Hemklickat.

Har varit och tränat indoor walking idag, för andra gången den här veckan. Så skönt att vara igång igen. Även om det är rätt tungt också. Och så har jag suttit och spånat i klänningar och surrat med systeryster om vad hon tror och så lite andra ting. Har iallafall beställt hem två klänningar, och så får jag prova och se vilken som sitter bäst och så skickar jag tillbaka den som sitter sämst. Så nu är man ett steg framåt iallafall. :)
 
Det blev denna, och en annan som är mörkblå med som inte vill
läggas in på bloggen, det fungerar bara inte. Den andra är en ax paris
iallafall.

Tankesnurr.

Blaj. Det här har varit en lång dag och på bilresan hem hann jag få så otroligt med tankar snurrandes. Hur det hux flux kom in på privata tankar, i massor, det vet jag inte. Det bara kom. Det är de vanliga funderingarna som kommer upp som en blixt på klarblå himmel. Ibland kan det bara vara otroligt jobbigt men samtidigt väldigt nyttigt. Finns så många saker som man vill nu, nu, nu! Men som inte riktigt kan ske just precis nu.

Klänningsproblematik.

Idag har det varit en sån där dag då jag betalat räkningar, städat och dolat. Har även försökt hitta någon klänning att ha på bröllopet i oktober då min ena storebror ska gifta sig. Tycker det är så svårt. Speciellt då jag är relativt svart vinterhalvåret, och så vill man ju inte direkt dra på sig värsta somriga klänningen i slutet av oktober heller. Samtidigt tycker jag inte att det är speciellt många som fått in klänningar i andra färger än just svart och att de somriga ligger kvar. Har gluttat inne på bubbleroom en del iaf, får se vad det blir. Tror jag ska ta ett samtal med systeryster och höra vad hon hade tänkt. Var inne på den prickiga, men då jag såg den igen så vet jag inte. Den satt inte så bra på modellen och då blir man ju tveksam.
 






Surströmming!

Vilken helkväll det blev igår när det vankades surströmmingsfest i Mickels. Lekar, som innefattade skytte på små vattenballonger, sprätta tvål och ro med förbundna ögon. Och rodden, jisses vad vi fick skratta åt varandra! Rodden var väl det som gick bäst just för mitt lag(vi var tvåmannalag allihop) och sen får vi väl klassa kubben lite dit också. Vi kom åtminstone inte sist. Mat och snapsvisor i den illaluktande odören med väldigt glada miner. Senare när mörkret hade fallit på så blev det allsång med gitarrspelande och det var bara så härligt. Jag höll mig nykter för att vi skulle ta oss hem och jag hade otroligt roligt ändå. Tack för en kanontillställning! :)
 

Vattengympa.

Åh vad härligt det känns nu! Jag har varit på Iksu(spa) för första gången på ca 3 månader, dels pga att jag löpte och sen att mitt knä krackelerade. Idag passade det att köra Aqua(vattengympa med hantlar), det var jag och damerna. Men det gör ingenting, det är ju en kanonbra instruktör. Och nu längtar jag tills jag kommer kunna återgå till mina fantastiska lördagar med pump på morgonen, lägga mig i ljusrummet, simma lite, beställa in en god sallad och en kaffe till lunch och sen läsa lite bok i den varma källan. Nu på lördag hinner jag inte, men nästa!

Tisdag 21 augusti.

God morgon, tisdag och allt. Tänk vad dagarna springer iväg såhär i början,
de första veckorna efter semestern. Och kallt är det ute också, inte ens 8 grader
varmt. Huvva. Hoppas att du får en fin dag!

Gångna helgen.

Har haft en kanonhelg i helgen också. På lördagen var det en överaskningsfest för en blivande 30åring(som fyllde i söndags). Fast att jag inte alls träffat dessa människor speciellt mycket så hade jag en fantastiskt rolig kväll, så härligt gäng! Och så bra allting var ordnat för födelsedagsbarnet med massage, överaskning av alla deltagande när hon kom hem, gott fika, italiensk buffe, massor av prat, limousine(som vi åkte runt i 1timme) och så utgång fram tills det var stängning och med väldigt ömmande fötter efter allt dansande. Det var värt att vara sliten igår!

Sävar Open.

 
Dessa bilder är från förra helgen. Då vi hade tennisturnering med tre av mina syskon + respektive. En skitkul kväll. Vi åt gott, pratade en massa och hann även med att spela tv-spel, kinect. Så otroligt kul. Jag bjuder på första bilden där jag ser ut att gå all in med syster lyckas hitta av precis då jag missar bollrackarn, haha.

Nu är jag visst här igen.

Dagarna bara rusar iväg i högsta möjliga tempo och jag hinner inte riktigt med. Intensiva dagar vilket gjort att jag försökt glömma det här för några dagar. Har varit lättare med tanke på väder, kom sommaren nu? Helt otroligt varmt har det varit i veckan. Så pass att jag till och med badat idag, tredje gången för i sommar(alldeles för lite enligt mig!).
 
Har även provat på ett nytt nagelställe och jag är positivt överaskad. Att man ska vara så förbannat lat att man inte provat tidigare. Dit kommer jag att fortsätta gå. Är verkligen supernöjd, hoppas att det blir mindre släpp på dessa också men det visar sig ju om några veckor.
 

