Hela helgen hann visst gå.

Det har hunnit hända en del sedan sist. I lördags hade jag bara inte tid då det var grejer hela tiden fram tills halvtvå då vi gick och la oss, alltifrån v75 till grillning och en hiskeligt trevlig kväll. Och så igår var jag både bakis och lite i tankarnas värld då en grej som jag hade räknat bort(trodde aldrig att det skulle ske) visst skulle ske. Och det gick ganska bra. Sen ville jag bara njuta av kvällen med mitt hjärta och nu är vi här och det är måndag. Valborgsmässoafton. Blir inte det som var tänkt från början och det känns skönt och kul att vi bryter den årliga traditionen. Har åtminstone en del bilder att bjuda på.




Unicef.


Har legat och njutit av solen ute på balkongen och för första gången var det så varmt att man kunde ligga i bikini en stund. Tordes dock inte så länge med tanke på hur blek man faktiskt är just nu i solens starka strålar. Annars trivs jag bra i det orangea nagellacket jag målade på innan jag gick och la mig igår samt att jag faktiskt köpte denna unicef nyckelring på h&m. För varenda unge. Den hänger så fint nu på min bilnyckel. Har även hämtat ut mitt jotexpaket med en hel del rosa grejer. Sommarinredning. Okej, duken åkte på bordet på en gång och filten fick ta plats i soffan, den är supermjuk. Spetsgardinerna får inte åka upp förns det är grönt ute och värmen är här på riktigt.

Don Donna.

Jag slutade tidigt idag. Med fyra lediga dagar framför mig. For först på strömpilen, för att gå på bolaget samt inhandla lite smink och en kofta. Sen var jag bara tvungen att fara in till stan för att kolla på gina efter de där jeansen jag vill ha. Självklart fanns de ju inte. Så när jag strosade förbi accent på väg mot bilen igen så snubblade jag in och köpte denna Don Donna väskan i lämplig storlek. Varken för stor eller för liten utan alldeles lagom. Stilren men med fina detaljer. Gilla. Nu sitter jag ute på balkongen och njuter, tänk att det kunde spricka upp till det här härliga vädret från det tunga grå som älskat att existera den här veckan och halva dagen idag. Bådar gott inför morgondagen. Trevlig helg!♥

Tog med mig jobbet hem.


Har precis suttit och jobbat hemma i trettiofem minuter, tog helt enkelt med mig lite jobb hem. Känns bra, dock synd att usb-minnet är så litet för annars hade jag ju rymt mer och kunnat sitta lite till. Menmen, så är det.

I måndags för exakt ett år sedan.

Då hade vi ljuvligt fint väder. Och minimini små snöhögar. Vi kunde faktiskt njuta ute på balkongen samt spela kubb ute på gården, det kunde vi inte i måndags. Kolla bara skillnaden på då och nu..



Detta var för ett år sedan i måndags.
Detta var då igårkväll. Större snöhögar som inte riktigt vill ge sig, kanske bland annat för att det kommer lite mer snö med jämna mellanrum. Men allt som allt har de iallafall mer än halverats.

Utläst.


Imorse var det skitväder på väg till jobbet. Eller vad säger jag. Det har varit skitväder ända fram tills jag skulle köra hem, då ville solen visa sig iallafall i ett par timmar. Det var skönt att det lättade upp, leendet kom verkligen till kroppen. Det var till och med så att jag kände att jag var tvungen att prova en av de nya magnumsmakerna efter middagen som jag köpte med från ica. Tänk vad lite sol kan göra. Har roat mig med att läsa ut boken också.

Pratade om att lägga upp bilder från förra året. Om jag totalt glömt bort det tills för en minut sedan? Ja.

Uppe.

Igår orkade jag inte kika in här. Det får vara så ibland.
Men idag så säger jag Godmorgon och hoppas ni får en fin
onsdag.

Tänkte bara..

