Från igår.

Gårdagen blev bra. Förfest hos Ninni med utgång till Corona sen, på Tc var det inge folk så vi stack därifrån ganska fort. Men jag blev less och ville hem när jag brändes av en cigarett på armen ute i trängseln där de flesta utom jag rökte. Har ändå haft turen att inte vara så överdrivet bakis idag också, men nu kommer det ta ett tag tills jag känner mig sugen på att festa igen.


Inge jobb i veckan vad jag vet ännu, men jag hoppas väl på att det dyker upp något. Och imorgon är det bara en vecka kvar tills jag ska börja träna. Och på tisdag är det en vecka kvar tills jag fyller år. Blaha blaha.

Var även ut på Naturbruksdagen igår i ösregnet med J (på gamla skolan).
Hade iofs varit mysigare om det var bättre väder, men vad gör man. Ändå
kul att fara och kika när det är något sånt där.

Har by the way gjort om iq-testet idag när jag var lite alertare
i huvudet. Och ja, jag fick högre resultat den här gången(120)
så jag var nog rätt slut när jag gjorde det tidigare i veckan.

Egopic.

Det händer absolut ingenting just nu, ska väl sätta mig och kika om det går ngt på tv om en stund. Jag är trött och seg och funderar lite på hur länge jag kan tänkas sitta uppe ikväll. Ska ju ändå iväg och hämta J sen och bege mig hem till honom, men jag gissar på att det är ett bra tag kvar tills dess.

Jag kan ju bju på en bild tagen idag iallafall, bara för att.

En unge hoppade sönder soffan.

 
Ungefär som på bilden känner jag mig just nu, fast utan huvudvärken. Mest bara för att jag känner mig trött och inte har en susning om vad man kan hitta på ikväll. De flesta lär väl ska fara ut och supa? Jag skulle vilja träna ikväll(på måndag om en vecka planerar jag att sätta igång med det).På tal om det så har jag inte hört något om morgondagen ännu, lär väl bli något sista minuten grejs om ens det.

Och idag så var det ett enda barn kvar sista 45 minutrarna när jag jobbade, det är lite så att man får den där "vafan, nu vill jag hem" -känslan. Och juste, ett barn blev så glad att han kom på vad det var för ord i "hänga gubben" att han hoppade lite tvärt i soffan och en bräda gick sönder och damp ner där, jag kunde inte hålla mig för skratt. (En annan fröken samt barnets ena förälder var där, så det var inte så att jag inte hade koll på ungen och kunde förhindra det). Har även gjort en hel drös med fiskbensflätor på flickorna, har en fått så vill ju alla andra ha såklart, och jag tycker det är lite kul när jag själv inte har en lillasyster jag kan öva olika flätor på.

Ska nog lägga mig och läsa en stund bara för att få koppla av.


And for now?

Göra lite fika, fortsätta se på Grey´s Anatomy
för att sedan mysa ner sig under täcket och
sova, och sovmorgon imorgon. Jag vill inte
byta. Bara så trött att jag knappt vet vad jag
heter just nu(där överdrev jag kanske lite,
men jag tror ni förstår).

Slut i huvudet pga skrikiga barn.

Hade som sagt stängningen idag, men fick sluta en timme tidigare för att det var slut barn. Det jobbigaste på hela dagen var nog de 20 minutrarna jag var lämnad själv med 25 skogstokiga, högljudda ungar eftersom den andra vikarien blev tvungen att fara iväg pga en grej. Sen fick jag jobba med självaste rektorn i 1½ timme, och det var han som frågade mig "jaha, vad är det nu som gäller?" vilket var lite småkul.

Tackade ja till jobb imorgon redan igår utan att jag hade någon aning om tider och sådär. Idag fick jag veta att det är stängning imorgon också som gäller för min del. Men ja, jag lär nog överleva och det ger ju pengar. Ska få vara med den gamla ettan som jag började som vikarie i och inte har varit med sen innan jullovet, och som de har tjatat på att jag ska vara hos dom så får de nu äntligen en chans att vara tysta tills nästa gång(i september) som jag ska vara på deras fritids. Men det är en helt underbar grupp så jag klagar verkligen inte.

Jag är helt slut och fryser, vilket blir en vana för mig under kalla höstdagar.
Ja, det känns verkligen som riktigt höst nu. Mest regn hela tiden, rått och
svinkallt. Imorgon ska jag ta vantar med mig, kalla händer är inte skönt.
Extra kul att jag glömde halsduken hemma hos J imorse när jag for, men
jag får se till att klara mig utan den helt enkelt eftersom jag inte kan hitta
min andra heller. Ja, helt onödiga problem, i know.


Btw. Gjorde ett IQ-test för en stund sedan på
http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html
och jag fick resultatet "övernormal" på 112 poäng.
Kan man då klaga på att man är helt slut i huvudet
efter arbetsdagen? Mja, kalla mig "dum blondin"
det gör du nog inte så rätt i. (haha!)

Back to work today.

Även fast jag var trött igårkväll så kunde jag bara inte somna. Jag låg och försökte i över 2 timmar. Men jag låg och tänkte och funderade för mycket, det kliade nästan i fingrarna. Men till slut måste jag ju ha somnat eftersom jag vaknade av att telefonen ringde imorse och jag fick veta vem jag skulle jobba med idag och imorgon.

Det fritidset jag var på(ena gamla 6årsavdelningen) har jag inte varit på förut, men alla andra har jag varit på, inte E heller. Så vi har kämpat med att komma ihåg ansikten och namn mest hela dagen. Jag tror jag har pejl på det där och kan det imorgon också, men man vet ju aldrig. Sen har jag ju "lyckligtvis" stängningen imorgon. Kan ju åtminstone hurra över att jag mest troligt har fått in jobb för fredag också, skulle få veta mer exakt imorgon och om tider och sådär. Inte helt fel det.

Vila huvudet i ett lugnt rum nu sitter inte fel.

Måste bara säga att jag tycker att många av de nya 6åringarna är så söta, de som jag var hos förra veckan och sådär. När vi var ute idag(alla fritids i princip, och 6års) så var det en hel del av dom som skrek mitt namn och vinkade eller sa hej och såg superglada ut. De är ju inte som alla andra man haft som ska kramas jämt när de ser en(flickorna då dvs), men jag tyckte ändå att det var väldigt sött.

Hur var det nu? Vila Tina, vila.

Helkväll med tjejerna.

