Motorveckan, bildregn.

Den här dagen har ju bara varit så skön. Efter flera dagar med fullt upp, lite sömn och partaj så var man rätt slut i kropp och knopp. I onsdags så packade vi ihop oss och for upp till Lycksele där årets motorvecka var i full gång. Två nätter på hotell, djurparksbesök, drifting, red hot race, umgås med familj, umgås och partaja med vänner, käkat gott, sett skoterkörning på vattnet, en natt i husvagn, badat och lite till är grejer vi hann göra där. Igår mitt på dagen så for vi hem.

En powernap(hade lätt kunnat sova tills imorse om inte klockan hade ringt) innan det var dags att göra sig iordning för att fara iväg på middag. Vi blev bjudna på trerätters, gott att dricka och kanonsällskap. Otroligt rolig kväll så vid tre var det dags att cykla hem. Och jag sov till kvart över ett idag, snacka om att jag behövde ta igen sömn. Lika bra det eftersom att semestern nu är slut och man börjar jobba imorgon igen efter fyra veckors ledighet.


















Den här dagen...

...för tre år sedan, så blev det du och jag.
Tre år av kärlek och lycka. Jag älskar dig
så ofantligt mycket hjärtat mitt.




Ledsamt.

Känner inte för att blogga alls när jag tänker på Norge. Det är så fruktansvärt.
Tänker på alla drabbade och anhöriga!

Själv har vi varit ut till min syster med familj för tennis, mat och sådant.
Har städat förrådet, klippt mig och lite sådant de senaste två dagarna.

Vilken hurtig fredag!

Det första jag gjorde när jag vaknade, efter att ha pimplat i mig vatten, var att fara ut och springa. Sen köra lite mage innan jag åt lunch. När jag väl hade ätit lunch så plockade jag undan i köket innan jag for ut för att rida Birk, och jag har alldeles precis kommit hem därifrån så nu lukta jag svett något så fruktansvärt för det har varit kopiöst varmt.

Ska vika tvätt, duscha och käka och sen kommer Johanna hit en stund.
Blir kanoners det. :)


Exotic.

Alltså dom är ju så fina!
Speciellt de svarta.



Katt är ju det som skulle vara mest aktuellt för oss, även om vi inte planerat det just nu.(i framtiden förhoppningsvis).
Önskar att jag kunde ha Hero här, men jag har bara inte hjärta att ta ifrån honom det han
har. Sällskap av två hundar, större boyta samt möjlighet att vara ute i stora kattburen, där
han bott sina 10år, en tvåa kan liksom inte ens vara nära det.

Dagarna springer.

De två senaste dagarna har inneburit fyraårskalas för brorsans äldsta, lite öl och trevlig sällskap med en sväng in till stan, bad på vännäsbadet med syster+hennes barn samt brorsans familj, tvätt och fotografering av bil och en lugn hemmakväll med hjärtat mitt, som begav sig iväg sju imorse.

Så jag har haft världens segdag och sov till tolv när jag väl somnat om. Har läst ut boken, gluttat på tv tills klockan helt plötsligt blev fyra, då tog jag ta i mig själv och for ut och sprang. Så nu är jag lite piggare. Ska väl hoppa in i duschen, käka lite och sen får jag se om det blir att se en massa filmer eller serietittande(grey´s eller sex and the city). En vanlig torsdag skulle jag ha ridit Birk, men det ska jag göra imorgon istället.

Börjar så smått inse att det bara är 1½ vecka kvar av semestern också.
Shit vad tiden springer iväg. Men nästa vecka ska vi iväg en sväng igen
åtminstone så det blir nog en bra slutkläm.

Snabbt.

Har sprungit det första jag gjorde idag, och så har jag varit och fixat klart Meja samt träffat syster med syskonbarn. Nu ska det käkas och halvsju ska vi se sista Harry Potter filmen som vi köpte biljetter till redan i torsdags, sjukt att det är slutet.

Rogivande.

Idag har bara varit en sån där dag som man har njutit av att göra absolut ingenting. Det mest ansträngande var att gå på ica. Haha. Men det är så skönt att kunna känna det lugnet, läsa i lugn och ro eller vad man nu vill hittepå.

