37 dagar lång!

Detta skulle ha publicerats 17:45 men då mobilnätet varit krasst har det inte fungerat.

Äntligen är den här, den efterlängtade semestern! :D 37 dagar är jag nu ledig, så sjukt skönt! For från jobbet 10 imorse, sjukt härligt att gå den tiden när man har öppnat och går sista dagen. For och hämtade syskonbarnen på förskolan och spenderade några timmar med dom och nu är man på väg ut till goda vänner på middag, en kanonstart på semestern (dock lite trött efter att ha vaknat tidigt bara så jag kommer verkligen behöva kaffe efter maten :p ).

Nu har vi precis kommit innanför dörren efter en kanonkväll med barnbus, mat, spel och skratt. Vad lycklig man blir av sånna här kvällar alltså! :)


Semesterdrömmer lite.

Sitter och längtar efter semestern, efter att få göra det vi planerat.
Längtar tills vi tar oss iväg till fjälls, till lugnet, där vi kommer vara och fiska hela dagarna(såvitt regnet inte bara öser ner) i en hel vecka. Jag och min fina J. Ska bli så kul att prova ett nytt ställe också. Sen hinner vi i princip bara komma hem så är det dags för bröllop. Sen packar vi om och beger oss vidare. Ska bli en härlig semester!

Break.

Sitter och rastar och får i mig mitt lunchkaffe. Tycker det känns mer som onsdag än tisdag, kanske beror det på att man går på långhelg på torsdag?
Igår var det iaf ett härligt avbrott i vardagen då vi var ut och käkade med jobbet, kändes lite lyxigt att få piffa sig på en måndag.
i valet och kvalet.

Funderar på att lägga ner det här. Men ingenting är spikat än. Kanske känner jag bara såhär för att jag längtar efter semester eller något. 9 arbetsdagar kvar, med en midsommarhelg där i mitten. Vi får se om det tar sig eller inte sen.

Har åtminstone lyckats beställa den där klänningen jag eventuellt ska ha på bröllopet i juli. Hoppas den passar och fungerar att ha.
Klänningsbryderier.

Hola. Sitter och känner mig helt velig. Vi ska på bröllop i juli och jag har letat klänning, frenetiskt. Hade ju varit skönt att göra bort det inköpet så att jag kunde släppa det. Men frustrationen i att de klänningar jag tycker är fina och skulle vilja ha är alla i antingen vitt, svart, rött eller någon dassig färg. Jag vill ju ha somrigt och fräscht. Kanske att jag funnit en som eventuellt borde finnas inne i stan som jag skulle behöva fara och kolla efter. Antingen det eller att jag håller mig jävligt kall och tro att jag ska lyckas hitta någon om ca 3 veckor. Haha, vilka världsliga problem.

Längtar till semestern.

Gokväll, 2 dagar kvar och sen är det helg igen, yeey!
Har precis kommit hem efter ett indoor walkingpass, och mitt vänsterben höll. Glädjeskutt! Sträckte det på löparrundan i torsdags och har varit svullen i muskeln samt att jag får ont lite nu och då i det för att det blir ett visst tryck. Trodde nästan inte att passet skulle gå, men så jävla skönt att det gjorde det. Då borde löpningen inte vara allt för långt borta igen.
Sitter även och glädjer mig åt att vi planerat in 2 veckor på semestern. Hyrt både stuga till fjälls och husvagn en vecka. Längtar om möjligt ännu mer till semestern nu! Borde vara typ 16 arbetsdagar kvar.
Igår var vi ute och fiskade samt slogs med myggen. Även om fiskelyckan inte var särskilt stor så fick jag ändå 3 abborrar och 1 gädda. Fick ju vara ute och njuta av vädret iallafall. :) (har dock mycket kläder trots värmen, bara för att inte bli ihjälbiten).