..kika in och säga hej!
Idag är det en sån där dag då vi haft a-lag och det är ju så att man jobbar några timmar längre då vilket resulterar i att man kommer hem senare än man vanligtvis annars gör. Annars har det varit en effektiv och härlig måndag, så jag kommer att krypa ner under täcket med en bra känsla i kroppen och läsa i boken jag är inne i.

Vad annars? Jo, jag längtar tills på lördag och det är dags för V75 i år igen, jag älskar den traditionen då vi brukar kunna vara en hel drös som far dit och har en trevlig dag, kvällen brukar också sluta i en massa trevligheter. Känns så kul att det snart är dags igen!

Godnatt.

Ps. På onsdag tänkte jag förövrigt fota hur det ser ut på gården så ska ni få se skillnaden på hur det såg ut för exakt ett år sedan. För den 25 april förra året har jag minsann bilder ifrån.

Tänk att solen visar sig.

Jag har suttit i över två timmar idag och gått igenom bilder att lägga på ett usb-minne. Sånt vi gjort tillsammans med vår umgängeskrets. Ungefär fyra år av bilder. Det är en hel del med tanke på hur mycket man fotat. Har några kvar att gå igenom senare. Nu ligger jag ute på balkongen och läser medans köttet till grytan puttrar på spisen.

Så gott med ädelostfylld kyckling och vin!


Det blev en bra regnig dag.

Idag har jag trotsat skitvädret och inte alls bara legat hemma under filten med boken jag påbörjat som jag först hade tänkt. Jag åkte först in till stan och spenderade lite pengar då jag hittade lite grejer fast än jag hade tänkt att spendera så lite som möjligt i helgen. Blev några grejer inne på gina och så råkade jag köpa två par skor på skopunkten(för 249:- totalt, för båda paren som var i tyg). Sen körde jag ut till bästa Johanna för lite kaffe och prat. Det har varit en härlig, men regning(snöblandat) dag. Nu spinner den vidare med god middag inom någon timme.


Min morgon.


Godmorgon allihopa, idag är det ljuvliga fredag! ♥
Inte trodde jag att solen skulle lysa in idag efter att jag hade kollat på yr.no igår och de inte visat sol förns nästa lördag. Njuta samtidigt som man äter sina äggmackor och kikar på vakna med the voice. Har ju sovmorgon och det är helt otroligt vad en timme extra kan göra för en, även om jag har drömt lite väl mycket jobb inatt, men det är väl bara för att vi har kompetensutveckling senare idag och ska fortsätta där vi började igår. Kanske att det nu vore dags att börja packa ihop sig för att bege sig iväg.

En lång dag går mot sitt slut.

Idag var det ett riktigt långpass på jobbet, men tack och lov så har solen varit framme så att man har känt sig glad och positiv, det är till och med så att den har tagit på efter att ha varit ute en del kände mig helt rödmosig på mötet. Har åtminstone hunnit leta fram lite papper som ska kopieras upp imorgon(hade lovat ett barn att komma ihåg att leta rätt på det idag), duscha och se sista perioden av hockeyn då Brynäs äntligen fick vinsten, GRATTIS!

Tror banne mig jag ska krypa under täcket på någon minut bara och läsa innan det är dags för att sova och ladda upp batteriet igen. Sen kommer det helt plötsligt att vara helg, vad fort den här veckan har gått.

Inredningsdetaljer.

Idag hämtade jag ut ett paket på posten(ica) som jag beställt från Mamsell K. Innehållande en ny tvålpump då den gamla svarta från cult design gick sönder i gängningen förra veckan(hur sjuttsingen kan det bara falla sönder?), en ny toalettskylt och en fin liten rutig burk. Hade jag haft ett stort, lantligt kök så hade jag garanterat köpt på mig fler, härliga burkar att ha till diverse grejer. När jag nu bytt tvålpump så tog jag även in den somriga toalettrullemagasinet från jotex. Känns som bra när man kan variera och just för tillfället använda lite somrigare detaljer.


Kommer aprilvädret att ta slut?