Hemkommen från middagen med tjejerna. Och förundransvärt nog så kunde alla komma, riktigt kul. Vi var väl mest högljudda på balders men det blir väl så när man är 10 runt ett och samma bord? Vi körde "cirkeln", då alla fick berätta om vad de gör nu för tiden(eftersom vi alla inte ses särskilt ofta och vi inte har så stor koll på vad alla gör och sådant). Eftersom en del drack till maten så var de mer sugna på att sätta sig i en soffa på Tc och surra vidare än att se på bio, sagt och gjort(för en del iallafall). Men tjejsnack kan man aldrig få för mycket av. Men själv så var man nykter eftersom man körde, inte en enda droppe slank in i munnen. Men jag tyckte det var minst lika trevligt ändå. Tack tjejer för en supertrevlig kväll.





Nu hade kvällen bara kunnat avslutas på ett sätt för
att vara perfekt. Att få somna med J vid min sida.

Fan nu måste jag isäng, trött som bara den och ska
ju faktiskt upp imorgon för det vankas jobb för min del.

Bara en massa babbel.


Det blev en snabb tur inne i stan, byxorna byttes till en storlek mindre, perfekt. De är den modellen och färgen som är på bilden här till höger. Sen så försökte jag hitta en halsduk och en mössa att kunna bära i höst men fann ingen som jag ville ha. Så det får väl vänta ett tag till, men jag måste hitta det sen. Kan inte leva med den fula jag använder när jag jobbar(som egentligen inte ens är min utan ena fosterbarnets). Har ju en mössa som mormor gjort också, som jag och min syster fann 2 likadana i en av hennes garderober när vi städade ur hennes lägenhet, men den är lite för stor och tjock. Den passar mer till det smällkalla längre norrut och om man ska vara ute flera timmar i sträck.

Snart är det dags att börja tänka på att man ska göra sig iordning för ikväll och vad man ska ha på sig etc etc. Ett tillfälle där man verkligen kan klä upp sig på en vardag. Men det ser ut att bli något av det nya. Mira, ska vi cykla så vi kan ta vin eller dylikt till maten? Bara ett glas sådär skulle vara trevligt att kunna ta. Sen ser jag fram emot att äntligen få se Mamma Mia också, så länge som jag velat se den. Tror att det kan bli en riktig toppenkväll med brudarna, vilket det alltid brukar bli när vi drar ihop något.

Lite nyfiken på vem jag kommer få jobba med imorgon och på torsdag också, efterrsom det skulle vara en till vikarie förutom jag. På något sätt hoppas jag att det är någon som jag jobbat med förut eller att det är någon som åtminstone känner till det mesta där. Minns den gången när jag skulle jobba med en kvinna som aldrig hade varit där förut och inte visste hur något av det gick till. Det resulterade i att man fick hålla koll på allt själv. Absolut bäst är det med dom man känner till och trivs att jobba med. Så jag håller väl på sätt och vis tummarna.

Slutsurrat, inser att jag måste börja röja undan lite från mitt rum, det ser ut som rena rama slagfältet. IGEN. Mest pga alla kläder som jag lyckas slänga här och var, och påsar. Jag har lärt mig hata påsar.

Två dagar med jobb iaf.

Snart ska jag pallra mig ner på stan för att kolla om de där med byxbyte till en mindre storlek, om det nu finns dvs. Skönt att man vaknade 11 och inte har sovit bort hela dagen åtminstone. Har även fått in jobb för imorgon och torsdag, det är inte fel. Då kan man njuta lite extra av att man är ledig idag också istället för att känna paniken och undra när man ska få in nå mer jobb. :)

Vad gör man när det blir dubbelbokat?

När det blir dubbelbokat, vad gör man? Antingen blir den ena eller den andre besviken. Den här gången känner jag att jag skulle vilja göra på båda sätten. Att kunna dela mig mitt itu och vara på båda ställena, om det bara var möjligt. Låta min högra sida vara på ett ställe medans den vänstra sitter på ett annat ställe och får i sig mat.
(Vänstra sidan skulle väl förmodligen bli missbildat tjockare på alla ställen också bara för att visa att karma finns. Så där skulle jag gå och vara vänstertung och förmodligen ramla omkull var 5e meter för att den ena sidan är tyngre, varenda jävel skulle kunna skratta gott med sina elakaste skratt, ett sånt skratt som jag själv också äger.)


Jag får se till att försöka ha ett bättre minne framöver eller kanske börja
använda min kalender igen som legat och samlat damm hela sommaren.

080725, puss.

Nå bilder.

Jag måste försöka hinna in till stan någon dag i veckan och byta jeansen.
Provade dom fast i en ljusare färg, tog därför samma storlek fast i en lite
mörkare färg på samma modell. Men de jag hade med mig hem var större
än de ljusare hur det nu kommer sig?! Får bli imorgon om det inte inkommer
något jobb.

De vita, 50:- De svarta 150:- .

Jeansen, fast här i den ljusare färgen än den som köptes.

Och så en "dagens outfit"-bild.

.

Idag anlände storasyster och hennes pojkvän på flygplatsen efter att ha spenderat en natt på arlanda och en vecka i Turkiet. Bruna. De verkar bara ha haft det bra. Det känns lite ledsamt att det inte blev av att vi tog oss iväg också, jag och två till. Jag vill tillbaka till det där stället någon gång. Lyssnar på två låtar som påminner mig väldigt mycket om när vi var där i maj, de spelades alltid på kvällarna.
Yves Larock - Rise up
Alex Galdino - Destination Calabria

De gör mig på party och danshumör.

Shoppingrunda.

Hemkommen och nervarvad efter en rejäl rajd på stan och en del spenderade
pengar samt en vända på återbesök till vetrinären med Meja.

Införskaffade en ny, större(och röd), börs på Väskan. Ett par nya jeans från Gina Tricot, 1 kortärmad lite längre zipkofta från h&m och en snygg tunika från nicole som egentligen inte alls är min stil, men jag fastnade för den, dessutom var det 200:- rea på den. Sen fann jag mig två kap på wedins också, ett par vita pumps och ett par svarta ankelhöga "boots" med låg klack och båda två till priset av 198:-, det var halva reapriset. Jag kanske ska nämna att jag satt på banken i ungefär en halvtimme också, det är oftast så fasligt långa köer där. Mest skum måste jag nog säga att gubben som försökte få ett barn till att sjunga mors lilla olle var.

Igårkväll så såg jag och J på Arn tempelriddaren, och
bara myste. Precis så som en söndagkväll ska vara.
Och filmen var faktiskt bättre än jag trodde.

Ser fram emot imorgon också, då är det tjejmiddag med en del av brudgänget från klassen. Kommer säkert vara någon som inte kan komma men de kan säkert joina på lördag istället när vi tänkt sätta oss på Tc och ta oss några öl/cider. Det är så bra att passa på när Emma är här uppe och lämnat Borås för ett litet tag. Och efter middagen imorgon ska vi avsluta kvällen med att se Mamma Mia på bio. :)

Rännande hit och dit.

