Vårgrus.

Eftersom jag varit risig i veckan så blev det inget bodypump pass, startade istället dagen med en promenad på 40 minuter med min fina. Kanonhärligt. Att sedan gå in på ica och inhandla det som skulle ätas till brunch varpå vi sedan spatserade hem och tillagade tillsammans, så mysigt.


Vårgrusigt, solsken och lite friska bitande vindar med snö kvar på sidan om vägen. Fridfullt.

Har städat upp i förrådet också, det var inte lika illa som jag först befarade. Där har jag mig själv att tacka för att jag har städat och strukturerat upp där inne förut så allting har sina egna olika hyllplan eller plats. Det var bara det att på sistone har det hamnat för mycket på fel plats och på golvet. Samt att man haft det som avlastningsyta för tomkartonger(detta fick J i uppdrag att köra bort). Lite dammsugning på det och jag kände att jag skulle kunna stå och titta på mitt underverk en stund, att lite ordning och reda i förrådet kan ge sån harmoni.

My man.

Vilken underbar pojkvän jag har. Helt fantastisk. Så glad man blir när man kommer hem och möter ett glatt leende samtidigt som man får sig ett vinglas i handen och han har handlat hem allt för middag och gör allting helt själv och jag bara kan sitta på ändan i samma rum och bara prata med honom medans han lagar en underbart god middag. Jag kan inte låta bli att tycka att jag har det för bra för att vara sant, att ha en man jag älskar så mycket och som gör sånna underbara och fina saker för mig. Åh, vad jag älskar dig John!


Entrecote, potatis och morötter i ugn, trattkantarellsås och en fräsch sallad tillsammans med ett gott vin.

Vändning.

Det är rätt otroligt vad man kan känna sig sjuk och dålig ena dagen och med mycket vila och stillhet kan känna sig så mycket piggare och fräschare. Skönt. Men å andra sidan sov jag nästan 13 timmar i princip i sträck(förutom då jag försökte fixa mig för att åka till jobbet och inse att det inte skulle gå). Även om jag fortfarande känner mig seg så är det ingenting mot för hur det har känts. Men helg är väl något man ser fram emot ändå, att få umgås med sin kära och hitta på det som faller en in.

Igår innan duschen roade jag mig med något så roligt som att fila ner naglarna(även om jag ska och fixa dom på tisdag efter jobbet) varpå jag målade dom när jag kom ut ur duschen. Det om något är något som inträffar oerhört sällan. Skulle bara behöva fräscha till håret också, för jag känner mig verkligen luggsliten(kan man säga så?)


Naglarna är mer ljust turkosgröna i färgen.

Bokmal.

Den nya drösen med böcker anlände ju förra veckan. Men jag roade mig inte med att öppna paketet förns jag hade läst ut pågående bok. Men igår började jag så med en ny lite smått och det fick bli Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Smårolig måste jag säga. Solen har ju legat på och lyst på balkongen så det har varit oerhört varmt och skönt där(varmare än inne) så att man faktiskt har kunnat ligga ute i linne och haft det skönt en stund. Nu försvinner den dessvärre ner bakom grannhuset och det är dags att dra igen dörren.


give me summer.

Jag känner mig hemskt trött och hängig. Vill i princip bara lägga mig och sova, igen(jag sov till och med på rasten idag). Allt detta gör att jag bara längtar efter sommaren. Solen, värmen, sommarregnet som doftar ljuvligt, lukten av klippt gräs, isglass, kubb, grillat i massor, bad, fiska, läsa i solen på balkongen, löpa i värmen, varma ljusa kvällar/nätter, brunbränd näsa, fågelkvitter, när shorts linne och converse är det enda man behöver klä sig i. Nu går det inte att köra skoter längre så då vill jag ha sommar. Och som jag längtar, säkert för att jag kommer att känna mig mycket piggare och friskare då.


Utlandsplaner.

Åh vad den här dagen har känts lång. Bara för att jag sov som en kratta inatt, om man kan kalla det för att sova när man halvsover. Inte direkt vad jag behövde då jag alltid är i behov av att sova ordentligt.

