Funderingar över mig själv och kalas.

Kommer på mig själv med att skriva "ja, men dom får stå med 3 andra par skor
och invänta sommaren". Sen när, NÄR, blev jag en sån som shoppar en massa
skor istället för den där som har 3 par och köper ett nytt par när dom andra går
sönder. Vet inte ens om jag skulle vilja våga räkna mina nu, finns risk för lite dåligt
samvete över vad jag spenderar pengarna på. Jag har i princip aldrig varit en
skogalen människa, utan mer den som har varit nöjd och trivts i dom jag har.

Jag måste börja sätta mer stopp för mig själv från och med nu, men å andra
sidan finns det inte så många "måste ha" längre. Det är skinnjackan, och siri-
jeansen från gina och ev. ett par high heels. Och bara dom grejerna blir ca 1200:-
så alltså borde jag kunna hålla hårdare i pengarna.

Suck, pengaångest.

Har varit på ett litet kalas hos min största storebror.
Han blev ett år äldre idag som alla andra också blir
när dom fyller år. Han är "ynka" 13½ år äldre än mig.

Har funderat en del senaste tiden, på en tatuering. En liten, enkel. Gärna på
foten/vristen. Antingen i form av en stjärna eller ett hjärta. Det ska stå för min
stora underbara familj. Så fort jag är helt säker på vad så blir det att boka tid.
Min första tatuering gjorde jag för 10mars för 2 år sedan(och några dagar då).

Gosh, i like them.

Jeansen jag ville hitta på Gina Tricot fanns inte. Inte ett endaste par.
Har dom då aldrig funnits där, än. Eller är alla par slutsålda?


Köpte mörkblå jeansleggings i vart fall och en ljusblå tunika. Får ta och fota dom någon dag för jag har ändå andra grejer att visa nu. Direkt efter tog jag mig en sväng in på h&m och köpte ett par svarta träningsbyxor och en vit tränings"bh", var på tiden att jag köpte nytt på den fronten. En ny mascara(samma som innan, maybelline the colossal volum express) och en ögonbrynspenna.

1. byxan. 2. den, fast vit.

Pallrade mig och min kropp in på skopunkten, såg ett par läckra gladiatorsandaler och ett par heta, höga, vita pumps. Men sedär behärskade jag mig, jag har faktiskt inte råd med allt. Det är ju faktiskt vita tygskor jag är ute efter.

Men tror ni inte på fan att jag hittade mig ett par som jag inte tvekade en sekund på? Gosh, i like them. Gick ju på stadium för att titta efter en mössa, hallå pucko det är sommarsäsongskläder nu! Tog rullisen ner på skoavdelningen och där, där stod dom och glänste i mina ögon. Fanns ett enda par kvar i rätt storlek, lite flyt eller vad. Dom fanns i rosa, gult och svart också, men som sagt vita. Har ju kollat på varenda skoaffär eller där jag vetat att det funnits vita tygskor, antingen har dom varit för breda(h&m´s) eller för konstiga modeller för min smak(då gäller det även snörena på skon), eller så har dom kostat för mycket i mina ögon. Men nu så, nu har jag dom. Och dom kostade endast 199:- och var supersköna!


Sen kunde jag gotta mig i en orientalisk rostbiffsmacka från Catharinas,
innan jag promenerade ner till kajen och tog bilen hem igen. Nöjd och
glad. Fast med en hel hög tvätt att vika.

ibland så.

Changed plans.

J övertalade mig ganska lätt att prova snowboardskorna, dom passade ju såklart fortfarande. Vilket innebär att jag nu bestämt mig för att pallra mig ner på stan. Kolla på ett par ljusa jeans, ett par jeansleggings, tunikor och skor! Fan, juste. Ska nog kolla efter en mössa på stadium också.

Om det köps något så kanske jag har något att visa.

Pengarpengarpengar.

Jag vaknade upp med beslutsångest idag.

Först och främst kan jag ju nämna att det är strålande sol ute så att man bara skulle vilja hålla sig utomhus. Då tänkte jag lite snabbt att det var ju toppen då kan jag ju gå på stan. Varpå jag kommer på att det kanske inte är någon bra ide, då kommer jag bara spendera pengarna på en massa onödigt känns det som. Fast att jag vet grejer som jag vill ha, men jag kan lika gärna klara mig utan dom tycker jag.

Det är ju så att mina vinterskor jag har på jobbet inte ska få följa med mig till fjällen. Lär ändå bara få in snö i dom för att dom är ganska låga. Så vad sjutton ska jag ha på mig på fötterna? Jag har att välja mellan snowboard skorna(som jag inte provat på evigheter och inte vet vars dom är och då måste leta fram ganska precis nu) eller att köpa ett par nya skoterskor för närmre tusenlappen. Det känns ju skitsurt. Men jag lär ju kanske behöva dom någon annan gång framöver i mitt liv så varför inte köpa dom nu? Fan.

Men då kom jag att tänka så att far jag inte på stan och spenderar pengar så kanske jag kan köpa skoterskorna istället eftersom att jag faktiskt behöver dom. Men vad ska jag då göra idag? Ja beslutsångest och vel fram och tillbaka.

Måste ju sen nämna en kul grej som jag såg i fredags.
Jag var in på butiken ovanpå team sportia och kikade, hamnade bland skorna och
vad var det jag såg? Jo, likadana skor jag hade beställt hem från Bellme. Jag trodde
inte ens att dom fanns i butik, haha. Men en annan grej var att dom kostade 700:- i
butik och jag fick mina för 527:- med frakten inräknad. Hur värt kändes inte det.

Bara en barack kvar efter finanskrisen.

Har varit en ganska slapp och lugn helg, mestadels iallafall.

I lördags så tog vi en tur på J´s nya skoter som han hade köpt på torsdagen. Betydligt mycke skönare att åka på än den gamla trots dom väldigt guppiga lederna. När vi nästan var framme vid vårat mål så träffade vi skoterpolisen, två stycken. "Shit, tur att han inte drack något igår och att inte jag kör" var det första jag tänkte. Dom kollade allt! Det var lite som badcop and goodcop över dom. Den ena verkade mest intresserad och den andra mest bara sabotagevillig, hur får två sånna jobba ihop? haha. Och mina "skoterskrik" har kommit tillbaka, vafan jag blir ju näst intill livrädd när han stegrar med mig på, tänk om jag skulle tappa greppet. Men vi tog oss hem helskinnade och jag hade en ond rumpa och trött kropp. Ska jag nämna att jag fick världens träningsvärk i ryggen av det här iom att man spänner den hela tiden när det är guppigt, tror aldrig jag varit så öm i ryggen förut.