Surströmmingsmiddagen i fredags var väldigt trevlig fast än jag var den enda som inte åt med strömming i min klämma. Med en hel del prat och lite snapsar i oss så for vi till J´s vän han och jag där det var en hel del festande folk. Spontanitet ännu en gång.

Igår fick vi en heldag ute i farmors stuga där pappa grävde i landet, bröderna klippte häcken, J och fasters man högg en hel hög med ved. Vi tjejer/kvinnor sysselsatte oss med att ta hand om alla barn, underhålla dom, hjälpa till med lite mer kvinnlig göra. Vedhuggarna fick den klart jobbigaste uppgiften, de högg ved i 3 timmar ungefär. När man spenderat dagen där ute blir man ganska trött och loj, så en tidig lördagkväll var vi värda att unna oss själva och sov som stockar det gjorde vi.





Och imorgon så är det måndag igen. Vem vet, kanske ringer de imorgonbitti
om jobb eller så får jag en ledig dag då jag kan ta mig ner till stan.

Nu.

Nu känner jag mig småstressad. Om en timme ungefär ska vi fara
och jag har inte duschat än. Men jag har iallafall hunnit göra Meja klar
idag, så det känns skönt att det är bortgjort. Dags att skynda sig för
mig nu tror jag.

.

Jag har sett dagens skämt.

Varför gör mammor så?

En del mornar önskar man bara att de inte existerade. Jag har blivit väckt om och om igen. Först av Elias som sover i rummet breve, han skrek. Ett tag senare vaknade jag av att fosterbarnen levde om. Lite senare vaknade jag av att jag behövde på toa och hann precis somna om då mamma ringde "visst är du vaken, det var väl du som gick där uppe?" och så berättar hon att hon tackat ja åt 1½ timmes jobb idag åt mig..

För det första hatar jag när jag inte får tacka ja själv. För det andra så kunde ju dagis lika gärna ha ringt och det va därför jag vaknade först och jag kanske hade blivit uppbokad där och det hade slutat med att jag skulle infinna mig på två ställen samtidigt? För det tredje hade jag planerat hela den här dagen så jag skulle hinna med allting innan jag och J ska iväg på middag. Jag kunde inte somna om, jag var för irriterad på att jag inte kan få svara för mig själv. Och jag känner inte alls för att stressa sönder för att hinna med allt jag planerat att hinna med. 1½ timme känns inte så jävla värt, 150 kronor ungefär och det förstör min dagsplanering totalt. Då hade jag kunnat skippa de få kronorna för att kunna tacka ja åt en längre dag senare. Frågan är ju när jag ska hinna med ärendena nere på stan, inte i helgen iallafall. Och nästa vecka räknar jag med att jag kommer få in jobb(förhoppningsvis).

Idag är en sån där dag då man hatar att bo hemma,
då man inte kan bli väckt av skrik och slammer och
telefonsamtalen borde gå direkt till mobiltelefonen.

Regnet orsakar en del.

Jag kunde bara inte undå att höra att regnet fortfarande(eller på nytt kanske man ska säga) bara vräker ner. Stuprännan rann över. Vad ska man säga? Den har varit mycket regn ända sedan förra veckan men i veckan har det hittills regnat nånting varje dag, men idag har det nog varit värst. Och under bara förmiddagen idag så lyckades det bli översvämmning vid viadukten längs ök. Kika på klippet: http://www.vk.se/Article.jsp?article=210480 . Lär väl inte sluta bättre av att det vräker ner nu också, lär säkerligen bli en hel del vattenmassor på ställen här och var. Frågan är ju när det ska sluta regna, i augusti ska det ju vara fint ute. Sommaren blev på tok för kort.

J berättade för mig på lunchen sin om översvämmningen längs ök, och om att de hade sett en kille komma på vespa och precis då slog trafikljuset om till rött så han blev tvungen att stanna och sätta ner fötterna i vattnet. De hade skrattat, det kallar jag skadeglädje. Iofs hade nog jag också "råkat" skratta åt det.


"Jag känner mig som en marsmallow".

Jag är glad att jag bara jobbade eftermiddag eftersom regnet bara öste ner hela förmiddagen och själv så fick man ligga kvar och mysa i sängen. Glad över att huvudvärken från gårdagen hade gått över.

J skjutsade hem mig på sin lunch och efter att vi hade kikat på nå golv och sådär, sen var det bara att brassa iväg på cykeln för att jobba tre timmar. Och idag har nog varit lugnaste eftermiddagen ever på hela veckan(om jag ska bortse från tjejerna i ettan och en i tvåan som klängde på mig så att jag höll på att ramla sjuttioelva gånger).

Och att när man slutat och är på väg hem ser att
sötnosen kör förbi i jobbilen gör att man blir glad.

Hahah, by the way. Treorna, dom kör på sina egna ansiktsmasker på varandra som är gjord på krossade blad i vatten. De tycker att det är roligast att kleta maskerna på grabbarna och jag höll rent ut sagt på dö av skratt när en kille stod med det där i ansiktet och var alldeles grön. Medans en annan grabb säger "jag känner mig som en marsmallow i huden nu".

Meja behöver stortrimmas, jag ska göra det nu hade jag tänkt.
Imorgon är jag ledig och jag tror det vankas en stadsrunda med
eventuell shopping.

I slutet av månaden?

Imorgon får jag avnjuta ännu en sovmorgon, fast i J´s underbart härliga säng.
Är det något jag gillar så är det sovmorgon, när man kan få dra sig innan man
måste kliva upp och man ändå hinner det man tänkt sig.


Nu när pengarna kommer nästa månad blir det att köpa ett träningskort så jag
kommer igång igen efter ett för långt uppehåll på 15 månader, så man inte har
dom här lata dagarna allt jämt. Det blir på träna, men nu kan jag inte bestämma
mig om jag ska köra bara för ett halvår till att börja med och därefter se hur jag
bör göra? Fast att det prismässigt vore bäst att kanske köpa för ett helt. Jag har
ju några dagar till på mig att fatta ett beslut. Men då Sandra, då sätter vi igång
snart va? Redo? Jag tror då att jag är det. Skulle bara behöva införskaffa nya
pjucks att ha på fötterna.


De nya hade anlänt idag.

Idag vaknade jag av ett smsavi, angående den nya staven samt "plopparna".
Fast jag hade tid att ligga och dra mig 40 minuter, det är bara för nice. Sen
kokade jag äggen och begav mig och hämtade ut det lilla paketet medans
de stod på svalning.


