Noll inspo.

Jag har noll inspiration just nu. Önskar jag hade motivationen att ta mig ut och fota lite men jag har banne mig inte orken alltså. Känner bara att jag vill komma igång med träningen igen i första hand. Och jobba undan lite som ligger och maler som jag borde få klart känns det som. Men, jag ser fram emot att vi är till fjälls om en månad. Så otroligt skönt det ska bli!

En helt vanlig fredagskväll.

Är lite bitter. Men också lite glad. Bitter över att jag inte fick följa med på hockeyn. Glad över att jag klarade pim2 utan problem(har bara skjutit upp det i nästan ett år, haha) och därmed bara har en uppgift kvar. Lite mera bitter över att jag inte känner någon självklarhet över vad jag ska välja att göra en film av efter att faktiskt känt inspiration till 2an. Nej, nu är det helg och vi får se vad den bjuder på.

Man ska aldrig hurra i förtid.

Jag var så nöjd! Så nöjd över att jag lyckats vara frisk i 2 månader(bortsett för några dagar med magsjuka, men under dessa dagar hinner man inte tappa i träningen). Men tji fick jag. Nu är jag där igen, i förkylningsträsket med ont i bihålor vilket leder till en seg huvudvärk och är orkeslös i kroppen. Fan.