En annan positiv grej var att vi var och kikade på utlandsresor idag och fick en överblick på vad de ligger på för priser nu, vilket faktiskt är ganska högt. Men nu känns det som att vi verkligen bestämt oss för att fara i höst, men vi ska avvakta lite för att se om vi kan hitta någon billigare resa. Men den kommer nog aldrig att hamna på samma pris som den förra. 3200 för direktflyg, mat på flyg, avbokningsskydd, och transfer på ett ändå trestjärnigt hotell precis på stranden. Men fasen, 5000 borde ju kunna gå att hitta senare.

jag har också ätit våfflor, till middag.


Så otroligt bra film!

Vilken rolig kväll det blev igår. Vi for på 4x30års fest där de hade fixat med bra lokal, bra band som spelade och en kanonhärlig stämning. Otroligt roligt hade vi. Vad som värre var va att vi gick hem. Grabbarna envisades. Och jag hade på mig nya pumps som jag inte hade gått in. Behöver jag säga ens att jag fick asont? Tillslut kunde jag inte stanna för att då hade jag inte kunnat fortsätta. Väl hemma upptäcker jag ju självklart att jag har blåsor under båda lilltårna, stora. Inte superlätt att ha skor på sig idag. Tur att man var på gott humör ändå, utan det hade jag inte klarat av promenaden. :)

Vi har precis kommit hem efter att ha sett The hunger games. Så jävla bra, åh vad jag gillade den. Väldigt hemsk men väldigt, väldigt bra. Tror inte jag sett någon film som är 2.20 timmar och som verkligen är spännande hela tiden. Huvudrollerna(Katniss och Peeta), så sjukt duktiga. Det är en film jag kommer att se igen när den släppa på film2home. Men otroligt glad att vi såg den på bio.


Flämmiga faran antar ny färg!

Från detta bleka monster, huven var lika blek som sidan, nytvättad. Nu är pärlan under polering och en aning mer jämn i färgen. Nu blänker det och jag slipper förhoppningsvis känna mig uttittad i röda faran.

Greatest.


Ljuvliga lördagsförmiddag. ♥ Hade varit helt fulländad om solen hade fått skina, men den lyser med sin frånvaro. Var på Bodypump passet tidigare och nu var det pass 81, otroligt kul med lite förändring. Sen gick jag över på ica och inhandlade en sallad, grekiskt grovt bröd och färskpressad juice. Så gott. Extra härligt när man läser i en bra bok samtidigt(det är en sådan man inte vill lägga ifrån sig men måste för att man faktiskt ska hinna med annat också) och man efteråt avnjuter en kopp kaffe. Bra start på dagen kallas det här. Nu däremot är det tvätt och städ av bil som står på schemat..

Grönt är verkligen skönt.


Imorse hann jag faktiskt snabbta denna innan jag for. Älskar det nya linnet från Nelly som jag fick hem för över en månad sedan men inte använt ännu. Inte nog med att det har skitsnygg rygg där ringningen är ganska djup så var det även väldigt djupt fram också, men man kan ju inte gå och visa bhn hela dagarna så igår innan föreläsningen skyndade jag mig att sy upp det 7cm framtill och det blev ju skitbra. Och skön kvalite är det också. Borde fixa iordning det orangea i helgen också. Det åkte helt enkelt på för att det känns som vår och jag ville passa på med en färgklick jag i princip aldrig annars använder. Jeansen och bältet är gamla pärlor. Nu är jag glad att det är fredag och helg så att jag kan ta och göra något åt min trötthet efter att ha haft en del nätter i veckan som jag inte sovit särskilt bra. Ska verkligen njuta, och kanske fixa lite påskris. Trevlig helg.

Måste försöka ladda upp mina batterier.

Sitter i soffan och har en ugnspannkaka i ugnen. Det äter man alldeles för sällan fast än det är så gott. Kan bero på att vi inte lyckades helt sist, men nu hoppas jag att det blir kanon. Det luktar otroligt gott åtminstone. Sen ska jag ligga i soffan och varva tv-tittande med läsning(skulle egentligen ha tränat men känner mig alldeles seg i kroppen så jag törs inte riktigt) och ladda upp för en lång dag imorgon. Då vi på kvällen ska på en föreläsning i två timmar och jag direkt efter ska iväg och kalasa för J´s syster. Jag behöver helt enkelt soffläge ikväll! Igen.