Har nu satt i en av dom nya, och ja, jag är nöjd. Gillade inte alls själva "ploppen"
jag var tvungen att ha innan bara för att jag råkat tappa alla andra. Och, jag beställde
det ändå i förrgårkväll, gick ju superfort att få det! Beställde det för övrigt från
www.barbarella.se . Nu måste jag däremot skynda mig, för jag börjar jobba
om 30 minuter.

Can you´re dad turn around and show us the as?

Totally insane! First of all i wanna start with telling you that i´m happy.
Och att få spendera lite tid med J gjorde hela min dag, och kväll. Men
nu är det tomt, som det alltid blir. En annan sak som gjorde min kväll
var sista numret i sytycd, Katee and Joshua´s samba. Aldrig någonsin
har jag nog tyckt att ett sambanummer varit det bästa, men idag.


Check it out;

Och jag älskar deras humor, den är helt underbar. Dom vet verkligen
hur man bjuder på sig själv. Och juryn efteråt, det är bars så kul.

Jag följer ju som det där när det går på tv, direkt det var slut idag började jag leta igen klippet och innan jag fann det råkade jag nämnligen se vem som vinner hela alltet, vilket är mindre kul, men vinnaren är bra, det kan jag iallafall säga.

FET sovmorgon imorgon, jag börjar 13 och det känns äckligt skönt.
Vilket dessutom innebär att jag kan läsa en del innan jag släcker
lampan och bestämmer mig för att sussa. Godnatt!

Kaka på kaka, så jobbigt.

Den här dagen har varit så sjukt jobbig och jag trodde aldrig att arbetsdagen ville ta slut. Jag kan börja med att tala om att de håller på med inskolningar för fullt på 6års, killarna leker macho och ska vara värre än de andra och överrösta varandra. Allt för att de ska bli accepterade. Medans tjejerna är lite lugnare och lättare att ha och göra med. De är helt sjukt fulla med energi. Man får säga till sjuttioelva gånger med 10 sekunder senare är allt ändå glömt och det känns som att man själv går på "repeat".. jaja, det var början.

Då kan jag ju bara tala om att allting blir 10ggr jobbigare när man har sån frutkansvärd mensvärk så det heter duga, att man knappt kan varken sitta eller stå utan att det känns som hela magen får en stor trästam inkörd och trycker bak mot ryggen och sen vrids om. Sen blir det än lite jobbigare när ungarna ska vara och klättra på en, som om det inte vore nog jobbigt. Och igårkväll kunde jag knappt somna för att min rygg börjar fåna sig igen och gör ont, det håller fortfarande i sig.

Allt detta bli påfrestande, och att det ska vara allt på en gång enda dagen jag jobbar 08-16 den här veckan. Så nu är jag rätt slut och ska inta sängläge och läsa lite i boken jag håller på med.

Klart slut. / Tina-pina.
(en 2årig flicka på dagis kallar mig för det och idag kom hennes föräldrar och hämtade den äldre brodern på 6års och såg mig "men hej Tina-Pina!" och jag tycker faktiskt att det är rätt okej, för från första början kommer det från en flicka som inte ens hade fyllt två år knappt när hon började säga det, så det är ju lite sött.)

Skatten och de har 24 grader varmt nu.

Medans alla andra pratade om deklarationer och skattepengar hit och dit så tänkte jag som inte så mkt på det mer än att jag nog inte skulle göra något sådant eftersom jag inte hade hört något om det(jag är ju faktiskt bara vikarie så). Men nu ikväll så gav mamma mig en liten lapp där det visar sig att jag fått tillbaka iallafall en liten slant på skatten. Det sitter verkligen inte helt fel när man inte hade räknat med någon sådan slant över huvud taget.



Såå.. jag passade på att beställa en ny ´labret´ eftersom jag
är lite less på den jag har och har slarvat bort 3 "ploppar" på
kort tid och inte kan använda ngn annan än den jag har nu.
Får se hur det blir när det kommer och jag får hämta ut det.


Medans vi sitter i regn och rusk här hemma så sitter systeryster och
hennes pojkvän i den goá värmen i Turkiet och förhoppningsvis
så avjuter de några kalla bärs också. Jag vill också få fara iväg, men
det får vänta. Jag hoppas iallafall att de har det toppen i Kusadasi.
De två veckorna i maj då vi var där var grymt roliga, så ja, jag är avis.
(Kan ju bara meddela att klockan är 00.14 där och de har 24 grader
just nu, de lääär ju frysa när de kommer hem sen igen.)

Heldag imorgon, dags att sova nu..
godnatt.




Spontanitet.

Helt tom i huvudet efter alla skrikande småpojkar på jobbet och hurves efter allt regn och rusk. Fast jag är ändå glad att jag får jobba, så man ska inte klaga allt för mycket. Har heldag imorgon och några få timmar onsdag och torsdag. Fick även ett samtal från dagis idag också, första samtalet efter sommaren, där det erbjöds jobb tis-tors. Jag kan ju inte annat göra än att fortsätta hoppas på att jobb trillar in eftersom.

Lördag så blev allting spontant. Vi for hem till J´s kompis i hans nya lägenhet där dom var några som drack lite och sådär och sen for vi på någon avslagen födelsedagsfest(de flesta hade dragit ut på krogen), men det var ändå väldigt trevligt. Men det tycker man väl allt jämt när det är spontant? Och gårdagen så sov vi mest hela tiden förutom när J for och spelade tennis och jag gjorde inhandlingen till middagen(pizzamacka). Och igårkväll blev det bara film, gottande och jättemycket slöhet.

Fick lov att följa med imorse eftersom jag skulle jobba och inte annars kunde ta mig hem, väl hemma fick jag lov att vänta på att Elias skulle vakna eftersom morsan hade lagt honom i mitt rum. Inte direkt lönt att somna om ifall man direkt ska bli väckt av att han har vaknat. Så kvar står resesängen och upptar största delen av mitt rum.
 


En lördag.

Även fast jag vaknade elva idag så fann jag ingen ork till att fara
ner på stan, det får bli en annan dag helt enkelt. Har precis gjort
mig klar och väntar på att J kommer dyka upp när som helst. Ska
kika på skotern han var iväg och köpte igår.


Och imorgon far ena storasyrran och hennes kille utomlands, jag
kunde också ha varit på väg då. Men det sket sig trist nog. Men hur
som haver så ska Elias vara här en hel vecka, och ja det kommer
säkert bli lite småjobbigt.

Äsch, nu kommer J, dags att kila.

Träning.

