namnsdag som togs bort någon gång i början av tvåtusentalet då de rensade almanackan på namn. En fin dag, men snorkallt ute. Har förberett middagen och väntar hem hjärtat mitt så han ska få taklampan jag köpte till köket. Inte direkt en alla hjärtans dag present då jag själv ville ha den också, men det blir hans, så det blir väl som en slags sådan present ändå. Får hoppas på att den gör sig kanon i köket. Annars ska jag visa min kärlek genom många kramar, pussar och mycket närhet.

Återkommer snart med helgens bravader och bilder.

Bjuder på en bild så länge.


Bjussar på en bild då vi är på väg till Stor Gitssjön då jag nu fått över alla bilder till datorn,
hinner däremot inte så mycket mer för nu ska vi se solsidan!

Home.

Nu är vi hemma efter en helg till fjälls, i Strömnäs. Eller vi kom hem för två timmar sedan och var då först och bytte bil. Vi har haft det helt underbart! Vill inte skriva så mycket mer då jag inte kan föra över bilderna till datorn utan sladd då minneskortet inte fungerar i kortläsaren. Men vi är hemma och jag är dödstrött.

Land i sikte?

Jag vet inte vad det är med mig, jag har varit så trött i veckan. Kan troligen bero på förkylningen som fortfarande hänger kvar och irriterar mig. Idag kom huvudvärken också som jag fått slippa i 5 dagar. Hade då tur att jag slutade tidigt så jag sov 1½ timme när jag kom hem, och sen var den borta. Var bara så skönt att sova att jag inte höll på ta mig upp.

Annars har vi varit runt och fixat inför helgen. Bolaget(vin till maten och på kvällen kan alltid vara gott), låna mammas kamera då jag inte vågar chansa på att använda min halvtrasiga, handla mat, gotta och en ny bok(dyngkåt och hur helig som helst-mia skäringer) för över 900spänn som jag försökte släpa med mig själv hem. Kan tala om att mina armar bröt ihop efter en sådär 100meter och jag hade turen med mig att jag kunde droppa en påse till J där på parkeringen då han kom hem efter att ha lastat skotern.

Så imorgon ska det jobbas på, skotern ska servas, packningen ska packas och så.
Skönt att ha gjort bort de värsta grejerna idag så att man kanske får lite lugn imorgon.
Nu är det inte länge tills vi sitter där på fjället med en härlig brasa som vi lagar vår
lunch över, och förhoppningsvis med solsken åtminstone en dag. Har precis landat
i soffan, nyduschad och med min mysiga morgonrock. Godnatt!

Dusch.

Allt som oftast när jag kommer hem efter jobbet är jag vansinnigt kissnödig och väldigt frusen, det kommer som ett brev på posten när man är på väg hem. Och så slår latheten till och man vill bara ta det lugnt en stund, så för att skjuta på duschen så dressar man om till mjukiskläder och virar in sig i tjockfilten. Men idag var en sådan dag då jag var pigg och inte så genomfrusen så att jag hoppade in i duschen 2 min efter jag kommit innanför dörren. Så hur det känns nu? Helt underbart känns det.

Och så är jag redo för fjällenplanering senare, behöver alltså inte fara illaluktande och i myskläder.
Det stora plusset är ju när man kommer hem efter det och inte behöver duscha då, för att man redan
gjort det. Då jag fortfarande sprang var det bra, för då gjorde man ju bort duschen då man kom
tillbaka från rundan, så det kommer väl att starta inom en snar framtid igen då jag är frisk och vädret
är med mig, för jag längtar efter att få springa.

Hur som haver så hämtade jag ut h&m paketet idag och jag är nöjd. Kuddöverdragen är ännu
finare i verkligheten än vad de var på bild på hemsidan, och väskan är inte alls lik de jag
redan har. Måste bara vänja mig vid färgen på den. :)


Störande.

Vad irriterande det var idag efter jobbet då jag fick ett sms-avi att jag kunde hämta ut h&m paketet. Efter klockan 17. Och klockan var vid det laget halv, så jag ides inte fara hem först för att sedan fara dit. Så imorgon ska jag hämta ut det.