Igår var vi på surströmmingsmiddag och hade en kanontrevlig kväll.(Jag äter ju klämman utan strömmingen). Mat, snapssång, prat, skratt och dans. Det är så kul med sånna tillställningar. :)



New red friend.

Igår efter en hel drös timmars sömn så for jag ut och sprang, pressade mig själv ordentligt. Men det är ju alltid lika skönt resten av dagen sen. Var om och grattade Rille som hade fyllt år i torsdags innan vi for och kikade på båtar samt att jag köpte en ny kompakt kamera på onoffs konkursutförsäljning för 557kronor. Ingen märkvärdig alls, men då min gamla blå pärla endast är suddig nu så var jag tvungen att ha något som jag kan ha med jämt, vilket jag inte kan med min systemkamera.

Har varit ute och sprungit idag också(4e gången), har sprungit 17,6km den här veckan. Sjukt skönt. Och så har jag varit och trimmat Meja lite för att fortsätta på måndag eller så. Nu snart är det duschen igen för att fixa iordning sig inför surströmmingsmiddag ute på vischan. :)


Fotat med nya lillkameran.

Fjällen. Rejält bildregn!

Igår kom vi hem, men var rätt utslut. Sov tre timmar direkt då jag hade packat upp det viktigaste. Var i ordentligt stort behov av sömn. Sen for vi och såg transformers på bio. Men så..

..Fjällen
var det jag skulle prata om. Vi åkte ju som sagt upp i måndags, käkade lite middag i Vilhelmina och kom väl fram vid halvåtta något sådant. Packa upp och bädda sängar innan vi gick ut och kastade lite, men ingen annan än Linn hade fiskelycka den kvällen. Men sen! På tisdagen när vi hade packat med oss lunch och klätt på oss nödvändiga kläder och flytväst så begav vi oss ut på Malgomajsjön med båten. Och fiskelycka hade vi den dagen. Själv fick jag väl en åtta abborrar och 2 gäddor(de andra fick några harrar också). Plus att de andra då också fick en herrans massa. Men jag är så nöjd över den stora abborren jag fick på lunchstället. Det sjukaste var ju hemvägen, helvete(ursäkta) så blöta vi blev, för vågorna var stora(!!) och de skvätte in ordentligt. Var blöt in på bara kroppen trots regnkläder, men så kul vi hade under tiden ändå. Och så åt vi ju halvt ihjäl oss under kvällen(varav efterrätten åts 23.30, haha).

Tisdagen så åkte vi först in till Vilhelmina för att laga ett spö, byta lina på spöet jag använde, köpte fiskehandskar samt några nya drag. Jag köpte mina två första i livet. Och sen när vi var ute på sjön på samma ställe som dagen innan så slog jag personligt rekord och drog upp en gädda på 6,6 kilo. Det kändes hur kul som helst! Dessvärre är jag ju en fjant och har svårt för att ta i dom, men jag gjorde det och är enormt stolt över mig själv. Men det kommer jag aldrig att glömma. Det var fiskelycka den dagen också, fick dock inte alls lika mycket som föregående dag. Och så åt vi ännu mer(vi äter alltid halvt ihjäl oss när vi är där).

Så for vi alltså hem igår efter att vi hade packat ihop och städat "vårt" rum.























Har jag berättat det?

Att vi far till fjälls idag. Tror minsann inte det. Men vi far upp idag, och mest troligt så far vi väl hem på torsdag. Men vi får se. Lär ju slåss med myggen tills jag blir tokig, för att de älskar ju att äta på mig. Men har inhandlat "mygga" och har Autan-spray redan. Så förhoppningsvis är man lite skyddad åtminstone.

Ska bli intressant att se hur det ser ut där uppe sommartid också. Och sitta i en båt och fiska på malgomaj sjön som är över 100m djup. Lite läskigt också såklart, men ska ha flytväst så att man kan känna sig lite säker. Annars ska vi umgås, läsa, springa och säkerligen spela sällskapsspel. Blir säkert kanonmysigt(om man bortser från myggen såklart).

Har hunnit springa imorse, förberett våran middag som vi ska ha till fjälls, duschat och handlat resterande grejer som behövs. Nu däremot skulle jag behöva packa väskan så att jag är någorlunda klar på en stund. Speciellt då vi kanske far om två timmar därikring.

Hörs när jag är hemma igen! :)


Tungt.