Angående det här med träning, att jag vill återuppta det igen så
har jag nu suttit och jämfört lite på de ställen som känns aktuella
prismässigt för min del, och det är Träna och Träningsvärkstan.
På Träningsvärkstan kostar ett årskort 2800:- men de verkar inte
ha ett vanligt gym, kan då inte se något om det på hemsidan.
Medans Träna har det, men det kostar 600:- mer och så har jag
ju tränat där förut. Och jag menar, jag kanske vill kunna utnyttja
gymmet för att kanske bara köra lite armar och ben en dag, det
vet man ju som inte och det kan ju vara bra med valmöjligheten.
Det bästa vore också om jag kunde få med mig någon annan att
börja träna där så att man får mer motivation, förut hade jag ju
Sandra men hon har numera bytt till Iksu iom att hon fick ett lite
rabatterat pris från jobbet sitt. Det är ju inte alla gånger man vill
träna helt själv? Måste fan ta och bestämma mig snart.

Träna känns typ ändå mest aktuellt.
Ett exempel. Skulle jag träna 200 dagar under ett år så skulle det
vara, få se nu, 17 kroner dagen. Hur värt är egentligen inte det?

(Mira, sugen?)

Norskt påhitt?

Pjuh, andas.

Familjemiddag idag och vi var 17st, och då var vi inte ens alla. Belinda, Pj, Vilda och så självklart J fattades. Ja, vi är en stor familj på mamma, pappa, 6 barn och 2 fosterbarn, allas respektive samt alla syskonbarn. Jag hade självklart tyckt att det var mycket bättre om J hade varit här också men jag överlevde ändå. Åt grillat och surrade, spelade lite boll och hoppade studsmatta med barnen, plockade svarta vinbär med Hugo och bjöd honom även på en piggelin som han så glatt tog emot(Elias hade lagt sig och Vide hade farit hem och lagt sig, annars kunde jag glatt ha bjudit dom också). Och mitt i allt så dök faster, hennes man och min ena kusin upp också. Karlarna snapsade lite och drack nå öl, vi satt utomhus i mörkret och den 12gradiga kylan(!) tills klockan slog 23. Så det blev några intensiva timmar.


Jag har fortfarande inte något lakan till min säng så jag kommer börja natten i soffan(jag slapp ju det inatt iom att jag sov på kroken) sen får jag se hur pigg jag är på att förflytta mig vid 03-04 inatt när J kommer hem igen efter skoterköp. Alltid mysigare, men just det där att kliva upp när man väl har somnat är ju lite jobbigt. Får helt enkelt se.

Imorgon ska jag nog försöka ta mig ner på stan, funderar starkt på att köpa ett par snygga stövlar att kunna använda i höst, mer än dom jag redan har. Sen ska jag nog kanske eventuellt köpa en liten present, bara för att vara mitt generösa jag och inte av någon annan anledning. Får se vad klockan är när man vaknar och allt det där.

Andreas kom ut ikväll efter ett toalettbesök och frågade pappa
"är nya toalettstolen norsk eller?"

Ingen hajade vad som riktigt menades innan han förklarade detta:

Någon som fattar?
Jag ska förklara.. Kolla varningsmärket.
Han sa så här "Varför sitter varningsmärket om att inte kliva på toalettlocket på insidan för? Ifall man ska byta exempelvis en lampa är ju locket stängt och man kliver ju bara upp då för att byta, man kollar ju inte om det sitter en varningslapp på insidan locket. Det måste ju vara en Norsk som konstruerat det för egentligen borde det ju sitta utanpå locket." Och det har han jävla rätt i.

Juste. Ett JA över att Sverige vann tennisen idag!

OS, tennis.

Sitter och kikar på tennisdubbeln, semifinal på tvn. Började se lite smått hemma hos J på hans lunch. Den har nu pågått i 4 timmar, det kanske beskriver hur jämn den är? Och jag har suttit och följt till fullo sista 40 minutrarna. Jag håller tummarna för att det ska gå vägen för Sverige och att de kan få hamna i finalen, få kämpa om guldet. Frågan är ju bara hur länge matchen kommer hålla på och fortsätta vara så jämn?

edit: en minut senare spelar de nu om matchboll!
edit2: men den gick i stöpet.

Hoppas på en ny favorit.

Det känns lite bättre idag. Så det lär ju inte bli sämre "bara sådär" vilket känns skönt.
Även om jag kommer tycka att det känns halvtråkigt med middagen så kommer jag
nog ändå att stå ut.


Att få vara den som får ligga kvar och sova på morgonen när den andra far iväg på jobbet på morgonen är ganska skönt, även om det hade varit mysigare om han också hade fått ligga kvar och sova och man fick dra sig tillsammans. Men man blir glad när han kliver in genom dörren på sin lunch och vet att han iallafall blir hemma en timme minst. Blev hemskjutsad när han var tvungen att jobba igen och nu sitter jag här hemma och saknar honom redan.


Läste ju ut förra boken för ett bra tag sen nu och är nu inne på en ny,
Änglar - Marian Keyes. Jag gillar henne som författare och har läst 5
andra böcker som hon skrivit. Den som jag nu påbörjat är en som
hör ihop med Vattenmelonen och En oväntad semester (de blev
riktiga favoriter, så jag hoppas ganska mycket på den här också).




Oupskattat.

Uppskattad start på dagen, även om jag sov bort mer än halva. Vaknade av att Anna ringde, hon och Mira hade tänkt kika förbi och skulle dyka upp på tio minuter så det var bara att hoppa upp och invänta dom. Vi fikade lite och snackade tjejsnack i två timmar innan de var tvungna att fara tillbaka med arbetsbilen.

Imorgon är det fredag och ännu en ledig dag, även den dag då familjemiddagen kommer äga rum. Och i ärlighetens namn tycker jag faktiskt att det känns tråkigt att det skulle vara just imorgon. Oavsett hur mycket jag tycker om familjemiddagar och sånt så kommer det ändå inte bli så som jag helst av allt hade velat att det blev, och det är anledningen till varför det känns tråkigt och jag inte alls är sugen. Men jag måste väl ändå försöka vara en duktig dotter, syster, svägerska, moster och faster, även om jag kommer hata frågorna. Det är ju trots allt bara en sån här familjemiddag en gång per år, jippie.

Och vad ska man göra resten av helgen?
Någon kan gärna få ge mig en minisemester.

Something positive.

Den här kvällen har varit jobbig. Har varit less och irriterad, på vad vet jag inte riktigt. Den har bara varit känslomässigt upp och ner. Och när jag såg någon gråta på tv, då rann mina tårar också, även fast jag inte ens hade ljud på. Men snäppet bättre känns det just nu, måste försöka sova snart. Skönt man får sova ut imorgon åtminstone, men lär aldrig kunna sova så gott som jag gjorde inatt.

