Skallebang.

Uh, vad jag ogillar huvudvärk alltså. Speciellt när den aldrig ger med sig. Vaknade upp med den imorse och har haft ont hela jäkla dagen. Har dock lyckats hålla den i schack så att det inte eskalerat till att bli helt outhärdligt. Den gjorde så att jag kände mig värd att unna mig lite mörk choklad ikväll. Det känns ju faktiskt inte lika hemskt att unna sig när träningen flyter på heller(är ju inne i ett kanonbra flyt på det planet).

instapics.

 
 

Ouff,

Har inte speciellt mycket att komma med mer än att jag hade en helt perfekt helg, tills jag då föll dit i magsjuka kvart i sju på söndagsmorgonen. Blaj vilken dag det var alltså. Sen låg jag hela söndagen i sängen(förutom alla toarusningar) och igår så låg jag hela dagen i soffan. Idag är första dagen jag provar att äta som vanligt, och ska försöka gå en sväng ute i ljuset, framför allt för att inte ryggen ska bli helt paj. Imorgon blir det jobb igen, och vad skönt det ska bli!

Me.

 

Varm Choklad.

 
Vilken härlig helg med fantastiskt upplyftande väder. Länge sedan man fick se solen på det här sättet. Igår var det fullt upp med diverse grejer så som träning, kolla på kök och städning med mera medans idag är världens slappardag. Har fortsatt med min tavla som jag började med i höstas och druckit en enorm kopp varm choklad med grädde i medans sex and the city rullar i bakgrunden. Det kanske hörs att jag är ensam hemma, för det är jag. Karln är på väg till Lövens bortamatch. Jag njuter och har det gött.

Uppe med tuppen.

Godmorgon världen. Jag har nu hunnit vara vaken i 45 minuter och har alldeles precis stoppat i mig frukosten. Nu är det bara att kamma till håret, borsta gaddarna och fixa lite smått innan det är dags att bege sig för att öppna på jobbet. Det blir en lång dag och jag lär vara helt slut ikväll för att ha vaknat så pass tidigt. Hoppas ni får en fin dag!