Jag har haft blykepsen på idag minsann. Men hujedamig vilken kväll det blev igår.
Kanonkul förfest ute på landsbygden. Mycket folk, skratt, sång och dans innan vi
allihopa sedan åkte in till Vännäs. Där det också var kanonkul. Halvtre var vi väl
hemma.

På en stund ska vi ut till Kassjö och bada, ska bli skönt att vakna till igen.

By the way är det ett år sedan idag(om man tänker datumet) som det där
otroligt tråkiga hände. Det som har grämt mig i flera månader, hur man när
man sårar någon som man ändå vart vän med i 6 år bara skiter i allt. Ett
helt år har gått..

Tipp.

Gårdagen var toppen. Först sol, bad och en massa snack. Duscha och så bortbjudna på middag hos J´s föräldrar i den härliga sommarvärmen(skönt att man kan sitta i skuggan och njuta av värmen). Sen cykla ner på västerslätt och sitta där några stycken och dricka nå öl på uteplatsen innan vi cyklade in till stan och hade en riktigt trevlig kväll. :)

Det har dessvärre varit galet svårt att sova inatt när vi har haft 29 grader här inomhus, man bara svettas och svettas. Man blir lite smått dåsig av det. Jag älskar sommarvärmen och vill absolut ha den, men om det då kunde vara svalt inomhus åtminstone så att man kan få svalka en stund åtminstone.

Mycket "igår" just nu.

Det blir mycket "igår" just nu när man har semester. För vissa dagar har man fullt upp med annat och det tänker jag inte smita ifrån för att blogga. Har varit duktig på att ha med kameran på sistone så att det finns ju en hel del bilder som kommer att komma upp lite nu och då..

Hur som haver.. Igår(!) var ännu en dag med fullt upp. Till att börja med så var vi ute och sprang tredje morgonen i rad(om man nu kan kalla det morgon klockan tio). Det är så skönt att vi varit duktiga på att ta oss ut och jag hoppas det fortsätter. Sen for vi ut till Kassjö för sol och bad med Robin och Sandra i några timmar innan jag vek in årorna för att fara ut till Birk och slåss med alla äckliga insekter. Det är mysigt med hästar och de luktar förbannat gott på sommaren, men insekterna gör mig skvatt galen. Hann bara hem, duscha och käka idag också innan det var dags för nästa grej. Minigolf, och jag blir bitter av bara tanken, för jag var så jävla(ursäkta) kass. Trots två "hole in ones" så kunde det ju som inte rädda något alls. Men vi var ju där med Elias och Emma, och bortsett från att jag riktigt storlosade så var det mysigt i finvädret och med skön kvällsvärme.

Just nu däremot ska jag dra på mig sockarna och springskorna och bege mig ut i spåret för fjärde "morgonen" i rad. Resten har jag redan dragit på mig. Bara för att jag inte vill ha ett tre dagars break. Men då kan jag ju med gott samvete vila lördag och söndag för att dra igång hårt igen nästa vecka. Sen måste vi väl ut till Kassjö igen i denna värme, man måste ta till vara på den och bada dessa dagar.


Yesterday sunshine.


Mobilbild.

Igår var vi otroligt duktiga och var ute och löpte på morgonen igen. Sen var ju gårdagen bara helt underbar. Efter att ha sprungit, käkat och dammsugat så for jag till Bettnäs med Lisa och Ninni. SÅ kul att umgås med dom och bara ha en kanonhärlig dag på stranden. Och att vi faktiskt badade. Sen var det bara att käka och duscha innan jag for vidare och träffade Johanna på café göteborg och satt där en stund innan vi tog en promenad inne i stan, fotade och hade det härligt. Extra skönt blir det ju när man kan gå runt i linne hela kvällen utan att frysa sönder. Var väl hemma vid halvelva något, och då var vi utan vatten. Jag som hann dricka en halv cider innan vi insåg det var ju kanske inte det bästa heller. Jisses vad man inser att man är beroende av vatten då, när man inte hängt med på att det är avstängt och inget vatten hunnit tappas upp. En halv halvlitersflaska med en veckas gammalt vatten hittade jag åt, så man åtminstone kunde tvätta händerna och borsta tänderna innan man la sig. Men en kanondad var det!




Fullt upp.

