Bildbomb, de va länge sen sist!

Det är mycket som hänt sedan sist. Bland annat har vi har varit på vår första lilla minisemester med husvagn med en liten knodd över midsommar. Det gick bra och vi hade trevligt sällskap, men som i övriga sverige hade vi ju inget toppenväder(tack och lov för att vi hade förtält). Och så har äntligen det där garaget flyttats! Vad häftigt det var att se hur det gick till, och att det gick. Den biten går nu in i etapp 3, efterliret. Etapp 1 var förberedelser för lyft och etapp 2 var själva lyftet. Nu är allt verkligen på riktigt känns det som.
 
Och jag är så sugen på att pyssla nuuu, frågan är bara när jag ska finna tiden. Hade tänkt sy vimplar(till dopet), haklappar så att det finns när det väl är dags att börja smaka saker samt några mössor med bättre passform än den vi köpt på kappahl. Hoppas att jag kan få sätta mig relativt snart.
 
 

Ett 6månader och 6 dagar till julafton, var det inte februari nyss?

Alltså vad hände? Är vi redan i mitten av sommaren? Det här året kommer jag nog knappt hinna med att det är sommar förrän hösten anlänt. Blir kanske lätt så med en mini på armen(som hunnit bli 3 månader och tagit första vaccinationen). Är det för soligt och varmt så är det svårt att vara ute, är det mellan 10 och 15 grader samt blåst så är man ju inte heller jättepepp.
 
Och snart är det midsommar, som vi för en gångs skull planerat i god tid. Hoppas att solen tittar fram och att min klänning hinner anlända innan imorgon så att jag kan ha den. Midsommar är ungefär det vi har planerat, förutom att ett garage ska byggas och förhoppningsvis vara klart innan huset anländer. Vi har ett spännande, tids och tålamodskrävande projekt framför oss. Men hej så skönt det blir nästa vår/sommar! Och kommande år efter det.
 
 

Rört på arslet.

  
 
Vilken härlig sommardag vi har här i Umeå idag. Efter att jag och lilleman varit på bvc för vägning och mätning av honom(han växer så det knakar!) så fortsatte jag promenaden. Gick till Baggböle herrgård och så ner till strandpromenaden. Efter några hundra meter där nere så började jag jogga. Och jag joggade på. När jag till slut saktade in så var jag ordentligt slut. Promenerade halva vägen och joggade halva. Min kondition är inte som tidigare, men jag är så stolt över att jag orkade, jag kände mig grym. Det är så skönt efteråt! Min kropp behöver det, så mycket som man faktiskt sitter stilla med en liten och ammar så tar kroppen stryk. Blev omsprungen av en medelålders man som faktiskt berömde mig för att springa med vagnen när han passerade, det gjorde mig ännu mer peppad att orka hela vägen.