Juste! Vi såg ju lövångersrevyn, henrys sjukstuga i lördags efter en hastig utemiddag. Gud vad kul den var! Det är så härligt också att höra så många personer sitta och skratta samtidigt också, ung som gammal, kvinna som man(pojke/flicka). "Ni vet finanskrisen, när den är över så kommer det inte finnas så mycket kvar av vita huset, kvar kommer bara en svart barack att stå." Ni hajar va? Haha. Dom var verkligen duktiga på det dom gjorde. En riktigt kul grej att gå på, och det var ju som det vi sa till varandra på alla hjärtans dag, att vi går och ser den där och gör något istället för att köpa en massa även om vi köpte en pyttegrej var ändå och gav varandra.



Sen var det bara fotbollen och lite öl/cider som gällde och förslappning
resten av helgen. Men det var skönt och nu är vi taggade på fjällen till
helgen.

Budgetshopping.


Rensade lite i börsen innan jag for, upptäckte då att jag hade 50:- till på h&m. Och det är inte illa. Alltså 250:- att shoppa något för.

Möttes upp av glada ungar där mamma jobbar, dom har ju inte sett mig på evigheter. Och sen väl på maxi så inhandlade jag en väldigt rosa fleecedress(tröja&byxa för 129:-), nästan mot det röda hållet att använda mig av när vi far till fjälls nästa helg. Förhoppningsvis slipper jag frysa då. Och så ett par mörkblåa, stora mjukisbyxor för 80:-(budgetshopping eller vad!?haha) men jag har ett par sedan innan som är väldigt sköna och faktiskt har hållit bra i kvalite. Ska ge ett par svarta till älskling också(håller bara tummarna för att längden passar). Godis för helgen också kunde man ju inte glömma.

Sen h&m.  Tänkte "underkläder & smink". Fann jättemånga fina underkläder, köpte dock bara en bh med tillhörande underdelar. Bikinin jag vill ha måste jag eventuellt ha överdelen i större storek så den får vänta ytterligare. 2 par nya leggings då alla mina nuvarande börjar gå sönder på ett eller annat ställe. Hårsnoddar, ett diadem och ett par örhängen. Betala. Och när man handlade för 400:- så fick man ju ett presentkort på 100:- perfekt att gå ner på nedervåningen och inhandla ögonskuggor, "ögonpenslar", bronzingpowder, och en nagelfil.


Inköpen. Tröjan till fleecedressen.

När jag väl kom hem nu då så rensade jag min sminkväska och tvättade ur den. Sen tog jag en av mina koppar från min hylla och ställde borstar och eyeliners och dylikt i = mer plats i sminkväskan åt resten.


1. Före rensning & städning.     2&3. Efter.

Nu blir det att hänga tvätt och köra igång en till maskin, känner mig grymt flitig idag.


Ska du bara slappa eller?

No work today. Mamma ringde och undrade vad jag skulle göra då,
slappa eller? Ärligt talat vet jag inte. Hon bad mig fixa i köket så att
det var gjort när hon kom hem eftersom annars skulle middagen
bli ännu senare. Och att hon hade bilen på jobbet, om jag ville ha
den något idag så kunde jag bara komma och hämta den.


Jag ville inte göra det. Efter frulle med tidningsläsning så fick jag ett ryck och gjorde faktiskt iordning i köket. Så jag hoppas hon blir glad, bara inte lillebror hinner hem och stökar ner det innan. Kollade på klockan och undrade om vartannat vad jag skulle hitta på idag. Klockan var ju inte ens tolv.. Låna bilen eller inte?

Jag såg att dom hade billiga mjukisbyxor på Maxi, sånna jag redan har ett par av och som är jättesköna och faktiskt väldigt hållbara(tro det eller ej), skulle kanske behöva inhandla ett fleeceset också inför fjällen, jag äger inget underställ och fleece gillar jag eftersom det är lite varmare. Sen har jag ju 200:- presentkort på h&m, kanske ska ta en rajd till strömpilen och bara lulla runt medans jag kör en tvättmaskin här hemma? Kanske att jag verkligen gör bort saker och ting istället för att bara ligga framför tvn och försöka få tiden att gå.

Man kan ju alltid börja med att fixa iordning sig.

Monstret - Josef Fritzl.

Eftersom J skulle köra in sin nya skoter lite(5mil rättare sagt) så blev klockan en del och jag ides inte fara till honom, han kom hit istället och vi tänkte ju se Medium som vanligt. Vi hade totalt glömt bort att det var Monstret - Josef Fritzl istället, vilket vi såg.

Att en människa kan vara så hemsk är svårbegripligt. Man tänker tillbaka vilken situation man själv var i för ett år sedan, då satt dottern fortfarande inspärrad i källaren med några av barnen. Hela mitt liv, när jag gjort något roligt har hon/dom suttit där nere och plågats. Att ingen någonsin inom sociala(som hade varit på hembesök 21 gånger sedan -84) krävde att få se källaren, eller att någon blev så pass fundersam att dom ringde polisen. Visste frun om det men vågade inget göra? Det är så svårt att begripa att det ens fått inträffa. Som bäste vännen(ej längre) med fru sa, om det ändå bara hade varit att han hade slagit frun och barnen. Det är tragiskt, men jag håller med dom. Det hade varit lindrigt jämfört med vad dom fick stå ut med. Samtidigt tycker jag det var riktigt modigt av vissa personer att sitta och berätta om detta. Som några av vännerna, han som byggde källaren utan att veta om vad den skulle användas till, fruns syster och gamla grannar.
Missade du detta så går det en repris 29/3 som du kan se.

Usch.


Hurra vilket händelserikt liv vi lever idag.

Laddade dvdn igårkväll med lite SATC när jag var sådär hängig. Hann bara lägga mig i soffan igen så somnade jag, hann inte ens byta till rätt kanal. Och så sov jag i 1½ timme. Jag var helt knäckt.

Vaknade upp och var totalt hängig och med magont(trodde det var magsjuketajm) så jag orkade inte ställa mig i duschen, gjorde mig bara klar och flyttade över till sängen. Som tur var så mådde jag bra imorse.

Fann stället där jag skulle jobba. Med trevlig personal och endast 1½åriga barn. Kanske blir jobb där någon fler gång framöver. Dom tog iallafall mitt nummer så dom inte skulle behöva ringa vikbanken innan. Jag måste väl ändå ha skött mig bra då?

Eftersom jag befann mig där så for jag och hälsade på Anna och Benne också.
Han är ett sånt charmtroll med ett smittande skratt den lille goskiten.

Varför, varför, varför måste jag bli förkyld nu, igen!?
Ååååh, blir så jävla less. Jag vill ju träna som vanligt
på måndag igen. Fuck. Jaja, bara jag är frisk innan
fjällen nästa helg så får det väl va.

Tuttfat.

Jag känner mig helt slut i kroppen, känns som att jag kanske har en förkylning på g, igen. Suck. Varför ska man bli förkyld hela tiden. Sitter då och har myst ner mig i soffan med min nya filt från Boom.

När jag och J var och hälsade på syster m. familj sist så hade dom en filt som dom köpt för inte så längesen på Boom. Jag bestämde på en gång att en sån ska jag införskaffa. Så idag när jag var på väg ut till henne och körde upp mot ersbodahållet så var det 4 minuter kvar tills dom öppnade, så jag svängde in och köpte en. Så mjuk och varm. Det är beige plysh på ena sidan och vitt supermjukt lurv på andra sidan. Hundraåttionio kronor kostade den. Inhandlade även en grisknorr och två grisöron till Meja och Doris, gissa om dom blev nöjda!





I väntan på att Boom ska öppna. Mysiga, mjuka, varma filten.

Väl hos syster så slingade vi hennes hår, ganska ordentligt. Pilla ur hår i varje hål i mössan. Åt lite innan det var dags att hämta lille H på dagis, som vanligt numer så frågade han efter J så fort han såg mig. Sen blev det lite lek med honom, foto av tvillingarna och så innan jag brummade iväg hem igen. Fick med mig en del riktigt fina kort.

Stenvägrade att äta potatis och köttbullar igen, sen så var det ju trots allt våffeldagen. Så mamma for och inhandlade grejer såvida jag ställde mig och gräddade smeten. Och klantjävlaarseljag brände mig på järnet. Möttes även av en guldbonus från h&m hemma, 200kronor. Det gillas.


Tuttfatet. Syskonkärlek(lillasyster,storebror).

Imorgon ska jag få jobba med det jag vill just nu. Ska vara på en helt annan förskola(dagis) där jag aldrig satt min fot förut. Vet inte ens om jag hittar dit. Ska kolla kartan ikväll(haha). I röbäck är det iallafall, så mycket vet jag. Och tiden, gatan och nuffran. Borde hitta.

Nu ska jag däcka i soffan och vila upp mig.

Sinnesrubbad dröm.

Bara för att jag sa att jag inte kunnat somna om på länge nu när jag
kommit hem tidig morgon och jag trodde att det skulle vara så idag
också så är jag istället skittrött efter att ha sovit gott. Fast jag drömde,
gör det att man är mer trött dagen efter?


Jag drömde om att några barn på dagis drack vattnet ur toaletten och
dom blev helt beroende. Helt tokiga. Galet äckligt. Varför drömmer man
något så sinnesrubbat?

Ska väl ta och fixa iordning mig och brumma iväg snart.
Solbrillorna får inte glömmas, mycke behagligare att köra
då än att bara fälla ner solskyddet som knappt hjälper på
grund av att jag inte är superduperlång och solen kan lysa
mig rakt i ögonen ändå.


Det här bju jag på.

Mina fingertoppar känns sönderbrända av nydiskade glas, bestick, karotter
och kastruller samtidigt som ovansidan handen känns torrare och torrare.
Ryggen kan komma att krackelera vilken dag som helst, den gör så äckligt
ont. Nämnde jag igår att jag brände mig i ugnen då?

Man skulle kunna säga att jag provat på en ny sorts arbete för min del. Att diska haklappar inne på avdelningar kan inte jämföras med att stå i köket någonstans. Det är en ny erfarenhet för mig det här. Nu vill jag bara få återgå till det normala, att få jobba med barn.

När jag kom dit imorse blev jag erbjuden kläder som jag var tvungen att ha under dagen, det är det ni ska få skratta åt om en stund. Hon jag jobbade med(då hon väl var i köket) var väldigt trevlig och gav positivt beröm. Det var nämnligen temavecka i veckan och hon skulle vara ute på en avdelning och göra lunch tillsammans med dom och så. Jag? Jo jag skulle diska upp frukosten, göra iordning sallad och portionera ut mat och diska ännu mer.

Nu till kläderna jag hade på mig. Självklart mina fejkcrocs som alltid när jag jobbar(dags att införskaffa nytt på den fronten nu), det var det enda som var mitt eget. Sen så blev det en svart lite större piké t-shirt, mattantsbyxor och sån där hemsk svart mössa man knyter bak i nacken(för att hår ej ska trilla i maten) och ett urtvättat blått förkläde. Till en början skämdes jag något så oerhört över mössan där, jag trodde aldrig någonsin att jag skulle ta på mig en sådan i hela mitt liv. Men det gick över. Vill ni se bilder? Hahaha.. Klart ni vill. Och ja ni får skratta för det gjorde jag också när jag klädde på mig allt.



...hahahah.

En annan grej jag nu tänker berätta har att göra med att jag gick på just det dagiset som liten(1-5år). Jag satt och åt min lunch och en kvinna kom in i personalrummet och sa som skämtsamt att "jaha, så nu har du hittat tillbaka hit till huset" ungefär. Jag svarade med ett "ja, men det är ju ganska många år sen jag gick här nu". Varpå hon säger att hon tycker inte att det var så länge sen alls. Hon minns mig med andra ord och jag minns inte henne, inte ens ett namn på personen kommer jag ihåg. Jag vet inte ens om hon jobbade på min avdelning. Men jag tyckte det var min skyldighet att komma ihåg hennes namn sen jag var liten att jag inte vågade fråga vad hon heter. Jag tror jag har ett vagt minne av att det var någon lite yngre som jobbade på min avdelning, det kan ha varit hon för det var trots allt 15 år sedan. Sen kände jag faktiskt igen ena fröken som jag hade, vet dock inte om hon kände igen mig. Sen fanns det en till sen förut, hon kände igen mig men det är inte så konstigt eftersom jag och hennes son gick i samma klass i högstadiet.

Det har trots allt hunnit hända en hel del under dom 4½ timmarna jag jobbade där
men nu är det bara skönt att få vara hemma och vila upp kroppen. Blev ett lite väl
långt inlägg nu men hade så mycket att berätta och hoppas att ni orkade ta er igenom
allt.

Nervositet.

Nu är det tisdag och jag ska jobba några timmar. I kök igen som sagt.
Nervös kan jag ju tala om att jag är. Fan, jag känner ju ingen där idag
(tänk om storebror ändå hade jobbat).

Det är åtminstonde finvädret ute idag så jag får glädja mig på det och
hoppas att jag hinner få en massa endorfiner under min korta promenad
dit i jeans och en sjaskig t-shirt och vårjacka. Solisarna också då såklart,
eftersom jag slutar 13.00 och det kan vara bra att ha dom när jag ska gå
hem också.

Jag är typ så nervös som jag var första gången jag skulle vara på dagis för lite mer än ett år sedan(måndagen efter sportlovet), men samtidigt hade jag ju varit på fritids och så i några månader innan det så jag visste ändå att all praktisk göra borde funka. Gaah, jag kan inte slappna av och yrar alldeles för mycket. Frukost kanske skulle göra susen. Jag håller tummarna för mig själv och intalar mig inombords att det kommer gå bra bara jag är mig själv.

Galen avundsjuka.

Begriper inte varför träningen blir svettigare.
Tycker att jag tar i lika mycket alla gångerna och ändå bli det bara
tyngre och tyngre. Borde det inte bli lättare? Det tycker då jag.


Tro det eller ej, jag lipade igen. Precis som ett litet barn.
Gissa till vad!? Spårlöst såklart. Pinsamt nog så blev man
ju lite halvavundsjuk på henne, vad hon fått vara med om.
Och Hawaii av alla ställen. Sinnessjukt att tänka så. Men
samtidigt blir jag alltid så glad för deras skull när dom hittar
sina biologiska rötter.

Peppa en dag till i köket imorgon, nu sova.

Diskskvitter i ansiktet.

Mina händer känns helt söndertrasade nu.
Dom var torra innan men det är ännu värre nu,
och naglarna känns sköra som bara den.

Men för att vara första dagen för mig i köket så gick det ganska bra. Ska jag chocka med att säga att dom ringde från dagiset där jag gick när jag var liten och hörde om jag kunde jobba i köket där imorgon. Vad tror ni jag svarade? Svarade ja, eftersom jag inte hade fått in nå mer jobb. Kommer kännas skumt, den enda jag känner som jobbar där är min storebror men jag tror han är kvar i utlandet imorgon också.

(bild1)Nu smyger vi in och tar en titt...
(bild2) Där har jag stått i princip hela dagen.


Har stått i disken flera timmar. Vill ni veta något roligt men äckligt? Jag antar det. När man ställt upp disken och ska spola lite innan man skickar in det i diskmaskinen och det blev någon konstig vinkel så fick jag det där vattnet uppstänkt över mina kläder och i mitt ansikte, mer än en gång kan jag tala om. Är det konstigt att jag bytte kläder på en gång jag kom hem? Ja harjeligen. Nya tag inför imorgon och jag ser fortfarande fram emot träningen, är grymt taggad.


Så här ser mitt hår ut nu i ett mörkt rum med blixt.

När jag kom hem hade jag fått förstoringarna! Yey! Jag är så nöjd.
Har redan gjort iordning dom och placerat dom i sina svarta 15x20
ramar. Dessa tre ska sättas upp i J´s kök, det är en gåva till honom
från mig(det är ju faktiskt han på bilderna) och ska sitta i den här
ordningen som på bilden jag tog.


Några få bilder från i lördags som utlovat.

(bild1) Vinglaset var större än halva Annas huvud.
(bild2) Bara allmänt härlig bild.
(bild3) Ölspelet.

Med förklädet på?

OMG!
Jag tror jag kollapsar. Faller.
Vem tror jag att jag är.


Jag ska jobba idag. I köket på dagis!
Direkt jag tackat ja till det så ringer dom från vik-banken,
och jag måste tacka nej. Om hon hade ringt 2 minuter
tidigare hade jag fått vara på ett annat ställe, inte i köket.

Portionera ut mat, diska, göra iordning mellis, diska.
Lär väl känna mig som ett russin eller något åt det hållet.
Första gången i köket, håll tummarna nu. För jag ska gå
snart. Lite mascara måste jag iallafall ha.

Andas.

I feel like a carrot.

Okej. Mitt senaste inlägg blev ganska rörigt, men jag var stressad och onykter. Batterierna ut antingen tangentbordet eller musen var tvugna att tas ut så det fanns inte så mycket tid.

Men jag menade ungefär så som jag skrev. Och på förfesten med tjejerna(och några andra) så blev det ölspelet och det kändes som att jag var en av dom som fick mest klunkar. Nere hos Elin stod Anna med en spade i ena handen och en banan i andra, roligaste synen på länge och jag var i princip dubbelvikt av skratt. Det där med tv-spelandet sen, jag provade guitarr hero för första gången i mitt liv, fyfan så kass jag var trots att jag körde på easy. Men det var kul.

Igår sov vi så länge vi bara kunde, var lätt med tanke på att vi hade lite baksmälla båda två. Sen så lämnade J av mig hemma hos hans föräldrar så att hans mamma fick slinga mitt hår(ännu en gång) i massor och nu kommer silvershampot att bli välanvänt. Man kan säga att jag förbereder mig för sommaren, men imorse var det 5-6 minusgrader och nu snöar det. Så roligt så. Men om en och en halv vecka är det fjällen så jag ska väl inte klaga. Håret syns på bilden till höger, och ja jag är osminkad och ser rätt sliten ut men jag orkar faktiskt inte bry mig.

Som ni kanske märker av att jag sitter och skriver nu så har jag inte något jobb idag, sitter och myser framför tvn i min soffa och mitt städade rum(som inte blivit stökigt än, mest troligt för att jag knappt varit hemma). Ikväll blir det andra bullar, då är det step2kp som gäller och jag är taggad. Ska förbereda mig med att dricka mycket vatten nu under dagen vilket sägs göra att man ska orka mycket mer under träning.

Bilder från helgen läggs upp lite senare
om någon är sugen på att se.

Kaos uppdatering en alkoliserad lördagkväll.

Jag chockades av mig själv något så grymt mycket igår.
Somnade och sov gott inom loppet av 15 minuter, max.
Lipade till hundtricket. Hur fan det går till även om man
inte gillar filmen.

Den här dagen har varit bra och kul.
Fint väder, förfest med brudarna(evigheter
sedan sist, ungefär), och nu fest med tv-spel
med en massa grabbkompisar till J.

Okej, det tog inte hela helgen innan uppdatering, var glada för det. Nu har jag att välja på mus eller tangentbord och det är ju sämst utan det andra så nu får jag uppdatera senast måndag. Håll ut.

Bajslukten sitter fortfarande kvar i näsan.

Ibland skulle jag bara vilja skrika ut i ren frustration,
speciellt när man får en dyblöt barnhandse i fejset.
Det är kul(ironin där).


Annars har det varit en bra dag med mycket bajstorkning och jag lider just nu av huvudvärk och hungerkänslor djupt nere i magen. Men det stillar nog hamburgare och pommes om en stund för att kanske eventuellt övergå i ett illamående(mättheten alltså, inte ångest över fettet).

Lär väl vara frånvarande från bloggen mest hela helgen(som vanligt),
men var lugn, jag återkommer såvida jag överlever eller inte hamnar
i koma. Kanske att det finns något kul att berätta som är likvärdigt en
dyngsur barnhandske och bajsrumpor.

Hoppas att alla glada själar får en bra helg!



Hår på kroppen.


Trots en aningens för lite sömn inatt så har det varit en toppendag på jobbet. Har fått skratta tills tårarna kom, ungar är bara för härliga(dom påverkas visst också av solen). När dom fnittrar som en kärlekskrank tonåring(tidiga tonåren) eller när dom verkligen asflabbar, det är så härligt. Sen är det så roligt att få vara en fröken som kan skratta med istället för att säga "sluta, blahablaha". Det tror jag att dom också tycker.

Ett av samtalen handlade om att man får hår på kroppen när man blir äldre(ja, dom är mycket väl medvetna om att man får det och att tjejor blöder ur snippan och så vidare) att tjejerna får hår på snippan och killarna hår på snoppen. En unge kläcker ur sig att jag har hår på snippan för att jag är ju vuxen, dessutom var den nog lurvig sa dom. Och för att inte utöka information om att man kan raka, vaxa osv så håller man ju bara med och skrattar åt det och berättar att när killar blir stor så får dom hår i rumpan som brukar kallas för rövskägg och dom utbryter i gapflabb och fnitter som smittar av sig värre än en förkylning. (Skriver snippan eftersom det är det ordet dom använder).

Anna och lille Benjamin har varit hit också efter att jag slutat jobba
för dagen, grymt kul och trevligt. Var länge sen sist, och lillkillen har
blivit så stor. Det är så att man undrar vars tiden tar vägen.

Magen håller på att hungra sönder tack vare blodpuddingslunchen som man kväljer av bara att se och middag hade inte alls varit fel. God sådan helst.


Clever.

Jag börjar halvåtta imorgon bitti och jag har varken duschat eller fixat rena sängkläder i sängen än(de gamla ligger då redan i tvättstugan) och så sitter jag och knaprar husmans med korv på till kvällsfika för stunden.

Skippade att göra klart städningen och for till Sandra en stund, grymt längesen jag var där sist(juli/augusti) så det var på tiden. Även om vi sågs senast i måndags när vi tränade. Även om det kommer kännas bittert att kliva upp imorgon så är jag glad att jag hunnit göra så mycket som jag hunnit idag.

Nattinatti.

Dom kom idag.

När jag var ute och gick med Meja tidigare idag i det härliga vädret så fick jag ett smsavi om att skorna hade kommit och att jag kunde hämta ut dom på ok/q8 efter klockan 17.

Efter middagen så gick jag och hämtade ut dom vilket är alldeles nyss.
Sprätte upp tejpen och provade dom på en gång. 37orna sitter perfekt!
Är glad att jag inte chansade på en storlek större. Och nu så har jag mig
ett par vita sneakers till i sommar och inte bara ett par svarta. Sen vill jag
ju även hitta några snygga vita tygskor och ett par höga klackar.


Men nu har jag tre olika par skor här hemma som är oanvända och bara
väntar tills det blir sommar och dom får pryda mina fötter. Dom här, ett par
svarta lackballerinas och ett par bruna gladiatorinspirerade klackar.

Nu suktar jag ännu mer efter sommar.

Något ännu roligare är att jag måste vika tvätt, bädda rent och dammsuga nu.
Imorgon när jag jobbat klart kommer Anna hit en stund. Ska bli riktigt kul.

Seg leverans.

Förstår inte när jag ska få skorna jag beställde i förra veckan
från Bellme. Kommer dom inte imorgon tänker jag ringa och
höra mig för. Har endast fått hem fakturan. Jag inbillar mig att
det är någon på posten som stulit mitt paket.


Beställde 3 förstoringar i måndags samt 3 kopior fast i 10x15 format. Dom mindre kom idag, skitsnygga fast lite väl små. Håller tummarna för att jag ska få dom innan helgen. Då ska dom ramas in i de 3 större ramarna jag köpte igår och sättas upp i J´s kök. Det är en grej till honom, men jag har redan berättat att han ska få dom.


Dessa tre bilder är det som ska sitta i varsin svart ganska bred ram, i den här ordningen.
Är så nyfiken på hur resultatet kommer bli. Det är dom tre bilderna jag tog i lördags när
vo var ute med skotern, fast i svartvitt och lite ljusare.



En del av dagens klädsel. Leggings, knästrumporna, knallrosa
linnet samt en tunn svart tunika med knappar över det.

Balklänning säljes!

Ska nu göra ett försök i att sälja min balklänning.
Jag gillar den och skulle gärna behålla den, men den tar plats som jag inte riktigt har. Så om du, eller någon du känner fortfarande inte har hittat någon klänning till årets skolbal så kanske det är just den här ni söker.



Använd en gång. Storlek 38, passar den som är 165-170 cm lång.
Ganska mörkt röd(inte vinröd!), tillhörande sjal medföljer. Rosdekorationer
vid vänster bröst och höger höft. Finns tunna axelband som man kan ha
invikta utan att det syns om man känner för det.

2700:- , men om just du är snabbast så kan jag säkert minska på priset litegrann.

Amazing.

Jag förundras över mig själv. När det är vinter och mörker ute allt jämt så är jag den personen som kan sova 12 timmar bara jag får, så när jag måste upp och jobba så vill jag egentligen bara få dra täcket över huvudet och somna om för att man känner sig så utslut. Det är mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem.

Men nu har jag chockat mig själv två dagar i rad. Visst jag vaknade inte supertidigt igår, men 9.20 av mig själv(25 minuter innan väckarn skulle ringa) utan att vara trött gjorde mig stolt. Självklart hann jag mycket mer. Imorse så vaknade jag också innan väckarn, som ringde fem i sex första gången. J skjutsade hem mig när han for till jobbet och jag gick inte och la mig igen(som jag skulle ha gjort om det var mörkt ute) och så fick jag sommarkänslor(!) trots att det är snö ute. Känner mig lite halvt omänsklig men är så galet glad. Solen är så uppiggande!

Jag till och med pumpar musik ur högtalarna på hög volym och mår jävligt gott just nu!
Nästan så att jag skulle vilja ställa mig och dansa på mitt bord med glad musik spelandes.

Lassot och vårkänslor.

Hemkommen från stan. En aningens besviken.

Skjorttunikan som var det jag verkligen ville ha fanns inte. Sist när jag köpte min så fanns ett helt sånt där stort runt ställ. Nu fanns det kanske 7 st skjortor kvar, i storlek 44. Fanfanfan. Jag som verkligen ville ha en vit också. Hoppas det är något som dom kommer få in.

Köpte en korallfärgad tunika iallafall(köpte en mintgrön sist), en svart fodralklänning och ett knallrosa längre linne. Lite smink, knästrumpor(mitt första par), vanliga tunna sockar, 6 ramar, viktigt meddelande-lappar till kylskåpet, ett diadem och ett hårlasso. Någon som minns hårlassot från när dom var små? Det gör jag. 90-tals flashback. När jag gick på 6års så fanns det en sån på skolan. Det är ju bara 14 år sedan.


Vårigt och bra. Vilken lättnad det blev att gå på stan utan tjock vinterjacka. Kläder som gjorde en glad är precis vad man skulle behöva var dag. Och så drog jag fram dessa skor som jag haft i min ägo i ca 4 år och bara använt ett fåtal gånger.


Hårlassot. Någon som känner igen?

Dags att hänga tvätten och köra igång en till maskin. Sen kanske det eventuellt blir lite mer fotande. Får se vad som sker. Måste ju fördriva tiden och då kan det vara bra att vara ute när det är så pass fint istället för att nörda sönder.

Snacka om vårväder.

Vilken underbar dag att vara ledig!
Solen lyser och plus 6 grader (i skuggan!)


Och jag är uppe i tid. Ska kasta i mig något ätbart, slänga in en maskin tvätt, göra mig klar och fara in till stan. Sen har jag tänkt ta på mig skinnjackan, första dagen för i år. Kan ju inte gå runt med vinterjackan, då lär jag svettas sönder och det är inte så fräscht. Det känns som en bra dag det här och jag sov inte bort den!

Svetten flödade.

FY F*N så slut jag blev av träningen.

Okej, jag var slut förra måndagen, men idag blev det än värre. Och så kände jag mig allmänt snurrig, tur jag kunde stegen sen förra veckan, annars hade jag snubblat på brädan och skämt ut mig. Garanterat.

Imorgon har jag inge jobb i almanackan så om det förblir så då måste jag städa och tvätta och eventuellt ta en rajd in till stan. Måste köpa en till sån där skjorttunika, gillar den så grymt mycket(men i annan färg) och kanske lite nytt smink(igen! suck..) tar inte det ena slut så är det de andra.  Får se vad som hinns med.

Snart ska jag se Spårlöst, får se om jag bölar och är lika
blödig som förra måndagen då jag storlipade.

Imorgon kanske mina skor kommer?


Tycker att den här bilden är grym! Tog den i lördags när vi var ute med
skotrarna och så här blev det. Inte minsta lilla redigering alltså, precis så
är det med bilderna jag la in i inlägget nedan. Oj så jag gillar min kamera.

Det var nära en avflygning.

Gosh.

Hipp som happ har jag hoppat idag, mellan tre olika avdelningar.
Avdelning R 1timme, avd. Gl 1½ timme, avd R 2½ timme, avd Gu
1 timme, och sen avd R igen 2½ timme. Iofs gick dagen bara fortare
pga det.

I lördags va vi några stycken ute med skoter. Jag satt bak när J hoppade(!) och en gång var jag inte långt ifrån att flyga åt tjotahejti, tur jag hade ett stadigt grepp om J´s mage. Men det är kul när man är beredd och det är ljust ute. Sen åt vi 5 + en till tacobuffé på Balder´s, det är aldrig fel! Varpå vi sen fläskade oss framför melodifestivalen där vi höll tummarna för Heat och Alcazar. Men alla vet ju hur melodifestivalen slutade, huvudsaken det inte blev Snälla Snälla.



Om några minuter är det dags att byta om för step2kp likt förra måndagen.
Får se om jag har ork nog att direkt efteråt köra bodypumpen en timme också.
Men det kan hända att jag är lika slut som förra måndagen efter steppasset.

Tjingeling.


Deras föräldrar gör mig galen ibland.

Fyfan. Jag blir så jävla less på vissa föräldrar. Seriöst nu.
Får man säga så? Just nu skiter jag i vilket, för jag blir bara
så irriterad. Ifall man vet att ens barn är kvar sist av alla, varför
sitter man då kvar i bilen i en kvart och pratar i telefon? Sen
tar det ytterligare 5 minuter att klä sig(kunde ha varit längre).
Varför kommer dom inte bara in och hämtar sin unge på en
gång? Kunde ha varit hemma halvsex istället för fem i. Hej
det är fredag och jag vill faktiskt också hem.

Var tvungen att sätta mig ner för att varva ner innan jag bokstavligt talat ska kasta mig in i duschen för en snabbdusch och sen iväg på middag. Känner mig inte alls på topp direkt och hungrig som ett as. Okej, lite väl mycket klagomuren nu men ibland måste man få klaga också. Allt är inte alltid en dans på rosor.

Fredag den trettonde, för andra gången i år.
Trevlig helg!

Varmare breddgrader in my mind.

Sovmorgon är ingen dålig idé.
Tänk om man fick börja nio alla dagar, vilken lyx det skulle vara.
Man kan till och med duscha på morgonen och ändå få sova
längre. Jag låter glad, men jag kommer ha en kämpig dag.


Är lite avis på Sandra som är på en minisemester mer norr ut.
Ännu mer avis på min storebror(m. familj) som är i Thailand.
Tänk om man själv i detta nu låg och sov för att sedan vakna
upp och få äta utlandsfrulle, sola, bada eller fara på en utflykt.
När kan jag unna mig själv en utlandsresa mån tro?

Feg, fegare, fegast.

Jag vet inte vad jag fått för mig.
Skulle jag tycka att det var kul med proffsiga foton? Vet ju själv
att jag inte skulle tordas, inte själv iallafall. Fegskit är vad jag är.


Sova är en bra ide, så att man utnyttjar att man har en timmes
sovmorgon imorgon. Kan ju nämna att det är så kul att jag har
stängning då också, harkel och host.

Tummen ur röven.

Vilken kaotisk dag på jobbet. Skrik och bråkungar förklarar det hela bra.
Visst förstår jag att dom inte har någon ork om dom inte får i sig maten
ens, för det fick knappt vi vuxna heller. Men FY så skönt att komma hem.


Min systerdotter har varit hit idag, gav henne lite småprylar som jag haft i en påse ett tag och inte ville ha kvar. En hel del hårband bland annat, och hon blev glad.

Idag fick jag tummen ur och köpte en mixer! Var dock slut på dom svarta
så det fick bli en i rostfritt stål(OBH nordica, frutti) eftersom jag inte ids
vänta på att få köpa en. Den kommer få en plats hemma hos J. Mamma
berättade även att hon hade en mixerstav fast att den var på jobbet och
använd en gång, så det kunde jag också få hämta hem om jag ville. Perfa,
då kan jag göra smoothies hemma också. Sen blev det lite sugrör och
is-grejs, decilitermått och så från öb också, sånt där behövligt. Man skulle
nästan kunna tro att jag ska flytta, men det ska jag inte.

Han drev inte med mig igår, helt sjukt vad
glad jag blev, det gjorde min dag!

Kanske att jag får skorna imorgon?

Drev du med mig älskling?

Man känner sig helt begränsad så fort man har en dålig natt.
Som inatt. Då jag fått leva med huvudvärk sen igårkväll, men
när man vaknar har den äntligen gått över och man vill bara
få fortsätta sova. Men då är det jobb som vankas.


Alltså måste jag ta mig isäng ikväll i rimlig tid så att jag får sova och vara pigg imorgon. Att vara halvslö och ungarna vill pucklas och busa extra mycket ute just då tar extremt på krafterna. Synd. Annars hade jag sett fotboll med Sandra ikväll med nå vin och så. Hade varit riktigt kul, men skulle ändå bli tvungen att fara innan matchen var slut och ja det är ju ingen höjdare. Är iallafall glad att hon hörde sig för.

"Vi ses om en stund?" Eller hörde jag fel?
GUUUD så glad jag skulle bli om det är så.
Men en stund kan innebära 2-3 timmar.

Kunde inte hålla fingrarna i styr. På Bellme.se så är det reebok sneakers med bling som dagens vara.(Inte så mycket bling). Har ju ett par vanliga svarta men hade som planer på att inhandla några vita skor till sommaren. Dessa fanns i rött, grönt, lila, blått, vitt. Så självklart klickade jag hem ett par vita för 469 kronor plus frakt. Lär inte använda dom förns snön är borta och slasket inte pryder stan så att dom får hålla sig någorlunda fräscha. Men jag tror jag blir nöjd med dom och att storlek 37 passar(det brukar det göra), annars får jag försöka sälja dom.

70år i en 20årings kropp?


Powernap på 3½ timme, är det mänskligt?
Det var vad jag ägnade min tid åt när jag slutade klockan ett.
Känns väldigt klyftigt just nu, men jag mår inte helt hundra.


Jag och E pratade på jobbet idag om att man alltid känner sig så trött och sliten, man sover som ett litet barn och känner sig som en riktig gamling i kroppen. Är det en yrkesskada att man känner så när man arbetar med barn? Som nu, att jag somnade och sov så länge när jag väl hade en kortdag.

Vet dock inte vad trycket i bröstet beror på. Jag har inte kommit igång helt med träningen efter sjuktid, beror det på passet igår? Är det hjärtat eller är det rejäl träningsvärk i bröstspartiet? Beror det på skranåkningen idag med 4års? Att det blev som träning att gå upp, upp, upp? Ärligt talat vet jag inte vad det beror på och jag är av den nojiga sorten så att jag tror ju alltid det värsta men hoppas på träningsvärksaltenativet.

Känner mig helt slut och har ont i huvudet, trots att jag borde vara utvilad.
Suck.. Gammal var det ja..


Sitter och kollar om jag hittar någon mixer eller mixerstav till bra pris
som jag kan inhandla för att kunna börja göra smoothies. :)

Edit: Imorgon tror jag att jag ska fara och inhandla en. Kanske en röd
eller svart mixer. Blir ingen mixerstav iallafall.


Blödig till spårlöst!

Helt sjukt.
När jag var liten så brukade jag kolla på spårlöst försvunnen, och redan då grät jag vid lyckliga slut. Så nu har jag i några dagar väntat på att få se spårlöst eftersom det är i princip samma sak.


Och ja, jag grät en hel del. Skrålade. Varför är jag så blödig?
Men samtidigt, den ena var trots allt deras äldre syster och
alla var så glada att se dom och såg så kärvänliga.

Vill redan se nästa veckas avsnitt!

Enligt mig så är det här vettigare program än let´s dance, stjärnor på is och sånna där program där "kändisar" ska försöka bibehålla sitt "kändisskap". Det känns mer viktigt att folk får hitta sina rötter. Vanliga hederliga serier är en annan femma, dom gillar man oftast.

Klubbad säl?

Jag känner mig helt död i kroppen.
Tro det eller ej men jag tog mig iväg på träningen.
Det var en rätt rolig koreografi men sjukt jobbig,
det var ett tag sen jag svettades sådär mycket.
Resulterar dock i att jag är helt knäckt nu(har inte
kommit igång helt med träningen sen jag var sjuk,
men nu är det dags för det) och funderar över om
jag verkligen kommer kunna ta mig upp ur sängen
imorgonbitti, tur att det är kortdag som gäller för min
del.


En sån här jacka vill jag ha. 500:- på paprikastore.se
Önska kan man iallafall göra än så länge. Kanske vid
nästa lön om inte någon är VÄLDIGT generös med mig.





I miss you dear, come home! <3

Slappa får jag göra sen.

Jaja. Jag måste ta mig i kragen, hur otaggad jag än är och helst hade legat och sovit bort hela kvällen. Nu är det dags att byta om och fara för att träna step2 konditionspass. Måste, måste, måste. Vars har jag kragen nu då...

Bilder.


Jag skriver och skriver, men raderar...
Mentalt är det lite jobbigt i detta nu.


Kan jag inte bara få sova mig igenom fyra dagar, bara för att
tiden ska gå snabbt. Kommer må så dåligt. Skulle bara vilja
lägga mig ner och dra täcket över huvudet. I vissa fall hatar
jag verkligen spontanitet, kunde dom inte ha skickat någon
annan. Jädra skit. Vill bara släppa allt och fara dit. Men så
får jag ju inte heller göra..

I lördags såg vi på skoterfolkrace och en stund av vännäs big jump. Två vitt skilda grejer med med en hel del gemensamt ändå. Vi njöt av solen när vi väl satt/stod i den, hade trevligt och såg Ross krascha i sista hoppet. När vi var hemma så for vi ut med skotern och blev ännu tröttare i kroppen. Sen bar det av på kalas, syster ysters son och hennes kille fyllde år. Sen åkte vi bil, bil och bil och höll på somna flera gånger om innan vi var hemma och fick somna på riktigt. Sen fick jag sova ut igår och ligga framför tvn hela dagen.


Skoterfolkracet i tvärålund.

Vännäs big jump en stund. Ross(med skotern) hopp före hoppet med kraschen.

När vi var ut med skotern.


Just great.

För en timme sedan la jag mig och tänkte ta en powernap, hur länge fick jag sova? 5-10 minuter. Dessa telefoner. Tur att det var hjärtat som ringde, då är jag glad oavsett om jag sov eller inte.

Den här veckan har gått så fort att jag knappt hängt med. Men man var sådär fredagsseg i huvudet idag och tänkte "nu är det för sjutton snart helg" på morgonrasten. Ska absolut inte klaga över något idag, för det har varit riktigt härligt. Få barn och mycke personal, man har alltså med ro kunnat slå sig ner och pyssla med något barn och ett annat barn har ändå kunnat få hjälp. Sånna dagar går fort.

Jag ska införskaffa mig en mixer eller mixerstav snart, så jag kan börja göra smoothies. Tycker det är så gott och vad är då bättre än att göra dom själv, är ju egentligen superenkelt. Hej vår, hej sommar, jag längtar. Tänk att kunna sitta ute i solen i bikini och sörpla i sig en delikat smoothie. Yummie!

Det är en positiv och väldigt blåklädd fredag.

Bilder från i söndags.


1. Ibland ser jag ut såhär när jag jobbar.
2. Och det här kan vara inför en vanlig fredagskväll.

Flitighet gör att man kan slöa.

Tänka sig vad man hinner med grejer bara man ger sig fan på det.
Som att man kan röja undan och städa någorlunda bara man fått
undan två maskiner full med tvätt. Det behövdes. Nog för att jag inte
är klar, men det blir åtminstone mindre att göra imorgon när man
slutar tidigt.

Det är så mycket roligare att se på tv med hjärtat än att se själv, om
det så än bara handlar om en timme. Men han betyder så mycket för
mig så det är väl ganska självklart att hans närhet får mig att må bra.
<3

Dags att sova för att orka med sista arbetsdagen innan helg.

Utelämnad vänskap i dagens samhälle.

Så skönt att det bara är imorgon kvar innan det är helg igen.
Det är efterlängtad. Nog för att veckan varit fram och tillbaka
men mestadels bra. Jag har varit på stan och kom hem fyra
plagg och två biljetter rikare och några hundra kronor fattigare.
Har sett Män som hatar kvinnor och tyckte den var helt okej.

Idag har varit mindre roligt. Magen har värkt. Tur det bara var åtta barn.
Sen har det pågått byggnationer av golv och tak inne på den avdelningen
där jag är i veckan samt på en breve medans vi varit i lokalerna. Så dagarna
har fått bli lite som dom blivit. Imorgon får vi inte vara där alls och måste ta
våra barn och hålla till på en annan avdelning.

Den senaste veckan har jag tänkt en del på en viss grej. Hur det kommer sig att folk "glömmer" så jädra lätt. Ifall man planerat in något, att ses eller ja.. vad som helst och sen när dagen kommer så.. jag vet inte, det är som att dom bara struntar i det för att få vara med andra som dom är med jämt. När man egentligen hittat en lucka där båda(eller fler) faktiskt har tid samtidigt. Eller varför man hör talas om grejer som hittas på titt som tätt men man aldrig får frågan längre om man vill haka på av personer som man faktiskt är vän med. Är man vänner då? Är det för att man har pojkvän?(Jag har faktiskt tid ändå vissa dagar.) Börjar tamejfan tvivla på vissa grejer. Speciellt när dessa klagar på andra när dom gör samma sak ibland. Dubbelmoral eller vad? Personligen så har jag inte ork att vara den som ska fråga hela tiden så jag väntar oftast ut sånt där och då blir vänskapen lite lidande hur trist det än är för att man saknar dessa personer(men gör dom det? troligen inte eftersom dom aldrig försöker). Men så en dag långt senare vill dom att man ska ställa upp och man gör det lik förbannat. Jag är inte arg eller något, bara funderationer om varför folk gör så mot så kallade vänner, varför dom inte ens försöker. Varför dom utelämnar folk och tänker "äh, hon har ändå annat för sig så vi orkar inte fråga, hon kommer ändå att säga nej" varpå personen kanske egentligen sitter hemma och gör mest inget annat än att försöka fördriva tiden. Jag tycker att en del personer ska bli bättre på detta och inte bara glömma och utelämna sina vänner. Folk säger hela tiden "VI BORDE ses och hitta på något snart för att det var länge sen sist". Tomma ord är vad jag säger. Andra är skitdåliga på att höra av sig till vissa för att ens försöka ses. Varför? Är det enda jag tänker och skulle vilja ha svar på.


Fan, nu måste jag ta tag i att städa och tvätta, urk!

No high carb?

Ingen träning ikväll, men däremot avstod jag sockerkaka.

Imorgon när jag slutar ska jag in till stan för att kika på lite vårigare kläder, vet några få grejer som jag redan vill ha men får prova då. Och så ska jag köpa biljetterna till "Henry´s sjukstuga, Lövångersrevyn" som vi pratat om i ca en månad. Sen ska jag bege mig och svettas. Fy vad jag ska ta i när jag tränar.



På onsdag ska jag äntligen(!) få se Män som hatar kvinnor.
Det är en film jag verkligen längtat efter att få se och ville se
redan på premiärdagen då allt dock var fullbokat. Men har
man läst boken 2 gånger så är det ett måste att se den.
Lite glad man kan vara!


Han blev hejarklacksmobbad.

Egentligen känns det som jag skulle kunna skriva ett maratonlångt inlägg just nu. Men mest troligt så ids jag inte det. Sen kanske jag inte hinner det heller om jag eventuellt ska träna step2 kp idag, jag känner mig sugen på det.

I fredags så var vi och såg sista hockeymatchen för löven den här säsongen, dom förlorade igen med ynka 759 åskådare på läktarn. Det som bekymrade mig mest var den del av klacken som var där och hejarklacksmobbade Micke Andersson(lövens tränare). Så fort jag hörde deras utrop "kicka micke, rädda klubben" så blev det så uppenbart att det är öppen mobbning. Visst, han kanske inte har gjort det så jävla bra sen han tog över. Tror han känner sig ganska medveten om det själv också faktiskt. Men kan inte var och en tycka vad dom tycker utan att måsta skrika ut det sådär, jag tycker att det var ohyfsat gjort av dessa klackmänniskor. Visst, löven knep inte en playoff plats, men det är väl spelarnas fel också, att dom inte kan få in den förbannade pucken i nätet, det är ju inte tränaren som skjuter alla skotten. Men vafan, dom kom inte sist heller. Den dagen man kan göra allting bättre själv kanske man kan yttra sig högt om det till honom. Men vars har den huminära respekten tagit vägen egentligen?

Lördagen bjöd på många timmars sömn, god mat och kalas. Eller kalas kanske man inte kan kalla det, snarare 25årspartaj hos en god vän till J. Det var trevligt med tycker det fanns en del konstigt folk där som enbart satt vid bordet och kollade snett på folk istället för att hälsa och vara trevliga. Men vi överlevde kvällen och fick vakna halvbakis på söndagmorgon för att se starten av vasaloppet(jippiee, eller så inte. jag ville bara få sova).

Igår körde vi skoter och njöt av att vara ute innan vi bastade och halvdäckade i soffan. Riktigt peppade på måndag. Hell no. Dagen har visserligen gått bra, men unket väder. Snö och blåst, vilken höjdare. När kommer vårtecknen hit också?

Imorgon däremot slutar jag tidigt och har tänkt fara in till stan och kolla efter fina vårkläder utan att onödesshoppa.