I söndags var det solsken och dropp från taket. Idag har vi ett nytt snötäcke som ligger på marken, närmre 15-20cm. Alltså vafan, hur många svängar ska det komma? Det här måste väl ändå vara sista, hoppas jag.

Men det kändes så sjukt bra när jag kom in i vardagsrummet och jag hade bytt gardiner och städat så flitigt igår. Men om några minuter är det dags att borsta tänderna och sopa bilen innan man ska åka iväg till jobbet. Hoppas ni får en fin onsdag,  ♥

Flitigt en tisdag.

Jag har dammsugat, dammtorkat och strukit. Har äntligen fått väck de röda gardinerna från vardagsrummet(fast jag älskar värmen de ger i rummet) och fått upp de lila i linne. Hade dock velat ha solsken istället för snöstorm utanför fönstret för att kunna få den rätta känslan.

Annars är det ju hockey igen, heja Brynäs!

Ibland finner jag det otroligt skrattretande.

Tänker inte slänga ur mig någon klagoramsa här idag igen, tänkte mer på grejer jag har spekulerat i på slutet. Vars livet bär oss. Hur vänskapskretsen kan ändras, att man inte alls längre är vän med någon som man på riktigt trodde man skulle vara god vän med livet ut. Att man inte längre håller på med det som förut var ens liv. Att man kan finna det skrattretande av hur andras liv ter sig, hur ens eget liv ter sig. Det finns så mycket.

Det som jag tycker har varit absolut värst hittills, är att jag förlorat personer som jag trodde var mina vänner. Hur kan man någonsin egentligen tro att man ska hålla ihop vänskapen livet ut, att det inte kommer törnar som verkligen totalförstör något? Jag vet inte, men vi människor är ju hoppfulla och i vissa(ganska många) fall naiva. Jag var nog både naiv och hoppfull just i det fallet som jag tänker på, men det var väl egentligen där kring jul som jag gav upp hoppet helt och insåg att det aldrig kommer att kunna bli som förut, ifall vi ens kommer att kunna heja på varandra utan att vara lite bittra. I dagsläget kan jag erkänna att jag själv blir bitter när jag råkar se någon utav dom, just för det som hände. Men det lämnar mig ganska fort nu för tiden, det är ju inte så att jag kryper ner under täcket och gråter en skvätt längre(även om alla som stöttade sa till mig att dom inte var värd alla dessa tankar och tårar). Jag tog det hårt på riktigt, men jag har slutat att gräma mig även om jag ägnar det en tanke väldigt ofta, ifall det där enkla ordet förlåt hade kommit på tal hur hade då allt sett ut i dagsläget? Hade vi fortfarande varit vänner idag? Den tionde juli är det exakt 2 år sedan den där händelsen då allt gick över gränsen och jag bröt ihop av alla anklagelser. TVÅ ÅR. Jag har blivit starkare, det är helt enkelt det jag kan säga. Ingen får trampa på mig så hårt igen.

Jag både hoppas och inte hoppas att dessa två personer läser detta. Hoppas just för att de ska förstå vad lite som hade krävts just då för att det inte skulle behöva bli som det blev och att de inte gör så mot någon annan. Samtidigt så vet jag inte om jag vill att de ska veta att jag mått oerhört dåligt över detta.


Tulpaner är allt bra fina.

Ville bara kika in och säga hej. Ska alldeles strax kila ner från rasten. Men efter klagoramsan igår så känns det lite bättre idag. :) Hoppas ni får en fin dag.♥

Inte en helt okej dag.

Jag orkar bara inte, inte igen. Är så less så att jag skulle kunna lägga mig och lipa helt seriöst. Jäkla hals. Hur sjutton ska jag kunna hålla fast i träningen när det kommer bakslag hela jäkla tiden? Mår sjukt dåligt över att jag varit risig minst en gång i månaden sedan jag var ordentligt förkyld i December. När sjutton får det ett stopp?

Samtidigt sitter jag och surar över att jag fick min första åldersnoja i lördags då vi var och såg på ungdoms-sm i innebandy. Varför slutade jag med innebandy? Jag älskade ju det. Är det någon sport jag saknar av fotbollen och innebandyn så är det definitivt innebandyn. Jag vet inte ens om jag kan hantera en innebandyboll längre, men jag vill. Och så inser jag att jag fyller 24 och inte är purung och kan försöka ge det en chans till. Fan. Hade helst velat prova redan i söndags. Det tar mig även tillbaka till ridningen. Är ledsen över att jag inte rider Birk längre(pga vilket schema jag gått på samt att jag har en gammal skruttbil som inte är bäst att ta ut på de där vägarna mitt i smällkalla vintern), vill börja rida honom igen men skjuter upp samtalet hela tiden. Måste komma igång med min vanliga träning först känns det som. Samtidigt skulle jag helst vilja rida D-ponny då jag älskar att rida ponnys, eller en smidigare storhäst än en nordsvensk. Hoppning skulle jag vilja testa på igen också, gud så kul det hade varit. Dessutom så var vi även på kattutställning i lördags, och jag fick se dessa underbara exotics ännu en gång, en svart dessutom(så sjuukt fin!). Tro inte på sjuttsingen att jag hittat en svart kattungehona via blocket nu då, suget.

Det här är en dag då jag helt enkelt kanske bara borde gå in i duschen och sen krypa under täcket.


Fina, fina och busiga Birk.

Damn.

Tusan också. Matchen gick ju inte som man hade hoppats, hade ju varit så skönt om det hade varit över och dom hade fått vinna med 4-0 i matcher. Men men, man får väl sitta bänkad på tisdag igen och titta.

Annars har ju den här söndagen varit guld. Hittade mig två plagg på Häggströms och på hemvägen var vi om hjärtats mormor och drack kaffe en stund innan vi begav oss vidare. Det är inte många söndagar per år som man är på roadtrip, det brukar ju oftast vara så att man ligger i soffan och jäser hemma just för att det är söndag.

Nästan som fågelskådning, fast ändå inte.

På väg från Lögdeå så åkte vi igenom hela byn och sen kom det nå åkrar med säkert 300 fåglar på. Den understa bilden visar inte ens en tredjedel. Tror aldrig jag sett så många på en och samma plats innan.

Roadtrip.

Igår var vi på middag hos mamma och pappa, så himla härligt. Nu däremot är vi på en liten roadtrip, jag och hjärtat. Lögdeå rättare sagt. Ska både kolla in en båt och Häggströms modehus. Ikväll håller vi tummarna för att Brynäs vinner över skellet, 4-0 i matcher hade ju varit galet bra. :) Hoppas att just du har en fin söndag.

Har precis varit och bodypumpat. :)


Gubbar.

Nu mår jag gött. Grillmiddag som blev så otroligt god. Och nu jordgubbar till efterträtt, mums. Sen har jag ju såklart min prins också, så nu tänker vi ha en härlig fredagskväll. Hoppas du/ni också har det. :)

njuter av att det är helg i värmen på balkongen!


FINALLY!


Blir man lite glad när man vaknar och vädret gett med sig eller? Glädjen man kan känna i kroppen efter tre dagars pissregn/snö, rugg och dis och så spricker det upp och är sol. Nästan så att det inte gör något att kliva upp på morgonen. Känns rent ut av lyxigt att solen är här igen. ♥
Njuter så av det samtidigt som man sitter och äter frukost och ser på vakna med the voice. Till och med så att jag sjunger med i Vem är kungen i djungeln, vem är kungen på sjön.. bara pga att det är fint ute och fredag.
Nu däremot är det dags att packa ihop sig och börja bege sig mot jobbet, ha en fin dag allihop.

En del dimma.

Var det dimmigt på vägen hem eller? Man såg inte många meter framför sig, speciellt inte ute på e4an. Lite läskigt att man inte såg riktigt när det var dags för rondellen, skönt att det fanns bilar framför så att man fick se när de bromsade in. Har haft en otroligt trevlig kväll, känner att jag skulle behöva mer sånt. Om man så bara hade öveerflöd med tid och ork skulle det vara mycket värt. Tack Johanna en förgylld torsdagskväll. :) godnatt.