Bokbeställning.

Fast jag var så trött att jag planerade att vila(okejdå, sova) en stund på soffan idag så lyckades jag bara halvslumra. Såklart positivt egentligen men det är ju alltid skönare att sova ordentligt den stunden när man liks hade tänkt sig det.

Har precis beställt hem en hel drös med böcker och tänker mig själv att jag laddar upp inför sommaren. Och jag hoppas verkligen att jag har några kvar då för många verkar onekligen spännande. Extra glad är jag att jag hittade en bok(istället för dig) som hör ihop med föregående samt en till bok i hammarbyserien som jag tokgillar. Annars är det bland annat två Kepler, 3096 dagar, hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, mm. Sen fick jag även beställa Galen i choklad för 13kronor. 10 böcker sammanlagt. Vilket kan låta som sjukt mycket, men är det bra böcker så kommer jag sluka dom fort, en efter en. Jag känner mig lycklig att jag hittade så många på en och samma gång!



Kanske att någon annan är ute efter böcker, prova hammarbyserien. Eller Sofie Sarenbrant´s böcker. De jag läst innan kan jag verkligen tipsa om, hoppas att dessa är det också. Om inte annat så är det kanske någon som åtminstone gillar memoarer och kanske också blir sugen på att läsa 3096 dagar.

Good feeling.

Har haft en underbar kväll med min prins, precis vad jag var i behov av. En lugn och perfekt kväll. Nu ska här tittas på 30° i februari. Efter att ha tittats på Sofias änglar. En bra start på veckan helt enkelt.

Löp.


Har precis varit ute och sprungit. Skönt, men jobbigt. Plus att det inte är särskilt kul när det är halkigt lite här och var. Näe, tacka vet jag elljusspåret. Måtte det tina upp snart. Tvätten är klar också, ska hämta upp det på något timme bara så att det får torka lite extra nu när man liks har möjlighet för att det inte var så mycket den här gången. En dusch kanske hade suttit fint nu..

Godmorgon soliga dag!


Vi får se lite vad den här dagen bjuder på förutom att jag ska ner i tvättstugan och tvätta upp sängkläder lite senare. Hjärtat kommer ju hem idag också, längtar. Men mer än så vet jag inte. Men jag måste ta mig utanför dörren i det här härliga vädret.

Outfit.




Nu har jag suttit och fixat med headern men det vill sig inte exakt, men jag måste ge mig för idag så att jag hinner göra något annat ikväll över huvud taget. Tänker ladda upp med ett stort glas cola och se film. Annars så är detta vad jag haft på mig idag, eller har på mig fortfarande(blir dock onepiece snart). En härlig klänning från h&m varpå "kjoldelen" av klänningen är i extremt härligt material. Skorna, det är dessa jag köpte på rea för 1½ vecka sedan, lär bo i dom framöver för att de är så sköna.

Förnyat.

Jag insåg efter att vi köpt den nya datorn att min förra design var fruktansvärd och den såg inte alls ut som den hade gjort i den gamla datorn. Varför det var skillnad vet jag inte alls. Men nu har jag skitit i att försöka fixa själv utan har faktiskt laddat ner en gratis design. Skulle dock vilja ändra headern till något som jag själv fotat. Så jag ska väl ta mig lite middag innan jag börjar se om jag kan knåpa ihop något efter att då ha letat igenom de bilder jag har på den externa hårddisken.

Training.

Var och körde bodypump passet som jag brukar köra på lördagar. Extra kul var det då vi fick in 3 nya låtar från pass 81 som det borde vara release på när som helst. Variation är kul. Det gick rätt bra även om jag helst hade velat ligga kvar i sängen imorse för att det var så härligt när solen lös in(hade vinklat upp persiennerna med flit). Nu ska jag däremot ta en dusch och göra mig klar innan jag far till mamma och pappa. Där ska jag ge H vår present som han inte fått ännu. Samt busa med de små såklart.


innan träningen idag.

Dålig frukt=jäkligt trist!

