Årets första.

Tidigare i veckan köpte jag hem årets första tulpaner, vita fick det bli. Tulpaner är så vackra, dock brukar de blomma färdigt så fort men de har åtminstone någon dag livslängd kvar. Skönt att det är fredag imorgon, den här veckan har känts så otroligt lång av olika anledningar och så blir det en mastodontdag imorgon då jag ska kliva upp 04.45 för att jag öppnar på jobbet och slutar halvfem. Så ikväll ska jag tanka kroppen med ett hårt träningspass, så skönt det ska bli!
 

Underbara Mia.

Är alldeles nyduschad och ska precis till att göra lite varm choklad innan jag bänkar mig i soffan framför ett otroligt härligt må gott program, Mia på Grötö. Helt fantastiskt härligt är det, har skrattat högt de båda tidigare veckorna och det är ju kanon att få se alla dessa människor ur en helt annan vinkel där de bjuder på sig själva. "Jag har inga dåliga simmare, det är bara det att dom vill simma ut igen" är bland annat en grej som sagts, hur underbart härligt ärligt är det inte.
 

Springer.

Oj, nu har det nästan gått en hel vecka sedan sist, dagarna bara springer iväg. Inte så mycket mer att berätta än att jag har njutit av helg och vi har hunnit med att göra en hel del härligt. Imorgon sätter en ny vecka igång och det jag ser fram emot mest är träningspasset jag ska på imorgonkväll, det är så skönt när man kommit in i det ordentligt igen efter att ha varit sjuk fram och tillbaka i november och december. Nej, nu är det soffan, tvn och hjärtat som ska få uppta resten av tiden ikväll.

Bra jobbat!

Idag har jag gjort det bra! Först jobbat i 11 timmar och sen direkt iväg för att köra ett stenhårt träningspass. Måndag och jag har inte varit dödstrött. Känner mig stolt som grejade det! Men nu ska det bli grymt skönt att krypa under täcket.

Allt på en och samma gång.

Dagarna går fort och jag tänker otroligt mycket. Jobbar jag inte så har vi varit på möte angående husprojekt eller tränat. Gör jag inte det så ritar jag planlösningar i olika formationer och mått eller så googlar jag inspiration. Allt som ett enda virrvarr. Eftersom allt ligger huller om buller på köksbordet så blir det lite svårt att placera allt, ska bli så skönt att sätta in allt i pärmar snart. Inte nog med allt detta så blev jag grymt sugen på att resa då jag såg alla billiga resor som finns, haha.

Snart över.

En härlig helg som snart är till ända. Fort har den gått, men den har varit lugn och bra. Det största vi gjort var väl att vara på språng en hel del av dagen igår på dels träning och dels husvisning. Så idag har soffan varit prioriterad, haha. Suttit och försökt rita lite planlösningar, men fasen alltså, det är inte lätt. Det svåraste är egentligen att man inte kan mått på trappor och vad de behöver för utrymme, blir så mycket svårare att få ihop allt. Hoppas iallafall på att få hem pärmar imorgon så vi kan organisera upp alla olika papper som täcker hela köksbordet(vad gör man inte när man inte har ett kontor eller dylikt?).
 
Men det där med hus, sen när man kommer på rätt planlösning är det ju ändå så otroligt många detaljer som man vill ska falla på plats. Sitter och söker inspirationsbilder lite nu och då. Vi har väl kommit fram till att vi skulle vilja ha en lantlig känsla fast ändå på ett fräscht sätt. Det är knepigt. Kök kan jag liksom se en bild framför mig, men sen då? Typ allrum på övervåning?
 

Så var det helg!

Eller jag gick på helg 12.45 idag. Efter att ha tagit mig igenom första arbetsveckan efter 17 dagars ledighet. Har haft både möte, stängning och öppning under denna veckan. Och jag kan medge att det inte var jättekul att kliva upp 04.50 imorse, men det gick. Var rätt slut när jag satt och fick naglarna förnyade idag efter jobbet. Tack och lov fick jag sova en timme före middagen, orken steg fort. Dessutom har det hunnits med lite andra, privata grejer som upptagit tid också. En effektiv första vecka tillbaka i vardagen, skönt att den där första veckan nu är bortgjord. Nu ska här bara njutas!

Vinter är otroligt vackert när det är minus.

 
En otroligt härlig juldag då jag var ut på en promenad och faktiskt tog med kameran. Vinter är så otroligt vackert när det är sådär gnistrande vitt, är minusgrader och det knarrar under skorna. Man glömmer ofta bort det. Det man kommer ihåg är de där dagarna då nollgradigt eller plusgrader smyger sig på, vägarna blir som ett enda jitter av slask och snön blir smutsig. Tur det kan repareras fort då de blir minus igen och det får täckas av några centimeter nysnö. Dessa gånger är jag glad att jag bor på ett ställe där det oftast är en riktig vinter.

Kanske bättre än det någonsin varit förut.

Nu tror jag att jag är nöjd med hur det ser ut här inne. Lite ändrare storlekar, ny header med bilder jag tog vid mitt tidigare designförsök som jag gav upp och en helt annan känsla än någonsin förr. Blir säkert roligare med allt detta nu. :)

Ett spännande år 2013

Har ätit en lyxig frulle och kollat på finaletappen i tour de ski för damerna. Det är otroligt imponerande att de tar sig upp för den där backen, för jag hade nog inte tagit mig ens halvvägs(iofs har jag ju inte åkt längdskidor på 10år heller, sedan man åkte på skolans som var så ofantligt dåliga).
 
Annars då? Sista dagen på min 17 dagar långa ledighet. Det har varit jul, nyår, nära och kära, en enorm mängd mat och mycket slöande. 2013, så var det ett nytt år och det kan fyllas med många möjligheter. Ett år då vi hoppas att våra planer ska gå vägen. År tvåtusentretton kommer att bli ett spännande år.
 
 
 

YES!

Jag lyckades hitta problemet som orsakat mer än 2 månaders uppehåll. En liten sketen bild, bara för att jag bloggade via telefonen. Och så lätt det gick att ordna när man väl orkade ta tag i det. Jag som trodde det hade med designen att göra. Nu får vi bara se om jag lyckas göra något personligt utav denna design. Yey!

Hej.

Det är som att jag slutat med det här, när allt med bloggdesignen bara krackelerade. Helt sjukt när man tänker på att det igår var 2 månader sedan sist jag skrev ett inlägg. Jag har klurat på om jag kommer ta upp det här igen, och jag får se. Det beror på om jag kan lösa det med bloggdesignen för att det hade kunnat vara kul att ha kvar för att kunna återblicka senare då det förhoppningsvis händer mycket grejer i år. :)