Annars har jag varit typiskt måndagstrött och så har jag en kanonlugn kväll med mitt numera regelbundna tv-tittande då jag är helt inne i top model säsongen och så kommer ju alltid spårlöst direkt efter det vilket får mig att bli känslosam. Måndagskvällarna är kanonbra kort och gott.


Har det varit helg?

Igårkväll for vi till Peter där en drös andra var. Rätt lugnt och städat i början tills gitarren kom fram och folk krämade på med sina allra vackraste sångröster. Var otroligt roligt och trevligt! Gick över till Linn och Jonas en tväris och pratade om nästa helg(de bor i lägenheten breve) innan vi fortsatte ha ruskigt trevligt med många glada miner och högljudda skratt. Till slut så bestämde de sig för att gå ut och vi, vi for hem. Skulle ju orka vara fit for fight idag då vi skulle på tvåårskalas. Men det är så skönt att fara hem tidigt ibland! Extra skönt då jag faktiskt fortfarande är förkyld.


Jungfrufärden för mina nya underbara skor, tänk att man kan bli så frälst av något så simpelt. Det gjorde att jag kände mig så fin. Var lite speciellt att ha jeans ist för klänning också, men på ett positivt sätt då jag älskar mina jc-jeans. Det kändes som att allt bara var så bra igår. :)

.

Tvåårskalaset var som väntat, supertrevligt och väldigt mycket folk(okej, det är väldigt sällan det är lite folk när det är något sådant som sker då vi är en ordentligt stor familj. Nu var det ju "bara" 22 stycken allt som allt då det kunde ha varit 11 till. Och då är inte ens de på barnens pappas sida med). Men snacka om att de blivit goa och busiga, underbara fina!

Datorfri lördag.

Hann inte alls med det här igår då det var tvättning av Audin som gällde samt provkörning av bil, en sväng förbi mappa och sådär tills datorn sedan var upptagen då vi satt ett gäng och såg hockeyn via datorn. Hux flux var klockan mycket och vi fick skynda med mat och dusch innan vi skulle vidare. Berättar mer om det efter solsidan..

Fjärde februari tvåtusenelva.

Idag är föresten ingen vanlig dag, för det är tvillingarnas tvåårsdag!
Alltså 2 av mina syskonbarn. Imorse när jag läste tidningen och såg de två små
underbara så blev jag så glad! Har två färdiginslagna paket ståendes här hemma
i väntan på att få hamna i deras händer på söndag då det vankas kalas. :)


Från i somras när jag var med de två små liven så att syrran och deras storebror fick storhandla och kika lite i butiker själva. Vi tog en härlig vagnpromenad med strålande solsken innan vi landade i en lekpark en stund för att sedan avsluta med att köpa glass och landa på morfars(deras, min pappa alltså) kökssoffa. En helt underbar dag!

Löv them!

Oj, vad tiden rann iväg. Det är aldrig bra att "snabbsätta" sig vid datorn när man egentligen tänkt göra annat. Så som förbereda middagen. Känner mig bara inte så manad då J inte kommit hem ännu den segproppen. Så ja, det ska jag göra nu och hoppas att han kommer hem någon gång för jag är hungrig.

Skulle bara berätta att jag är helt förälskad i mina nya skor. Satt helt perfekt och är sjukt snygga på.
Längtar tills jag får tillfälle att använda dom på fossingarna. :) Inte för att jag är pepp på det då förkylningen
fortfarande sitter i och retas med mig.

Skoinspo.

Det var en bra dag att börja jobba idag, och vad som gjorde den bra var att jag var väldigt mycket piggare, "svampen" i huvudet hade gett med sig. Och så att jag gick tidigt så att det blev som en mjukstart. Höll dock inte ut längre än till fyra när jag hade kommit hem innan jag somnade framför tvn av trötthet, haha. Nu vill jag bara inte råka ut för något mer(som magsjukan tillexempel), peppar peppar!