Imorgon ska jag städa(i think), kan hända att Anna svarar på mitt sms också så att jag eventuellt får umgås med henne. Och på fredag är det familjemiddag med respektive pojk & flickvänner samt syskonbarn. Men det känns inte alls lika kul eftersom inte J kan komma. Typ min vanliga tur när det gäller timing, men vad gör man.

Något positivt nu, i början på nästa månad ska jag nog provrida en häst för att eventuellt bli medryttare 3ggr i veckan. Så jag måste typ ta och gräva fram mina gamla grejer jag har undanstoppade någonstans. Men det hela skulle vara så kul och jag skulle bli så glad, att få återuppta mitt gamla intresse.

Nej, nu håller jag på säcka ihop av trötthet.

080725.
j.

E.M.D, Karolina Miskovsky m.fl i Umeå idag.

Regniga jävla väder. Det blev en hel del blöta kläder på
jobbet idag, och det är bökigt när inte alla har extra med
sig. Men de här 3 dagarna har gått bra och jag har fått
schema för några timmar nästa vecka också.

En sån där dag som E.M.D, Karolina Miskovsky mfl ska spela här i Umeå. Och eftersom man
inte har något bättre för sig så hade man gärna farit och sett. Men, jag ids fan inte vara den
som ringer runt och frågar vilket det allt för ofta är ibland. Sen är det ju inte bara en som har
skyldighet att höra av sig för att hitta på något, jag vet. Men i ren tjurighet så kommer jag
sitta hemma och efteråt höra folk berätta om att det var kul. Jaja, jag vet, jävligt onödigt. Men
jag är på lite halvkasst humör och jag kan fan inte hjälpa det, lär väl inte bli bättre av att sitta
hemma, men orken tryter. Och vädret är det som har startat det halvkassa humöret från
början.

Ex. När jag cyklade hem från jobbet som tar 2 minuter, 5 minuter att gå och
regnet verkligen bara öste ner och jag hann bli genomblöt på de där 2 minutrarna.
Det är då man tänker "fan vad tur dom har dom som kör bil till och från jobbet".
Regn kan vara mysigt, såvida man sitter i en bil, i en husvagn, eller hemma
och man kan unna sig slöhet med gott samvete.

Jaja, nu har jag åtminstone helg.


Spelet som vi enerverat spelat nu i 3 dagar på jobbet. Och jag på väg hem i regnet.

Ingen plats över.

Det känns som att klockan är på tok för lite för att gå till jobbet om en halvtimme. Har ju nyss kommit hem och slängt i mig lite fika, som jag för övrigt fick lov att äta på mitt rum eftersom lillebror och hans tjej ockupperade hela köksbordet.

Jag gillade Narnia, och nu är det Mamma Mia som står på tur över "filmer att se", måste bara få med mig någon annan som vill se den. Sov över hos J och har sovit så sinnessjukt jävla gott, en sån där dag då man skulle kunna sova hur länge som helst.

Äsch, fixa sig, sen jobb.

Lite småstressad.

Ouff. Är åtminstone inte lika trött som igår, känner mig bara lite småstressad.
Ska hinna duscha och äta, hinna om kroken och ner på stan innan 18 då vi ska
hämta ut biobiljetterna till Narnia, prins caspian. Det är jag och J som ska slå
oss ner och se sista dagen som den visas(rätt sega av oss).

Sen blir det i princip hem och sova för att jobba imorgon igen.
Fast idag har varit en lite lugnare dag än vad det var igår så det
var ju iallafall skönt. Och nästa vecka lär jag också få in jobb, så
jag är rätt glad. Hoppas bara jag får veta det imorgon isåfall.

Näe, måste käka något, nu.

Bubblor ur ögonen!

Detta jävla regn, är man inte trött så blir man trött. Nu är jag iofs halvloj ändå,
sist jag klev upp så tidigt som imorse var när jag och J skulle till Lycksele och
så har jag sovit som en kratta. Låg nog mestadels på helspänn för att jag var
så rädd att försova mig imorse, det hade inte varit en bra start.


Blev satt på att vara med ena ettan idag, men efter en halvtimme blev det skifte
iom att det var bättre jag var där de nya 6åringarna var eftersom jag kände till en
del av dom från dagis. Och de har nästan provat sig igenom alla spel som står
i hyllan, känns åtminstone så. En tjej visade värsta "tricket" om man kan kalla
det för det, jag har då aldrig någonsin sett det förut. Hon kunde göra bubblor i
ögonen, medans en annan tjej berättade lite mer känslosamma grejer. Mer
jobb i veckan blir det också, både tisdag och onsdag. = ordning på vardagen.

Min storasyster med systerson är hemma
och snart är det dags för middag..

Skogens konung.

Sova står näst på tur, börjar 08 imorgonbitti. Men jag tycker faktiskt det ska bli kul.
Jag har väl egentligen sett fram emot att börja jobba i en vecka nu och äntligen så
kan jag få någon slags vardag igen när det sätter igång, även om det inte blir mkt
till en början.


Och sen måste jag bara tillägga att älggryta är riktigt gott, eller älgkött över huvud
taget. Kan knappt minnas sist jag åt det, mer än att det är sjukt gott, förns idag när
J´s föräldrar bjöd på älggryta. En annan favorit är renskavsgryta. Norrland it is.

Nu är det dags att försöka sova,
glad i hågen över att ha kollat kontot
och insett att jag har mer pengar
kvar än jag anade. :)

I fredags hos vetrinären.

Hela helgen har gått fort, men egentligen så är den rätta definitionen att hela
veckan har runnit iväg fort. Men det är inte mig emot och jag ser fram emot att
få kliva upp tidigt imorgon och få jobba. Iallafall just nu, imorgonbitti kanske det
känns en aningen jobbigare att inte få ligga kvar och dra sig som man vant sig vid.

I fredags var vi som sagt till vetrinären med Meja, eftersom hennes öra aldrig vill ge med sig och bli bra. Hon skulle sövas, vilket hon blev lite illamående av men det är inget ovanligt över det. När hon väl var sövd och jag la ner henne på bordet så hängde tungan ut och ögonen var öppna, fast i ett sovande tillstånd. Rengöringen gick superbra och kollen visade sig att allt såg bra ut där inne, trumhinnan var hel och allt. Så nu är det medicinering med droppar och tabletter som gäller och vi hoppas verkligen att det ska ge sig den här gången. Och om två veckor är det en ny koll för att se hur det ser ut.