Var över på ica för en pyttestund sedan och handlade gotta till ikväll då jag ska ligga hemma och dega i soffan. Tänkte köpa lite allt möjligt för att ha lite att välja på. Chips, godis(choklad), mango och dricka. Först och främst glömde jag chokladen och orkar inte gå över igen. Och så skulle jag dela upp mangon det första jag gjorde, och då är den möglig i mitten typ. Orkar inte gå över och klaga för det heller. Men så jävla bittert det känns. Köpte två, men vågar inte dela den andra riktigt än för att se hur den ser ut men jag kommer väl inte kunna hålla mig särskilt länge till då jag är enormt sugen på just mango. Ska se the voice och sen tänker jag hyra twilight-breaking dawn part one på film2home. En Tina-kväll helt enkelt.


Fredagsmorgon.

Så var fredagen här. Har sovit den första natten i halvtom säng och längtar redan tills jag slutar så att jag kan försöka ringa ett samtal till mitt hjärta och hoppas att de står stilla med skotrarna just precis då. Jag saknar honom såklart, det gör jag alltid när han är borta. Men jag ska försöka hinna med att träna och annat också.  

tröttheten.

Ibland är det verkligen småjobbigt att somna efter jobbet, har varit så otroligt segstartad. Men så nu efter en dusch så är man piggare, men då är det ju snart dags att lägga sig igen. Hoppas verkligen att jag somnar ganska fort ändå. Men först ska jag se top model och desperate.

Jag längtar till helgen, då ska jag göra min paradrätt som jag alltid gjorde förut. Men nu har jag inte ätit det på minst 2 år. Hade helt glömt bort den. Men i helgen så. Måste ju lyxa på med något när jag blir lämnad ensam här hemma hela helgen och kommer sakna ihjäl mig efter hjärtat.


Ny pärla.

Nu är det en sån där gång där det dröjt lång tid sedan sist. Men jag har förklarliga själ. Att på fredagen slutade jag sent och sen så for jag hem och hade myskväll med mitt hjärta. Och på lördag innan träningen så dog datorn, helt. Jag gick miste om en hel del bilder som vi ska försöka få ut ur hårddisken. Det är bara bilderna som gjorde det surt, själva datorn gjorde inte så mycket då jag var något less på den flimrande skärmen vi levt med i 1½ år bara för att datorn faktiskt funkade fortfarande. Så ja, jag åkte och tränade. Löpte och körde bodypump och var klar klockan elva. Då var det ju bara att kasta i sig lunch och duscha för att sedan fara ut och leta dator.

På tredje butiken orkade vi inte och köpte den som jag faktiskt sitter vid just nu. För första gången. Så lite tid har det funnits. För man skulle ju fixa backup skivor det första man gjorde så vi for och käkade på ladan och såg lite hockey innan vi for och såg melodifestivalen med nio stycken andra. Sjukt trevligt hade vi.

Och igår så var vi till Bygdsiljum för att åka slalom och snowboard. Jag satsade på slalom då jag faktiskt inte törs ställa mig på brädan igen. Annars hade vi en härlig dag bortsett från en olycka, men huvudsaken är att hon är hel. Så jag var rätt slut igårkväll samtidigt som man skulle springa upp och ner i tvätstugan för att hinna få undan lite, och så vips var det måndag.

Så här sitter jag nu, ensam hela kvällen lång.


Shoppingnerven gick igång.

Åh vad trist det känns att jag somnade som en stock efter maten och sov fram till strax innan åtta. Men jag visste ju att jag var trött så det var samtidigt inte så förvånande att jag slocknade när jag la ikull mig framför tvn. Men jag får väl ta det som att jag då laddat batterierna för att jobba sista arbetsdagen för veckan innan vi går på helg. Sportlovet snart till ända.

Efter jobbet idag så for jag direkt och inhandlade present till systersonen. Men jag kunde ju inte låta bli att gå in på de andra kringliggande butikerna heller. Vero moda lyckades jag stå emot alla plagg, hade de dessvärre haft ett par baggyjeans hade jag köpt på en gång. Istället gick jag då in på din sko och där hade de ju lite rea. Hittade ett par pjucks. Vardagspjucks med klack. Går iofs att ha annars också, men jag har varit ute efter ett par liknande så jag försökte inte ens hejda mig. Och så lyckades ju hon som tog betalt få mig att köpa nå medel att he på skorna också, fan alltså. (Inte för att jag egentligen inte behövde ett par skor till. Har ju inte ens hunnit använda de som kom hem sist.) Var även tvungen att köpa ett par nya strumbyxor som är tätare. Sen fick jag bara tvinga mig själv att sluta och åka hem.

tån är lös.


Haha, detta är då min fot. Min tå var visst lös när jag jobbade och behövde tejpas fast igen. Så skönt att den är på sin plats så att jag kunde träna ett core pass trots en idag ond rygg. Vi har äntligen fixat lyset i badrumsspegeln inne på toan igen också vilket känns som en befrielse. :)

Annars tänker jag nu skriva ett STORT grattis till min ena fina, härliga systerson som idag fyller hela fem år. Hans pappa fyller ju också år så han får också ett grattis. Tänker minsann fara och hälsa på när hela familjen är friska. Nu duschen innan det blir att se dubbelavsnitt av Grey's, som jag längtat.


kvickt.

Det är sportlov och det märks verkligen. Rätt otroligt vad tiden ändå går fort. Snart är det vår på riktigt och då är det inte länge kvar till sommaren. Annars var jag och hälsade på på gamla stället idag efter jobbet innan jag var och fräschade till naglarna. Jag saknar dom verkligen. Nu är det tio model och sen blir det desperate. :)

pain.

Hej hej. Hade en toppenkväll igår, har dessvärre varit lite sliten idag. Vi har städat och dolat på också. Men sinnes vilken träningsvärk jag sitter med efter bodypump passet igår, det är som om jag inte skulle ha tränat det på ett halvår. Visserligen skönt också men när man inte kan sitta ordentligt på toaletten så är det sjukt. Har försökt massera musklerna varma med hjälp av massagedelfinen(som den så fint heter) och det är så skönt med massage när man har träningsvärk. Men jag är så taggad på att börja köra igång med träningen fullt nu efter en lugn uppstartningsvecka.

underbara lördagsmorgon.

Dags att fara och bodypumpa, peppad och nyvaken. :)

Snabbt imorse.

Knäppte dessa snabbt imorse med telefonen i spegeln i apdåligt ljus. Precis innan jag tog på mig ytterkläder och sprang ut genom dörren. Kvittade ju egentligen och kunde ha tagit bättre bilder när jag kom hem eftersom jag ändå inte lagt upp dem förns nu. Men here we go..


Annars då? Ligger och har en seg hemmakväll själv och glömde helt bort the voice som jag hade tänkt se, stod i duschen istället. Och så har jag försökt hitta grejer på datorn att kolla upp bara för att. Går ändå inget vettigt på tvn direkt. Det värsta var väl att jag kikade på bilder från i somras och kan inte annat än säga att nu längtar jag också efter värme och sol i hopp om att se lite fräschare och piggare ut. Men det är mycket jag hoppas ska hända innan dess så att jag har inte överdrivet bråttom heller. Näe, tagga upp mig själv inför träning imorgonbitti ska jag göra nu. :)

Kittens.

Insåg precis en ganska halvsjuk grej, haha. Så kul.
Började med hemnet och suktade efter hus, vilket man ju gör nu och då. Fortsatte sedan med att kolla efter kökssoffor på blocket bara för att se vad det finns för något varpå jag trillar in på kattsökandet. Det som är roligast men jobbigast att kolla efter. Jobbigt just eftersom jag måste bearbeta J väldigt mycket mer just i innekattsfrågan. Och så är jag ju inne på exotic. Har varit det sedan Nolia sommaren 2009. Och så vill jag att det ska vara en hona samt att hon helst ska vara svart, men har börjat fundera på röd också då det i princip aldrig finns någon svart hona. Så jag satt och kollade runt på olika hemsidor innan jag i huvudet plötsligt kom ihåg den hemsida uppfödaren på nolia hade(där jag fastnade för rasen, och såklart att det var just en svart vi fick gosa med) och inser att en på jobbet heter exakt samma sak i efternamn. Då är ju det deras dotter. Så nu ska jag fråga en hel del på jobbet imorgon. :)

Kan ju bara avsluta med att jag inte är mindre sugen av att ha sett en massa fina bilder på dessa fina katter.