Prickigt.

Tänkte bara kika in och säga hej i min korta lilla paus som jag landat i soffan. Så är det när allt går i ett och man snart ska vidare. Har iallafall hunnit med att handla, duscha, fixa käk och ätit utan att mellanlanda någonstans. När jag väl var och handlade så gjorde jag äntligen slag i saken och köpte två förpackningar av de där kopparna och faten, totalt 8 set. Supersöta och får mig såklart att längta ännu mer till sommaren. Eller det gör jag nog mycket ändå efter dessa tre regniga och ruggiga dagarna. Nej, kanske dags att plocka upp lite småplock innan jag ska försöka hitta till Johanna(har inte varit där sen de flyttat).

.

Fullt upp.

Hann bara hem efter jobbet och fräscha till mig så var det dags att bege sig iväg på middag och kalas. Trevligt är det alltid. Kom hem för bara en stund sedan och sitter för tillfället bänkad framför Grey's. Sen måste jag sova, är dyngtrött och jag misstänker att dagens väder med pissregn är väldigt skyldig till just det. Hoppas att alla haft en fin dag. :)

vem?

Vem vinner, Alice eller Klara? Jag håller på Klara. Pratar om top model såklart.

Fint som bara den.

Titta vilka fina! Kopparna var verkligen ursöta, och rejäla. Tror dock att jag ska köpa de rosaprickiga på Ica istället. 8 koppar och fat till samma peng som för två och en halv av dessa. Men faten köpte jag, de är en aningen mer rosa än på bild. Tänker använda ett som ljus/dekorationsfat och ett som fikauppläggningsfat. 40kr styck, så värt det. Vad jag egentligen tänkte kolla efter var en ny tvålpump då den förra gick sönder i gängningen i förrgår. Men man hittar ju alltid nåt fint på blomsterlandet.

Grillat.

Har skruvat ihop och märkt upp nya grillen med rödlackshandtag.(Förra sommaren var vi väl 4 st som hade snudd på exakt likadana grillar i vår länga, alla var såklart omärkta så att man fick verkligen kolla en extra gång så att man tog rätt. Det kommer vi slippa i år). Vi provgrillade såklart också, så gott!

Dagen i bilder.



Har haft en riktig kanondag ute på isen och pimplat i Strömbäck, även om jag inte lyckades vara en av dom som fick fisk. Men det var bara så skönt att vara ute även om solen i början skulle envisas med att vara en del bakom molnen. Men till slut så, så nu sitter jag här med hettande kinder. Älskar våren och solens värmande strålar! Den här långhelgen med fem lediga dagar i sträck har verkligen gjort gott för kropp och själ.

Lite kort.

Jag tror jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om gårdagen. Men jag nöjer mig med att det var toppen med god mat, gott sällskap och tv-spel(kinect). Idag for vi och städade undan det sista vilket inte var så mycket då vi plockade undan det mesta under kvällen. Har haft en kanonslapp och härlig dag idag, och så lär den fortsätta att vara. En söndag i vanlig söndagsanda, även om vi är lediga imorgon också. Det känns bra att få ha en långhelg såhär. :)

pump.

Har varit och kört bodypump så att jag är alldeles slut i kroppen, fast det är ju sjukt uppiggande. Speciellt när man kan öka bara litegrann inom någon muskelgrupp. Har avnjutit en braklunch också med sallad, grekiskt grovt bröd och juice. Borde klara mig utan problem tills det är dags för grillmiddag. :)

Långfredag.

Har hunnit med att vara och träna samt varit på kalas idag. En ordentligt härlig ledig fredag. Sen bär det av på middag hos goda vänner ikväll. Sen bjuder ju den här dagen även på kanonväder, lovely!♥

fiske.