Annars har jag spenderat hela helgen med J, helt underbart. Vi har sett den sista av de fem Harry Potter filmerna och Good Luck Chuck, den sistnämnda blev bara lite för mkt. Tv-spelande och biljardspelande har också funnits på listan och är helt klart bra sysslogöra.

Jag borde ta och städa klart mitt rum nu så det är gjort,
imorgon efter jobbet lär jag ju inte orka ta tag i det.

Undies.

Att sova är min grej, åtminstone så kan jag inbilla mig det.
Det är nog bland det skönaste. Att få dra sig på morgonen
är inte heller fel, men det är ännu bättre när man gör det
med J vid sin sida. 12.40 är en rätt bra tid att kliva upp.


På en och en halv timme ska vi infinna oss hos vetrinären
med Meja. Vill bara att hon ska få bli bra i sitt öra någon
jävla gång.

För övrigt har jag hittat underkläder på http://www.evasunderklader.se/
som jag hemskt gärna skulle vilja få, eller okej, kanske inhandla
själv då. De kan ju få öppna en butik med dessa underkläder här
i stan sådär över natten. Inte mig emot.










Några exempel på vad som finns på sidan.

Idol Anna - Ring Ring.


J har precis farit och här sitter jag med ett glas cola(på glaset är det en kille som tappat byxorna, som min syster fick en gång i tiden) och tuggar på lite candy. Var riktigt sugen på lakrits och choklad. Snart blir det sängen för att kika på några fler avsnitt av Grey´s.


Jag höll på dö av skratt när jag plockade lite godis på ica. Två killar i 15-16 års
åldern pratade om tjejer och vem dom brukade vara hos och sådär när den ena
killens telefon börjar ringa. Gissa vilken signal!? Anna - Ring Ring, ni vet, hon
som var med i idol för två år sedan. Killen däremot, han med ringsignalen, han insåg
att alla hörde att han hade henne som signal och försökte frenetiskt få upp sin
telefon ur byxfickan. "Helvette också!" slängde han ur sig. Den hann ringa ända till
"Om jag fick en signal tog jag ett språng" hade kommit ur högtalarna på telefonen.
Jag tycker det hela är så bra att jag börjar småfnissa och fortsätter hela vägen till kön.
Och kvar stod killen med sin kompis och var lite smågenerad samtidigt som han pratade.

Idag har jag för övrigt varit duktig och tvättat två maskiner, samt vikt in rena kläder. Bara en maskin kvar innan jag är helt klar. Ska då försöka ta tag i att städa imorgon eller på lördag, med dammsugning, renbäddning och sådär. Ska även iväg till vetrinären imorgon med Meja, igen. Hon ska bli nersövd och de ska rengöra och göra en storkoll av hennes onda öra som aldrig vill bli helt bra trots medicin och penecillin.

Vad tycker du?

Ibland går det för långt och jag bara längtar bort till något
helt eget. Där jag slipper den som verkligen inte kan förstå.
Jag kokar inombords, men måste se till att knipa käft. En
egentligen ganska simpel grej, men retar upp mig nanting
iom att det är jag som städar där, och ingen annan.

Vars tycker ni att linsvätska, linsbehållare, raklödder, rakhyvlar
hör hemma, på handfatet eller i badrumsskåpet/hyllan?

För mig är det självklart. Badrumsskåpet of course.
Och vars hör tvål, tandborstar och tandkräm hemma, på handfatet
och öppna hyllan ovanför eller i badrumsskåpet/hyllan?
Där tycker jag också att det är ganska självklart, alt 1.

På måndag drar det igång igen.

Jag snoozade en timme, det är bara så skönt. Och man måste ju passa på
medans man kan. Måste bara ta mig i kragen och äta något till brunch innan
jag ska börja fundera på vad som ska hända sen.


Och helt ärligt så längtar jag tills det är måndag, ska äntligen få jobba då igen, heldag. Sen kan jag inte mer än hålla både tummar och tår för att det drar igång och jag kan få in en hel del dagar framöver. Men det är som vanligt, man(eller jag) brukar längta tillbaka när man varit ledig så pass länge, efter den här veckan så blir det 6 veckor jag har varit ledig. Så jag behöver verkligen få sätta igång igen.

En macka från Catharina´s vore riktigt gott just nu.

Och ibland skulle man ju kunna önska
att lunchraster var litelite längre. ;)

Chockerande klipp.


Klockan slog precis 00.00 och jag är trött, riktigt trött. Kan nog ha att göra med att vi somnade tidigt igårkväll eftersom J skulle upp imorse för jobb. Kanske delvis att jag legat och läst ut boken, sett 4 grey´s avsnitt och så innan vi hade fått i oss middag. Blir sängen direkt det här är klart.

Senare ikväll så lånade vi ett tennisracket av Robin, närmast dit(mitt emot) för att vi skulle iväg och prova på lite, mest för att jag inte kan minnas sist jag ens höll i ett racket och J ville se. Vi tog med oss fosterbarnen här hemma också, och de var faktiskt mycket duktigare än jag hade räknat med. Lite häpen över att jag också kunde hitta av bollen så pass mycket ändå. Men det blev en kul grej och på väg hem hade vi glada ungar i baksätet som satt och sjöng med i musik som de inte kunde egentligen.









"Dagens outfit" blev de nyinköpta
kläderna från H&M som jag köpte
igår. Dvs den vita tunna tröjan
samt leggings och kjol.

.

Var inne och läste lite i Stina-Lee´s blogg och såg ngt grymt skärrande. Kikade på ett klipp, och man blev berörd. 25 år gammal och 32 kilo, helt sinnes. Ni kan kolla själv på klippet via den här länken. http://www.youtube.com/watch?v=VS2mfWDryPE

En del hundringar fattigare.

Just hemkommen från stan och en del hundralappar fattigare. Shoppoholic.
Och som jag trodde, inte fanns de cardigans jag ville få med mig hem heller.

Hur som haver så kom jag hem med 2 par leggings, ny bikiniunderdel till bandeaubikinin(på något höger gick en söm sönder på de jag hade), samt trekantsöverdelen så man kan variera. En ny mascara, ett rött baslinne, en vit tunn långärmad med några knappar framtill och en svart kjol. Allt detta från H&M. Sen även en klocka och ett par örhängen från ur & penn, passade på med klockköp när det var halva priset eftersom jag verkligen behöver en ibland, som inte är telefonen.

Bild 1 & 2: Kjolen. Bild 3: Klockan. Bild 4: "Dagens outfit", svarta jeans(gina tricot), lång rendig trekvartströja (H&M), vita tygballerinaskor(skopunkten).