Så J*VLA förbannad!

Hur förbannad kan man bli? Först avnjuter man en härlig middag på Ghandi och sen kommer man tillbaka till bilen och där sitter en p-bot, fast att man betalat parkeringen. Hade till och med tagit i så att den gällde till imorgonbitti. Telefonnumret som stod på lappen gick inte att ringa, men så ser jag att man kan gå in och överklaga. Där stod ett annat nummer som jag ringer fort som ögat, och så svarar en otroligt dryg person. Står det en biljettautomat så räknar man automatiskt att den hör till parkeringen, inte att det är vägen som går utmed. Att det endast är sms-parkering som gäller. Så jävla arg jag blir! Var rent tvungen att fylla i en överklagan och skriva några bittra rader.
 
Hade tänkt skriva om hur härlig lördag vi hade, men jag har inte
humöret för det just nu så jag får göra det imorgon eller något.

Inbillning.

Jag inbillade mig att jag skulle få lite mer regelbunden uppdatering när vardagen drog igång. Men, näe. Jag jobbar, ser OS, läser och dolar på här hemma och är lite tröttare än under semestern vilket är fullt förståeligt såhär första veckan. Hade tänkt träna idag, men det finns ju ingen plats på det passet så jag sätter väl starten på lördag då när jag har bokat in ett bodypump pass och tre andra pass framöver. Nu jäklar!
 
Hämtade ut paketet som jag beställt från h&m tidigare i eftermiddags också, första höstplaggen för i år. Känns en aningen skrämmande att det faktiskt känns som höst i luften på morgonen nu. Vill inte riktigt än. Två-tre veckor till vill vi ha.
 

Inspo barnrum.

Ifall att jag skulle inreda ett barn/babyrum och det var en flicka så skulle jag ha detta kollage som inspiration. Plus en härlig gungstol/blommig fåtölj, någon härlig lampa och någon fin byrå samt någon, ett par härliga tavlor. De två bilderna på tapet är för att någon utav dom skulle få utgöra fondvägg. Nu lär det ju dröja några år, men det är ändå sådant som kan vara kul att fundera lite i.
 

Back on track.

Första dagen tillbaka på jobbet efter fem veckors semester, kändes allt bra konstigt. Men sömnen gick betydligt bättre än jag trott. Men det känns ju att man klev upp tidigare än vad man gjort på hela semestern. Imorgon ska jag försöka dra igång med träningen igen och hoppas på ett ickekrånglande knä.
 
Har suttit och letat febrilt efter både utlandsresor samt en svart exotic hona, allt utan större framgång. Tusan. Jag är helt inne på en kolsvart katt, självklart ska då de vara de svåraste att hitta åt. Vi får väl se i framtiden.

Sista dagen.

Vilken kanonhärlig kväll vi hade igår. Grillning i regn(gick bara bra), kubb och andra utomhusspel, två efterrätter och mängder med surr. Kom isäng lite väl sent, klockan 5 imorse, men vad gör väl det när man haft en sådan härlig kväll. Man har ju varit desto segare idag, men man har ju inte varit helt nedbruten.
 
Det är inte vilken söndagskväll som helst ikväll. Det är sista semesterkvällen på min 5 veckor långa semester. Känns så konstigt att man ska åter till vardagen imorgon, men otroligt behövligt så att man kan komma på banan igen med jobb, träning och kost bland annat. Vi får väl se hur det går att somna ikväll.
 
 

Pippi.

Pippitröja - Rut mfl, Svarta jeans med hög midja - Rut mfl, Skor - Din sko och några år gamla solbrillor.
 
Dessa bilder togs på semestern, den veckan då vi var iväg och fiskade samt bodde i en kanonhärligstuga upp mot fjälls. Samma by som vi har varit till två vintrar i rad med goda vänner, men i en annan stuga. Det var ju även andra tillfället vi var upp sommartid just dit, jag och min fina. Vilken kanonhärlig vecka det var! Och vad jag älskar denna tröja, så skön och varm.

Snabb update.

Vilket härligt sommarväder. Eller så inte. Vi var iallafall barnvakt torsdag till igår, då vi hann med bland annat fotboll och se vem som hoppade längst från gungan och spelat tv-spel. Till tjugofem i nio fick jag dessutom sova och sen låg vi och drog oss en timme. Otroligt tacksamt. Sen hade vi filmkväll igår jag och mitt hjärta, så tiden bara rann iväg.

Almanacka.

Jag tycker att det är kanonhärligt med almanackor, men jag är helt värdelös på att använda dom. Men nu jäklar har jag precis klickat hem en ny, som jag ska ha i jobbet. Ge det ett orentligt försök. Lite egendesignad såklart. Synd bara att det ska ta runt 2 veckor att få hem, skulle ha gjort detta för 2 veckor sedan helt enkelt.
 
Nu ska jag hänga lite tvätt och bädda iordning för Malte som ska sova hos oss inatt, godingen. Vad glad man blir när man hör att de vill komma till en. Hade ett sånt glädjande samtal med Moa i förmiddags i telefonen, barn är så fantastiskt härliga!