Effektiva söndag, nu kör vi.

Sitter och tänker att jag skall lägga upp hur dagen ska se ut, för att bli någorlunda effektiv efter att nu ha tagit det lugnt i soffan en stund. Det är både städning och promenad bland annat som står på schemat. Är egentligen grymt sugen på att träna, men då jag fick halsont i fredags eftermiddag är det bara till att ta det lugnt. Men röra på mig, det ska jag. Speciellt nu när det är gött väder igen. :) 
Igår var bi ute med båten och fiskade, solen lyste och det blåste knappt inget alls. Det var helt fantastiskt skönt! Extra kul att få fisk på trolling igen också, två gånger dessutom. Näe, om man skulle ta tag i dagen innan den springer iväg helt för mig.

Axelskada.

Det där med att blogga från mobilen är inte alltid en hit alltså, jag provade i typ torsdags(?) men det ville inte alls komma upp. Hur som haver var förra helgen toppen, Sävar Open med efterföljande middag är alltid lika kul. Något som är mindre kul är att jag gjorde illa axeln på jobbet i fredags, kommer inte ens exakt ihåg vad jag gjorde. Men förbannat så ont det gjorde resten av dagen. Till och med när jag gick. Var ju jättekul när vi var bortbjudna på middag och skulle ut och fiska på kvällen och de faktiskt fick fisk allihopa. Men var iallafall en kanontrevlig kväll. Det värsta i axeln har nu släppt men i vissa lägen känns det fortfarande kraftigt. Man undrar ju vad fasen det var som hände. Har annars haft en lugn helg tillsammans med min fina J och fan vad jag älskar honom!

Så var vardagen igång.

Det känns nästan lite konstigt, jag har jobbat två dagar. Har jag haft semester? Det gick så fort allting. Så nu är vardagen igång igen men med viss guldkant. Måste älska sommarkvällar. Som igår, när vi for ut till Kassjö och sprang i värmen och sedan tog oss ett kvällsdopp efteråt. Och på fredag blir "Sävar open" av, samt andra grejer framöver att se fram emot. Hur som helst är det rätt skönt att komma igång med rutiner, bättre matvanor och ordentlig träning igen. Sen känns det grymt bra att vara tillbaka på gamla stället efter två år på annat håll. :)
 
Vad fasen har jag gett mig in på? Ska jag tillverka mina egna kakfat? Haha. Kan bli kul det här. Det betyder alltså att jag måste ut på tallriksjakt för att kunna knåpa ihop ett eget när delarna väl anländer. Pysselådran talar alltså, kul! Inhandlade delar från Kakfateriet.
 
Bild lånad från ellasinspiration.se
 

Längtar efter en egen gräsmatta.

Solen skiner och det är varmt ute, och vad tusan gör jag? Jo, jag sitter inne. Vid datorn och kollar på inredningsgrejer. Är ingen innergårdstjej, och visst att jag skulle kunna sitta på balkongen men det blir så jäkla hett där en sån här dag. På sommaren vill man ju inget hellre än att ha en egen trädgård man kan spatsera ut i, ta med sig fikabrickan med kall dryck och tilltugg på och gå ut på gräsmattan. Läsa en bra bok. Påta på. En anledning att gå ut. Löpningen är dock en jädrigt bra anledning att komma ut, men man kan ju inte göra det hela tiden. Lägenhet duger gott och väl på vintern, men på sommaren när man vill komma åt solen och värmen(vi har det inte ljust och varmt många månader här ju) så kan det kännas lite knepigare. Vad som nu hör till saken är att jag inte alls suttit hemma hela dagen, har varit ute hos ena systern och umgåts med båda systrarna + barn. Men man blir jäkligt fort less på att sitta inne på sommaren.