Nu har jag äntligen en egen fiskelåda, som jag funderade på redan förra sommaren då vi var till fjälls då jag köpte mitt första drag någonsin då vi var tvungen att åka in till befolkningen ena dagen. Det var ett bra drag, då fick jag ju min största gädda någonsin med det, det försvann ner i djupet senare. Köpte ett nytt exakt likadant på väg hem sen för det var ju så himla bra. Sen har det legat i sin förpackning i en låda i köket där även receptpärmen ligger. Tills nu, när det ligger i min nya, fina låda som är dubbelsidig med två nya kompisar. 3 drag är ingen storslagen samling, men det är en början. Och jag känner mig så nöjd, och fiskesugen.

städat och rensat.

Jag var tvungen att vika in en hel del tvätt, det blir ju att man skjuter på det när det råder fullt kaos i garderoberna. Så jag vek allt och innan jag la in varje grej på rätt ställe så strukturerade jag det hyllplanet. Det tog väl en timme allt som allt, men så fint det är nu. Rensade dessutom bort en massa rat som ska lämnas in på klädinsamlingen. 3 hela påsar smockfulla. Sånt som bara legat och tagit plats. Skönt!

Skärtorsdag.

Skärtorsdag och jag är ledig. Började med att unna mig sovmorgon till kvart i tio.
Så ja, jag njuter. Solen lyser in och värmer vilket faktiskt är mer uppskattat än
vanligt. Hoppas att det håller i sig hela långa helgen.

Godmorgon Onsdag..


..eller för mig känns det som fredag så jag var på gott humör redan när klockan ringde. Tror att det kommer bli en toppenhelg, fast att det inte är något helt inbokat ännu. Men en grillmiddag med goda vänner verkar funderas på. Nej nu ska jag dra på mig jackan och skorna för att bege mig mot jobbet, tänkte bara kika in här lite snabbt först. Ha en fin dag!

Lyckan när bilder kan räddas!!

ALLTSÅ, SÅ JÄVLA GLAD JAG ÄR!
Gamla datorn kraschade ju för 3½ vecka sedan och jag hade nästan gett upp hoppet om att de oöverförda bilderna inte skulle gå att rädda. Men AAAH, nu har jag dom här hemma på en extern hårddisk ikopplad i datorn. Känns så sjuuukt bra. tacksam för att det faktiskt finns folk som ställer upp och ger av sin tid för att hjälpa.


Såhär lycklig känner jag mig, precis som min härliga systerson på julafton!


Känns bra.

Igår jobbade jag sent och sedan njöt jag mest framför tvn, kände att jag var värd ett sådant avkopplande slut på den dagen. Idag däremot har jag varit och fått mina naglar uppfräschade, de var ordentligt sunkiga(hemskt ändå att jag limmat fast två med lösnagellim i 1½ veckas tid bara för att jag ska kunna ha nagellack över och det ska kunna se någorlunda bra ut). Men nu så är det nytt och härligt igen. I söndags fräschades ju även håret till med utväxtbehandling och klippning så det känns väldigt bra just nu, det saknas bara lite färg på den likbleka kroppen för att man ska känna sig lite extra fin.

Och efter arbetsdagen imorgon har jag helg, påskhelg. 5 dagar, jag ska verkligen ladda upp mig!


Första april bjuder verkligen på riktigt aprilväder.

Igår skrev jag om vårgrus och idag har vi full vinter igen. Det har snöat hela dagen och än har det inte slutat, vi får väl se hur många decimeter det kommer, men för tillfället än det nog runt två. Det blir helt enkelt att gå ut och sopa av bilen i tid imorgonbitti.

du är mitt hjärtas prins.

Hade en toppenkväll med mitt hjärta på stan igår. Det blev middag, sen en öl på lottas innan vi gick på bio och såg kvarteret skatan som bjöd på en herrans massa humor. Tror aldrig att jag varit på en bio förut där så många personer skrattar högt, flera gånger. Sen gick vi och satte oss på bishops arms och tog några öl och bara pratade och hade det härligt tillsammans. Den här helgen har vi verkligen rått om varandra och så sjukt bra man mår.