Har så mycket att skriva, men allt för lite tid. Det är ju trots allt semester. Gårdagen blev proppfull med grejer, likaså idag. Så det här är den futtiga lilla tiden som jag faktiskt har tid att sitta. På två minuter ska vi nämnligen ut till bilen och iväg igen. Men jisses vad jag tycker om att det händer grejer!

fruit.

For ut och sprang det första vi gjorde imorse. Asjobbig var det. Fast samtidigt så är det ju alltid skönt efteråt. Och speciellt att man redan gjort bort det och inte alls behöver tänka på det just nu. Har fortsatt med tvätteriet också. Sen for vi ut till Kassjö och la oss på vår nyinköpta picknickfilt, läste och åt fruktsallad. Var mys, kunde bara ha fått vara liiite soligare. Sen har jag städat i mina garderober och lyckats röja undan några futtiga plagg. Det är ju sjukt svårt att kasta något, men en liten kasse ska jag iallafall bära i klädcontainern.

Får se om det blir att åka till fjälls nästa vecka eller om vi får för oss
att fara till Salusand eller något och komma iväg litegrann iallafall.






Rallarros.


Fotat i torsdags när vi var och fiskade i smörsjön. Med Canon eos 550d.

Vilken skön första riktiga semesterdag(kan ju inte räkna helgen egentligen då det var förns idag det märktes på riktigt). Har inte gjort något alls i princip. Mer än att ha stört mig på gräsklipparen mellan 08-09 imorse, precis som förra sommaren(lyckades iaf somna om och sova några timmar till, bara för att), tvättat och läst ut boken "Frukta inte - Anne Holt". Imorgon däremot ska jag försöka vara lite flitigare.

Wheels 2011






















Fotat med min Canon 550d.

Gårdagen blev hur bra som helst. Först utställningen på Nolia i några timmar med många fina bilar, mycket folk och så blev det ju en hel del fotande. I värmen, vi ska nog vara tacksamma att det inte var gassande sol när det ändå var 25grader varmt ute. Vi åt tacos till middag tillsammans med Anthon och Robin och sen kom Robert och Maria en stund innan vi började bege oss mot gamla slakteriet för att checka läget på festplatsen varpå de andra också dök upp. Men det blev inte mycket mer än en hamburgare innan vi cyklade vidare in till stan. Vi landade på båten för nå öl innan vi gick ut och kikade runt och träffade lite folk. Kanonkväll. Enda nackdelen var väl att det fanns två platser att hålla till på så att det inte var riktigt lika folktätt på en och samma plats som man är van vid. Och så är ju min lilla kamera jättekonstig sedan förra helgen så jag har tyvärr inga bilder från kvällen. Men tack alla för en kanondag/kväll! :) 

Jag hatar mygg.

Det blev inte middag på Garaget som vi hade tänkt, det var fullsatt. Så vi cyklade in till stan och skulle välja ställe då vi väl var där. Så till slut så stod det väl lite mellan Tapas och Harrys men vi skulle kolla det sistnämnda först. Men då vi är på väg ser vi J´s syster och hennes kille som sitter och käkar på Tapas så de bjöd in oss till deras bord. Så där hamnade vi. Och vad gott det var!

Var otroligt mycket folk inne i stan igårkväll, men vi tänkte försöka oss på att sätta oss på båten men det var fullt så vi gav upp och cyklade till Anthon istället och tog någon öl ute på hans balkong. Var hemma vid tolv och det var ju inte helt fel.

Nu ska vi snart cykla ner på Nolia på bilutställningen(det är ju Wheels)
och kika runt, blir härligt. Ska inte glömma vattenflaska bara.


Så var den kommen.

SEMESTER!
Känns otroligt bra. Det är en annan känsla när man vet att man bara har fyra veckor jämfört med tidigare år då man haft 6-7 och då aldrig riktigt vetat när första arbetsdagen för höstterminen skulle komma. Så snart ska vi cykla upp till Bistro le garage och äta middag, lite firande av en längre ledighet. Den längsta sedan förra semestern var väl nu de där dagarna innan nationaldagen. Jobbade ju i stort sett nästan hela julen då juldagen och annandagen var på helgen. Samt att jag varit sjuk väldigt lite för en gångs skull. Så semestern är så otroligt välkommen i år! :D

Wihoo!