Har tänkt lägga mig och läsa en stund nu, fick lov att sluta inatt när det
hände som mest. Så ja, jag är nyfiken på hur det artar sig. Helt klart.
Sen blir det något Grey´s avsnitt också. Senare idag ska jag äntligen
få hålla om J igen. :)

Puss.

Kid Rock.



Dags att sova nu.

Shoppoholic.

Nu är jag sugen på en rejäl shoppingrunda.
Imorgon, såvida de inte ringer om jobb ska
jag åtminstone fara och kika. Vill åt ett par
nya skor också, så det är inte bara kläder
jag tänker rikta in mig på.


Hittade dessa två cardigans på h&m´s
hemsida som jag mer än gärna skulle
vilja ha. Så jag ska kika ifall att de har
kommit ut i butik än, då kanske de får
följa med mig i en påse hem.

dumjävel.

Ahhhh, insane. Jag blir tokig.
Att inte kunna inse saker och
ting som en normal människa
är svårt för vissa.

Du behöver inte bli brunare nu.

Slappaste dagen på sjukt länge. Har läst samt hunnit se 3 Grey´s avsnitt. Men helt underbart härligt är det. Även om jag hade intalat mig själv igårkväll att jag kanske skulle ta mig en runda inne i stan idag, men det får vänta.

Avis på Johanna som är i utlandet med
sin kille och avnjuter värmen, god mat
och allt det som hör till. Jag tycker att
hon ska komma hem nu, hon behöver
inte bli brunare. Och jag måste få umgås
med henne.

080725.

Btw. Försenade bilder & Alibaba!

Här kommer lite försenade bilder från vännäsdagarna då vi åkte karusell(Alibaba) jag, J, Sandra, Elias och Robin. Bilderna är typ 3? veckor gamla, eller något sådant. Och som vanligt när man åker karusell och dessutom är höjdrädd så inbillar man sig alltid att man ska dö när man åker dom. (Bara för att påpeka det så är Rainbow som stod på Liseberg väldigt lik, den som smällde i backen. Och det bara 2-3 dagar efter att vi hade åkt Alibaba. Jag med min karusellrädsla kommer väl aldrig våga sätta mig i någon liknande.)


Det är Stefan (DjLyckad) som tagit korten.

På tredje kortet ska jag nog vara glad att man inte ser så supertydligt, gör nog fulaste
grimasen ever. Men den är så beskrivande, för jag var verkligen rädd.

Tillbaka till jobb i veckan?

Nu har vi iaf sett 4 av de 5 Harry Potter filmerna, på god väg att ha tagit
oss igenom dom åtminstone. Annars har vi varit ute hos J´s föräldrar
på grillmiddag idag, alltid lika trevligt.


Det kan hända att jag börjar jobba i veckan också,
såvida de ringer om jobb. Men jag tror (läs: tror)
inte att de kommer ringa och vilja ha dit mig redan
imorgon. Det kan väl inte vara så att någon är sjuk
redan första dagen efter semestern? Eller? På sätt
och vis hoppas jag ändå, eller mest på att det skulle
vara tisdag i sådana fall. Ser fram emot jobb över
huvud taget just nu faktiskt, för att få någon ordning
på vardagen igen och förhoppningsvis kunna börja
träna inom en snar framtid. Även om man lär vara
halvless efter en vecka och vilja vara ledig varenda
dag som man nu varit i 5 veckor.

Nu blir det minst ett Grey´s anatomy avsnitt och
lite läsning i boken innan jag tänker försöka
slockna i en tom säng.


Inte som tänkt.

Kvällen blev inte alls riktigt som jag hade tänkt. Det där med att skjutsa J och Anthon hade jag tänkt, men efteråt var det ju egentligen Grey´s som stod på listan över "att göra ikväll". Men jag slog en signal till Sandra som satt på kyrkudden med några andra och grillade, så jag tog en sväng dit. Riktigt trevligt med en del prat och korvgrillning.

Klev nästan precis nyss in genom ytterdörren här hemma, och nu funderar vi på hur vi ska göra när det visat sig att J´s hemnyckel ligger i hans bil som står här utanför. Att han sover här vore det bästa. Annars får jag fara och hämta honom och slagga där, det är en annan bra lösning. Får väl veta snart hur det blir.

j.

Den som har provat den en gng gör det gärna igen...

Noll uppdatering sen i onsdags, men har sovit på kroken 3 nätter i rad och har inte
haft en fundering på att uppdatera. Batman var helt okej, faktiskt ganska bra. Men
det blev lite för mycket. Har man sett ettan är det definitivt värt att se tvåan också.

I torsdags var vi ut till Kassjö, igen. Men den här gången var det några fler där. Men det var faktiskt härligt, speciellt när man visste att det åskade och regnade inne i stan. Efteråt for jag och J ut till bussjö, vi skulle kika på när Robert skulle köra skoter på vattnet. Det resulterade i att skotern sänktes på tillbakavägen och grabbarna fick slita lite för att dra upp den på torra land igen. På kvällen blev det lite vin och öl sådär i sällskaplig mängd med de som hade varit och badat tidigare på dagen. Jag dog halvt av skratt åt den där gubben på 73 bast som snackade om hur det var att ha sex i den åldern. "Jag kan ju säga att den som har provat på den en gång vill gärna göra det igen". - haha! Sen så bedrog vi oss in till stan för att ta ett glas på Olle´s. Själva cykelfärden kunde ha slutat i kaos egentligen men vi trampade på med varsin där bak. Blev en riktigt trevlig kväll, sånna som det alltid är för få av. Spontankvällar.


Igår for vi ut på nydala för att kika på Rille´s match, Umeå fotbolls festival pågår för fullt. Synd nog så förlorade dom. Vi kikade på Barcelonakillarna som spelade också, helt sjukt vilket klockrent spel vid så ung ålder. Inte en passning gick fel, utnyttjandet av ytor var toppen etc. Kan ju även nämna att de vann med 9-0 mot Teg. Till middag var J och jag ute och åt på Great Eastern, vilket alltid är hur gott som helst. Men man äter alltid tills man håller på att dö. Total slapparkväll, det är nice.


Var ute på nydala idag igen för att se en match ur b-slutspelet som Rille´s lag var med i, mot Umedalen. Min gamla modersklubb. Filmade i stort sett nästan hela matchen men synd nog så förlorade Rille´s lag i förlängningen. 3 mot 3 och utan målvakter, så går det till nu för tiden.

Bäst för mig just nu vore att hoppa in i duschen och sådär och vara redo när
J väl ringer och de vill ha skjuts ner på stan. Även om jag å andra sidan bara
kände precis nu för att ligga framför tvn och se lite Grey´s.