Unnade mig jordgubbar och choklad när jag handlade efter jobbet som jag gjorde iordning. Supergott mellis, men otroligt mättande. Och jordgubbarna i sig hade ju jättemycket smak(första gången någonsin som jag köper färska jordgubbar i februari, eller på vinterhalvåret över huvud taget).

Och som vanligt har jag suttit och kikat runt lite på internet, skopunkten den här gången
som var evigheter sedan jag var in på både i butik och på internet. Fann faktiskt några
godbitar jag vill ha. :)


Roligare videoblogg finns ju bara inte!

Alltså, så fruktansvärt skön videoblogg att det är inte sant. Skrattade så att
tårarna bara sprutade. Hon är härlig den där Egoina, snacka om en människa
som bjuder på sig själv. Inte många som skulle lägga upp det där. Tro mig,
det är värt att se!


Happy story.

Jag ska jobba imorgon och på ett sätt ska det bli otroligt skönt, är bara rädd att jag ska vara helt död efteråt. Har ju som varit piggare och mått bra idag(som sagt lär jag ju få räkna med snorandet ett tag) tills för någon timme sedan då en ovälkommen huvudvärk kom. Hoppas att den försvinner för gott med en alvedon.

Känner mig lite rädd över att jag ska kliva upp 05.15 också, hade visst fått helt fel shema från början. Så jag öppnar visst imorgonbitti. Lär ju få dra mig själv i håret för att slita mig ur sängen imorgonbitti. Har ju ändå fått sova i 5 dagar(för behovet har varit stort), och att då bara tvärvända på det brukar inte vara det lättaste. Huvudsaken jag kan somna ikväll ska det nog lösa sig. :)

Och så är det skönt när man har grejer att se fram emot.
1. Skorna kommer mest troligt imorgon.
2. Väskan och kuddöverdragen kommer kanske på fredag?
3. Fjällen med gubben, Linn och Jonas nästa helg.
4. Ansiktbehandling och heldag på Iksu spa den 19e.

.

Person 1: Vilken hand torkar du dig med?
Person 2: Höger.
Person 1: Haha, fy fan vad äckligt!
Person 2: Va?!?
Person 1: Jag torkar mig med papper..

Sign.

Snorandet fortsätter men jag är piggare idag och inte alls lika "dimmig" i huvudet. Så jag antar att det är det positiva tecknet jag behövde. Tänker iallafall hålla mig inne idag för att vara fit for fight imorgon. Okej, snorandet kommer väl hänga med ett tag som alltid. Synd bara på så vackert väder att sitta inne. Vilket det varit sedan i lördags ungefär. (Ännu bättre väder har förmodligen J´s föräldrar som njuter av Goa, är lite avis måste jag säga).

Igår provade jag mig untanför dörren en gång också för att åka lite bil, nya volvo v60.
Skönt att se något annat än lägenhetens väggar som efter några dagar blir ganska
enformiga. Samt tv-program som är så värdelösa att man skulle vilja dumpa dom i
närmsta soptunna. Hämtade ut lite pengar för att lägga i "kamerainsamlingsfacket"
vilket gjorde mig överaskande glad då det hunnit bli en ganska stor summa med
presentkortet inräknat.

Nu -duschen. Sen -soffan och sex and the city.


Rabattkod.

Idag försöker jag göra nytta fastän jag är hemma och sjuk.
Så som att ringa viktiga samtal, tvätta(i maskinen i lägenheten) och diska(diskmaskinen).
Ganska imponerande måste jag säga. Haha. Det är iallafall något annat än att bara ligga
framför tvn eller vid datorn. Skulle behöva bära ut soporna också..

Har funderat av och till på vilka helvita kuddar jag vill ha till de vita mönstrade när våren väl
är kommen. Fann ett par jättefina på h&m home för 179:-/st vilket jag tyckte var lite väl saftigt.
Men så idag när jag beställde handväskan jag funderat på ett tag så beställde jag två kuddfodral
därifrån, fast ett par andra väldigt lik de jag egentligen ville ha. Men för 79:-/st. Och med rabatt-
koden 8964 så fick jag 25% rabatt på väskan som kostade 199:- från början(gäller bara på en
vara).