Blodomloppet.

Hejochhå. Idag var det dags för blodomloppet. Tordes dock inte prova på milen då jag sprungit alldeles för lite sedan knät kruppade förra året. Men 5kilometer blev det iallafall, i toppenväder. Och med tanke på hur lite löpning jag hunnit träna så gick det faktiskt bra. Skulle ju ha varit snajsigt om man hade varit 2 minuter snabbare, men jag är ändå nöjd. 27.48 minuter sprang jag på. 338plats av 2046 damer som sprang 5km. Inte fy skam. Slog tiden som jag sprang vårruset på förra året också, och bara det är ju toppen. Då sprang jag på 29.20min. Är lite besviken över underlaget bara, storgruset är inte skönt alltså. Blir ju en mäktig känsla när det är över 10400pers på plats som deltar, helt otroligt härligt.

Njuter av musik på våran balkong.

Vi har precis varit och storhandlat inför helgen efter att ha deltagit i gårdsstädningen med fika efteråt. Är alldeles öm i händerna efter allt krattande. Så nu ligger jag bara ute på balkongen och njuter av musik i en alldeles underbart härlig kvällsvärme. Gillar! Älskar sommarvärme, och våran balkong! Förresten, efter semestern i sommar så flyttar jag tillbaka till gamla jobbet där jag var när jag blev fast. Efter att då ha varit utlånad i närmre 2 år, känns otroligt bra! :D

Äntligen hemma.

Alltså ibland kommer de ju med så sjukt härlig inspiration! Satt och såg veckans repris alldeles precis, och blev galet inspirerad av Elsa Billgrens hemmagjorda bänk av ett second hand köp. En byrå som blev en otroligt fin sittbänk med sittdyna som man klätt in själv. Från att vara röd och trist till att bli vit och lantligt fin. Blev sugen på att prova själv någon gång, om man skulle hitta en billig och fin gammal byrå i framtiden.
 
 
Tips! Har man en snygg byrå utan ornament(vilka ger den pricken över i:et) så kan man köpa dessa löst på bla DekoDesign och sätta dit själv. Då kan man ju dessutom välja vilka man vill ha.

Kreativt projekt på g.

Har legat med värsta huvudvärken hela förmiddagen, men nu äntligen verkar den vara helt väck. Tack och lov. Sitter och gluttar på tradera efter ett visst speciellt ting då jag tänkt göra mig ett "konstverk" av detta i vårt framtida hus. Känner att det är lika bra att börja försöka hitta rätt och buda hem i god tid. Såg det nämnligen hos en annan familj för ett tag sedan och tyckte det var jättefint och det kommer ju att passa in i det stuket vi vill komma åt i huset. En är iallafall betald och kommer hem i nästa vecka. Måste bara hitta en lämplig låda att samla de i så att jag inte slarvar bort dem. När pågående auktioner är över, och förhoppningsvis några fler är på väg hit så ska jag meddela vad tanken är. Ett kul projekt iallafall! :) Nu ska jag bara dricka upp kaffet och sen fara hem till mamma och pappa en stund. 

Drömmarnas värld.

Vet inte alls vad jag ska skriva egentligen, för jag är försjunken i en annan värld. En värld jag ofta försvinner in i. Tankegångar alltså. Ibland kan man bli rätt less på sig själv. 
 
Hur som haver så tycker jag att det känns som måndag idag, efter att ha haft en härlig och lugn valborg med mitt hjärta och ett annat par. Alldeles lagom. Men det gick ju inte att undgå söndagskänslan igår.