Sick.

Jag somnade vid 18 igår. Vaknade iofs när diskmaskinen var klar och pep till och bytte sedan till den större soffan för att sedan somna om igen. Vid nio gjorde jag mig klar och gick och la mig i sängen istället. Bestämde vid det här laget att jag skulle bli hemma imorgon. Så förutom då jag ringde och sjukanmälde mig imorse så vaknade jag nio för dagen. Så jag sov alltså 15 timmar. Med tanke på det så är det ganska uppenbart att jag är sjuk.

Är helt seg i huvudet idag, snoret rinner, slemhostan är inte direkt min vän och mot halsontet har jag halstabletter. Känns mindre kul om man kanske måste ligga såhär hela helgen, men vilar jag ordentligt idag så kanske jag är lite piggare imorgon. Det är iallafall vad jag vill, men sen får vi se hur det blir.

Föresten fick jag min deklaration igår och jag befarade det värsta eftersom jag inte fick tillbaka så mycket förra året. Men kors i taket vad jag blev glad då jag öppnade pappren i år. Några tusen som klirrar skönt i kassan vill jag lova. Så det kom iallafall ut något positivt mitt i allt det jobbiga(sjukan alltså).




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback