Värk.

Lasagnen står i ugnen och jag försöker sitta och slöa framför datorn så länge, och helt plötsligt inser jag att mina ögon går i kors av trötthet fast att jag egentligen inte ens är trött. En aningen märkligt. Kan ju inte direkt hymla om att det vore skönt att lägga igen dom en stund då.

Jisses vad skönt det var att simma igår, och basta. Det är ju så otroligt varmt och avkopplande vatten, lugn härlig musik samt nerdämpat ljus. Kändes helt underbart att fara och äta köttsoppa efter det. Dessvärre hade jag träningsvärk i armar och rygg imorse. Med säkerhet en kombination av pumpen i lördags samt simningen igår. Men det ska ju kännas att man gjort något. ;)

Årets första klappar.

Har slagit till och inhandlat årets första del av julklappar. En stor beställning som ska delas på tre när det väl kommit och komma på någon fyndig inslagning för att de ska kunna delas mellan kidsen i dessa tre hus. Känns faktiskt konstigt, men även bra att äntligen ha börjat.

Näe, nu ska jag packa ihop simgrejer och duschgrejer. Ska iväg och simma lite hade jag tänkt, sen duscha och bege mig till svärföräldrarna på middag. Köttsoppa på älgkött, ska bli gott. Hjärtat har farit i förväg för att hjälpa till så jag kan ta det i min takt. :)

söndagsbestyr.

Kom hem för ca en timme sedan efter att vi hade varit iväg och bytt olja och oljefilter på skruttibangbang. Passade på att smörja låset också i hopp om att det aldrig ska bli krångel med det i vinter. Och med tanke på det, vilken tur att klockan på telefonen ställer om sig själv, även fast jag visste att man skulle ställa om klockan så hade jag glömt bort det. Men nu är det bara att inse att den mörka perioden är här på riktigt.

pump.

Har varit och kört ett hårt bodypumppass, duschar och är nu på väg att fara runt på skoterns dag. .

fridayevening.

Borde orka hålla mig vaken ikväll, gjorde det taktiskt och sov två timmar efter jobbet då jag faktiskt var otroligt trött efter en tidig morgon. Ska väl springa över på ica så att jag hinner göra det innan idol, är så sugen på en coca cola. Kanske lite karra också.

Pony.

Åh, nu blev jag helt till mig. Satt och kollade lite på cdon.com och snabbkikade lite efter "my little pony" som jag var heeelt frälst i som yngre. Där fanns inte jättemycket, men så tittar jag lite på youtube och finner en del ett från en av filmerna som jag brukar relatera till när jag tänker tillbaka till den tiden. Och så kom jag på att jag kunde kika på tradera och där finns en del, är det någon fler som såg detta? Kommer speciellt ihåg den som ligger här under, glasskriget, snöstorm i ponnyland, escape from catrina samt en film då de ska hitta de fyra borttappade hästskorna för att en pony är svag utan dom. Seriöst, blir verkligen helt till mig.
Har alltså haft alla dessa filmer, men jag har inte sett skymten av dom på flera år(fast att jag kollat varje gång jag kollat bland filmerna hos mamma och pappa). Önskar att jag hade haft kvar dom, men vill alltså hitta åt alla dessa igen. :P



Torsdagskväll.

Nu är jag sådär typiskt torsdagstrött. Men det är nog lite extra idag pga att det börjat mörkna och regnade då jag for hem från jobbet. Gäspar och gäspar om vartannat just nu samtidigt som jag sitter och ser little miss sunshine. Härligt när det går filmer den här tiden på vardagar så att man vet att man klarar av att vara vaken till dom.

Sitter och ska precis klicka mig in på ikea´s hemsida, är ordentligt sugen på att spana efter nya grejer. Vet några såhär på förhand åtminstone. Kanske ska kolla lite efter nå julklappar också, det är ju lika bra att börja i tid. :)

tränat.

Har precis kommit hem från ett tungt träningspass. Indoor walking 55. Tyngre än de jag varit på innan vilket är sjukt kul. Kan ha berott på att det var en annan instruktör. Tur att jag for idag då jag inte hann fara igår. :p

upp, upp å vidare.

Har precis ätit smarriga rester från i lördags, galet gott. Nu ska jag in i duschen innan jag ska iväg på fotokursen. Lika bra att göra bort det så att man slipper tänka på det när man kommer hem efteråt, då kan man ju hellre lägga sig i tid känns det som. Sömn för mig är otroligt värdefullt för att jag ska må bra. :).

Pump.

Haha, har mobilbloggat en del på sistone. Går ju så smidigt med bilder då. Dessvärre ändrar ju telefonen ibland orden själv upptäckte jag nu. Som att när det skulle stå huven så blev det Juventus. Lite svårbegripligt. Men jag har rättat till det.

Så otroligt trevlig kväll vi hade igår, älskar när det blir sådär. Först åt vi ju så otroligt gott och sen vid åttasnåret så dök Robin och Sandra upp och var här till just innan ett. En hel del prat, med film på i bakgrunden innan vi slog oss ner och spelade plump. Så lättsamt och så kul.

Om en stund ska jag däremot bege mig mot ett bodypump pass, får se hur det går.
Har ju faktiskt pausat en vecka och är väldigt taggad. Sen blir det våfflor till middag. :)

Godmorgon.


Härliga lördagskväll.

Har ätit trattkantarell toast med västerbottensost till förrätt, och till huvudrätt blev det ädelostfyllda kycklingfileer med soltorkade tomater i sås baserad på grädde. Nu blir det chips, glass och godis till efterrätt. Inte helt fel. :)

Rent.

Det finns en känsla som är väldigt jobbig att känna, besvikelse. För det är inte många gånger man kan göra något åt den mer än att bara gaska upp sig. Men jag har iallafall städat igenom hela lägenheten och känner mig nöjd, samt tagit en varm uppfräschande dusch. Det är inte helt fel det.

Under huven.

Har vikt all tvätt som tvättades upp igår, vilket tog en halv evighet. Sprang däremellan ner till bilen för att ta ett kort under huven på motorvärmarkabeln som skulle behöva bytas. Nu är det dammtorkning och dammsugning som står på tur.

fredagskväll.

Hjärtat bjöd på en riktigt god middag idag, hade velat kunna sitta kvar och äta det hela kvällen. Nu springer jag mellan tvättstugan och soffan där jag är helt inne i idol. Ljusen är tända. Snart plockas gottat fram.

kall morgon.

Imorse hade jag minsann tur och slapp skrapa rutan som många andra fick göra. Tack och lov för motorvärmaren och kupevärmaren. :)

ica.

Jag var helt slut när jag kom hem idag, har ingen aning om vad det riktigt beror på. Törs då iallafall inte träna på grund av det. Sov en och en halv timme på soffan vilket jag verkligen behövde. Nu har jag varit över på Ica och handlat nödvändigheter så som deodorant, fil och mjölk. Nu duschen, sen Grey's.

rast.

Ligger under filten i vilorummet nu på rasten. Skönt att kunna göra det ibland. :)

Yes!

Yes, det funkade. Både med bild och text, nu blev jag glad!
Så mycket enklare detta kommer att bli nu. :)
Nu önskar jag mig bara en ny design helt enkelt.

Test.

Testar alltså att blogga från mobilen. Och fungerar det här så känns det relativt smidigt ändå trots att ingen app används. Har precis kommit hem från jobbet och in från regnet nerslagen i soffan med en kladdkakemuffins. :)

Typiskt.

Så himla typiskt. Jag hade ju inte ändrat mitt telefonnummer så att det fanns tillgängligt på fotokursen efter att jag bytte nummer förra helgen. Och det fick jag ju såklart sota för idag. Jag hade hunnit baka, käka och duscha innan jag for och kände mig ganska pigg och alert. Men så får jag då veta då jag är där att det tyvärr var inställt idag. Lite trist, men det kör ju på som vanligt igen nästa vecka. Men det jag bakat då, ja antingen så måste jag äta allt själv, eller baka mer och ta med det på jobbet imorgon(vilket jag skulle vilja göra, men då måste jag först vänta på att diskmaskinen blir klar och jag vettekatten om jag ids det då).

Nu ska jag in på blocket och kika lite på katter. :)

Helgen.

I fredagskväll så agerade jag chaufför åt min karl, och så såg jag ju självklart idol. Var dock en konstig idolfredag. I lördags så for jag och tränade fast att jag inte var riktigt fräsch, men det gick helt okej ändå. For även på stan och shoppade ett par nya brallor, en tunnare tröja, en stickad tjocktröja, en halsduk samt ett halsband. Plus några grejer till hjärtat.

Hann träffa Amanda en stund också då hon kikade förbi, hur kul som helst då det var evigheter sedan sist. Så kan det vara helt enkelt när någon bor i en annan stad. Sen var det bara att fixa sig snabbt för att fara ut till John´s föräldrar på middag.

Idag har det varit desto lugnare med att kika på j20 matchen(löven-modo), hämta hem bilen samt leta rätt på en kupevärmare till skruttibangbang, handla och fixa middagen. Nu skulle man behöva in i duschen för att vara redo för sängen snart, man ska ju upp imorgonbitti.

45 minuter.

Ska träna om 45 minuter, då kör stepmuskelpasset igång och jag vet inte hur jag ska orka mig igenom det egentligen. Förstår inte hur jag kan vara så utslut. Men jag ska klara det, så är det bara. Sen blir det någon film och lite fredagsmyskväll fastän det är torsdag, eftersom vi knappt kommer ses imorgon.

Painting with light.

Egentligen skulle jag bara vilja duscha och krypa under täcket för att sova nu, men jag ska försöka hålla mig vaken(vill se Grey´s ikväll). Sov otroligt dåligt inatt, samtidigt som kroppen då blir ännu mer sliten än vanligt efter ett träningspass. Blir ju bara så frusen.

Ska titta igenom lite mappar för att se om jag har några porträttbilder att ta med på
fotokursen på måndag, då vi ska snacka just porträttfoto. Skulle vara skönt att ha
fixat det redan.

På fredag ska jag ha en fredag för mig själv här hemma då jag ska titta på idol och kanske tjuvstarta och lyssna på någon jullåt(längtar faktiskt efter att få plocka fram ljusstakar, julgranen, lite tomtar, glögg och julmusik samt en mysig stund med paketinslagning).


I måndags fick vi prova detta, att måla med ljuset. Blir rätt fränt
och man blir sugen på att prova på det fler gånger.

Long.

Lång dag, är helt slut i huvudet. For hemifrån klockan 07 och kom hem klockan 21.15.
Jobb, möte och fotokurs. Kommer säkerligen sova riktigt gott, och det är ju inte speciellt
konstigt. Längtar efter imorgonkväll då jag ska iväg och träna(indoor walking). :)


ny.

Igår så köpte jag mig en ny telefon, en htc incredible s. Är väldigt nöjd med valet.
Försöker dock klura ut hur jag ska kunna blogga och lägga upp bilder via den, men
det vill bara inte ge med sig. Passade även på att byta från halebop till telia(efter att
ha tänkt göra det i över två år) vilket resulterade i att jag även fick byta nummer.

Annars så har träningsvärken verkligen bosatt sig i min kropp just nu,
vilket både är skönt och inte. Har hunnit hälsa på syrran, städat samt
lagat två olika maträtter. Allt för att vara redo för en ny vecka.


Genomkörare.

Vilken härlig start på den här lördagen. Vaknade av mig själv vid fem i nio(fem minuter innan väckarn) och har precis kommit hem efter att ha varit och kört ett hårt bodypump pass(det bästa jag någonsin varit på tror jag) och cyklat hårt i tio minuter efter det. Kunde knappt gå ner för trappen till omklädningsrummet för att benen och rumpan var så skakiga(hade ju träningsvärk sen i förrgår dessutom), så det känns kanonhärligt.

Nu blir det en dusch och så får jag se om jag far och kikar på
telefoner eller vad jag riktigt bestämmer mig för att göra.

Muskel.

Jag var och tränade stepmuskel tidigare ikväll och snacka om förvirrad människa jag var. Var ju en halv evighet sedan jag körde ett step-pass sist. Säkert två år sedan. Men det var skitkul! Och vi körde ju verkligen igenom hela kroppen.

Har hunnit vara förbi mamma och pappa en snabbis, tankat upp bilen fullt för att ens kunna ta mig till jobbet imorgon(måste isäng snart, öppnar ju imorgon), småplockat här hemma, sorterat tvätt för att vara redo för tvättstugan imorgon när jag slutat jobbet. Allt för att slippa ha tvättställningen uppe i helgen.

Godnatt.


Lightball.




tidsinställt inlägg.


Filter och naglar.

Helpyttes så jobbigt passet var igår, svettades som en gris efter 10-15 minuter, snacka om att jag hade underskattat det. Och det bara sög i låren hela tiden under de 55minutrarna passet var. Ska försöka ta mig till ett sådant pass varje vecka.

När jag kom hem kollade jag brevinkastet(kunde inte när jag kom hem efter jobbet och bar storpaketet med jotexgrejerna), och vad låg där om inte fotogrejerna, så otroligt glad jag blev! Uv-filter, close up +4 filter, close up +10 filter, 8star filter, displayskydd, motljusskydd samt trådlös fjärrutlösare. Skitkul att prova och fixa.

Och idag har jag äntligen fått använda halva min present jag fick av hjärtat, var och fixade naglarna direkt efter jobbet och det känns helt underbart att äntligen ha det igen. Trivs verkligen bra i fina naglar.




Nöjd.

Efter jobbet så for jag och bytte ena träningslinnet till en annan storlek, köpte då även med mig ett par lovikavantar(vill inte använda jobbvantarna hemma) och en stor, mysig tubhalsduk. Jättenöjd såklart. Kommer då på när jag kommer ut till bilen att jag på min rast fick ett sms från posten om att jag kunde hämta ut mitt jotex-paket. Stort var det, men tack och lov lätt. Drog upp lampan det första jag gjorde och satte i en glödlampa, nöjd. Och så fram med allt som låg i påsen och sedan skruva upp hjärtan i hallen att ha som nyckelhängare(äntligen en närmre och bättre lösning!). Julgrejerna får jag stuva undan i två månader till ungefär.

På en tjuga ska jag bege mig för att 18.30 köra mitt första pass på iksu-spa.
Indoor walking blir det, kände för kondition istället för styrka idag och så passade
det bra i tid, ska bli spännande att se vad det är för något riktigt. :)

Snurrig i bollen.

Idag har jag känt mig väldigt förvirrad. Jisses alltså.

Har suttit frusen och helt slut i huvudet på fotokursen och försökt få in allt om blixtfotografering som vi kom in på och all genomgång av bilder vi var missnöjda över som vi tagit(väldigt mycket mer givande än man kan tro). Jag blir bara mer och mer peppad på att fota och då vill jag inte ens tänka på paketet jag skickade efter igår, jag vill bara ha det NU.

Och så vill jag ha onsdag, då jag äntligen ska få fara och få mig en nagelförlängning efter tre och en halv veckas väntan. Det är ju en sådan grej som man bara vill göra på en gång ju och inte vänta en halv evighet. Torsdag däremot längtar jag inte till, vårdcentralsbesöket vill jag bara förtränga(men har man fyllt 23 så har man).

Paket.

Oh, någon gång i veckan får jag paket från twspelsweb.se med lite grejer
till kameran, skönt att jag tog tag i det nu, betydligt billigare än att köpa
alla de grejerna direkt i affär.

Och så ska väl mitt paket från jotex anlända också hoppas jag, längtar
efter att få den nya lampan! Samt en ny lösning för nycklar mm.

dot.

Idag har jag inhandlat ett usb-minne som jag ju var tvungen till att göra,
så nu är jag redo för fotokursen imorgon. Var riktigt sugen på att köpa
ett objektiv också, men skjuter nog på det.

Klämde och kände på iphone också, den känns väldigt aktuell, den eller en htc.
Men bara man någon gång får reda på när femman kommer ut, jag hoppas att
de har något besked på tisdag.


Lite nya grejer.

Jag vet knappt vars jag ska börja. Min gårdag var väldigt annorlunda då jag fick reda på
att jag blir förflyttad i fyra månader(kommer säkert att bli jättebra), och jag är nervös. Från
att känna alla till att inte känna någon, och egentligen borde jag vara van med tanke på hur
mycket jag vikarierat tidigare innan jag blev tillsvidareanställd.

Och idag så har jag varit och shoppat nya träningskläder(byxor, 3 toppar och en ny vattenflaska).
Sen for jag och tränade, körde helt igenom kroppen med kondition, armar, ben, rygg och mage.
Lär ha träningsvärk imorgon, blir nästan lite besviken annars. Men nästa gång(förhoppningsvis
imorgon) ska jag försöka vara med på ett pass.

Ikväll ska vi nog ut på vischan på lite partaj, så jag skulle verkligen
behöva hoppa in i duschen nu så jag ligger bra till i tid.